|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 01, 2013 4:03 pm |
Elgondolkodva hallgatom a szavait, és a végére szélesen elmosolyodom. Egyrészt tetszik, amit hallok, mert örülök, hogy nem csak én látom így. Nem csak én látom a hasonlóságokat közöttünk. Másrészt viszont... elég Klausnak csak kimondania, hogy vágyik rám, és lelki szemeim előtt szinte már látom is, mi mindent tehetne velem, ettől pedig egy kicsit az én vérem is rögtön felpezsdül. - És te mindig megkapod, amit akarsz, nem igaz? - ingatom a fejem tovább vigyorogva, aztán eltűntetek még egy-két falatot a tányérról, végül előre tolom magam előtt az asztalon, jelezve, hogy végeztem. - Akkor tőlem már indulhatunk is - állok fel indulásra készen.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 01, 2013 3:13 pm | - Talán nem kell mindig érteni mindent - tologatom a borospoharat ide-oda az asztalon céltalanul. - Te ugyanolyan vagy, mint én. Magányos, és meg nem értett. Neked ugyanúgy kell, hogy törődjenek veled, ahogy nekem is kell. És mivel csaknem egy faj vagyunk, még ezen is téren is megértjük egymást - pislogtam egy pillanatra az ég felé, utalva a közelgő teliholdra. - Akkor miért ne érezzük jól együtt magunkat? És persze... csak a hab a tortán, hogy te nő vagy, én meg férfi - hunyorítottam. - Aki jelenleg iszonyúan vágyik rád. Szóval edd meg végre a kajádat, és menjünk, ha nem akarod, hogy itt helyben essek neked. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 01, 2013 12:41 pm |
Egy néma bólintással foglalok helyet, és miközben végighallgatom a rövid mondandóját, ismét kézbe veszem a villámat. Már nincs olyan nagy étvágyam, mint korábban, épp csak falatozgatok. Igen, ma telihold. Nem mondhatnám, hogy nagy lelkesedéssel tölt el a dolog. De ez a kötelező rossz, amit minden hónapban meg kell élnem. És még a nők azt hiszik, hogy a havibaj nehéz. Mégha tudnák, milyen érzés az, amikor havonta egyszer a testedben levő minden egyes csontod eltörik, hogy aztán újra összeforjon másképp, és végül ott állsz szőrösen, négykézláb. Nem a kedvenc részem a vérfarkas létben. - Azt hiszem, örülök, hogy így érzel - mosolygok végül Klausra - de... csak nem igazán értem. Tudod... ahogy magad mellett tartasz, és vigyázol rám. Ne vedd sértésnek, de korábban komolyan azt gondoltam, olyan fajta vagy, aki egyedül csak magával törődik - mondom őszintén a szemeibe nézve. - Nyilván tévedtem... Csak nem értem, mitől lettem fontos a számodra - ha egyáltalán az vagyok. De a szavai azt tükrözik. Csak még mindig ott van bennem egy kis aggodalom, hogy a végén majd így is kiderülhet, hogy naiv vagyok, ha hiszek neki. Pedig most tényleg őszintének tűnik, és ezzel zavar össze.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 01, 2013 10:31 am | Szerencsére nem kellett hangos női visításokat kicsalnom az ellenkező nem képviselőiből azzal, hogy benyitok egy női vécébe, ugyanis Hayley nemsokára megjelent mellettem. És tagadhatatlanul jobban nézett ki, mint fél órával ezelőtt. - Elena elment - válaszoltam tömören a kérdésére. - Várják otthon. Amit akartam, elmondtam neki, és ennyi - sóhajtottam, aztán kihúztam a széket. - Gyere, edd meg a csirkédet, aztán indulnunk kell. Sötétedés előtt szeretnék New Orleansba érni. Ma este telihold - mondtam figyelmeztetően, és mikor Hayley leült, megsimítottam az arcát. - Talán még nem mondtam... de örülök, hogy itt vagy velem - néztem a szemébe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 7:26 pm |
Nem tudom, mennyi időre lehet szükségük, de hát nyilván nem akarnak órákat beszélgetni. Összeszedem magam, aztán várok egy kicsit, végül úgy ítélem, hogy már biztosan megtárgyalhatták, amit akartak, ezért visszasétálok az asztalunkhoz. - Elena? - kérdezek csak ennyit felvont szemöldökkel. Máris elment volna? Nem bánom én, ha köszönés nélkül is távozott, csak hát most így úgy érzem, tényleg lemaradtam valamiről. - Megbeszéltetek mindent? - Egy kisebb mosollyal mérem végig Klaust, miközben újra helyet foglalok, és próbálom kitalálni, most épp milyen hangulatában van.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 6:36 pm | Csak nagyot sóhajtottam, mikor Elena távozott. Bárkivel is voltam együtt, még mindig képes volt egyetlen érintésével is felkavarni bennem valamit. Talán az iszonyatos vágyat iránta. Letörtem egy apró falatot Hayley csirkéjéből, és elgondolkodva rágni kezdtem. Közben reménykedtem, hogy Hayley nem lesz rosszul a mosdóban... valahogy nem lett volna túl szép látvány egy ájult nővel visszatérni New Orleansba. Ott tartottam, ha öt percen belül nem jön ki, akkor besétálok utána, fittyet hányva mindenre. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 6:13 pm | Ő is felállt, és amiket mondott... nos, egyelőre még ezeket se tudtam hová tenni. Jelenleg azt se tudtam, hol áll a fejem ettől az egésztől. És mikor egy csókot lehelt az arcomra, meg kellett köszörülnöm a torkomat. Nem hiába, hiszen azt hiszem, ez már régen sem jelentett jót... vagy valami túlontúl jó kezdetét, amit innentől kezdve kerülök, mint a tüzet. Őneki nincs miért megbánnia... nekem igen. - Néha újra megtenném... - suttogtam csak egészen halkan, még belenézve a szemeibe, majd megfogtam mindent, ami az enyém volt, és megindultam kifelé. Talán illő lett volna Hayleytől is elköszönnöm, de úgy gondoltam, hogy... most nem az illem a legfőbb.
(Damon és Elena lakása) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 6:08 pm | Hayley után néztem, ahogy elment a mosdóba. Hál istennek mintha kicsit színt kapott volna a csirkétől... - Testi vonzalom - hümmögtem Elena szavaira. - Megéltük mindketten. Talán hiba volt, talán nem. Részemről nem, részedről igen. Túl sokat kockáztattál értem. És minden téren. De ez nem olyan dolog, amit érezned kellene... irántam. Egyszer gyűlölsz, egyszer kedvelsz. Tényleg igazi Petrova vagy - mosolyogtam el magam. - Igyekszem majd túlélni. Hogy sikerül-e, már nem csak rajtam múlik - álltam talpra, és megálltam Elena előtt. - Vigyázz magadra, Elena Gilbert. És vigyázz a családodra is. Akkor is, ha én már nem leszek rá képes - hajoltam oda, és egy csókot nyomtam Elena arcára. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 5:53 pm | Hirtelenjében nem tudtam, hogy erre az egészre mit kellene mondanom. Mert olyan furcsa volt, hogy Klaus úgy beszél minderrl, hogy van itt más is. Eddig csak akkor láttam ilyennek, mikor kettesben voltunk. Talán tényleg az agyára ment az ezer év, vagy az egész Silas őrület? De ahogy Hayley felállt, és egy apró mosollyal elindult megkeresni a mosdót, felsóhajtottam. - Egész végig úgy nézett, mint akit egyik vödörből a másikba ejtik. Neki gondolom, nem mesélted el, hogy mi volt kettőnk között... - nyeltem egyet, majd megfogtam a táskámat is, és odasétáltam Klaus mellé, így nézve le a szemeibe. - Nem fogsz meghalni. Én... én tudom, hogy így lesz. És ne hidd, hogy a halálodat akarom... abba ugyanolyan fájó belegondolnom, mint abba, hogy nemrég Damont veszélyeztette a halál. Már egyszer elmondtam neked, hogy mit érzek. Az, amit irántad és Damon irtánt érzek, teljesen más. Ő mindenben jó nekem. Az, ami megél ezer évet, mint szerelem. De hozzád... vonzódom testileg. És mikor emberi vagy, akkor képes vagyok félredobni mindent. Képes voltam - javítottam ki magam. - Nekem is fontos vagy, Klaus, ez miért nem látod be? - kérdeztem rekedt hangon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 5:35 pm |
Ismét csak meglep Klaus egyre gyakoribb őszinteségi rohama. És egy csöppet kínos is a helyzet, mert nem vagyok benne biztos, hogy ezt a beszélgetést épp az én fülem hallatára akarják megejteni. Lehet, hogy most éppen én vagyok Klaus barátnője, vagy mije, de nem érzem úgy, hogy tudnom kellene a nőügyeiről... Ez csak... szóval kicsit zavarba ejtő. Leteszem a villát. - Megkeresem a mosdót - állok fel egy kis mosollyal, és inkább egy rövid időre magukra hagyom őket. Amúgy sem árthat, ha felfrissítem magam.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 4:59 pm | Hayley szemmel láthatóan a külvilágról megfeledkezve tömte magába a csirkét, Elena pedig távozni készült. De még nem mondtam el neki, amit akartam. - Csak egy percet adj még nekem Elena - mondtam komolyan. - Tényleg nem tudom, mi lesz a vége a Silas és köztem dúló harcnak. Talán én térek vissza győztesen, talán ő. Szeretnék neked elmondani valamit, ha a második verzió jönne be. Azt, hogy sajnálok mindent - nyögtem ki. - Még akkor is, ha nem hiszel nekem. Tudd, hogy sosem akartalak bántani... szándékosan nem. Sem téged, sem a családod. Menj haza, vigyázz rájuk, és szeresd őket. Neked még legalább van családod. És ha túlélem... ígérem, ugyanúgy vigyázok majd rátok, ahogy eddig is megtettem. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 4:52 pm | Ahogy a múltat kezdte elmegetni, megforgattam a szememet, majd fél szemmel Hayleyre pislogtam, és megállapítottam a felvont szemöldökéből, hogy neki erről körülbelül semmi sejtése nem volt. De valószínűleg mindannyian megtanultuk már, hogy egy Petrova milyen... valamiben nekem is hasonlítanom kell a többire. És... eléggé kellemetlen módját választottam a hasonlításnak. Na jó, éppen akkor nem kellemetlen, de utólag, mikor azon kattogsz, hogy mit tettél, és hogy becsaptad a házasságodat, akkor már... igen, a kellemetlen jó szó. Egyenesen szívás. - Szerintem mindannyian tanulunk a hibáinkból - vontam egyet a vállamon. - Én nem utállak. Nem is gyűlöllek. És szerintem ezzel te is tisztában vagy, csak éppen a halál gondolata az agyadra ment - álltam fel az asztaltól. - Ha megbocsájtotok, engem vár a családom - néztem a táskára, melyben az ételeket megkaptam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 4:39 pm |
Ismét csak a homlokomat ráncolom. Hmmm...? Legkisebb gyerek apja, meg családja szétdúlója? Nem tévedtem, volt közöttük valami. De nem akarom beleásni magam. És nem is lepődök meg. Tatia Klaus nagy szerelme... elvileg. Nincs abban semmi meglepő, hogy elgyengül a hasonmásai láttán is. De semmi közöm hozzá. Had foglalkozzam inkább csak az ebédemmel, mielőtt kínossá válna, ahogy meredek rájuk. Tetszik a csirke, de a köretnek undorító íze van. Ki is bökdösöm a tányér szélére. Pedig azt hittem, szeretem a répát. Uh! Undi.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 31, 2013 3:50 pm | - Te talán nem örülnél - néztem Hayleyre. - Benne már nem vagyok biztos - mutattam Elenára. -És tudod mit, kis hasonmás? Meg is értelek. Csaknem szétdúltam a házasságodat. A legkisebb gyerekednek csaknem én lettem az apja. Talán jobb is, ha haragszol rám. Ha nem teszed, mindig tudjuk, mi lesz a vége. Minden Petrova gyűlöl, és talán nem is ok nélkül. Miért lennél te kivétel? |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 11:49 pm | Klaus felé pislogtam, aki lassan megjelent azzal a tányérral, majd egy aprót nyeltem, és hátradőltem ismét a székemen, megittam azt a kis bort, amit nekem is kitöltöttek, majd grimaszolva néztem Klaus felé. - Hát... felfoghatjuk így is - vontam egyet a vállamon, hiába hallottam Hayley szavait, aki arról erősítette meg, hogy semmi ilyesmiről nem volt szó. - Te úgyis azt hiszed, hogy életem vágyálma, hogy meghalj, tehát olyasmiről miért próbáljalak meggyőzni az ellenkezőjéről? - kérdeztem felvont szemöldökkel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 11:41 pm |
- Arról a koporsóról szerintem is korai még beszélni is... remélem, ezt ő is felfogja hamar - bólintok ismét, jelezve, hogy meg fogom tenni, ami tőlem telik. Aztán Klaus visszatér, és már a kezében tartott tányér látványától is felcsillan a szemem, hát még amikor megérzem az illatokat. A villa egy-kettőre a kezembe kerül... közben valahogy automatikusan húzódom picit közelebb Klaushoz. Nem éppen megszokott dolog tőle a gyengédség, de most meglepően jól esik, nem beszélve a biztonságérzetről, amit nyújt. Nem akarok ilyet érezni vele kapcsolatban. Sőt! Senkivel kapcsolatban. Mégis egy furcsa kis hang belül azt sugallja, hogy jó nekem, ha van, aki vigyáz rám. - Csak csajos dolgokról beszélgettünk, és nyugi, nem volt szó se buliról, se arról, hogy bárki örülne, ha elpatkolnál... - küldök Klaus kissé rosszalló mosolyt a feltételezésért, majd Elenára pillantok. Tényleg rémes, mennyire átesett a nagy büszkeségével a ló másik oldalára.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 10:58 pm | Eltartott egy darabig, mire előkerítettem a lusta pincért, meg Hayley kajáját is. Láttam, hogy a lányok beszélgettek, de a háttérben szóló halk zene kizárta a lehetőségét annak, hogy halljam, hogy miről.... - Tessék, az ebéded - sétáltam vissza az asztalhoz, és leraktam Hayley elé a sült csirkét a körettel egyetemben. - Az egyébként is lajhár pincér most még lassabb lesz. Szenvedett némi vérveszteséget - töröltem meg a számat. - Egyél, rád fér. Hosszú az út New Orleansig - jegyeztem meg, aztán - magam sem tudom miért, birtoklásvágyból, vagy valamiféle gyengédségből - de simogatni kezdtem Hayley vállát. - Meg sem kérdezem, mi volt a téma - mormogtam aztán csendesen. - Nyilván azon tanakodtál, mekkora bulit csapsz majd, ha már lentről szagolom az ibolyát - néztem Elenára. - Vagy tévedek? |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 8:28 pm | Nem akartam fejtegetni ezt a rosszullét témát már. Egyrészt mert semmi közöm nincs hozzá. Ha úgy van, ha nincs. És nyilván nem én fogom elsőnek tudni, hanem ő. De... akkor Klausnak nem ez az oka, hogy maga mellett tartsa. Ez a fickó bonyolult. Lehet, hogy nem is érdemes fejtegetni, pedig tudok róla egyetsmást. De... talán ha elmegy, tényleg könnyebb lesz minden... legalábbis Damon nem fog gyanakodni, ha lelépek otthonról egy órára. És örülni fog neki, hogy a mai temetős jelenet után nem látja egy ideig Klaus képét. - Csak... valakinek meg kell győznie, hogy ne rendelje meg máris a koporsóját - vontam egyet a vállamon mosolyogva, de ekkor már körbefordultam, hogy megnézzem, nincs-e a közelben Klaus. Még csak az kéne, hogy bármit halljon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 8:09 pm |
- Úgy érted... arra célzol, hogy... terhes vagyok? - jóízűen elnevetem magam. Ugyan már! De aztán a nevetésem lassan elhalkul és elkomolyodom. Ez aligha történhet meg, nem igaz? Zavartan pislogok, de mielőtt nagyon belegondolhatnék, már másra terelődik a szó, és megfeledkezem a témáról. Kicsit meglepődök Elena szavain, de próbálom leplezni. Eddig úgy tűnt, mintha ezek ketten csak púp lennének a másik hátán, eszik egymás idegeit, de Klaus korábbi búcsúfélesége, meg most Elena szavai... Felötlik bennem a gyanú, hogy volt közöttük valami... vagy legalábbis közelebb állnak egymáshoz, mint mutatják. - Igazából aligha hiszem, hogy bármennyit is képes lennék én hatni rá, de... megpróbálok figyelni rá - bólintok végül mosolyogva.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 7:50 pm | Hát... ennyit az én elméletemről, amit igaz, hogy csak fejben raktam össze, de... logikus lett volna... asszem. Bár... na mindegy. Ez nem az én ügyem. - Oké. Akkor biztosan elmúlik majd. Én akkor voltam ilyen falszínű, mikor... na tényleg lényegtelen. Mint családos nő, már mindenhol gyerekeket látok egy kis rosszulléttől - mondtam megvonva a vállamat. De hát... ő vérfarkas. Annyi minden állhat a háttérben. Tyler sem viselte jól az átváltozásokat... és ha jól rémlik, telihold sincs olyan messze. Amit Klausról mondtunk, már nem tudtam, mit akarjak hozzáfűzni. Hiszen Hayley lesz vele, és... bizonyára klaus nem véletlenül viszi őt. Ennek biztosan van valami a hátterében. - Csak... kérlek... - hajoltam kicsit közelebb hozzá, hogy kérlelően nézzek a szemeibe. - Vigyázz rá. Ha hülyeséget akarna csinálni. Lehet ő ezer éves, vagy bárki... egy ilyen helyzetben... jobb, ha... ha nem a családja, de más támogatja. És fontos nekem is, hogy ő jól legyen... csak neki erről nem kell tudnia - dőltem hátra a székemben. Sejtelmem sem volt, hogy Hayley tudomást szerzett-e már Klaustól, mi volt közöttünk hónapokkal ezelőtt, de nem is kell ehhez körítés, vagy sztori. Ez egy olyan dolog, amiben sok a vér és sok az érzelem. Szinte lehetetlen kiigazodni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 7:06 pm |
A szemöldökeimet ráncolom. Kezdek belefáradni ebbe a témába. Nincs nekem semmi bajom. Néha egy-két kisebb rosszullét. Meg furcsa hangulatingadozások. De szerintem ez még nem komoly. Lehet oka az izgalom, a sok utazás, a vérveszteség, vagy a hold lassú kiteljesedése. Vagy mittudomén... Sóhajtok. - Jól vagyok. Azt hiszem, csak túl sok minden történt velünk mostanában. De majd átmegy rajtam, bármi is ez - vonnok vállat, aztán megint az emlegetett irányába pillantok. - Azt meg, hogy ő mit miért csinál, inkább meg sem próbálom megfejteni. Őszintén szólva néha engem is meglep azzal, hogy mennyire figyel rám. Tőle senki sem várná, nem igaz? - bökök fejemmel arra felé. - Nem mintha ez engem zavarhatna, csak... Kicsit meglepő. Igazad lehet: agyára ment az ezer év - fejezem be egy kisebb fintorral. Azon se lennék meglepve, ha a másik dologra is rátapintott volna Elena, és Klaus magában Tatia miatt kesereg. Sosem áltattam magam azzal, hogy belém szeret, vagy elfelejti a Petrovát. Számomra már a legelső találkozásunknál a Grillben, kiderült, hogy Klaus nőügyek terén milyen nehéz eset. Az volt az egyik oka annak, amiért akkor még nemet mondtam neki.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 1:51 pm | Ha még mondanom kellett volna valamit, mielőtt Klaus felállt és távozott, hát annyit mondtam volna, hogy hiszem, ha látom... egyelőre nem tudom, mennyire gondolja komolyan az egészet. Vagyis... biztosan komolyan gondolja... de én leginkább arra gondoltam, hogy mennyire komolyan próbálkozik... Megköszörültem a torkomat, és egy apró sóhajt hallattam, majd így pillantottam Hayley irányába, miközben egy halvány mosoly megjelent az ajkaimon. - Kifordult önmagából. Talán agyára ment az az ezer év, ami a háta mögött van... vagy simán nem képes megszokni a gondolatot, hogy Tatia nem kíváncsi rá többé. Ez igazából vicces, hiszen mindig... olyan érzéketlennek tűnt előtte... de azt hiszem, attól nem kell félteni, ami most jön. Magához fog térni... előbb-utóbb - gondolkodtam hangosan, majd végigmértem Hayley arcának szegleteit. - Te... biztosan jól vagy? - vontam fel a szemöldökömet, és előredőltem a székemben. Kezdett gyanússá válni a helyzet, leginkább azért, mert akárhányszor láttam eddig ezt a lányt, mindig egy fokkal sápadtabb volt a normálisnál. Most még ezen is túltesz. Én akkor voltam ilyen falfehér, vagy sápadt, mikor... hm, talán oka van, hogy Klaus ennyire védi. - Klaus feltűnően véd téged. Pedig senkivel nem szokott így viselkedni. Ennek... van valami a hátterében? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 12:40 pm |
Klaus megemelkedésével egyidejűleg a szemöldököm is felfelé szökik. Megvárom, amíg eltűnik szem elől, és csak utána fordulok Elena felé. - Akkor nem csak szerintem nevetséges, hogy már fejben a végrendeletét is megírta - csettintek a nyelvemmel, és ismét arra nézek, amerre Klaus ment. - Magyarázza, ahogy akarja... szerintem nem ez az első alkalom, hogy közel járt a halálhoz, mégsem adta fel, most meg... Na mindegy. De az biztos, hogy én a helyében Silas gyengepontját próbálnám megkeresni, és esetleg egy-két szövetségest is találni magam mellé ahelyett, hogy gyászos búcsúzkodásba kezdek - forgatom a szemeimet, aztán hátra dőlök a székemen.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 11:19 am | - Hé, hé, hé! - emeltem fel a kezem, hogy kissé elhallgattassam Elenát. - Ti mindketten félreértetek valamit. Nem szándékozom meghalni. Fogalmazzunk úgy, hogy eddig én voltam a legerősebb. Most viszont nekem is szembesülnöm kell azzal, hogy sajnos felettem is állnak a jelképes ranglétrán. Mondjuk úgy, számba vettem a halálom lehetőségét is. És nem akarok lezáratlan dolgokat magam mögött hagyni - sóhajtottam, aztán kissé türelmetlenül felkeltem. - Megyek, előkerítem a pincért, meg a kaját, mert itt tényleg éhen halni a kiszolgálástól - dünnyögtem oda Hayleynek. - Igyekszem vissza - hagytam ott a lányokat az asztalnál. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 30, 2013 11:02 am | Na jó, most némiképpen kezdtem komolyan, és határozottan nézni, de az ijedtséget és a rémületet próbáltam kizárni, hiszen ezekre az érzésekre most azt hiszem, egyikünknek sincs szüksége. És nem hiszem, hogy... a rémület a legjobb dolog lenne. Jobb félni, mint megijedni. De be kellett vallanom, hogy mivel Klaus élete jobban veszélyben volt, hát valamelyest az aggódásom rá irányult... nevetséges. Pedig nemrég döntöttem el, hogy ennek a hibridnek semmi köze nem lesz többé a családomhoz. Mikor megfogta a kezemet, majd újra hátradőlt, nagy szemekkel pislogtam rá, majd Hayley-re, aztán vissza rá. Valószínűleg Hayley fejében ugyanaz fogalmazódott meg, mint az enyémben, legalábbis a tekintetéből valami ehhez hasonlót tudtam kiolvasni. - Most csak egy halvány vonal választ el attól, hogy ne pofozzalak fel, hátha attól felébrednél... - szűrtem ki a fogaim között aztán, és Klausra néztem, hiszen mindez felé irányult. - Te, a nagy hibrid... aki ezer éven át a hatalomra vágyik, és próbál feljutni, ilyen könnyen beletörődsz, hogy meg akarnak ölni? Csesszék meg, hát küzdj azért, hogy ne tehesse meg! - emeltem meg kicsit a hangomat, momentán pedig egyáltalán nem érdekelt, hogy ki figyel minket. - Az anyád a legidősebb boszorkány, aki életben van... kit érdekel Mikael? Hiszen nem egyszer járt már túl az eszén! És Silas... csak azért tartod ennyire ijesztőnek, mert körülbelül semmit nem tudsz róla, csak a sablon dumát, hogy kétezer éves, és meg akar ölni téged, meg valami hülye gyógyírről hadovál mindenki. Emeld meg magad, emelkedj a helyzet fölé, és oldd meg, ne menekülj! - néztem rá eléggé dühösen. Hát, nagyon úgy éreztem magam, mintha az egyik gyerekemet kellene kioktatnom. De ez a barom nem rohanhat a saját halálába ezzel a hozzáállással.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|