Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Aurora C. Smith háza

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 3:20 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

- Ne is feltételezz rólam ilyet! - Vigyorogtam, eltávolodva tőle és láttam hogy puszim hatására kiszélesedett mosolya.
- Csönd legyen! - Kerekedtek ki szemeim, és elnevettem magam, miközben oldalba böktem. - Amúgy se mennék sehova egy szál tangában, és melltartóban. Ne is gondolkozz ezen. - Vigyorogtam, és halkan felsóhajtottam.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 4:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
-Minő nagy kár-Játszottam meg csalódottságomat, majd nem bírtam ki és nevetésben törtem ki. Fenébe is nem tudtam levenni a szemeimet róla olyan gyönyörű volt, megbabonázott.
-Indulunk?-Kérdeztem kacsintva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 4:56 pm

- Te biztos élveznéd a műsort! - Próbáltam teljesen komolyan mondani, de aztán elvigyorodtam. A tükörhöz léptem, és gyorsan igazítottam egyet hajamon, és visszafordultam Liam felé. Egy percig se vette le rólam a szemét, és ez észrevehető is volt.
- Persze, én már készen vagyok! - Mondtam, és magamra kaptam egy kis kabátot, és Liam mellé lépve belékaroltam. Nem kockáztattam meg, hogy megfogjam a kezét. Az talán már túl közeli lett volna. Nem mintha az elmúlt órákban nem lettünk volna túl közel egymáshoz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 5:45 pm
-Imádnám-Nevettem.
-Várj, had segítsek!-Adtam fel rá a kabátot, majd én is magamra vettem a kabátom.
-Elképesztő vagy-Mosolyodtam el, még így kabátban is imádtam ahogy pont ott kerekedik ahol kell. De bántot még az a tudat, hogy nem az enyém.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 6:08 pm

- Jól sejtettem! - Forgattam meg szemeimet, közben azért mosolyogva,
- Köszi! - Köszöntem meg, ahogy felsegítette rá a a kabátot.
- Annyit bókolsz nekem... kifogysz te valaha a bókokból? - Nevettem fel halkan, és elindultunk ki a lakásból. Amint kiértünk, becsuktam a lakás ajtaját. - De viszont, hogy hova megyünk, az legyen meglepetés! - Mosolyogtam még mielőtt megkérdezhette volna, hogy végül hova is megyünk. Tudtam egy jó helyet, ami jó lesz.

Morning Star Pub

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 12:28 pm
[Pub.]

Mikor vissza értünk befeküdtem egyből a kanapéba még magamban mormogtam valamit amit magam sem értettem. Láttam, hogy Aurora eléggé zavarban volt. Reggel biztos, majd kinyír engem ezért rá néztem.
-Olyan állom nő vagy..-Mondtam részeges hangon. Ezt ismételgettem és el aludtam a kanapén.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 2:20 pm

Dühös voltam rá nem is kicsit. Örülök, hogy egyáltalán sikerült hazacipelnem magammal. Alighogy beértünk a nappaliba, el is dőlt a kanapén, és egy rakás értelmetlenséget motyogott össze magában.
- Akkor gondolom találkozunk álmaidban még. - Forgattam meg szemeimet, de Ő ezt már nem láthatta, mert elaludt. Halkan felsóhajtottam, és levettem cipőimet. Átöltöztem valami itthoniba, és letelepedtem a kanapéval szemben lévő fotelbe. Ott olvasgattam egy ideig, mert semmi kedvem nem volt aludni, és Liam-et sem akartam ott hagyni, de végül egy-két óra múlva én is elaludtam. Már késő volt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 3:10 pm
Reggel arra keltem, hogy mellettem alszik Aurora. Fel emeltem a fejem és körbe néztem. Értetlenül meredtem előre, hogy hogyan jutottam haza.
-Te jó ég mit tettem?-Suttogtam magamnak hiszen az egész estére csak foszlányokban emlékeztem. Próbáltam vissza emlékezni, de nem igazán ment a dolog. Remélem nem bántottam senkit főleg nem őt. Rá néztem ahogy édesen alszik csodálatosan szép volt még így is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 3:24 pm

Arra ébredtem, hogy Liam megszólalt. Lassan nyitogatni kezdtem szemeimet, próbáltam magamhoz térni, ami alig-alig ment. A nyakam iszonyatosan fájt, hála annak, hogy a fotelbe aludtam. Egy kisebb fintor jelent meg arcomon, és kinyitva szemeimet Liam-re néztem. - Neked is szia! - Vettem egy mély levegőt, reagálva mondatára.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 3:44 pm
Csak néztem ahogy fel kell és az arcom ekkor fal fehér lett.
-Bármit tettem annyira sajnálom.-Mondtam közelebb lépve hozzá. Reménykedtem, hogy nem bántottam vagy ilyesmi. Próbáltam vissza emlékezni, de még mindig nem ment. A csókra emlékszem azt hogy is felejthetném el a számon még mindig ég az övé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 3:53 pm

- Nem tettél semmit, inkább csak mondtál! De nincs miért sajnálkoznod, nem tettél semmit. - Álltam fel a fotelból, álmosan szemeibe nézve. Nem mondtam el neki, hogy miket mondott, és azt meg főleg nem, hogy már azt is hangoztatta, hogy megöli Sean-t. Nem tudhatom biztosra, de lehet tényleg komolyan is gondolta.
- Főzök egy kávét! Te is kérsz? - Kérdeztem inkább tématerelés képpen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 5:21 pm
Megráztam a fejem, hogy kicsit észhez térjek, nem hittem neki.
Mikor el indult kifelé megfogtam a kezét és felálltam és a szemébe néztem.
-Akkor mit mondtam Rory?-Néztem bele mélyen a szép szemeibe. nagyon hasogatott a fejem, de az emlékeim még mindig nem tértek vissza el se tudom hinni
mit mondhattam, amiért így kibukott.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 5:36 pm

Elindultam kifelé a konyhába, de megfogta karomat, ezzel leállítva engem. Nem akartam válaszolni neki. Egy nagyot nyeltem, és úgy néztem szemeibe.
- Semmit... semmi olyat ami lényeges lenne. - Halkultam el a végére, és kezemre néztem amit még mindig szorított.
Lesütöttem szemeimet, de aztán pár pillanat múlva újra felnéztem. - Azt mondtad megakarok ölni Sean-t. - Mondtam el végül nagy nehezen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 5:49 pm
El engedtem a karját és levegőt is alig vettem , majd a földet kezdtem el bámulni és vissza huppantam a kanapéra. Igaz volt amit állítottam, de nem tenném meg
mert ezzel fájdalmat okoznék neki.
-Nem úgy értettem, Rory. Tudod, hogy nem lenélek képes bántani semmilyen módon.-
Mondtam még magam elé meredve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 6:18 pm

Elengedte karomat, és nem nézett arcomra. Lehajtotta fejét, és visszaült a kanapéra, én meg csak álltam ott és vártam, hogy mit fog mondani.
- És ha megölnéd, azzal bántanál engem. - Bólintottam enyhén. Nem haragudtam rá, de azért szíven ütött egy kicsit, mikor ezt mondta tegnap este.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 6:49 pm
-Pont ezért-Néztem még magam elé és két kezem közé fogtam az arcomat.
Hogy mondhattam ilyet? Talán jobb lenne el mennem, de azzal csak össze törném őt ismét.
-Tessék, mond el a véleményed rólam, hogy milyen szánalmas vagyok-Mondtam haragudva magamra.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 6:57 pm
- Nem mondom el! Nem mondom, hogy szánalmas vagy.... ittál. - Mondtam megvonva a vállamat, teljesen nyugodtan kezelve a helyzetet. Nem akartam elkezdeni pattogni ott, főleg, hogy sosem voltam híres a hisztériáimról, csak a végső esetben szoktam odáig eljutni. Ezt Ő is tudhatná rólam.
- Nem hibáztatlak. - Tette még hozzá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 8:01 pm
-Nem mentség a részegségem-Sütöttem le a szemeimet. Tudtam, hogy nem volt olyan hisztis és ezért is szerettem bele, mert más, mint a többiek.
Bár csak a tegnap estét meg nem történté tudnám tenni.
-Egy dolgot nem nagyon bánok-Most már néztem a szemeibe, de nem akartam a közelébe lenni, mert nem tudnék ellenállni.
-Azt a tegnapi csókot és tudom, hogy viszonoztad éreztem. Mond érzel még irántam valamit?-Kémleltem a szemeit

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 8:44 pm

Tudtam, hogy felfogja hozni a csókunkat. Nem bánta, mert miért tette volna? Én viszonoztam neki ezt a csókot, még akkor is ha utólag bántam egy kicsit. Én Sean-el vagyok, nem csókolgathatok más férfiakat.
Kicsit lemerevedtem mikor megkérdezte, hogy még érzek-e valamit iránta. - Nem tudom... - Ráztam meg fejemet, összevonva szemöldökömet. Lesütöttem szememet, és nem tudtam mást mondani csak ezt, mert tényleg nem tudtam hogy mit érzek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 9:01 pm
Kicsit nem tetszett a válasz másra számítottam. Esetleg egy pofonra a tegnapiért, mert már rá jött, hogy csak a pia tettette vele ezt. Lesütött szemekkel fel álltam.
-Hát értem én.-Mondtam, majd oda léptem az ablakhoz és meredtem ki.
Láttam egy családot akik épp utazni készültek. Csókolózó párokat. Idős embereket
a verandán ülve és kártyázni.
-Mindent értek...-Suttogtam még magamnak. Nem telt bele sokba, hogy rájöjjek
nem fogom őt vissza kapni. Ki kell lépnem az életéből, mint szerelmes férfi. De megígértem, hogy vele maradok és nem hagyom el őt. Ezért vele kell lennem, mint barát.
Ez volt életem legnehezebb feladata.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 10:35 pm

- Ezen nincs mit értenie Liam! - Szólaltam fel kicsit hangosabban, és indulatosabb is lettem. Nem érti... Még én sem értem ezt az egészet, Ő honnan tudná, hogy mi zajlik le bennem. Bizonytalan vagyok, és összezavarodott. Mégis mit várt ennyi év után? Hogy a karjaiba fogok rohanni, amint meglátom. Ez nálam nem így megy, de mégis visszacsókoltam.
- Ha tudnám mit érzek, még akkor se vallhatnám be magamnak.. mert nem tehetem meg. Nem csak veled nem tehetem ezt meg de még Sean-el se. - Mondtam most már teljesen kikelve magamból, de mégse kiabálva, inkább csak hangosabban mondtam egy kicsit a kelleténél. Ez így volt, csak az igazat mondtam. Nem tudom mit érzek, mert valamit érzek, csak nem tudom mit, máskülönben nem tettem volna azt amit tettem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 13, 2013 12:26 am
-Talán jobb lenne, ha most el mennék?-Kérdeztem, persze nem akartam. De nem akartam nagyobb vitát gerjeszteni, mint ami van.
-Igaz, igaz...-Mondtam már a szinte teljesen kiborult lánynak.
-Leállok barátok más nem-Még ha ez nekem szívettépő is, bár ezt nem mondhattam neki

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 13, 2013 6:32 pm

Nem válaszoltam kérdésére. Vagyis inkább válaszoltam, csak nem hangosan. Szimplán csak megráztam fejemet, és úgy néztem szemeibe. Bármennyire is kivoltam borulva, nem akartam hogy elmenjen.
- Barátok... - Ismételtem ezt az egy szót mondatából, és igyekeztem lenyugodni. Nem folytattam inkább tovább. Nem akartam még jobban belemenni ebbe a vitába.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 13, 2013 6:49 pm
-Jaj gyere ide te örjöngö nőszemély-Nevettem és átöltem feje tetejét megcsókolva.
Nevetni kezdtem, hogy oldjam a feszültséget. Öleltem őt, majd felkaptam megpörgettem vagy 5x és vissza dobtam a kanapéra.
-Szeretem, ha nevetsz-Mosolyogtam rá, majd bele csíptem az oldalába.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 13, 2013 7:17 pm

Szavaira halkan felnevettem, habár ez még tele volt feszültséggel. Magához ölelt, és egy csókot nyomott fejem búbjára.
Igyekezett oldani a feszültséget, ami sikerült is neki, mert amint felkapott és megpörgetett, valamivel felszabadultabban nevettem fel.
- Aú! - Nyögtem fel nevetve, ahogy oldalamba csípett. - Akkor tessék, megkaptad. Nevetek! - Vigyorogtam, és most én böktem oldalba Őt.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Aurora C. Smith háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Similar topics

-
» Aurora C. Smith &&
» Aurora C. Smith - újraírott - készül.
» Aurora de Martel
» Aurora Larson
» Aurora de Martel

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm