Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 30, 2013 10:47 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Oldalra billentett fejjel, összehúzott szemöldökkel figyelem az előttem kibontakozó monológot. Nem is tudom, mi az, amit érzek közben. Egy adag meglepettség, egy adag értetlenség, egy kis zavar. Egy rész elégedettlenség és egyet nem értés. És ez olyan maszlagba gyúrva, amitől fintor jelenik meg az arcomon, és egy kisebbet sóhajtva ingatom a fejem. De nem szólok semmit. Csak nem... nem értem. Klaust nem olyannak ismertem meg, aki ilyen könnyen feladná, aki azonnal a végrendeletét kezdi írni, amint olyan falba ütközik, ami áttörhetetlennek bizonyul. Hallottam róla ezt-azt már akkor is, amikor személyesen még nem ismertem. A szememben legendássá vált a kitartása, amivel végül sikerült is megtörnie az átkát... ezer év után. És ez a férfi megtört, csak mert kapott egy karót? Te drága, hát még nem hallottad Dávit és Góliát történetét? Nem mindig az erősebb győz. Gyakran inkább arra felé billen a mérleg, amerre az ész van. Csak meg kell találni a másik gyengepontját... mert mindenkinek van. Az ősieknek, Klaust is beleértve. Senki nem teljesen elpusztíthatatlan. Nyilván Silas sem az. És ha mégis, még mindig ott a lehetőség rá, hogy lepaktáljunk az ördöggel... aki most épp a Silas nevet viseli. Az, hogy ő jelenleg szövetkezett Mikaellel - aki mellesleg látszólag máris elárulta - nem jelenti azt, hogy nem lehetne meggyőzni... Ha Silas valóban olyan erős, mint ahogy hírlik, Klaus soha nem jelentett veszélyt rá, csak egy porszem a gépezetben, amit el akar törölni. De ha Klaus önként vállna kulcsfigurává Silas játékában, máris fordulna a kocka.
Hmm... talán azért gondolkodom így, mert az évek alatt megtanultam túlélni a tőlem sokkal erősebbek között. Hasonlóan Katherine Pierce-hez, aki fél évezreden át menekült sikeresen a tőle jóval erősebb hibridünk elől. Mindig vannak egérutak, vészmegoldások, csak meg kell keresni őket. Klaus talán még nem tanulta volna meg ezt a leckét? Szerintem még nem késő, de nem fogom félbeszakítani a könnyes búcsúját. Csak sóhajtok egy újabbat, és a pincérünket keresem a tekintetemmel. Éhenhalok.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 11:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next
- Úgy látom, nem igazán bánnád, ha Silas felszúrna engem egy karóra, mint az emberek a bogarat, ugye? - vontam fel a szemöldökömet. - Viszont van valami amiben tévedsz, kis hasonmás. Valamit, amire már Tatia figyelmét is felhívtam. Silas alighanem nem csak rajtam akar bosszút állni. Rajtatok is. Hiszen a te ősöd vére által lettünk mi azok, amik.... az Elsők. És félek, Silas bosszúja nem fog megállni Tatiánál. Részese lehetsz te is, sőt akár még a lányotok is, Delena. Csak azt akarom mondani, hogy legyetek óvatosak. Nekem nincs erőm, hogy megállítsam Silast. Főképp úgy, hogy szövetkezett Mikaellel. Tudom, hogy tettem egy ígéretet, hogy megvédem a családodat. Hát eddig ment. Salvatorét még képes voltam megmenteni... Silas ellen - bármennyire is fájjon a tény - be kell ismernem, hogy nem rúgok labdába. De anyám talán igen. Ha baj van... keressétek őt. Érted, Elena? - nyúltam át az asztalon, és megszorítottam a kezét. - Keressétek anyámat. Ő segíteni fog. Biztos vagyok benne - dőltem aztán hátra a széken. - Én pedig azt hiszem, tartozom még neked valamivel. Egy hatalmas bocsánatkéréssel. Egy halálba indulótól azt hiszem illő, hogy ezt megtegye.

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
Étterem      - Page 7 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 8:48 pm
- Hm... - sóhajtottam fel kissé, ahogy hallgattam a szavakat, majd elgondolkodtam, de hát csak simán nem értettem, hogy nekem mi közöm ehhez. Klaust akarja, nem minket. Ha még hasonmás volnék, talán esélyesnek tartanám, de nem vagyok az.
- Szép történetek - jegyeztem meg, miután Hayley és Klaus is befejezte, és megköszörültem a torkomat.
- Igazad van, jobb ha vigyázol. Bár nem hinném, hogy pár száz mérföld akadályát állná ennek a varázslatosan nagy erejű akárkicsodának... Silasnak - tettem hozzá a nevét. - Azt meg főleg nem hinném, hogy minket érint - vontam egyet a vállamon. Kivételesen nem érdekelt a téma. Most azt gondolta, hogy megijedek, vagy mi? Nekem nincs okom félni attól az akárkitől. Neki van.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 12:53 pm

Érdekes, hogy tényleg szinte senki nem hallotta még Silas nevét, aztán persze amikor kiderül, hogy ki is, mi is ő, akkor már mindenki felkapja a fejét. Mondjuk pár hete én is még csak egy legendának hittem, valami ősi történet, aminek Shane a megszállotja volt, de eszembe nem jutott volna, hogy az említett halandó boszorkány, vagy mi, veszélyt jelenthet bárkire is. Vagy hogy egyáltalán feltámadhat abból a kövé dermedésből, vagy miből. Emlékszem, nem is olyan régen, a bálon, még Klaus is értetlenül kérdezgette, hogy ki a fene az a Silas. És most tessék...
- Silas egy kétezer éves, halhatatlan boszorkány... vagy olyasmi - teszem hozzá Klaus szavait kiegészítve. - Nem rég ébredt fel egy jó hosszú alvásból, és gondolom most kedvére akarja formálni a földet - húzom el a számat. - A gyógyírról, ami visszaváltoztat bárkit emberré, biztosan hallottál már - pillantok Elenára. Annak a löttynek már akkor híre volt, amikor Silasről még fogalma sem volt senkinek. - Azt külön az ő számára készítette egy boszorkány, Qetsiyah, bosszúból, hogy Silas újra elpusztítható legyen. Valami szerelmi dráma áll az egész dolog hátterében - mondom még el azt, amit Shanetől hallottam régebben, de ennyivel be is fejezem a közbekotyogást. Hagyom őket tovább diskurálni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 11:34 am
Néztem, ahogy Elena visszasétált, és leült, de még nem válaszoltam neki, előbb Hayley felé fordítottam a figyelmemet.
- Maradjunk a sült csirkénél, mit gondolsz? - javasoltam. - Abból talán még én is ennék. Nekem is kell némi emberi energia is - vontam vállat, majd ahogy leadtam a rendelést - időközben megkaptuk a bort is - Elena felé fordultam.
- Kedves vagy, hogy ilyet feltételezel. Bár egy újsütetű testvért kihagytál a sorból - vontam fel a szemöldökömet. - De nem, semmi ilyesmi. Silas nem más, mint egy időzített bomba. És azt hiszem, nem is olyan sokára robbanni fog. Méghozzá itt, a városban - sóhajtottam, és fél karom közben átfontam Hayley vállán, kissé magamhoz ölelve őt.
- Ezért megyünk el. Miatta. Mert megtalált, és megfenyegetett. Noha az ilyesmin csak nevetni szoktam, ezúttal nem teszem. Mert Silas kétszer annyi idős, mint én. És engesztelhetetlenül gyűlöl engem, tehát a kiirtásomra törekszik. És remélem megérted, hogy nincs kedvem a fűbe harapni. És mást sem fogok kitenni ennek - intettem szememmel Hayley felé.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 11:18 am
Istenem, hogy ettől a pasastól nem lehet megszabadulni...! Komolyan, a világ melyik részére kellene költözni, hogy ne lehessen belefutni naponta? Talán Tibet jó lesz. Az elég magasan is van.
Arra fordítottam a fejemet, majd egy apró sóhajjal sétáltam vissza, és mivel bezsélni akart, hát ezt úgy vettem, hogy le is ülhetek. Remek.
- Szóval végleg elhagyod a várost - jegyeztem meg a szavait ismételve. Hát... ez bizonyos értelemben rossz. Elvégre kihez fogok segítségért fordulni ezek után? Oké, Damon eddig sem támogatta, hogy Klaus segítsen, de... az utóbbi esetben is ő mondta el ezt az Ötök hülyeséget... vagy mit. Ha nem tette volna, Damon szépen lassan őrült volna bele a hivatlan vendégünkbe.
- Rendeljetek csak, én nem tervezek olyan sokáig maradni - néztem Hayley-re. Még éhezteti is a barátnőjét? Hát... na jó, ez már tényleg gonosz, inkább befejezem. - Ki az a Silas? - sóhajtottam fel aztán, és Klaus felé fordult a pillantásom. - Ha most az jön, hogy tovább bonyolítjátok a családi szálakat, és Silas az igazi apád, vagy az eltitkolt gyereked, akkor ez a család tényleg gázosabb, mint hittem - emeltem a mennyezet felé a tekintetemet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 11:06 am

- Engem ugyan nem zavar - emelem szinte már védekezőn a levegőbe mindkét kezem. Ha beszélgetni akarnak, rajtam ne múljon. Igazából semmi bajom Elenával. Az a beszélgetés a konyhájukban kicsit sokkolt, de drágám... Klausszal vagyok. Ha az ő szeszélyeit többé-kevésbé elviselem, akkor egy megtervezett gyilkosságon már meg sem kéne lepődnöm, nem igaz?
Silas? kapom fel a fejem a nevének említésére. Talán megtudtak valami újat róla? Mivel még nem találkoztam azzal az alakkal, először nem érzékelhettem igazán, mekkora veszélyt jelenthet, de lassan kezdek aggódni, már csak ha a nevét meghallom, akkor is.
- De ugye nem bánjátok, ha rendelünk is közben? - pillantok rájuk könyörgőn. Szerintem nem ettem, mióta eljöttünk New Orleansból, és akkor még Klaust is kiszolgáltam a véremmel utána. Az a gyümölcslé pedig, amit Mikaelsonéknál ittam, nem sokáig lát el energiával. Pedig mióta farkas vagyok, nagyon jó az étvágyam, most meg különösen... szerintem képes lennék végigenni a fél átlapot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 10:39 am
Hát, tulajdonképpen kaptam néhány pofont Elenától. Szavakban persze. Finoman szólva levegőnek nézett, vagy épp lesajnált. Nem tudtam eldönteni, melyik verzió jobb.
- Elena, várj! - szóltam utána halkan. Tudtam, hogy hiába van messze a vámpírhallásnak hála, úgyis felfigyel a hangomra. - Gyere ide hozzánk. Kérlek - tettem hozzá. - Komolyan kell beszélnem veled, mielőtt végleg elhagyjuk a várost. Ugye, nem bánod, ha Elena csatlakozik? - néztem Hayleyre. - Fontos lenne. Egyrészt megtudod, mivel töltöttem a reggelt, másrészt... azt hiszem a Silast illető részről is jobb, ha tudsz mindent.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 10:12 am
- Már nem vagyok hasonmás - jegyeztem meg. Na igen, ez egy lényeges változás volt az életemben. Mintha mióta vámpír lennék, tíz helyett csak öt vámpír, vagy egyéb lény akarna megölni. Pedig nem hiszem, hogy ennyire zavaró tényező lennék.
Az viszont, ahogy Klaus viselkedett Hayley-vel... hát, nem is tudom, mit keltett fel bennem. Mint gondolatot. Leginkább talán azt, hogy a lány egy újabb áldozat, és ha kis szerencséje van, talán megéli a hálaadást. A másik gondolat meg, hogy egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy Klausnak ennyire szüksége van valakire, aki pótolja a jelenleg megüresedett szerelmi életét. Persze, ez Hayley döntése, meg nem is hiszem, hogy ez kettejük között szerelem, de... egyszóval Klausban nem bíznék ennyire.
- Már megértem, hogy a barátnőd miért van rosszul. Ettől a Klaustól nekem is hányingerem lenne - forgattam meg a szemeimet, nem is reagálva többet. Nekem ehhez semmi kedvem. Inkább mennék haza a plafont bámulni, mintsem ennek a beképzelt fickónak a képét nézegessem. Ismerkedni mindig is szerettem, ami Hayley-t illeti, de azt hiszem, a konyhai jelenet után, mikor csak úgy elviharzott, nem éppen az a tipikus jó véleménye van rólam.
- További kellemes időtöltést - mosolyogtam Hayleyre, majd hátat fordítva visszasétáltam az előbbi kiszolgálóhoz, akinek ideje lenne megmondani, mit is szeretnék hazavinni a családomnak. Jelenetet nem csinálok. Amúgy sem tudom, mi ütött belém. Ha most Klaus idejön és megvádol, hogy féltékeny vagyok, falnak megyek. Inkább az szúrta a szememet, hogy... na, ez az egész szúrta a szememet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 29, 2013 9:41 am

Egy kisebb fintorral az ajkalom, összevolt szemöldökkel, és kicsit értetlenül pillantok Elenára. Nem vele van a bajom, inkább azzal, amit mond rólam. Miért jön ezzel mostanában mindenki, hogy rosszul festek? Komolyan ennyire sápadt lennék folyamatosan? Pedig most nem is érzem magam rosszul, leszámítva, hogy éhes vagyok, és hogy az imént Rebekah a frászt hozta rám. Sóhajtok egyet, és közben figyelmesen hallgatom a beszélgetésüket. Megint az a furcsa érzés tör rám Klaus szavaitól, hogy nem veszek észre valamit, ami pedig épp az orrom előtt van. Lehet a saját rossz tapasztalataim miatt, vagy mert ismerem Klaust, már hírből is, de úgy érzem, ez a felém intézett nagy kedvesség a részéről inkább kifelé szól, Elenának, mint nekem. Ha így is van, igazából nem zavar annyira a dolog, csak épp nem tudok hogy reagálni rá. Végül csak visszamosolygok Klausra.
- Jól vagyok - mondom egy határozott bólintással mindkettőnek. - Legalábbis jól leszek, amint lesz valami a gyomromban - vonok vállat, és visszahajolok az étlapom fölé. Legalább megbeszélhetik, amit akarnak, amíg én választok valamit.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Aug. 28, 2013 10:57 pm
- Egy üveg bort a legjobból - mondtam a pincérenek, de Hayley fél szemmel még az étlapot böngészte. - A hölgy még választ. Jöjjön vissza pár perc múlva - tettem hozzá, mikor a jól idomított felszolgálópéldány ellejtett az asztal mellől. A legjobbkor. Mert rögtön át is adta a helyét Elena Gilbertnek.
- Én is szívből örülök a találkozásnak, Elena - vigyorogtam, aztán kedvesen Hayley kezére tettem az enyémet. - Kérlek, kis hasonmás, válogasd meg a szavaidat. A barátnőm a végén még meg lesz győződve róla, hogy egy rideg, érzéketlen alak vagyok - csóváltam a fejem, de jókedvű fény táncolt a szememben. - Hogyhogy itt? Nem otthon kellene ünnepelnetek pezsgővel és lufikkal, hogy megmentettem a férjed életét? Egyébként, kérlek ne csinálj jelenetet. Hayley így sem érzi igazán jól magát - pillantottam az említettre. - És bármilyen hihetetlen legyen is, de nem szeretném, ha baja esne. Tudod, képes vagyok érezni is. Most például iránta - mutattam a partneremre, aztán kedvesen rá is mosolyogtam Hayreyre.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szer. Aug. 28, 2013 5:21 pm

Nem siettem el túlzottan a válogatást. Igazából nem is siettem sehová, mert ha fogalmazhatunk úgy, az időm végtelen. Bár tudom, hogy nem fogom megúszni a találkozásomat Kate-tel. De még mennyire nem... viszont elszámolással... magyarázattal tartozom neki azért, ami történt. Amit én tettem... és amire igazából a lehető legkevesebb magyarázat létezik.
Arra lettem figyelmes, hogy ismerős hangot hallok, és rögtön arra fordultam, amerről ezt észrevettem. Hát persze. Egy nap nem is lehet igazi egy beképzelt istenutánzat nélkül. Ez a mai jelenet már engem is rádöbbentett arra, hogy felesleges olyasmit keresni benne, ami maximum szökőévente egyszer fordul elő. Sőt, az időt fecserélni is felesleges rá. Megjártam már azt, hogy... próbáltam a lelke mélyét is kiismerni.
-Te véletlenül jársz mindig arra, amerre én, vagy ezt direkt csinálod? - léptem oda az asztal mellé, Klaus szemeit keresve meg. Múltkor az utcán vásárlás közben, majd most... a végén kiderül, hogy mindezek nem is véletlenek.
A mellette ülő lányra néztem. Szegény mostanában bizonyára... csak kapkodja a fejét. Bár Klaus mellett ehhez nem árt hozzászoknia. - Talán kezdhetted volna azzal, hogy egy pohár vizet kérsz Hayleynek - mondtam, remélve, hogy jól emlékszem a lány nevére. - Eléggé sápadt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Aug. 28, 2013 12:54 pm

Életemben először tényleg őszintén, szívből örülök Klaus felbukkanásának, mert már lassan, de biztosan szorult a hurok a nyakam körül. Ez az őrült liba még képes, és kinyírt volna, csak mert olyan napja van. Örömmel konstatálom azt is, hogy Klausnak eszébe jut, hogy kettőnk közül valakinek ennie is kell néhanapján. Hálásan mosolygok rá, ahogy kitessékel a házukból, majd be az autóba.
- Kösz, hogy időben érkeztél. Szerintem a húgodat nem ártana beíratnod egy dilidokihoz. Vagy valami dühkezelő terápiára - sóhajtom. Aztán hamar megérkezünk az étteremhez, és az illatokat érezve eszembe jut, mennyire éhes is vagyok már.
- Nem tudom. Nekem jó lesz, amit te iszol. Én már az ételre koncentrálok - nevetem el magam halkan. Aztán követem Klaus pillantását. Elena Gilbert. Vagy Salvatore? Mindegy, de Klaus szavaiból ítélve biztos, hogy a legfiatalabb Petrova az. Nem tudom, mi oka lehet a csajnak idejönni. Nyilván lemaradtam valamiről, amíg Rebekahval "bájcsevegtem". Nem vagyok benne biztos, hogy akarom tudni, mi történt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 27, 2013 10:56 pm
(Mikaelson villa)

Leállítottam a kocsit az étterem előtt, aztán kisegítettem Hayleyt.
- Nem tudom eldönteni, a sápadtságod jelenleg még mindig a rosszullétednek köszönhető-e, vagy az éhségnek. De próbáljuk meg kiküszöbölni az egyiket - engedtem előre az ajtóban, és kerestünk egy üres asztalt.
- Étlapot - néztem bele mereven egy megjelenő pincére szemébe. - És a legjobb borukat. Vagy valami mást innál? - érdeklődtem Hayleynél, és ahogy kissé előrehajoltam megláttam valakit. Valakit, akinek láttál kaján, és széles vigyorra húzódott az arcom.
- Azt hiszem, a mai ebédet hármasban fogjuk eltölteni - jegyeztem meg, Elenára bökve. - Bármibe fogadok, hogy nem fogja megállni, és idejön néhány keresetlen, és "finom" szóra.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Kedd Aug. 27, 2013 10:44 pm
(Damon és Elena otthona)

Mielőtt eljöttem, otthon mindent ellenőriztem. Persze tudtam, hogy ha baj van, Damonnek sem kell kétszer mondani... aludhat akármilyen mélyen, a vámpírságának köszönhetően a hallása még mindig elsőrangú.
És mivel most változatosságra vágytam kajatéren, úgy döntöttem, nem én fogom a konyhát mindenféle dolgokkal felavatni, hanem viszek haza valami vacsorát. Amúgy is napok óta valami fűszeresre vágyom.
- Üdv - biccentettem a srác felé, aki ott állt a kiszolgálópult egyik felén. Nem voltak túl sokan azok, akik fogyasztották az életüket, de hát mondhatni, még nagyon korán van egyesek romantikázásához. Hogy nekünk az ilyesmire miért csak ritkán van lehetőségünk, az már örök rejtély. Vagy mégsem olyan nagy rejtély. Vitatkozhatnék magammal.
A pasas az orrom elé nyomta a kínálatukat, és egy apró sóhajjal kezdtem el fürkészni a sorokat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 26, 2013 11:01 am
Még mindig ezen a Jenna-témán kattogtam, miközben figyeltem. Figyeltem, hátha észreveszek rajta valamit, ami Jennára emlékeztet.. Persze.. A hajuk talán hasonlít.. De.. Nem tudom.. Nem is akarom tudni igazából. Jobb lenne a tudatlanság, minthogy kiderül, Jennának tényleg van egy lánya és.. Chelsea az.. Bahh...
- Örülök, hogy ízlik.. - húztam számat féloldalas mosolyra, de csak lazán, most hogy felvetült, hogy Jenna lánya is lehet, már egyáltalán nem úgy néztem rá, ahogy nemrégiben..
- Nem lehet, hogy valami félreértés? - vontam fel a szemöldökömet. Aha.. Azt akarom, hogy az legyen! - Anya és lánya között nem összhang szokott lenni? - firtattam tovább. Hogy Jenna tüzes? És akaratos? Naná, hogy ez, tudnék róla mesélni, mennyire..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 14, 2013 12:23 pm
Láttam, ahogyan vigyorog, amikor figyeli, mennyire jó étvággyal eszem, amit ő ajánlott. Zavartan lesütöttem a szememet, mert egyszerűen... volt valami furcsa ebben a férfiban, amitől úgy éreztem, nem éppen biztonságos. Azt persze elismerem, hogy vonzó, de közben veszélyes is. Oh... azt hiszem, a számomat nem adom meg neki.
- Ez egyszerűen isteni... - dicsértem meg végül, miután lenyeltem a falatot. Nem akartam megsérteni, attól függetlenül, meg végülis igazat is mondtam. Újabb falatot vettem a számba, miközben kibökte, hogy nem ismeri az anyámat. Ha nem idevalósi, akkor ez nem is annyira meglepő. - Mondhatni - feleltem a sikerrel kapcsolatos kérdésére, majd hogy jobban értse, folytattam egy magyarázattal. - Megtaláltam, de az egész olyan furcsa. Mintha mi ketten tűz és víz lennénk. Ő ügyes és akaratos, meg hát mindig tudja mit akar. Én egyik sem vagyok - motyogtam szomorúan. Nem tudom, ki vagyok. Olyan akarok lenni, mint ő, de képtelen vagyok rá.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 04, 2013 8:18 pm
Kissé ráncolta a homlokát, mintha hitetlenkedne, vagy csupán rájött, hogy az igazságnak csak egy morzsáját hintettem el előtte. Nem igazán számít. Ebben a helyzetben meg főleg. Hisz, nem biztos, hogy fogunk még találkozni.. Bemutatkozhattam volna Robként is, aki ügyvéd.. Nem jönne rá, hogy kamuzok. Különben is, elég jó színész vagyok ahhoz, hogy bármit elhitessek vele, hisz olyan kis ártatlannak tűnik...
Vigyorogva figyeltem, ahogy a falatokat egymás után ízlelgeti, és az az elégedett arckifejezés.. Hmmm.. - Na mit mondtam? - vontam fel a szemöldökömet, és mérhetetlenül büszke voltam magamra. Nem, nem a vacsorája miatt.. Úgy alapból is. Felvettem a villámat, majd a késemet és én is komótosan, de enni kezdtem. Közben figyeltem a rezdüléseit, hátha elárul róla valami újat.. - Az anyádat? - néztem rá meglepetten. Valóban mocsok egy apja lehet, ha ezt megtette... Hogy.. Jenna? Ez valami rossz vicc.. Majdnem felnevettem a hallatán, de.. Jó színész vagyok, így egy nyikkanást se hallattam. Nem tudom melyik lenne a jobb választás, főleg... Mi a franc.. Én az előbb még Jenna lányát stíröltem? Ez már nekem is sok. - Jenna... - tettem úgy, mint aki nagyon gondolkozik, hátha beugrik valami. - Nem ismerős.. - ráztam meg a fejemet, mint aki valóban nem tud semmit. Pedig legszívesebben azonnal Jennához húztam volna, hogy megtudjam, mégis mi a franc ez... Ez.. Igaz egyáltalán? - Na és sikerrel jártál már? - mosolyodtam el barátságosan és kortyoltam egyet az italomból.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 01, 2013 6:14 pm
Figyelmesen hallgattam... Oké, én mindenkivel figyelmes vagyok, meg ilyenek, de tudtam, hogy ez csak egy fedősztori. Nyilván van benne igazság, de akármilyen naivnak is tűnök, tudom, hogy nem csak ez vezethette. Azonban ha nem köti az orromra, nem fogok feleslegesen kíváncsiskodni az ismertségünk legelején.
- Neked is jó étvágyat - motyogtam, majd fogva a késemet és a villámat enni kezdtem. Az első falat után megállapítottam, hogy ez valóban finom, a második után, hogy inkább a mennyei jelző illik rá. Vagy még annál is jobb... ilyen finomat én még nem ettem! - Én az anyámat kerestem itt... az apám elvett tőle. Jenna Sommers, nem tudom ismered-e - jegyeztem meg csak úgy mellékesen, két falat között. Anya törzsgyökeres Mystic Falls-i, nemc sodálnám, ha akár időközben is, de összefutottak volna.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 29, 2013 9:35 pm
Mindentudó vigyorral néztem rá. Egy lány, aki fellázad az apja ellen, és ... Ilyen ellenszenvesen nyilatkozik róla. Nem lennék szegény csóka helyében...
- Miért épp Mystic Falls? - kérdeztem vissza, miközben én is elgondolkoztam rajta. - Őszintén? Fogalmam sincs.. - persze volt oka, hogy eljöttem a szülővárosomból, nem is akármilyen, de azt nem akartam az orrára kötni. Nem hiszem, hogy gengsztertípusnak tűnök, jobb nem ráijeszteni szegény kislányra a bandázós, rosszfiús sztorijaimmal. Különben is, nem vacsoratéma, mivel azt is megkaptuk végre. - Világéletemben nagyvárosban éltem, nem is vagyok hozzászokva a kis közösségekhez, de kell a változatosság... Nem mellékesen egész ismerős arcokat látnak erre szemeim.. - céloztam a se vele, se nélküle kapcsolatomra Jennával, persze ő erről semmit sem tud, nem is kell neki. A szerelmi életem igazán nem tartozik másra. - Hát akkor, jó étvágyat.. - kacsintottam rá. - Ne várd meg, amíg kihűl... - tanácsoltam és én magam is hozzáláttam a vacsorámnak.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 28, 2013 1:32 pm
- Csak az apám - sütöttem le a szememet. Jó ég, most mit gondolhat rólam! Nem vagyok én ilyen, viszont ha róla van szó, akkor hajlamos vagyok ilyen dolgokra. Én... már csak ilyen vagyok. - És miért pont Mystic Falls? - érdeklődtem tovább. Nagyvárosi fazonnak tűnt, és nem olyannak, aki akár egy percig is képes lenne meglenni egy ilyen helyen. Persze biztosan van rá oka, de az nem biztos, hogy publikus. Talán szerelem, talán más. Fogalmam sincs, igazából. Közben kihozták a rendelésemet, amire egy kedves köszönömmel feleltem, majd egyelőre csak szuggerálni kezdtem a tányéromon lévő ételt. Jól nézett ki.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 19, 2013 8:23 am
Általában ráérzek a dolgokra, ahogy most erre is. Vagy csak túl világosan adta tudtomra a nyilvánvalót. De inkább magamat dicsérem, mintsem elismerem, hogy a kezembe adta a lapokat..
- Ilyen indulatos teremtés vagy, vagy csak az apád váltja ki belőled ezt a reakciót? - vigyorodtam el, majd a pincért figyeltem, aki kihozta az italainkat. Végre.. - Nagyon szívesen.. - bólintottam lehunyt szemekkel. - Nem régen érkeztem.. De hangulatos egy hely, az biztos... Mármint a város.. Bár nálam sosem lehet tudni, ma még itt vagyok.. Holnap meg ki tudja.. - kacsintottam rá. Bár nem állt szándékomban sehová sem menni a közeljövőben.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 18, 2013 7:39 pm
- Valóban nem vagyok túl jó véleménnyel az apámról - kezdtem bele unottan. Tulajdonképpen miért untatnám egy vadidegent a részletekkel? Valószínűleg annyira érdekli őt a dolog, mint engem a részvénypiac. Szóval semennyire. Bár mások szerint jobb lenne, ha érdekelne, de szerintem felesleges. És így lehet ő is az én gondommal. - De meg is érdemli! - fűztem hozzá. Közben gondolatban tovább jártattam a fejemet azon, honnan lehet ismerős, de nem ugrott be. Talán nem is ő az, és azért, hiszen a Kevin egy viszonylag gyakori név.  - Köszönöm. Bár fogalmam sincs, honnan kaptam a nevemet - mosolyodtam el. Apa ezt a dolgot soha nem árulta el, én meg nem igazán firtattam. Anyám meg? Ő állítása szerint másképp nevezett volna el, de így... végülis a nevem legalább tetszik abban, amiket apámtól kaptam. - Mióta vagy a városban? - érdeklődtem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 18, 2013 8:02 am
- Szóval kirepültél a fészekből? - viccelődtem. A reakciójából ítélve, nincs túl jó kapcsolat közte meg az örege között. De ki hibáztatná, abszolúte megértem. A mai világban normális... - Nem vagy apádról túl jó véleménnyel... - állapítottam meg, mintegy mellékesen. Nem kérdeztem rá konkrétan ugyan, hogy mi a problémája vele, de ha majd kedve tartja megered a nyelve.
Látszott rajta, hogy bemutatkozásom hallatán erőteljesen gondolkozni kezd. De kérem... Kétségkívül lehetetlen, hogy ő valahonnan ismerjen. Nekem van jó memóriám és fizimiskám. Nem neki. - Különleges neved van... - dicsértem meg. Igen, most már biztos vagyok benne, hogy teljesen ismeretlen a kislány.. A nevére minimum emlékeznék..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jún. 11, 2013 5:33 pm
- Nem, nem az apámmal vagyok itt - ráztam meg a fejemet, és közben azt hiszem, el is vörösödtem. Ez elég kínos... Miért van az, hogy mindig olyat mondom, amiből aztán ki kell magyaráznom magamat? Na jó, ez nem olyan nagy dolog, de ha már ő ennyire... érdekesnek tűnik, elég gyerekesen venné ki magát, hogy az apámmal vagyok. - Az apám otthon van, Chicagóban. Fogalmam sincs, mit csinál éppen - vontam vállat. Igazából nem is érdekelt. Fektesse csak meg egymás után a nőit, én már kiléptem az életéből, és csak a pénzét fogadom el, igaz, azt is csak azért, mert máshonnan nem tudok pénzt keríteni. Na igen... dolgozni próbálnék, ha tudnék hol, de általában valami idióta indokkal visszautasítanak. Esküdni mernék, hogy az ő keze van a dologban, még ilyen távolról is... - Rendben, majd ha idejön a pincér, steak-et kérek - adtam meg magamat az ajánlásának. Aztán bemutatkozott. Kevin... mintha ismerős lenne a neve valahonnan, de esküszöm, fogalmam sincs róla, miért. Nem ismerem persze túlságosan a várost, de valaelyik ismerősöm említett egy Kevint. Na mindegy is, ha már bemutatkozott, jobb, ha én is viszonozom neki mindezt. - Chelsea Malon - nyeltem egy nagyot. Nem hiszem, hogy ismerős lenne a nevem neki. Itt senki sem ismer, apám hírneve nem terjedt túl a városon. Meg hát ott sem volt valami nagy fazon, bár a városrészünkben sokan tudták, ki ő, inkább a lepedőakrobatizmusa miatt. Ami okán én is szégyenkeztem, nem is keveset.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Étterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Similar topics

-
» Étterem
» Étterem
» ART étterem
» Étterem
» Los Chavelos étterem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Belváros :: Fõtér-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm