Szerettem volna valakitől segítséget kérni a tanulmányaim kapcsán. Hiába is az egyetem, de én többet szeretnék tudni egy olyan embertől, aki a pszichológia minden csínját-bínját érti. De, talán az is benne van a pakliban, hogy csupán csak valakivel beszélni akarok. Egy olyan emberrel, akit szintén érdekel ez a téma, és nem csak félvállról veszi a dolgokat.
Hallottam, hogy a városba egy új tag érkezett, Vincent Griffith, aki szintén a pszichológia szerelmese. Felkeltette az érdeklődésemet, és fűt-fát-falat megmozgattam azért, hogy elérjem őt bárhol. Sok jót hallottam róla, ezért teljes mértékben megbíztam benne.
Telefonon nemrégen megbeszéltem vele egy időpontot vele, mert nagyon is érdekel ez a férfi.
Előkészültem egy jegyzettömbbel, és egy golyóstollal, majd leültem a dolgozószobának az íróasztalához. Ez a szoba nagyon nyugodt körülményeket teremt a maga kis környezetébe. Semmi zsúfoltság, hanem csak egy bőrfotel, és egy íróasztal. Én csak nyugodtan ültem a magam kis kényelmes ruhájában, s két lábamat egymásra pakoltam, várván, hogy jöjjön ez a titokzatos Vincent.
A bejárati ajtóra láttam pont, ahogyan nyitva tár, s onnan néztem, mikor bukkan majd fel. Előkészítettem két csésze kávét is, hogy megkínáljam valamivel, s némi süteményt is az asztalra helyeztem egy üvegtányérra. Vendégszerető szeretnék lenni, és a lehető legjobban érezze majd magát itt nálam.
Felkeltem aztán a székből, és térdig érő, testhez simuló szoknyámat megigazítottam, s odasétáltam az ajtóhoz, hátha nemsokára felbukkan, és nagy szeretettel fogadjam őt.
▼remélem kezdőnek jó :$▼
ℂredit