Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 9:11 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next
- Szívesen megyek most is.- jegyzem meg. Majd a táskámért kapok. A helyt illetődően még vannak ódzkodásaim, de megtetszett ahogy erről mesélt, viszont most még nem hagynám itt szívesen Mystic Fallst.
Igazából a családomat értetődően igaza volt. Valahonnan örököltem ezeket a géneket... nyomozás pedig sokkal jobb dolognak bizonyult, mint a mesélés. A szüleimnek még sosem hazudtam, de most el kell kezdenem a halasztgatást.
- Párizs messze van, de rájöttem, hogy őket is meg kell majd látogatnom egyszer. S akkor lesz időm nyomozni.- jegyzem meg.
- Csak annyit tudok, amit még a szüleitől tudtam meg. Hogy összefutott valamelyik régi nagy szerelmével,de még időnk sem volt róla beszélni, gyorsan le kellett lépnem, mivel valaki fakasölőfüvet tett a pezsgőbe és rosszul lettem tőle.- idézem fel azt a napot.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 9:02 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next
Akkor van kedved most? -néztem rá érdeklődve, mert már elég régen eljöttem otthonról és kezdtem aggódni érte.-
Nem tudom, az én helyzetem másabb, mert az enyém nem örökölhető. De a tiéd igen, szóval akár te tudsz kutakodni is, hátha találsz vmit. - mondtam mosolyogva és próbáltam bátorítani őt.-
Azért ne gondolj arra, hogy sok a farkas ott, de vannak. De ez inkább vámpírok lakta terület, de van itt minden féléből. Ne ölj vámpírt és akkor nem lesz semmi gond. - mondtam mosolyogva. -Igen nagy partik, éneklés és bulik vagyis azt hiszem ezt már mondtam . - kuncogtam el magamat. Szerettem ott lenni, mert ott soha se kell megjátszani magamat, hogy mi is vagyok.-
Szerinted történt vele valami? -néztem rá aggódva.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 8:49 pm
- Jajj az nagyon jó lenne.- jegyzem meg még most is lelkesen. Még sosem volt kutyus akit cirógathattam volna, az ismerőseim mind macska pártiak.
- Lehet, hogy azt kéne tennem, de nem merem. Gondold magad a helyzetembe... te megmondanád a szüleidnek, hogy embervért iszol és néha még talán embert is ölsz?- teszem fel a kérdést neki, hisz sajnos elmondani ilyeneket nem olyan egyszerű. Ez a hely nagyon megfogott, amiről beszélt.
- Remek, mintha nekem találták volna ki. Nyüzsgés, bulik és farkasok...- kezdtem hangosan gondolkodni.
- Igazából fogalmam sincs mi van Kaivel.... Ugyan oda kértem szobát ahol ő szállt meg, de azt mondják, hogy már nem ott lakik. De még nem is jelentkezett ki...- jön rám az aggodalom, majd én is felállok, mikor már ő is felállt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 8:40 pm
Elnevettem magamat, mert olyan volt a lelkesedése, mármint amit én láttam belőle mint a kisgyerekek, amikor örülnek.- Rendben, akkor majd ha van időd akkor megmutatom. - mosolyodtam el, majd elraktam a pénzt.- Rendben és köszönöm akkor a meghívást. - mondtam meglepődve.-
Amikor a pincér oda ért és az amit mondott, azon még én is meglepődtem, de igazuk volt , mert tényleg nagyon jó hangja van. Amikor elment a pincér, akkor válaszoltam neki.- Igazuk van, tényleg nagyon jó hangod van. - mosolyodtam el, majd kacsintottam rá.
Miért nem kérdezed meg őket? - ez tűnt a legalapvetőbb dolognak. - hiszen lehet, hogy tudnak valamit csak nem akarták addig elmondani, amíg nem szükséges. - mosolyodtam el bátorítás képen.-
Vidám, tele partikkal és tele különleges emberekkel, mint mi. - mosolyodtam el, majd eszembe jutottak az ott töltött szép idők és az, hogy vannak olyanok akik félnek ott tőlem. De bulik az felül múlhatatlan, hiszen külön helyük vannak a vámpíroknak is.- Nem azt mondtad, hogy most nincs itt? - néztem rá, de bólintottam.- Rendben, persze. Nyugodtan , időd van bőven és tudod hol találsz meg engem. -lassan felálltam, mert elültem már magamat.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 8:30 pm
Aranyos, hogy beavat a kutyája és az ő életébe is. Tetszik, hogy ennyire függ a kisállatól, mert ez azt jelenti, hogy van szíve, amit én egy vámpírtól igencsak nagy dolognak vélek. Az érzést és a szeretetet.
- Persze, hogy érdekel a kutyusod. Nagyon szívesen megnézném, biztos nagyon aranyos.- lelkesedtem be egy kicsit. Közben a pénztárcámba kutatva vártam, hogy megjöjjön a pincért.
- Ugyan már Ariel a vendégem voltál!- teszem vissza elé a pénzt, majd továbbra is a tárcámba kutatok, mikor végre megérkezik a pincér.
-Kisasszony, erre semmi szükség! A főnökúrnak nagyon tetszett a dala és a vendégének tekinti Önt és a barátnőjét is!- jegyzi meg a fiú, majd elmegy. Örömömben majd elsikítom maga, de megpróbálok uralkodni magamon.
- Ariel hallottad? El sem hiszem... Olyan...- megakad a hangom örömömben. Majd visszatérek a tárgyra, mivel egy nagyon fontos kérdést tett fel nekem.
- Nem tudom! Semmit nem tudok... Olyan tehetetlen vagyok. Anya biztos tudna róla valamit, hisz a munkája is olyan, hogy ott kiderül egy, s más...- csóválom meg a fejem. A következő kérdésénél meg kicsit kikerekedik a szemem.
- New Orleansba?! Sosem hallottam róla... Milyen hely? Mármint oké, sok a magunk fajta és szép? Tudod most azonnal biztos nem menne, még nem is beszéltem a barátnőmmel a történtek óta.- jegyzem meg.
- De nagyon szívesen mennék, csak adj egy kis időt, hogy rendezzek mindent.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 8:11 pm
Mondhatni igen. - mondtam mosolyogva.- Ő az egyetlen élőlény aki elvisel olyannak, amilyen vagyok. - Közben folyamatosan a hajammal hülyültem zavaromban, mert utáltam magamról beszélni, mert nem igen voltak vidám történeteim, de a véres történetekkel meg nem akartam megijeszteni őt.- Szeretnél vele találkozni? -néztem rá érdeklődve, amikor mondta, hogy neki nem volt.-
4 év azért elég hosszú idő, biztosan hiányoznak neked.- bólintottam.- értem bár vannak olyanok, amikor egy generáció kimaradt, szóval lehet a nagyszüleidtől örökölted. - mondtam elgondolkodva, mert miért.- Vagy esetleg távoli rokontól. - tettem hozzá mosolyogva.-
Nem kell kifizetned az egészet. Állom az én részem. - nyúltam a pénztárcámért. Azzal oda adtam az én részemet, majd elkezdtem gondolkozni.-
Azt mondtad, hogy még nem jártál sehol se. - vettem egy nagy levegőt.- Lenne kedved New Orleansba menni? Ott mindig nyüzsgés van, s bulik is vannak és ott minden van. - mondta hatalmas mosollyal az arcomon.- Vámpírok, farkasok és boszorkányok és még mások is. -vártam a válaszát.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 7:59 pm
Vártam a válaszát, már érdekelt, hogy mit felel, mert bár tudtam, hogy abban az időben nem volt, szokás a házasságon kívüli terhesség, de meg eshetett.
- Értem, akkor tehát a kutyusod a mindened.- nagyon szimpatikus volt a válasza, egy kisállatnál nem is lehetne jobb. Titkon örülök is, hogy azért nem ennyire magányos.
- Nekem sosem volt házi kedvencem, de szerettem volna!- ha anyukám nem lenne allergiás rá, akkor biztos beszereztem volna egy kutyust, amúgy is mindent megkaptam, sőt néha elkényeztetettnek érzem magam. De ezt már csak gondoltban tettem hozzá, mivel nem akartam, hogy emiatt alkosson rólam rossz képet.
- 4 éve nem láttam a szüleimet, az iskolák miatt, meg most Mystic Falls miatt is, de nem tudok róla. Vagy ügyesen titkolták előlem. Vagy a másik, hogy ők sem tudnak a génekről, de abban biztos vagyok, hogy egyikük sem az. Csomó teliholdat töltöttünk együtt.- mondom neki komolyan, hogy még a gondolatot is eltüntessem a fejében, afelől, hogy a szüleim is gyilkosok lennének. Mikor befejeztem a desszertet a pincérnek intek, aki oda is jön hozzám.
- Fizetnék!- mondom neki kedvesen, de továbbra is ülök. Olyan szép a levegő és miért ne beszélgethetnénk még itt a szöszivel, bocsánat Ariellel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 7:45 pm
Nem nagyon szoktam emberektől lakmározni. - próbáltam megnyugtatni őt, mert még ennyi év után is nehéz volt olyankor megfékeznem magamat, jobban mondva a vérszomjamat.- De kedves tőled, hogy így aggódsz. - mosolyodtam el.-
A családodban nincs másik farkas? - tettem fel a kérdést gyorsan, mert elég fura lenne ha a felmenői között nincsen farkas, kivétel, ha valaki nem változtatta át őt.
Értem, ez jól hangzik. A régi könyvekből sok mindent meg lehetett tudni, még ha picit furán is hangzik. - mondtam mosolyogva, majd hátra dőltem a székemben.- Régi, nagy könyvtárakban sok mindent talál az ember. - mondtam kuncogva és eszembe jutott, hogy régen mennyi időt töltöttem őt.-
Nem, nem maradt senkim. Ahogy korábban meséltem, esküvőm előtt még elszöktem és akkoriban nem volt olyan, hogy valaki az előtt terhes legyen, mert azt megvetették. - mondtam elcsukló hangon, mert eszembe jutott anyukám. Én voltam a legnagyobb gyermek és ő velem házasságon kívül volt terhes, ezért hamarabb volt az esküvő és mindenkinek azt mondták, hogy kora szülött vagyok. Gyorsan megráztam magam, hogy ne ábrándozzak.- De van egy apró kutyám, aki mindig velem van. Már régóta. - mondta mosolyogva, mert tényleg nem voltam egyedül, hiszen ő itt volt nekem, bár hiányzott az emberek barátsága vagyis inkább hogy legyen barátom.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 7:26 pm
A lábaim még most is remegtek egy kicsit, de megérte minden. Énekeltem egy csomó Mystic Falls-i lakos előtt, és remek volt.
- De kérlek szólj, ha már kellemetlen a helyzet.- néztem rág aggódva, majd hogy eltereljem a figyelmét, témát váltottam.
- Édesanyám is ezt szeretné. Ő most kint él Párizsban és oda próbál elcsalogatni, de én megmondtam, hogy egy kis magányra van szükségem.- céloztam a farkasos dologra, amiről a szüleim még nem tudnak. Amikor befejeztem az főiskolát, rögtön eljöttem ide, a szüleimnek csak írásban szóltam. Nem tudom miért, de talán Katie társasága fontosabbnak bizonyult, mint a szüleimé. Na meg ki tudja, melyik hazudik, vagy csak nem tudnak a génekről? Lehet, hogy a családban csak az én kezemhez tapad gyilkos vér? Mindenesetre most nem szabad ezen törnöm a fejem!
- Anyukám egy antikváriumi céget vezet, kint Párizsba, miután én megérkeztem ide, azután ment oda apuval. Most ott élnek!- jegyzem meg. Teljesen nyitott vagyok a lányt illetően, talán túl nyitott is, de most nem zavar. Egy nagy szelet sültit helyezek a villámra, majd a lányra nézek.
- Neked nincs családod? Mármint leszármazottad? Nem született senkid, mielőtt vámpírrá váltál volna?- teszem fel a kérdést, mivel én is szeretnék róla megtudni egy, s mást.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 7:12 pm
Néztem ahogyan énekelt, s láttam hogy mennyire felszabadult és kikapcsolt. Látszott rajta, hogy megszűnt minden számára. Ott akkor csak a zene létezett neki. Amint vége lett a dalnak, akkor eljutott a tudatáig, hogy sok ember előtt énekelt, ez látszott azon ahogyan megszeppent. Én is neki álltam tapsolni és közben folyamatosan csak mosolyogtam.
Nagyszerű hangod van és jól kezeled a színpadi dolgokat is. - mondtam továbbra is mosolyogva és őszintén.- Tényleg el kellene menned énekes nőnek. - tettem hozzá, majd tovább gondoltam, hogy ez csak akkor is lesz jó dolog, ha teljesen tudja majd magát uralni.- Remélem összejön neked.-
Néztem, ahogy neki kezdett a desszertnek . - Nem kell miattam aggódnod, már hozzá szoktam és tudom türtőztetni magamat. - mert ez teljes mértékben így volt. Mert megtanultam magamat és vámpír dologgal járó szükségeket irányítani. Nehéz volt, mert szinte mindenre magamtól kellett rájönnöm, de talán ezért tudok ennyire emberien viselkedni, mert láttam azt is hogy mire vagyok képes... - Jó étvágyat. - mondtam mosolyogva, majd arrébb igazítottam a hajamat, majd elkortyolgattam a colámat is.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 7:00 pm
Éneklés közben csak arra gondoltam, hogy ez vajon butaság? Csak mert nem tartottam annak. Imádtam ott énekelni és bár a szám lassú volt, úgy láttam a közönséget is nagyon érdekli. Nem mertem egy pörgősebb dalt énekelni, mert féltem, hogy esetleg az idősebb embereknek nem tetszene. A zene közben elfelejtettem mindent! Katiet, a farkasproblémákat és minden mást, csak énekeltem és élveztem, hogy a nézőknek tetszett a hangom. Majd hirtelen véget ért a szám. Kicsit fájt abbahagyni a dalt... Talán csak most szeppentem meg egy kicsit, mikor megláttam a sok kezet, ami nekem tapsolt. Enyhén reszkető kezemet a számhoz emeltem, a kis mikrofon keretében.
- További jó étvágya és köszönöm a figyelmet!- szálltam le a tornácról, majd az asztalunk felé indultam. Éreztem a szempárok követését, de nem foglalkoztam vele. Visszaültem az asztalunkhoz, majd a szöszire néztem. - Na milyen volt?- teszem fel a kérdést, miközben meghozzák nekem a desszertet. Ariel nem kért és meg is értem miért. Olyan buta voltam, hogy pont egy emberektől hemzsegő területre hoztam.
- Ariel annyira sajnálom, nem is fogtam fel, hogy ez neked mekkora kísértés. Ha akarod mehetünk is, rendezem a számlát!- jegyeztem meg. Olyan buta voltam!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 6:16 pm
Vagy csak lehet félre ismerlek. - mondtam szinte suttogva, mert tényleg nem nézett ki olyannak aki nem tudná magát megvédeni, de ekkor át villant az agyamon, hogy képes lenne olyan áron is megvédeni magát, ha valakit ezért meg kellene ölnie. Nem hiszem, de inkább elhessegettem a gondolatot és megettem azt a párszem krumplit, ami még volt, majd élveztem a bor mámorító ízét, bár a wishkey mindig is jobb volt, de ahhoz talán picit túl korán volt.
Elnevettem magamat, majd megráztam a fejemet, hogy én nem kérek semmit se. Megtöröltem a számat és mosolyogtam. Nem gondoltam volna, hogy egy farkassal ilyen jól el fogok beszélgetni és be kell vallanom talán élveztem is vele a beszélgetést. Ő teljesen másabb volt, mint akikkel eddig találkoztam.
Én már tele vagyok, meg inkább másabb desszertre vágyom. - mondtam picit elcsukló hangon, mert eszembe jutott a vérzacskók a hűtőmben, mert ha nem volt muszáj akkor nem bántottam embert. Talán jobb lett volna, ha ezt nem is mondom, de már késő bánat. Talán lehet az hozott közelebb minket, hogy mind a ketten másabbak voltunk, nem olyanok, mint a legtöbben a mi fajtánkból.
Aww értem, akkor sajnálom .- mondtam picit megbánóan, majd elnevettem magamat.- Azt hiszem igazat van Pati. - mondtam mosolyogva- Bocsánat de nehéz elképzelni egy éneklő farkast . - mondtam egyre nagyobb mosollyal az arcomon.- Még van időd, hogy bejárd a világot. Igen jó dolog, csak tudnod kell, hogy mikor hova mehetsz be és mi a tilos hely számodra, azért mert másabb vagy. - mondtam határozottan.-
Meglepődtem azon, amit csinált, s nem tudtam eldönteni hogy min lepődtem meg jobban, azon hogy most énekelni fog vagy azon, hogy barátnőjének hívott. Kicsit zavarba jöttem, amikor rájöttek, hogy rám gondolt és mindenki engem nézett egy picit, majd vissza fordultak és várták Pati produkcióját. Hátra dőltem a székemben, majd egyre jobban csodálkoztam, amikor énekelni kezdett, mert nagyon szép hangja volt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 07, 2013 11:17 am
- Lehet, hogy igazad van, de én sosem voltam az a ragaszkodó típus.- túrtam bele a hosszú, vörös hajamba, majd újra a villámért nyúltam és az utolsó salátadarabkákat is elfogyasztottam. Jól megteltem, de még megakartam kóstolni valamelyik finom süteményt, ezért a pincérnek intettem.
- Én még kérnék egy dobostortát és lehet hozzá kapni vanília fagyit?- tettem fel a kérdést, amire a fiú egy bólogatással jelezett. Szuper, úgyis olyan rég ettem már ilyen finom desszertet.
- Gyerünk Ariel rendelj te is valamit, ne csak rám jöjjenek a kalóriák.- nevettem el magam. Majd hirtelen ötletből felálltam és súgtam valamit a a pincért fiúnak, aki csak egy kis színpadszerű valamire mutatott. -Köszönöm az tökéletes lesz.- jegyeztem meg, majd visszaültem a szöszi mellé.
- Igen, össze, de most Katie nincs itt és van egy olyan érzésem, hogy te nem "hiszel" nekem.- poénkodtam egy kicsit, nehogy megsértődjön rajta. - Ezek remek programok, én nagyon nem is jártam sehova.- húzom görbére egy kicsit a számat, majd mikor meglátom, hogy a pincérfiú meghozza a mikrofont, de a desszertet még nem, akkor megragadom a kis eszközt és a színpad szerű összeeszkábált tornácra lépek.
- Jó estét kívánok! Tudják én is most épp itt eszek ez egyik barátnőmmel.- nézek kicsit a szöszire, majd úgy vissza a többi emberre. - És nem akarja elhinni, hogy van hangom. Most szeretném ezt megmutatni.- emelem fel a kezem, ezzel jelezve a pincérsrácnak, hogy kapcsolj be a zenét, amit az előbb megsúgtam neki. Beindul a muzsika és én újra jól érzem magam a bőrömben, már csak a hangom miatt izgulok egy kicsit... rég énekeltem.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 9:40 pm
De egyedül azért védtelen vagy. - nézte, rá őszintén, mert ebben igazam volt , ezért nem is jártak egyedül nagyon a farkasok-
Szóval akkor ti gyermek kori barátnők vagytok. Ez aranyos. - kuncogtam picit.- akkor miért nem mondod el neki, hogy mi vagy? Lehet ő tudna neked segíteni mindenben. - majd hátra dőltem a székemben.- Akkor lehet össze kellene állnotok és duettben énekelni. - mosolyogtam, mert kezdett érdekelni a lány hangja, hogy tényleg ennyire jó hangja lenne.... -
Sok minden. - mondtam mosolyogva. - Szeretek rajzolni, kosarazni és a világot járni. - mondtam elgondolkodva, s tényleg erre soha nem gondoltam volna, hogy szeretek a világban utazni. De ahogyan kimondtam elmosolyodtam, mert ez igaz volt. Szerettem bejárni a világ titokzatos helyeit.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 9:14 pm
- Erre még nem is gondoltam!- félni, én?! Soha! Mármint nem akkor mikor 4 lábon járok.
- Igazából szeretek farkas lenni és imádok úgy mászkálni.- teszem le a villát egy kis pihenőre. Majd mikor az énekes szakmámról kérdez, kicsit megakad a hangom. Azóta nem énekeltem amióta megöltem azt az embert... pedig énekelni szeretek a legjobban. De azóta valahogy nem volt kedvem hozzá. Most az hittem, hogy menni fog, mikor meglátom Katie-et, de az első találkozásunkkor gyorsan le kellett lépnem, a farkasölős incidens miatt.
- Katie is gyönyörűen énekel. Régen kicsi korunkban rengeteget ökörködtünk és zenéltünk együtt.- emlékszem vissza a szép pillanatokra.
- Na és neked van hobbid?- terelem el a témát, mert most nem szeretnék az esetleges karrieremről beszélni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 9:05 pm
Nem félsz egyedül? Mármint egyedül eléggé védtelen vagy. - hadonásztam közben kicsit a villámmal, majd ittam a borból.-
Vagy? Ez érdekes, felléptél már valahol? - néztem őt mosolyogva, bár picit fura volt. Éneklő farkas lány, bár szép volt és biztos jó hangja volt, csak picit veszélyes dolognak tűnt.-
Akkor mit keresel itt ? Miért nem vagy például Los Angelesben vagy New Yorkban? - hagytam abba az evést ás hátra dőlve figyeltem.- Hiszen az a lehetőségek városa, nem pedig ez a hely. Ez a hely arra jó például, hogy meghúzd magad picit és vissza-vissza térj ide.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 8:32 pm
Teljesen elbambultam és az elős kérdésére már nem is tudtam válaszolni.
- Senki! Egyedül csinálom, mert ekkor van a legnagyobb önfegyelmem. Mielőtt megérkeztem volna ide volt egy, két falka aki szívesen látott, de semmi több.- jegyzem meg, rezzenéstelen arccal. Majd újra a salátához nyúlok.
- Énekesnő vagyok, leszek.- mosolyodtam el, majd egy nagy adag halért nyúltam a villámmal. - Kisebb koromban sokat énekeltem és most végeztem a színművészetin. Tehát...- eszem meg végre a falatot. - Én Mexikóban születtem!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 8:11 pm
Néztem ahogyan gondolkozik és próbáltam rájönni, hogy min járhat ennyire az esze.
Nem egy rövid neve volt ,de szép neve volt. - elmosolyodtam, amikor mondta.- Művész? Milyen művész lenél? - kérdeztem tőle, mert nem tudtam elképzelni, hogy mire gondolhatott.-
Látom tényleg éhes vagy. - nevettem fel nagyon hangosan, majd picit megfogtam a nyakláncomat és az ölembe terítettem a szalvétát és neki kezdtem a levesnek.- Egész jól főznek itt . - mondta elismerően, majd ránéztem.- Nem válaszoltál a kérdésemre, hogy ki segít neked átvészelni az átváltozásban. -figyeltem őt ,de közben ettem a levest és élveztem minden egyes ízét.-
New Yorkban születtem. - mondtam nevetve, bár akkoriban nem volt annyira fény űző mint most. De mindig is szép város volt.- Te? - majd megtöröltem az arcomat, s neki kezdtem enni a másodiknak.-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 7:58 pm
Kicsit elmosolyodtam a válaszán. Vajon egy vámpír betud rúgni? Vagy nekik erre sem kell figyelniük? Micsoda élet... mennyi pozitívum mögött ott a negatívum. Megpróbáltam nem töprengő fejet vágni, majd gyorsan válaszolni a kérdésére, de ez nem sikerült. Egy kis időbe telt mire válaszolni tudtam.
- Az igazi nevem María Patrizia Chavez, de az ismerőseim csak Patinak hívnak. Na meg a művészeknek kell egy művész név is, ugye?- vonom meg a vállam. Szeretem a Pati nevet, de a Mariaval sincs semmi bajom. Otthon például anya mindig Marynak hív. Na jó ez sem sokkal jobb... Majd mikor újra válaszra nyitnám a számat, a pincér meghozza az ételt.
- Nyami!- csapom össze a kezemet. Majd gyorsan neki is látok a halnak.
- Az Ariel szép név. Hol születtél?- teszem fel a kérdést, miközben egy nagy adag salátát emelek a szájamba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 7:43 pm
Fura volt ahogyan rám kacsintott, hiszen ez annyira fura egy farkastól. Ők mindig is komolyak és nem annyira lazák. Ez a lány mindig meg tud lepni a dolgaival. De elmosolyodtam ezen a gesztuson, majd hátra raktam a hajamat a vállam mögé, de egyből vissza is hullott előre így feladtam.
Elmosolyodtam a választásán, majd rá mutattam az egyik borra, mert elég kacifántos volt a neve, meg kértem egy colát. Egy nagy előnye volt a vámpír létnek, nem kellett figyelni a kalóriákra.
Annyira nincs korán . - mondtam nevetne .- Akkor mondhatni kezdő vagy még .- néztem rá komolyan, miközben összekulcsoltam az ujjaimat és az államnál fogva megtámasztottam a fejemet. - S ki segít neked túlvészelni a dolgokat? - néztem őt komolyan.-
Igen van, vöröske .- kuncogtam el magamat, majd felhúztam a szemöldökömet- Tényleg ez a neved? - néztem őt fürkészve, mert nehéz volt elképzelni hozzá ezt a nevet .-

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 06, 2013 7:09 am
Egész gyorsan megérkeztünk az étterembe és letelepedtünk egy asztalhoz.
- Ahogy gondolod, az is remek választás!- kacsintok rá. Igazából meggondolva jobb is, hogy nem a véres steaket kérte, mert ki tudja milyen vérszomjat gerjeszt benne. A kezeimet összekulcsoltam és vártam, hogy a pincért az ital rendelést is felvegye.
- Nos én csak egy kis mentes vizet kérek!- nézek a pincérre aki ügyes, bajosan, de felírja a rendelést. Látszik, hogy még új a szakmában.
- Bocsi, nem tudom mit rendelnél, de nekem még korán van az alkoholhoz.- jelentem ki, majd az órámra nézek, hogy igazat adhassak az állításomnak. A pincér fiú is csak azt várja, hogy a szöszi rendeljen, majd elmegy.
- Lássuk csak... két hónapja vagyok Mystic Fallsban, akkor már.... 6 hónapja! Ugye nem túl sok ez az idő?- teszem fel a kérdést.
- Tehát szöszi van neved! Én meg Pati vagyok.- viccelek egy kisebbet és a kezemet nyújtom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 05, 2013 10:45 pm
Jó kérdés volt ez tőle, vajon valaha egyáltalán megbíztam? Nem, nem hiszem. Még talán akkor se bíztam meg senkiben se, amikor még ember voltam.
Igaz barátom, mint neked a barátnőd? - néztem rá érdeklődve.- Nem azt hiszem nem volt. Volt pár "barátom"- picit megforgattam a szemeimet, mert nem éppen voltak azok.-akikkel jó pár kalandban voltunk, de nincs. A vámpírok között nehéz igazi barátot találni, ember barát meg szóba se jöhet, mert őket meg csak elveszítjük előbb vagy utóbb.-figyeltem a reakcióját.- Azt megértem, hogy megbízol benne, de ha annyira jó barátnőd, akkor nem gondolod, hogy el kellene neked mondanod, hogy te mi vagy? - néztem rá komolyan.- Mert szerintem illene tudnia, hogy mi vagy.
Amikor leültünk az asztalhoz, egyből az étlapért nyúlt, amin picit felnevettem. Halat kért, ami talán annyira nem volt meglepő. Bár soha nem értettem, hogy mit szeretnek benne, mert az volt az egyik étel, amit soha nem bírtam megenni.
Kedves tőled, de azt hiszem most kihagynám. - néztem rá mosolyogva, majd szemügyre vettem az étlapot.- Ebből a levesből kérnék . - mutattam rá az étlapra.- Illetve kérnék egy adag salátát, sült krumplit és rántott húst. - rég nem ettem emberi ételt, s most hirtelen megkívántam.-
Szóval mióta vagy farkas? - kérdeztem, miután elment a pincér.- Amúgy meg Arielnek hívnak. - mondta hirtelen ötlettől vezérelve, pedig nem könnyen barátkoztam világ életemben.- Téged? - néztem rá kedvesen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 05, 2013 10:33 pm
Furcsa érzés volt egy vámpírt étterembe hívni... de hirtelen más nem jutott eszembe. Miközben az étterem felé vettük az irányt én próbáltam faggatni a múltjáról.
- És mond csak neked azóta egy barátod sem volt? Mármint... senkiben nem bíztál meg azóta?- teszem fel a kérdést. - Mert például én a barátnőmben abszolúte megbízok!- próbáltam arra célozni, hogy nyissa meg ő is valakinek az érzéseit és legyen barátkozósabb. Közben beléptünk az étterembe... Egy nagyon kedves pincér kísért az egyik szabad kettes asztalhoz, ahol helyet foglaltunk. És a lehető leggyorsabban kaptam elő az étlapot, mert nagyon éhes lettem. - Én egy rántott halat kérek, salátával.- mosolyogtam a pincérre, majd a szöszire néztem, hogy ő is válasszon valamit. - Ajánlom neked a véres steaket!- fordultam felé segítő pillantásokkal.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 05, 2013 10:10 pm
María Patrizia Chavez

Ez érdekes . -néztem őt gondolkodva, mert farkas és ember barátság eléggé veszélyes. Talán még veszélyesebb, mint vámpír és ember barátság. Láttam, hogy kicsit elgondolkodott a kérdésemen és végig futott az agyán, hogy mi van, ha ő se ember.-Gondolom, akkor nem mondtad neki, hogy mi vagy. -ezen picit elmosolyodtam, hiszen mindenki el akarja titkolni, hogy mi is valójában.-
Miért ? - hiszen mindennek elmondott az elején, meg azért nem nézek ki annyira rémisztően, így érdekelt, hogy miért tartott tőlem. -
Ez jól hangzik, ha bár annyira sok mindent én nem eszek. - nevettem el hangosan magamat, bár szerettem az emberi ételeket is nagyon. Nem azok közé tartoztam akik semmi mást nem hajlandóak enni, mint vért. Az picit unalmas lenne, még akkor is, ha minden ember vére teljesen más ízű. - De benne vagyok.
Ahhoz képest, hogy milyen ellenszenves és heves természetű volt az elején, most teljesen más milyen volt. Kifejezettem kedves és barátságos. Kifizettem a ruhát és elindultam mellette az étterembe. Próbáltam nem túl gyorsan menni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 30, 2013 3:09 pm

Egy ilyen gyönyörű teremtményt nem lehet csak úgy elfelejteni. – Semmi komolyabb szándék nem vezérelt vele kapcsolatban. Egyszerűen csak szeretem a tarsolyomban tartani a hozzá hasonló gyönyörű nőket. Nem azt mondom, hogy kihasználni vagy valami ilyesmi. Bár ez is benne van a pakliban. Sajnálatos módon azt el kell ismernem, hogy nem minden hölgyemény élvezi túlságosan a társaságomat. De általában teszek róla, hogy így legyen. De ez az egész inkább a vámpíroknál fordul elő.. Mondjuk úgy néz ki, hogy manapság már a kedvesség nem jelent semmit senkinek sem. Bár mondjuk az az ex vadász hölgyeményt eléggé megtévesztettem vele. Amire mondhatni eléggé büszke vagyok.
Csak nézzen magára kérem. Ilyenfajta gyönyörűséget nem látni mindenhol. – Mondtam meg az őszintét. Különösebb szándékaim nem voltak vele. A nők társaságát élvezem nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne bárkinek is.  Vagy egyáltalán szemet szúrna valakinek. Minden férfi kedveli a nők társaságát. Kivételt képeznek a melegek, de őket is meg lehet érteni. A génállományukban van benne. Különösebben én ilyesmivel nem foglalkozom.
Egy ilyen hölgyemény társaságában unatkozni nem fogok az egyszer már biztos. Azt már onnan tudtam amikor odahívta magához az egyik pincért. Felőlem akár helyben meg is ölhette volna nem érdekel a nyomorult kis élete. Jelenleg nem. Talán, ha más helyzetben lennék még megsajnálnám, de ez nem az a hely és nem az az idő, hogy vele foglalkozzak. Van annál sokkal fontosabb is most.
Elvigyorodtam, ahogy arra késztetetett két pincért, hogy megverekedjenek a kegyeiért. Ez lesz aztán a jó műsor az már biztos. Fél szemmel még mindig a gyönyörű hölgyeményt figyeltem, de közben élvezettel néztem az életre-halálra küzdő két férfit.
Ez egy igen jó ötlet volt. Felettébb szórakoztató. – Fordultam felé egy pillanatra, majd vissza a harcoló párosra.

A hozzászólást Carlos Daniel Ackworth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 18, 2013 9:52 pm-kor.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Étterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Next

Similar topics

-
» Étterem
» Étterem
» ART étterem
» Étterem
» Los Chavelos étterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Belváros :: Fõtér-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm