Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 05, 2012 5:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21  Next
Fura volt ahogy így ezeket mondta.. De biztos már megélt pár dolgot és csak jót akar. Végül is kedvesnek tűnik. Nem ölt meg.. Plusz még humora is van. Azt hiszem vele még összefutok. Úgy se terveztem, hogy mostanában elhagynám a várost. Ha ezt kibírtam.. Ezután minden jöhet.

Felnevettem az utolsó mondatán, majd mire újra felnéztem volna el is tűnt. - Hát akkor szia.

/Folyt. Jessica lakása/
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 05, 2012 1:36 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21  Next
Nem tudom hogy emberként milyen egy vámpír vére de neki most muszáj volt megismernie ezt az ízt.
- Örülök hogy megismertelek. Most már mehetsz a szerelmedhez. Ne várd, hogy ő keressen meg.. ne hagyd, hogy.. elszakadjatok egymástól. -néztem a tekintetébe jó mélyen mert akartam hogy értse, mennyire nem könnyű úgy az élet, hogy elveszítjük azt akit a legjobban szeretünk.

- Mennem kell. Itt a számom.. - nyomtam a kezébe egy kis fecnit. - Ha a barátod nem beletörődős típus. - kacsintottam rá és már nem is voltam ott.

/ Rose és Nathan otthona /

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Okt. 04, 2012 2:15 pm
Felajánlotta a vérét amitől elvileg elmúlik a nyakamon lévő seb. Kisebb fintorral, de belekortyoltam párat. Miért nem múlhatna el inkább egy tábla csokitól? Az valahogy sokkal jobb és finomabb megoldás lenne. Nagy meglepetésemre mikor a nyakamhoz nyúltam már nem volt ott semmi. - Köszönöm. - Mosolyogtam rá. Akkor erről az egészről Andrew-nak nem kell tudnia.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Okt. 04, 2012 6:41 am
A nyakán lévő seben gondolkodott, mire gondoltam egyet és felharaptam a csuklómat. - Idd meg. Ettől jobban leszel és eltűnik a sebed. A szerelmed nem fog észrevenni belőle semmit. Gondolom nem olyan aki csapot-papot kutat ha a barátnőjén NINCSENEK sebek - néztem mélyen a tekintetébe. Nem megigézem én.. nem szokásom. De még hasznomra lehetne ez a lány.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Okt. 03, 2012 6:22 pm
Nem is volt olyan vészes dolog ez. Talán már éreztem előre, hogy nem lesz baj és ezért nem féltem. Bár a nyakamon lévő sebet nem tudom, hogy fogom elrejteni Andrew elől. Ha pedig meglátja nagyon ki fog akadni.

- Örülök, hogy így gondolod.. Azt hiszem. - Mosolyogtam rá ahogy rám vigyorgott.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Okt. 03, 2012 3:27 pm
Még nem fűllött hozzá a fogam, hogy elengedjem de mégis meg kellett tennem mert.. nem ölhettem meg. soha nem szerettem gyilkolni de az Ő vére.. hát.. csak Rose gondolata tartott vissza attól hogy ne menjek tovább.

- Ízletes vacsora voltál. Ezt majd meghálálom. - vigyorogtam feléje.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 01, 2012 6:28 pm
Szó nélkül tűrtem ahogy szívja a véremet. Habár kezdtem érezni ahogy az erőm is csökken ennek hatására, de nem törődtem vele. Egyszer túl lehet élni. - Örülök, hogy ízlett. - Mondtam még mindig határozottsággal a hangomban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 01, 2012 6:23 pm
Haraptam a nyakát mert jól esett.. nagyon jól és alig vártam hogy még több jusson a gyomromba.. a vére... régen volt már hasonló..

Végül csak elszakadtam tőle és véres ajkakkal hajoltam nyakába, hogy lecsillapodjak. - Ez.. isteni volt.. - nyeltem újabbat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 30, 2012 1:20 pm
Jó kislány.. Igen az vagyok. Mégis ilyen helyzetbe kerültem mert egyben naiv is. Szinte alig éreztem, ahogy felsérti a bőrömet ezért nem is csináltam semmit különösképpen. Csak remélni tudtam, hogy leáll mielőtt még kiszáradva esnék össze.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 30, 2012 12:45 pm
- Jó kislány. - lihegtem és nagyot szippantottam a nyaka bőréből. Jó illata vol... már egyenesen mennyei és minél közelebbről akartam érezni a vérét.

Odahajolam és felsértettem a bőrét vigyázva. Soha nem szerettem fájdalmat okozni. A vére forró volt.. és úgy öntötte el a torkomat, mint a legédesebb nektár.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 30, 2012 9:28 am
Miután kiértem nem sokkal később ő is megérkezett, majd eltűrte a nyakamon lévő kósza hajszálakat. Remek kifogtam egy vámpírt. Picit oldalra döntöttem a fejemet valahogy így jobbnak tűnt. - Igen. - Mondtam még mindig teljes magabiztossággal a hangomban. Egyáltalán nem féltem. Magam sem tudom, hogy honnan jött ez a nagy bátorság. Jobb így hiszen kitudja lehet több sebesülést szereznék, ha nem hagynám magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 30, 2012 8:17 am
Nekem mint egy 800 éves vámpírnak, nem kis megdöbbenést jelentett hogy csak úgy felállt és kisétált. vártam tőle egy kis parázást de ilyesmi meg se jelent az arcán. Ez de jó lesz még..

Felálltam és követtem hogy megálljak a háta mögött és gyengéden elsöprögettem a haját a nyakából. - Készen állsz? - kérdeztem a fülébe lehelve. Mióta kérek én engedélyt? De most at éreztem hogy meg kell tennem, nincs apelláta.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 29, 2012 9:45 am
Nagyot sóhajtottam, majd felálltam. - Akkor hát essünk túl a dolgokon. Egyszer úgy is megtörténik. - Majd kisebb gondolkozás után elindultam az ajtó felé tudván azt is, hogy lehet már nem megyek haza. De azért csak túl élem ezt a kis kávézgatást egy idegennel. A lépteim magabiztosságot sugároztak habár belülről kezdtem reszketni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 29, 2012 7:59 am
Vontam egyet a vállamon, megittam a kávémat és összevontam a szemöldökömet. - Nem kényszerítelek rá semmire. Ha te ki akarsz innen sétálni, megteheted. A következményeket vállalva miszerint utánad megyek. És valószínűleg elkaplak. - bámultam az üres poharamba. Nyílt lapokkal játszottam. De tudnia kellett hogy nincs sok választása. Egyszer ki kell innen mennie.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Szept. 27, 2012 6:45 pm
Elkomorodtam majd összevont szemöldökkel oldalra döntöttem a fejemet és jobban megnéztem magamnak őt. - Szóval akkor megosztod velem most, hogy mi vagy vagy várjak addig amíg innen kimerészkedek és megmutatod. - Fura, de egyáltalán nem féltem. A hangom is ezt sugallta egy pillanatra se remegett meg.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 26, 2012 2:47 pm
Már igencsak szélesen vigyorogtam. De még mennyire...! Nagyon tetszett nekem a lány. Nem úgy mint nő.. úgy is szép volt. De valamit sugallt felém. És ezen nevethetnékem támadt.

- Kicsi lány.. ugye te sem gondolod komolyan, hogy jönni fog? - kérdeztem értetlenkedve, de még mindig nevetve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 25, 2012 6:22 pm
Kopogni kezdtem a körmömmel mert bevallom kicsit kezdtem türelmetlen lenni. Andrew nem hív. Aztán ki tudja milyen lénnyel ülök szemben és tényleg teljesen magamra vagyok utalva.

- Azt pontosan nem tudom. De bármikor jöhet. - Mosolyogtam rá magabiztosan, mint aki tudja, hogy bármelyik pillanatban beléphet a párja az ajtón.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 25, 2012 5:20 pm
Széles vigyorgás. Ezt váltotta ki belőlem, méghozzá igencsak mert az egész arca, a temperamentuma és a csillogás a tekintetében.. bár godnolom amiatt a másik miatt csillogott. Az nyilván nem szokta harapdálni.

-És mennyi idő lehet az, míg ő ideér? - tettem fel a nagy kérdést.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 1:43 pm
Úgy beszélt, mint akinek szándékában lenne bántani engem. De nagy lány vagyok valahogy csak megoldom a dolgot. De reménykedtem legbelül, hogy semmi ilyen célja nincs és nem kell kiötlenem egy gyors tervet. Bár nem is tudom mit lehetne kiötleni.

- Akkor azt hiszem, hogy egészen addig itt fogok ücsörögni amíg a párom értem nem jön. - Mosolyogtam rá. Nem fogom kimutatni, hogy félek. Még ha így van sem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 12:35 pm
Okos kislány, ez nem is vitatható. Nagyon jó választ adott. Bár rosszul esett hogy nem nézek ki vérengző gyilkosnak. Vámpír voltam, úgy kellett volna kinéznem! Te jó ég.. ez meg fog engem ölni.. muszáj lenne másnak lennem.. muszáj lenne újra embervért innom.

- Igen, jó helyen. De ha később kilépsz innen, hát nem tudom hogy mennyire csöppesz majd bele egy jó világba. - beszéltem hozzá teljesen komolyan, nem említvén azt hogy én akarom majd elkapni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 23, 2012 11:39 am
Mikor feltette a kérdést, hogy nem félek-e attól, hogy valami lénnyel ülök szemben.. Talán még a szívem is megállt egy pillanatra. De azért jöttem Andrew után, hogy bebizonyítsam tudok magamra vigyázni. Nem akarok egy kis baleset miatt. Megtudom védeni magam. Meg kell védenem magam. - Ha így is lenne nem látszol olyan vérengző gyilkosnak bár ki tudja. Meg most jelenleg azt hiszem egész jó helyen vagyok. - Néztem körbe a kávézóban. Igaz, hogy csak pár ember volt, de az is valami.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 22, 2012 9:21 pm
Megfordult a fejemben hogy a pasija csak egy vámpírt és meg van igézve ez a csaj, azért mond ennyire szépeket a kapcsolatukról és arról a fickóról, aki nem mellesleg nem tudom mióta nem kereste fel, és felzaklatta. De létezik szerleme így is, ki vagyok én hogy megkérdőjelezzem?

- És nem félsz, hogy pont egy furcsa szerzeménnyel ülsz szemben? - szaladt a homlokomra a szemöldököm.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 22, 2012 5:58 pm
- Számomra a legkülönlegesebb ember. Mindennél jobban szeretem. -Mosolyodtam el és visszagondoltam az első pillanatra amikor megláttam. Már akkor is tudtam, hogy ez valami különleges lesz nem csak egy éjszakai buliban összefutott ember.

Kicsit megrémülve néztem rá. - Azt hiszem. - Nyeltem egy nagyot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 22, 2012 8:25 am
- Akkor bizonyosan kivételes ember lehet, ha ilyen hatással van rád. - jegyeztem meg hangosan, imközben gondolkodtam. Én is folyamatosan ezt érzem Rose irányába. És egyszerűen csodálatos érzés.. de most mégis menjek ez ellen? Muszáj lesz mert.. éhes vagyok. Keserű vagyok.. muszáj tennem valamit.

- És tisztában vagy azzal hogy milyen különleges városba érkeztél?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Szept. 21, 2012 6:52 pm
Sikerült lenyugodnom, de az agyam egy kis része még mindig Andrew-on kattogott. Majd csak jelentkezik. Ha meg pár nap múlva sem lesz semmi. Akkor már tényleg elkezdhetek aggódni. - Pár éve.. És pontosan ez a pár év az életem fénypontja. Sosem voltam még boldogabb. Ha néha aggódok is.. azt egy pillanat alatt el tudja felejtetni velem.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Kávézó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
19 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21  Next

Similar topics

-
» Kávézó
» Kávézó
» A kávézó belseje
» Barbera Kávézó
» Starbucks kávézó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Belváros :: Fõtér-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm