Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 18, 2012 3:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next
- Ahhha.. - sóhajtottam egyet és végül csak sikeresen rávigyorogtam, jelezvén hogy ne stresszeljen már ezen ennyit, mi férfiak ilyenek vagyunk, előbb mindig mással gondolkodunk, utána az agyunkkal. Noha lehet hogy ez számára nem valami megnyugtató tény.

- mióta tart ez a kapcsolat? - kortyoltam újabbat a kávémba.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 17, 2012 8:41 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next
- Igazából ami jobban idegesít, hogy nem tudok semmit. Csak legalább tudnám, hogy minden rendben van és semmi okom az aggodalomra. De ugye ennyire se méltat. - Sóhajtottam egy nagyot, majd nagyokat kezdtem kortyolni a kávémból.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 16, 2012 7:53 pm
- Esetleg történt valami, amiért nagyon aggódnod kell miatta? - kezdtem el továbbra is kérdezősködni. Nagyon is érdekelt hogy mi ez a "bőbeszéd" részéről mert sehogy nem tudtam belőle öt szónál többet kiszedni. Én ebbe meg elvből belerokkanok mert imádok pofázni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 16, 2012 10:57 am
Tekintete egy ideig nyakamra szegeződött és valami azt sugallta, hogy ha menni akarok még most tegyem. De nem igazán törődtem ezzel a megérzéssel. Ha baj van.. valahogy csak megoldom.
- Ööö, igen. Nem jelentkezett.. pont most nem.. pedig tudja mennyire ki tudok akadni. - Nyeltem egyet. Talán túl sokat mondtam. De ez is bőven elég volt. Nem akarom kiteregetni egy idegen számára a problémáimat. Senkinek nem szeretem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 16, 2012 8:38 am
Már félsikernek könyveltem el azt, hogy kiszedtem belőle két mondatnál többet. Igazán sikeres pillanat, lehet hogy többet nem is lesz benne részem. Pedig milyen szép hangja van! De ugyebár nem a hangja a fontos most.. hanem sokkal inkább az amit a bőre alatt 'tart'. Azt is szívesen megkóstolnám.

Elkaptam a tekintetemet a nyaka irányából és szélesen elvigyorodtam. - Ha jól sejtem, pasi van az ügyben. Vagy tévednék? - kezdtem el puhatolózni. Legyen már egy kellemes fél órája vacsi előtt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 15, 2012 6:25 pm
- De, csak pont nem azt a napot fogtad ki. - Mosolyogtam rá, majd a kortyolgatni kezdtem a kávémat. A fejemből bármennyire is akartam nem tudtam kiverni Andrew-t. Még mindig semmi hír róla. Viszont ha találkozzunk azt hiszem lesz egy kisebb veszekedésünk arról, hogy néha beszámolhatna arról, hogy hol van.

Felnevettem a mondatán. Tényleg nem vagyok valami bőbeszédű, de majd szépen lassan egyre többet. - Nem tudom. Neked van valami ötleted az időjáráson kívül? - Néztem rá vigyorogva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Szept. 14, 2012 9:04 pm
- Te tényleg nem beszélsz sokat? - lepődtem meg, és belekoprtyoltam a kávémba. Körülbelül három mondatot, ha hallottam eddig tőle. Hát.. szeretem a bőbeszédű nőket de nyilván most nem egy ilyet fogtam ki. Na mindegy, maximum majd kevesebbet jár a szája.

- Jól van, jól van.. - sóhajtottam. - Akkor miről szeretsz beszélni? Hátha így közelebb jutunk két összefüggő mondatig - kacsintottam rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 12, 2012 6:15 pm
Végig hallgattam a mondandóját már ebből is látszott, hogy ő egy nyíltabb személyiség, mint én. Nem szeretek idegennek beszélni a magánéletemről. Ilyenkor ezért is próbálok szűk szavúbb lenni ami általában sikerül is. De gondolom ezzel annyira nem veszem le az embereket a lábáról. - Ki kellett szellőztetnem a fejem. - A telefonomat ismét szorongatni kezdtem. Őrületesen hiányzott Andrew. Nem tudtam mit csináljak.. Egyszerűen csak tudni akartam, hogy jól van-e.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 12, 2012 3:35 pm
Nem tűnt valami bőbeszédűnek ez a lány, de vajon meg kellene-e lepődnöm? Nyilván nem... nyilván Ő egyszerűen így van beprogramozva... áh, na mindegy.

- Volt egyszer egy Jessica nevű ismerősöm de ő utált. - vontam egyet a vállamon vigyorogva, de az emlékek cseppet se voltak kellemesek. Lefeküdtem azzal a lánnyal, terhes lett tőlem, és egy ostoba pillanatomban hasba szúrtam. Akkor szállt meg Oliver.. és akkor kezdődött el néhány hónapnyi bolond óra.

- Két kávét kérünk! - szóltam oda a kiszolgálónak. - Na, és Jess... mondd csak, miért mászkálsz egyedül az éjszaka?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 12, 2012 2:09 pm
Nem terveztem többet egy kávénál. Megiszom és megyek egyenest is haza nem akarok bajba kerülni. Veszélyes lenne itt éjszaka mászkálnom. Kedves gesztus volt tőle, hogy kinyitotta előttem az ajtót ezért visszamosolyogtam rá. - A nevem Jessica. - Mondtam majd finoman megfogtam a kezét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Szept. 12, 2012 6:58 am
- Főtér

Engedelmesen kinyitottam az ajtót a lány előtt, és rámosolyogtam. Jó benyomást kell tenni ugyebár hogy ne gyanakodjon. Aztán egy harapás a nagy sötétben.. és nem, nem lesz igézés. Az úgy jobb móka.

- Bocsáss meg de még nem tudom a nevedet. Engem Nate-nek hívnak. - nyújtoittam ki neki a kezemet illedelmesen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 03, 2012 7:52 pm
-Oké. Menj csak, és ha majd szükséged lesz rám keress fel nyugodtan.-mosolyogtam még rá. Egy ideig még elidőztem a kávézóban..Rendeltem magamnak még egy kávét és azt kezdtem el iszogatni.
Amint elfogyott a kávém kifizettem amivel tartoztam és mivel már nem nagyon akartam sehová menni elindultam haza.

( Bennett-ház)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 03, 2012 5:48 pm
Valami felcsillant a szememben... szóval van rá mód! Ez... ez király!
- Óh... - esett le végül a tantusz. De... már valami nagyon kis gonoszkás jutott eszembe, amikor ránéztem, és hogy ő majd segítene benne.
- Öhm... köszönöm, azért majd nagyon hálás lennék - mosolyogtam rá viszont. - Viszont most nézd el nekem, de mennem kell - pattantam fel hirtelen, ahogy a teliholdat megláttam. Muszáj volt cselekednem... egyedül...
És mi nem jobb ennél, mint... betörni valahová, és elvinni egy igazán... értékes dolgot...

(Bennett ház)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 03, 2012 5:32 pm
-Valahogy meg kell szakítani a köteléket.-gondolkodtam el egy pillanatra. -Van rá mód ebben biztos vagyok, és talán segíteni is tudok neked. Persze nem egyedül. Nem vagyok még ahhoz elég erős..-ráztam meg a fejemet.
-Ha gondolod, majd keress fel és addig én is keresek rá valami módot, hogy hogyan tudnék neked segíteni.-mosolyogtam rá halványan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 01, 2012 4:43 pm
- Hát... amiről szó lenne, az egy évtizedekkel ezelőtti varázslat megtörése. - sóhajtottam hatalmasat. - De fogalmam sincs, hogyan kezdjek hozzá. Két vérfarkas kötődik hozzám, és... ezzel folyamatosan bántom őket is... mit kellene tennem?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 01, 2012 2:48 pm
Egy aprócska fintorral az arcomon hallgattam végig amit mond..Megsajnáltam...Bár fogalmam sem volt, hogy mi miatt kell titkolóznia, de akkor is..-Ha bármiben szükséged lenne a segítségemre, csak szólj..Én szívesen segítek neked.-mosolyodtam el halványan..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 01, 2012 2:23 pm
Harmony... nem rémlett. Bár nyilván számomra nem is fontos. Az ilyen tündérek, hát... mondjuk úgy, nem illenek az én világomba, és ezért nem is keresem őket.
- Hát... - mosolyodtam el halványan. - Azon törtem a fejemet, hogy... tennem kellene az ellen, ami miatt titkolóznom kell... de nem tudom, hogy helyénvaló lenne-e... és hogy sikerülne-e. Talán nem is vagyok hozzá elég erős. - nyeltem egyet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 01, 2012 2:04 pm
-Akinek segítettem őt Harmony-nak hívják.-tettem még hozzá a témához. A következő mondatain igencsak meglepődtem. Nem úgy nézett ki mint aki gonosz sőt egész kedvesnek tűnt. -Szerintem mindenkinek vannak mélypontjai az életében. Idővel minden helyre fog jönni.. Ebben biztos lehetsz. -mosolyogtam biztatóan..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 01, 2012 10:00 am
- Óh, értem. - bólogattam, végül nagyot nyeltem, amikor befejezte arról a tündérről szóló mesét.
- Én csak egy tündérről hallottam még ebben a városban, az meg Damon egykori jegyese volt - legyintettem, végül keserűen elmosolyodtam. - Nos... csináltam valamit, amire nem vagyok büszke, és ezért sokaknak hazudtam. Ezért... mondhatni, hogy gonosz vagyok, vagyis voltam. De muszáj annak lennem.. - motyogtam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 31, 2012 9:24 pm
-Igen tündér.-bólogattam nagy bőszen-Csak a vérét kellett "megmérgeznem", hogy a vámpírok ne harapdálják előszeretettel. Bonyolultnak nézett ki az egész, de nem kellett különösebben megerőltetnem magamat.-forgattam meg a szemeimet. Néha már túlságosan is eluralkodik Mystic Fallsban ez a vámpír őrület. Régen még nem voltak ilyen problémák.... -Miért? Mi történt?-kíváncsiskodtam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 31, 2012 6:42 pm
Érdeklődve figyeltem fel. - Tündért mondtál? Mystic Fallsban? - lepődtem meg egyre inkább. - És... milyen varázslatot végeztél? Nagyon nehéz volt, vagy... éppencsak meg kellett erőltetned magadat? - kíváncsiskodtam, de végül vontam egyet a vállamon. - Igazából éppen próbálok lehiggadni. Nem voltam mostanság túl jó kis... hogy is mondjam? Nem voltam jó boszorkány.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 31, 2012 3:00 pm
Mosolyogva ráztam meg a kezét, majd amikor elengedtem a kávémért nyúlva egy apró kortyot ittam belőle. -Kellett egy kis kikapcsolódás, és egy kis feltöltődés. Nem rég végeztem el egy tündéren varázslatot. -magyaráztam és megittam a maradék kávémat is. -És te?-kérdeztem kíváncsian.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 31, 2012 2:13 pm
Leültem és így hallgattam őt. Szóval Bennett. Így már eléggé sok mindent értek, amit éreztem vele kapcsolatban.
- Üdvözlezem, Bonnie. Az én nevem Victoria - nyújtottam ki neki a kezemet, és megráztam, amikor megfogta. Az érintése árulkodott arról, hogy hová is tartozik.
- Mit keresel itt ilyenkor? - kérdeztem kíváncsian.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 31, 2012 2:09 pm
Nem is kellett hozzá két perc és oda jött hozzám.-Szia!-köszöntem vissza mosolyogva-Persze, ülj csak le nyugodtan.-mondtam továbbra is kedvesen mosolyogva. -Bonnie vagyok, Bonnie Bennett. -mutatkoztam be, mivel gondoltam, hogy ismerkedés szempontjából ült át ide.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 31, 2012 1:55 pm
Eltelt egy perc. Nyilván annyi volt, nem igazán lehetett több annál. És láttam azt, hogy ő is észrevett engem.
Belekortyoltam a kávémba, majd úgy döntöttem, odamegyek hozzá. Nyilván... nem rossz az, ha valakinek van egy másik erős boszorkány ismerőse.
- Helló! - köszöntem neki. - Szabad ez a hely? - böktem a vele szemben lévőp székre.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Kávézó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 21 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Similar topics

-
» Kávézó
» Kávézó
» A kávézó belseje
» Barbera Kávézó
» Starbucks kávézó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Belváros :: Fõtér-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm