Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 1:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next
Éreztem, hogy anyámon fura dolgok lesznek úrrá. Szomorúság, némi önvád talán. Hogy megnyugtassam, nem kell ilyet éreznie, megnyaltam a kezét, és vidám hunyorgással néztem a szemébe.
Csak aztán kaptam fel a fejem, ahogy közölte... most már talán visszaváltozhatom. Nem lett volna ellenemre, csak hát.... végignéztem a bundámon, majd kissé félrebiccentett fejjel próbáltam sugallni, hogy nem ártana, ha idekészítene némi ruhát. Ne várja, hogy egy szál micsodában ugrálok majd előtte...
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 12, 2013 9:54 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next
Letettem a fertőtlenítőt, és egy sóhajjal néztem végig a fiamon, valamivel nyugodtabban, ahogyan láttam, hogy meggyógyul a lába, igaz, nem olyan gyorsan, mint ahogyan az megszokott volt, de... ostoba vagyok, meg kellett volna kérdeznem Mikaeltől, mit kevert ebbe a vérbe. De miért is? Úgysem árulta volna el, erre nekem kellett volna rájönnöm. De sajnálatos módon... Klaus túl hamar jött vissza, és túl hamar nyúlt a fiókba. És már azon járt az agyam, hogy ez vajon milyen következményekkel fog járni... mert nem gyógyul tőle olyan sebességgel, mint eddig. Akkor... mi lesz a többivel...?
- Azt hiszem, hogy... a méreg lassan kiürül a szervezetedből - suttogtam, nem túl hangosan, mert azt hiszem, nem is lett volna most túl sok hangom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 11, 2013 11:23 pm
Miért nem bírok magammal, vajon miért nem? Mert ilyen vagyok. Mert ilyenné tesz a vérem. Vámpírként, farkasként.... egyre megy. Ez vagyok én. De hát ezt pont anyám ne tudná?
Érdeklődve néztem, ahogy a rongyot a lábamnak nyomta. Csípte ugyan a szer, de nem volt vészes. Sokkal kevésbé fájt, mint ahogy vártam, hát nem is igazán érdekelt az egész.
Ahogy anyám megtisztította sérült lábam a vértől, megkönnyebbülten felsóhajtottam. Mert a fognyomok, és a véres marcangolások nyomai már halványabbak voltak, mint előtte. Szóval, mégis gyógyulok... csak a méreg miatt nyilván lassabban, mint eddig. De menni fog, a jelek szerint, és ez a lényeg.
Lehasaltam a kanapéra, és hatalmas sóhajtással anyám ölébe fektettem a fejem, majd elnéztem a távolba. Milyen fura is... óhatatlanul eszembe jutott az emlék, mikor Mikael verése után ápolt engem, és ez némi jó érzéssel töltött el. De közben annyi zavaros dolog is munkált bennem. Tatia, Erin.... a csodálatos párizsi út, és a kevésbé csodálatos bulgáriai. Anyám, és Mikael.... a hasonmás... és a húgom, Bekah. Inkább meg sem kíséreltem szétválogatni a gondolataimat, csak anyám hasának nyomtam a fejem, mint egy hízelgő macska, és belebámultam az arcába. Meddig kell még bundát hordanom vajon?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 11, 2013 9:14 pm
Nem volt szokásom farkasokkal kommunikálni, hát mondhatjuk úgy, hogy egyáltalán nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy meg is értsem őket. De mintha Klaus esetében ez benne lett volna az ösztöneimben, és... ahogy a nyakamra nézett, és láttam a pillantását, hát megértettem őt. - Óh, Klaus... miért nem tudsz egyszer bírni magaddal? - sóhajtottam fel, de már nem olyan dorgálással, mint az imént, éppen ellenkezőleg. A fiam miattam van most ilyen állapotban. Úgyhogy... ideje bűntudatot éreznem.
Megfogtam a fertőtlenítőt, és teljesen biztos voltam abban, hogy KLausnak még soha életében nem volt még szerencséje ilyesmihez, hát eleinte finoman érintettem meg a ronggyal a lábát, bár tudtam, hogy ez minden lesz, csak nem kellemes. De nem értettem, miért nem gyógyul...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 11, 2013 8:03 am
Igen, kb erre számítottam. Lecseszésre. Sokatmondóan csak az ég felé emeltem a szemem, és morrantam egyet, dühösen-lemondóan, miközben a fertőtlenítővel közelített a lábam felé. Hogy adjam tudtára, hogy miatta csináltam?
Belenéztem mélyen anyám szemébe, majd a nyakán lévő sebre fordítottam a tekintetemet, aztán újra anyám szemébe. Remélem, ért ebből... aztán beletörődően odanyújtottam a lábam, hogy bekenje azzal a rémesen büdös vacakkal.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 11, 2013 6:46 am
Követtem Klaust, közben gondolkodva azon, ami a legnyilvánvalóbb volt: miért nem gyógyult be a sebe, ha távolabbról jött most vissza ide? Hiszen ugyanúgy gyorsan kellene mennie ennek, mint bármikor máskor. És ekkor költözött belém az a rossz sejtés, hogy... valószínűleg köze van hozzá Mikael mérgének. De nem értettem, hogy miért. Delena véréből Klaus már azt hiszem, ivott máskor is... vagy nem? Talán azok a gyógynövények, amiket Mikael még belekevert... már nem is tudtam mire gondolni.
- Még mindig olyan vagy, mint gyerekként! Ezer év után sem tudsz vigyázni magadra? - kérdeztem, bár nem ingerülten, inkább idegesen, hiszen az a sérülés egyáltalán nem a szebbik fajtából származik.
Előkotortam egy kis ládát a fiókból, majd leültem mellé a kanapéra. - Ne nyüszíts, ha fáj, vagy mar, mert ezt... már megint te magad hoztad a nyakadra - ráztam a fejem, utalva a fertőtlenítőre. Azt hiszem, ezt muszáj lesz... mert mintha a sebe már egyáltalán nem is gyógyulna...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 11:12 pm
(ház és udvar)

Lassan bevánszorogtam, én a legkevésbé sem érdekelt véres-sáros állapotom, felkapaszkodtam a kanapéra, majd sérült lábam előrenyújtva néztem anyámra. Volt a tekintetemben segélykérés, hogy talán nem ártana ellátni, és némi kérdés is. Miért nem gyógyulok olyan gyorsan, mint máskor? A méregre tippeltem, de ha valaki, hát anyám tudhatja igazán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 7:11 pm
Halványan mosolyogtam Rebekah után, majd amint távozott, egy sóhajjal újra a jegyzeteim közé dugtam a fejem, és lapozgatni kezdtem oda, ahol az előbb megtaláltam azt a különleges varázslatot.
De ekkor... valami más újra megütötte a fülemet, és már kezdtem lemondóan sóhajtozni, mikor felismertem a hangot. Ez... te jó ég, mit művelt már megint?!

(Ház és udvar)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 12:04 am
Lassan, megadón bólogatok anyám szavaira. Úgy lesz. Őszintén remélem. A pihenés gondolata egyre csábítóbb, meg is indulok a szobából, és már csak pár lépés választ el az ajtótól, amikor mégis visszafordulok. Kicsit talán túl sebesen teszem meg a visszautat anyámhoz, nem annyira emberi tempóban. Csak nem akarom, hogy időközben meggondoljam magam. Közvetlenül anyám elé lépek, majd egy könnyed puszit adok az arcára.
- Örülök, hogy újra itt vagy velünk - mondom halkan, de őszintén, tiszta szívemből. Anyámnak talán sikerül úgy egyesítenie a családot, ahogy ezer éve voltunk. Neki talán sikerül visszahoznia a békét. Az anyai szeretet erős összetartó erő tud lenni. Legalábbis szeretnék ebben hinni. Mielőtt válaszra méltathatná, amit tettem, már el is tűnök.

|| Rebekah szobája ||

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jan. 09, 2013 4:57 pm
Próbáltam még gondolkodni. Vagyis, mondjuk úgy, kiismerni őt, ahogyan egy anyának ismernie kellene a saját lányát, de Rebekah... emberként még nagyon is abban a hitben éltem, hogy nincsenek titkaink egymás előtt. De ezer év kimaradás a lányom életéből... azt hiszem, meghozta az eredményét, és elapadtak a szavaim, ahogyan reagálnom kellett volna az érzelmeire. Talán hiányoznak már belőlem ezek a jótanácsok, mert nem azért vagyok itt, hogy anya legyek. Klaus miatt vagyok itt, hogy ne árthasson senkinek. És ideje lenne már... hozzálátnom ahhoz, hogy kissé lefaragjak belőle, és ezzel ténylegesen meggátoljam őt, és a hatalomvágyát.
- Pihenj csak le, Rebekah. Ha Nik időközben visszatér, és képes lesz végre emberi alakot is ölteni, hát... meg fog téged keresni, hogy tisztázzatok mindent -
simogattam még meg az arcát egy nagyon apró mosollyal. Azt hiszem, ő pontosan tudja, hogy mi zajlott le éppen a fejemben. Mostanság ő sem az érzelmeinek élt, még ha most kissé el is uralkodtak rajta ezek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 08, 2013 11:36 pm
Elmosolyodom anyám javaslatán. Szórakoztató, hogy ma mindenki ezt szajkózza nekem. De ez két emberes dolog, szóval elő kéne keríteni hozzá Niket is... méghozzá ember formában.
- A vicces az, hogy Erin is épp ezt mondta. Előbb meg kellene várni, hogy Nik újra beszélni tudjon - vonok vállat végül. Igen, azt hiszem anyámnak igaza van. A mi testvéri kapcsolatunk már nagyon sok mindent átvészelt. Ezzel sem lesz másképp. Talán admon kellene Erinnek egy esélyt. De csak Niklaus kedvéért tenném, és ez sokban függ tőle is.
- Azt hiszem... most elmegyek lepihenni - jelentem be anyám ölelése után. Jól esik a közelsége, de még mindig szoknom kell a helyzetet, hogy itt van, és gondoskodni akar rólam.
- Hosszú volt ez a nap... de mindenképpen szólj, ha bármi fejlemény van Nikkel kapcsolatban - teszem még hozzá gyorsan a szemeibe nézve. Remélem, benne tényleg bízhatok. A családunk már annyi mindenen átment, és egyikünk sem bűntelen, de ami rosszabb, mind követtünk el hibákat egymás ellen is, így nehéz megbíznunk egymásban. Persze legmélyebbre Mikael süllyedt. Onnan már nincs visszaút, amilyen messzire ő merészkedett.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 08, 2013 9:45 pm
Próbáltam úgy tenni, hogy ne ránduljon meg az arcom, ahogyan Klaus boldogságáról beszélt. Mert ami azt illeti... Nik mindig is olyan... nem is tudom, mi lenne rá a legmegfelelőbb szó. A húgán kívül senkit nem engedett közel magához. És most... még mindig nem tudom hová tenni mindezt, mert azt hiszem, még jó időnek el kell telnie, hogy elhiggyem: Erin és Klaus kapcsolata lehet tartós is. Mert Tatia lánya hasonlít Tatiára. És most, hogy Klausszal van, hát ahogy észrevettem, van belőle egy jó nagy adag emberi érzés újra. És ha Tatiára ütött, akkor a lelki ismerete meg fog szólalni, pontosan Rebekah miatt. Nem tudom, mit beszéltek egymással, de a lányomat ismerve, minden bizonnyal szóvá tette neki, hogy a bátyja elhanyagolja őt.
- Én azt javaslom, hogy ezt... kettőtöknek kell majd megbeszélnie. Niknek és neked. Erin nélkül, nélkülem, csakis négyszemközt - néztem Rebekah szemeiben, és ahogy testvéréről beszélt, mintha láttam volna érzelmeket a szemében. Eddig is ott voltak, de csak most, hogy közelebb léptem hozzá, most tűnt fel.
- Ti ketten... mindig is egy család voltatok - öleltem át őt szorosan, és valami furcsa erő öntött el ettől a gesztustól. Hiszen már jó ideje nem volt lehetőségem megölelni a lányomat. - És a kapcsolatotok erős ahhoz, hogy bárki, akár Tatia, vagy akár Erin közbeszóljon. Nem szándékosan tette, ebben viszont biztos vagyok - hajoltam el tőle, hogy újra szemeit figyeljem. Makacs lányom van, hát... talán nem árt neki a dolgokat többször elismételni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 08, 2013 7:53 pm
Nem lepődöm meg anyám válaszán. Tulajdonképpen rá vall. És hát nincs mit csodálkozni rajta, boszorkány, persze hogy tudni akarta az összetevőket. De attól még figyelmetlen volt, és ebből nem engedek. Ha tudta, hogy veszélyes az a keverék, jobban is elrejthette volna, vagy ügyelt volna rá, hogy Nik mit csinál vele. Na de a bátyám is megkapja ezért még a magáét.
- Tudom... úgy tűnhet, hogy eltúlozom a dolgot - és talán így is van, bár ezt hangosan nem fogom bevallani. - Én nem akarom elvenni Nik boldogságát, csak... - sóhajtok, és lehajtom a fejem. Önző vagyok. Pedig tényleg nem akarom, hogy boldogtalan legyen, nem akarom ezt tönkretenni neki. Annak ellenére sem, hogy ő is mindig ezt tette velem az ezer év során. Valahányszor szerelmes lettem - ami valljuk be, gyakran megtörtént - mindig tönkretette valahogy. Kinevetett, kigúnyolt. "A szerelem a vámpírok gyengesége." Mindig tett azért, hogy a fellángoló érzelmeim kihunyjanak. Stefan esetében egyenesen tőrt szúrt a szívembe. Szó szerint. Alexet megölte, és a falra szegezte. Persze ott én is hibás voltam. Azt tanultam tőle, hogy a szerelem egy gyengeség, egy nevetséges érzelem, és mi egymásnak kell, hogy fontosak legyünk. Hogy kitartsak mellette, bármi áron. Mindig és örökké. És most fordult a kocka, őt bolondították meg az érzelmei, és olyannyira magamra hagyott, mint még soha.
- Tudom, hogy nem lehet mindig velem. Nem is várom el, így is egymás agyára tudunk menni. De már eddig is annyira elfoglalt volt, a hasonmások, meg a hibridek... és ezek mellett már csak második lehettem... És most még egy nő is? A legszomorúbb, hogy az újdonsült barátnőjéről, meg az összeköltözésükről egy vadidegen nőtől kellett értesülnöm, érted? Mert a bátyámnak már arra sem maradt ideje a saját dolgai mellett, hogy nekem elújságolja - vallom be azt a részt, ami a leginkább fáj nekem. Ha nem így tudtam volna meg, talán nem esne ennyire rosszul. De így teljesen kirekesztve érzem magam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 08, 2013 7:06 pm
Hát igen, sejthettem volna, hogy valaki az én fejemre is ráolvas valami hasonlót. De mit tehetnék? Ez igaz, az én hibám is volt... de nem véletlenül tettem a fiókba. Ki gondolta volna, hogy Klaus ott keresi majd a jégvágót, és ez lesz a vége?
- Nem semmisítettem meg. Tudni akartam, hogy mit kevert bele Mikael, a hasonmás lányának vérén kívül... - masszíroztam meg a nyakam feszülten, mintha már belefáradtam volna ebbe a napba, de még mindig nem mentegetőztem, hiszen nem volt miért. Vagy mondjuk úgy, nem volt rajta mit letagadni.
Meglepődtem, amikor láttam reakcióját Erin nevének felbukkanásakor, és arcán a lejátszódó érzelmeket. Ez egyre érdekesebb lesz. - Nézd, Rebekah... a bátyád nem lehet mindig veled. Vagyis... én próbálom megérteni a Ti kettőtök viszonyát, még ha soha nem is fogom teljesen átérezni ezt. Én az anyátok vagyok, nem a... testvéretek. Nem tudom, hogy milyen ez, hogy mit jelentenek egymásnak a testvérek. Boszorkányként sem tudhatom jobban, mint bárki más, akinek soha nem született testvére. De Klaus most boldog. Nemcsak azon jár az agya, hogyan törjön fel, és hogyan szerezze meg a hatalmat a világ felett. Most már van valaki, aki... ha nem is teljesen, de változást gyakorol rá. Igaz, ahogy láttam, ezt csak Erin jelenlétében produkálja - húztam el a számat, majd felálltam, és letettem az üres poharamat, de ekkor... mikor Rebekah utolsó mondata felhangzott, érdekes hangot hallottam a nappali felől.
- Te is hallottál valamit? - fordultam Bekah felé, valami ijedt arckifejezéssel magamon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 08, 2013 2:15 pm
Miközben anyám beszélni kezd, megiszom a whiskeym maradékát. Valami azt súgja, nem fog megártani. Az utolsó kortyot majdnem félrenyelem, amikor meghallom anyám meséjét a mérgezésről.
- Hogy micsoda?? - pattanok fel idegesen. - Te hoztad be azt a mérget... ahh - kezdek el járkálni fel-alá a szobában. - Nem is tudom, melyikőtök a felelőtlenebb... Te, amiért idehoztad, ahelyett hogy megszabadultál volna tőle... Vagy Nik. Ő is... mi a fenét gondolt? - Magam sem értem, miért akadok ki hirtelen ennyire. De már a gondolat is, hogy a bátyám majdnem meghalt, aztán kiderült, hogy egy kicsit mindenki hibás ezért. Mind felelőtlenek. Amikor Mikael itt van, és minden vágya, hogy elpusztítsa a családunkat, és első sorban Niket... Hogy én mennyire utálom azt a férget. Nem is érdemli meg, hogy apának nevezzük, vagy aként tekintsünk rá valaha is.
- Mi az, hogy hagyjam békén? Egy ujjal sem értem hozzá - mééég. De miért védi őt anyám ennyire? És még hogy Klaus szereti! Nevetséges! - Itt nem az a lényeg, hogy ez kaland-e vagy sem! - legyintek végül lemondóan, hangomban már több a csalódottság és a kétségbeesés, mint az indulat. - Te ezt nem értheted, anyám - fújok még rá, aztán visszaülök a kanapéra, és mereven bámulok magam elé, közben minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy eltüntessem az árulkodó érzelmeket az arcomról. Igazából ha a bátyám szereti azt a lányt, nekem az csak rosszabb. Sokkal egyszerűbb volt, amíg "virágról virágra szállt", és egyik sem lett fontos a számára. De most... ez az állítólagos szerelem teljesen lefoglalja, és rám már semmi ideje sincs. Anyám ezt nem értheti, hiába az anyám. Nekem ezer éven keresztül nem volt senki másom Niken kívül. Képtelen vagyok beletörődni, hogy elveszik tőlem.
- Nem. Mióta visszatért Mystic Fallsba, nem találkoztunk - válaszolok a kérdésre, de gondolatban még mindig az előző témánál tartok, és még az ajtó túloldaláról felhangzó nyüszítés sem zökkent ki ebből teljesen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 08, 2013 7:05 am
- Nos... - hajoltam előre, hogy kis aggodalommal továbbra is Rebekah szemeit figyeljem, és egy nagyon keserű mosoly jelent meg a számon, ahogy visszagondoltam az eseményekre.
- Mikaelnek nem kellett bejutnia hozzá. Az a méreg... nálam volt, én vettem el tőle, mikor rájöttem, hogy mire is akarja használni. És a bátyád volt olyan felelőtlen gyerek, hogy meg sem kérdezte, mi az, csak úgy megitta - ráztam meg a fejem értetlenül, hiszen a dolog eme részét még midnig nem értettem, és azt hiszem, nem is fogom. Ő a legerősebb hibrid ezen a világon, és ilyen felelőtlen lépéseket tesz előre? Ez egy boszorkány dolgozószobája, itt mindennek megvan a helye, és minden okkal van itt. Nem gondolhatta komolyan, hogy azt a vért csak úgy jókedvemből hoztam el valahonnan.
Rebekah-ra való tekintettel inkább nem mondtam el azt, hogy Klaus miért is sóvárgott egy kis vér után... nem kedvelte Erint, ha rájönne, hogy a "gerlepár" női tagja a látogatásuk előtt vért ivott Klausból, hát... nem is tudom. Talán lenne egy mondvacsinált felelős.
- Hagyd békén azt a lányt, semmi rosszat nem akar. Klaus szereti őt, elengedte miatta Tatiát, hát nem csak kalandnak szánja - sóhajtottam fel. Egyelőre még nem döntöttem arról, hogy kedveljem-e én magam is, vagy bánjam a fiam helyett ezt a döntést, de majd eldől. Nem ismerem régóta Erint.
- Ezek szerint... te még nem találkoztál Mikaellel? - húztam fel a szemöldökömet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 11:35 pm
Nem hiába anyám az... anyám. Szavak nélkül is tudja, hogy mit akarok, hogy mi bánt, és megválaszolja a fel nem tett kérdésemet. Elveszem tőle a whiskeymet, bár épp most öntöttem le egy pohárral Erinnel is. Akkor nagy szükségét éreztem az új fejlemények fényében. Most csak idegesen szorongatom a kezemben. Látom anyám szemében a határozottságot, és ez egy kis erőt ad. Nem lesz semmi gond. Ha ő mondja, akkor annak úgy kell lennie.
- De hogy történhetett meg ez, anyám? Hogy jutott be ide Mikael? Hogy itatta meg Niket a ... förtelmes... mérgével?? - a végére némi indulat is vegyül a szavaimba, majd úgy ítélem meg, ideje belekóstolni a poharamba.
- Nem akartam tovább faggatni a részletekről azt a... nőt - nyelem le a majdnem kiejtett, enyhén szólva becsmérlő szavakat. Talán nem illene rosszat mondanom Erinről anyám előtt, nem tudhatom, ő hogyan vélekedik erről a kibontakozóban levő románcról. A gondolattól is fintorra görbülnek ajkaim. Nem tehetek róla, nehéz elfogadnom, hogy egy kis senki egyik pillanatról a másikra elveszi tőlem a legkedvesebb bátyámat. Abban sem lehetünk biztosak, hogy nincs Erin keze Nik megmérgezésének ügyében, hogy nem játszik össze Mikaellel, hisz nem ismerjük. Jó, ezt igazából én magam sem gondolom komolyan, láttam az aggodalmat a tekintetében. De ettől még nem fogom jobban kedvelni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 11:25 pm
Zavartságot véltem felfedezni rajta, majd elhúzódott, és leült a kanapéra. Eleinte én is így akartam tenni, majd úgy döntöttem, előtte még kitöltök egy pohár whiskyt neki. Valamiért sejtettem, hogy nem ez lesz a fő téma. Nem Damon Salvatore érdekli, hanem... ha jól sejtem, összefutott Erinnel.
- Fogd csak - nyomtam a kezébe a whiskyt, majd leültem vele szemben, és határozottan bólintottam. - Igen, ő járt itt. Egy látogatást tett, hogy segítséget kérjen egy jó barátja ügyében. De mindketten tudhatjuk, hogy nem erről akarsz beszélni, Rebekah - fürkésztem szemeit, és úgy néztem rá, olyan melegséggel és anyai érzelmekkel, mint amilyenre már régen nem volt alkalmam.
- Nem lesz baja a bátyádnak - mondtam ki azt, amiről tudtam, hogy érdekli. Ugyan nem voltam teljesen biztos ebben, de most az volt a dolgom, hogy megnyugtassam őt, és így ilyennek kellett festenem. Határozottnak, és fellépnem amellett, amiben reménykedem magam is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 11:08 pm
Előbb idegesen rándul az arcom, ahogy látom, hogy anyám kezét felemelve végig akar simítani rajta. Elszoktam már ettől... hogy bárki is pátyolgasson engem. Ezer év, könyörgöm. Ezer éven át nem volt anyám, nem volt barátnőm, nem volt... senkim. Csak a bátyáim, de ők köztudottan nem ilyen szeretgetős fajták, így én is megkeményedtem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem hiányzott az anyai érintés... aminek végül most is megadom magam. Szemeimet lehunyva sóhajtok fel, és hagyok egy kis esélyt magamnak, hogy élvezzem a cirógatást. Ám az egész így is csak egy pillanat, nyelek egyet, anyám szemeibe nézek, aztán zavartan elhúzódom, és inkább leülök a kanapéra.
- Jól láttam, hogy Damon Salvatore járt itt? - kérdezem meg csak úgy mellékesen, mielőtt erőt vennék magamon, és rátérnék az olyan fájdalmasabb témákra, mint Niklaus megmérgezése.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 10:28 pm
Damon távozása után kellően megpróbáltam megnyugodni. Szomorú, ami azzal a Lexi nevű vámpírral történt, de nem látja, hogy éppen meg kell oldanom egy problémás férj ügyét? Klausról ne is beszéljünk, az már... a problémás nem elég kifejezés rá. De talán Erin rábírja még egy kis változásra, amit nekem nem sikerült elérnem. Persze soha nem fog lemondani céljairól, de...
Kopogtatásra kaptam fel a fejem, és arra pislogok, felemelve a fejemet az egyik saját noteszemből. Találtam egy varázslatot, amire szükségem volt, és tudtam, hogyan gyengítsem le Klaust. Vagyis... mondjuk úgy, reméltem, hogy a varázslat eredménye megsúgja majd nekem, mit kell tennem. És utána következhet Mikael.
- Rebekah! - szólaltam meg, és öröm töltött el, ahogyan megpillantottam az arcát. Utoljára akkor találkoztunk, mikor kiszabadított abból a koporsóból, ahová Klaus ezer évig fektetett. És azóta... eltűnt a szemeim elől.
- Sosem zavarsz - csuktam össze a füzetemet, megjelölve az oldalt, majd egy meleg mosollyal Rebekah elé sétáltam. - Minden rendben veled, Rebekah? - kérdeztem tőle, felemelve a kezem, hogy megsimogassam az arcát. Vele mindig is anyának érezhettem magam. Ő tűrte a törődést részemről. Azt hiszem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 07, 2013 9:42 pm
|| nappali ||

Amilyen határozottan indulok meg a dolgozószoba felé, olyan elbizonytalanodva állok meg az ajtó előtt. Rég ültem már le beszélni anyámmal, és most a téma sem lesz szívderítő... de túl kell esni rajta. Rövid, bizonytalan kopogtatás után válaszra sem várva belépek a szobába.
- Anyám - szólítom meg, miközben beljebb lépek. - Remélem, nem zavarok - jegyzem meg halkan, és most valamiért kicsit úgy érzem, mintha visszarepültünk volna az időben ezer évet. A világ nagyot változott azóta, de mi még mindig ugyanaz a család vagyunk. És anyám még mindig az egyetlen nő, akire felnézhetek, akihez tanácsért fordulhatok, akitől vigasztalást várhatok...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 05, 2013 7:21 pm
- Ha felnőnek a gyerekeim, bízom benne, hogy nem kavarnak ennyi galibát - mondtam ki nyíltan és őszintén. Nem bántásként, vagy nem sértésnek szántam, egyszerűen csak ez volt az igazság. - Mindenesetre, köszönöm. És ha mégis meggondolja magát a segítségemet illetően... tudja, hogy érhet el, és hol talál. Viszlát, Esther - nyitottam ki az ajtón, és kiléptem, mielőtt a türelmét végképp elvesztve egy átokkal dobott volna ki.

(Salvatore birtok)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 05, 2013 7:10 pm
Felállt, és távozni készült, legalábbis szavaiból ezt szűrtem le. Nem voltam valami türelmes ezek szerint, és ezt ő észrevette. Pedig próbáltam elleplezni.
- Ha felnőnek a gyerekei, azt hiszem, érteni fogja ezt a viselkedést - mondtam mellékesen ennyit, ebből rájöhetett, hogy édeskevés lenne bárkinek a segítsége ehhez az ügyhöz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 05, 2013 7:03 pm
Hát tényleg nem jöttem a legjobbkor. Ennyire feszültnek, ennyire türelmetlennek még sosem láttam Esthert.
- Jól van... megyek már - morogtam, talpra állva. Bár igaza volt... nyilván neki is megvoltak a maga gondjai, én meg tetéztem még a sajátjaimmal is.
- Esetleg... tudok valamiben segíteni? - kérdeztem. - Maga már annyit tett értünk. Talán itt lenne az alkalom, hogy viszonozzam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 05, 2013 6:57 pm
Megköszörültem a torkomat, így próbálván leküzdeni azt, hogy látszódjon rajtam, mennyire kezd véges lenni a türelmem. Nyilván a faggatózása miatt váltam ilyenné, mert nem szerettem, ha valaki nem képes várni a sorára. És ez rendkívül bosszantó tud lenni egy idő után.
- Nem fog ez hónapokig sem tartani. Adjon neki egy hetet, rendben? És ha még mindig nem jön rendbe, akkor jöjjön ide vissza, és kitalálok valamit, amivel befolyásolhatom ezt - adtam be végül a derekamat. Egy hét... talán elég ahhoz, hogy megszabaduljon az agyam Mikaeltől, és Klaus problémáitól.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Dolgozószoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
12 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next

Similar topics

-
» Dolgozószoba
» Dolgozószoba
» dolgozószoba
» Dolgozószoba
» Dolgozószoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce