Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 6:17 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
[You must be registered and logged in to see this image.]

Tekintetemmel követem, ahogy kikászálódik az ágyból, majd összeszedegeti a ruhát. Arcomon apró mosoly játszik, úgy figyelem, ahogy felöltözik, és csak mikor elkészül, akkor követem én is a példáját.
- Nyugi, nem fogok éhen halni - ingatom a fejemet vigyorogva. Éltem már meg nehéz időket, és tuti nem abba fogok belehalni, hogy kihagyom a reggelit. Bár most ennek a gondolatára tényleg morcos leszek.
- Sütnék tojást magamnak - gondolkodom hangosan, bár nem tudom, hogy van-e ehhez egyáltalán megfelelő eszközeik. Bár az anyjuk nyilván eszik normális ételt...
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 5:51 pm
Nagyot fújok, ahogy eltűnik a nyaka a hajzuhatag alatt. Nehezen állom meg hogy ne egyek belőle, és ha szem előtt van, hát még nehezebben. Nem tudom, mennyire tolerálná ha kérnék a véréből. Atyaég, jobb ha nem is jut eszembe a vére íze, mert belebolondulok.
- Nem tudom, van-e kitől tartani - vonok vállat. - De veled ellentétben nem nézem a farkasokat őrangyaloknak. Tudom, te éltél falkában, én nem. De a farkas benne is ugyanúgy él, ahogy benned. Ha a falkavezér kimondja, hogy támadás, a többiek követik. Hiába vagyok én az Alfa, még én is kevés lennék egy egész hordához. Jobb biztosra menni. Na jó - tápászkodom fel, aztán azon meztelenül megállok a szoba közepén, és keresgélni kezdem a ruháimat. - Menjünk el, mielőtt éhen halnál. Hallgathatnék utána a bátyámtól, hogy már megint nem gondoskodtam rólad - forgatom a szemeimet a puszta gondolatra is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 5:39 pm

- Igen, ebben már egész biztosan rád hasonlít - adok neki igazad apró mosollyal. Aztán kicsit elkerekedik a szemem a megjegyzését hallva, de azon nem múljon. Eligazgatom a halyamat. Szóval jól hallottam félálomban. Feladja, hogy én legyek továbbra is a nassolni valója.
- Kaja? - csillan fel a szemem. Gáz, hogy most adtam ki magamból a vacsorát, és máris az evésen jár az eszem. Esküszöm, farkaséhes vagyok, és tudom, hogy találó ez a szó, de komolyan fel tudnám falni most a fél hűtőt, úgy érzem. Azt hiszem, maradt is még tegnapról benne ez-az.
- Gondolod, hogy van okunk bárkitől tartani? - kicsit szkeptikus vagyok e téren, de nem nagyon mutatom. Ne megint az legyen, hogy csak ellenkezek vele.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 5:21 pm
- A gyerekem is szeret megszívatni másokat, ahogy látom - borzolom meg a hajam, mikor Hayley visszatér a szobába, és visszakuporodik mellém. Elég sápadtnak tűnik, de szemmel láthatóan nincs más baj, csak a gyomra.
- Mai program? Nos, először is kaja. Legalábbis neked. És ha most azonnal nem söpröd a hajad a nyakadba, félő, hogy nekem is- fordítottam el róla a szemeimet. - Aztán délután elindulunk a kriptához. Régen jártam ott, lehet, hogy szükség lesz néhány soron kívüli biztonsági intézkedésre. Bár nem tudom, hogy téged akarlak-e inkább benn tartani, vagy az esetlegesen feltűnő idegeneket kinn.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 5:13 pm

Kétségtelenül nem ez a kedvenc részem a terhességben. Egyedül az nyugtat meg némiképp, hogy elvileg csak az első két-három hónapban kell ezt kiállnom, és abban lassan már eléggé benne vagyok. Picit még ücsörgök a kád szélén, hogy összeszedjem magam, aztán megmosdok, alaposan fogat is mosok, és csak ezek után sétálok vissza a szobába. Már Klaus is ébren van. Hmm... szép lehet, ha én ébresztettem az iménti hangokkal.
- A gyereked szereti az emlékezetes reggeleket - jegyzem meg egy fél mosollyal, aztán úgy döntök, kicsit még visszatelepszem mellé az ágyba. - Szóval akkor mi lesz a mai program? - nézek rá érdeklődve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 4:55 pm
Este hamar elalszunk. A veszekedés meg a szex még egy magamfajtát is eléggé kimerít.
Arra ébredek, hogy Hayley megmoccan mellettem, aztán vámpírokat is megszégyenítő sebességgel elrohan, és a vámpírhallásnak köszönhetően hallok a fürdő felől néhány öklendezést, majd egy elég undorító loccsanást.
- Maga a romantika egy ilyen reggel - dünnyögöm a semminek, és felülök az ágyban, kissé kábán meredve még Hayley után. Ha nem jön ki gyorsan, kénytelen leszek utána menni. Nem akarok azzal szembesülni majd valamikor az indulás környékén, hogy azóta is ájultan hever a csempézett padlón.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 4:42 pm

Pillantásom találkozik Klauséval, mosolyogva figyeli, ahogy bóbiskolok. Aztán rám hagyja, hogy csak aludjak, de nehezen sikerül értelmeznem a szavait. Valamit mond azzal kapcsolatban, hogy nem akar már inni belőlem? Nem mintha ez ellen lehetne kifogásom, de nem is nagyon van erőm erre válaszolni már. Még motyogok rá valamit, de magam sem tudom, mit, aztán végérvényesen elnyom a pihentető, kellemes álom.
Óvatosan nyitogatom a szemeimet, és a szemhéjaim alatt lassan beszűrődik a hajnali fény. Aztán szétnézek, hol is vagyok. Mostanában annyit költöztünk, hogy képtelen vagyok megszokni bárhol. Ám mire sikerül némileg észhez térnem... - Jaj ne! Már megint - nyögök fel, de nem túl hangosan, aztán kicsusszanok a takaró alól, és eliramodok a mosdóba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 4:17 pm
- Fél óra alvás nem sok, de több a semminél - mosolygok, mikor Hayley rövid szusszanás után magához tér. - Pihenj csak nyugodtan - teszem hozzá. - Aludjunk. Aztán holnap elmegyünk a kriptához. Előtte én még vadászom is.... nem lenne tanácsos újra téged használnom vérbanknak, még ha nagyon szeretném is - kedvetlenedem el kissé. Na igen, Hayley vére iszonyú csábító, ráadásul éhes is vagyok. Jobb, ha nem is gondolok erre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 4:09 pm

Elmerülök úgy nagyjából a semmiben, még a gondolataimat is elhagyom, meglehet, el is aludnék így, de ekkor Klaus szépen lefektet maga mellé. - Hmm... - sóhajtok kábán elmosolyodva, amikor betakargat, és a szemeim máris csukódnak le, de a következő mondatára muszáj lustán elvigyorodnom, és felpislogok rá.
- Na igen, minden rossznak van valami jó oldala is - értek vele félig egyet, mert én mondjuk a veszekedős részt azért szívesen elhagynám. De nem tudom sokáig nyitva tartani a szemeimet, hamar azon kapom magam, hogy megszunnyadtam. Nyilván nem sokáig, mert Klaus még mindig ugyanabban a pózban fekszik mellettem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 4:01 pm
Csak néhány másodperc... ennyi kellett mindkettőnknek a totális megsemmisülés pillanatáig. Kis időre megszűnik a világ, azt is elfelejtem hol vagyok, és ki vagyok, és csak homályosan érzékelem, ahogy Hayley izzadt testtel rám borul, hogy megpihenjen, és összeszedje magát.
Én vagyok az, aki hamarabb mozdul, óvatosan magam mellé fektetem, és betakargatom, aztán elégedett lustasággal pislogok rá.
- Imádok veled veszekedni. A békülős részeket meg extrán szeretem - mormolom kéjesen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 3:57 pm

Megállíthatatlanul és egyre gyorsabban haladok a beteljesülés felé, és a Klaus felől érkező kéjes morgások alapján az a gyanúm, hogy ő is. Elengedem a combját, és ezúttal inkább a mellkasán simítok követelőzve végig, a tempót pedig egyre növelem, egészen addig, amíg el nem érünk a végső gyönyörig. Azután nem sokkal azonban mintha kiszállt volna minden erő belőlem. Még arra sem vagyok képes, hogy legördüljek mellé, csak rádőlök a mellkasára, fejemet a vállán pihentetem, és élvezem a kellemes erőtlenséget.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 2:37 pm
Hayley megtámaszkodik a combomon, és gyorsít a tempón. Folytatom, amit eddig is csináltam vele, és érzem, ahogy teste egyre és egyre sűrűbben megremeg, mert mind közelebb ér a gyönyörhöz.
Szemem összeszorítom, és már önkéntelen, kontrollálhatatlan nyögések szakadnak ki belőlem, mert érzem, hogy nálam is nagyon hamar be fog köszönteni a kéj.
- Gyere... - lihegem, miközben testem már szinte pattanásig feszül a várakozástól.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 9:12 am

Lassan kezdem elveszíteni a fejem attól, amit Klaus csinál velem. Még soha nem volt velem ennyire gyengéd, és a vágyban úszva is érzem irányába a hálát, és értékelem, hogy tényleg figyelmes, igyekszik óvatos lenni, vigyázni rám. Szeretném ezt viszonozni valahogy, de ujjai kényeztetése alatt teljesen elveszek a gyönyör első hullámai között. Végigsimítok a mellkasán, bár ez így kicsit kapkodóra és követelőzőre sikerül, aztán megtámaszkodok a combján, kicsit erősen szorítva meg azt, így hagyva neki is több teret, és kicsit gyorsítok a tempómon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 7:05 am
Reszketve veszek egy hatalmas levegőt, amikor megérzem magam elmerülni Hayley testében. Ez a pillanat, még ezer év után is, minden alkalommal olyan, mint egy csoda. Bár nem tudom, a születéshez vagy a halálhoz hasonlít-e inkább, de leírhatatlan érzés. Maga az élet.
Megfogom a csípőjét két oldalról, és finoman kezdem mozgatni. Édesen, gyengéden szoktatom magamhoz, nem akarom megsérteni sem őt, sem a gyereket. Remélem, az a gyerek még nem lát, vagy ha igen, akkor lehunyja a szemeit, mert elég érdekes képpel szembesülne.
Elvigyorodom a gondolatra, aztán elengedem Hayley csípőjét. Egyik kezemmel felnyúlok a melléhez, és ott kezdem simogatni, másik kezemmel megtalálom az az aprócska pontot a lábai között, és mozgás közben kezdem izgatni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 14, 2013 2:44 am

Ajkaim elégedett mosolyra görbülnek a reakcióját hallva. Nagyon is elégedett vagyok hatással, amit rajta gyakorolok, de ő is hamar megérezheti, hogy készen állok rá, amikor ujjai betalálnak a lábaim közé. Egy kihívó félmosollyal válaszolok neki arra, hogy magára húz. Élvezem, hogy most ilyen engedékenyen rám hagy mindent. Előbb csak egy-két kisebbet mozdítok a csípőmön, mintha felmérném a határokat, hisz elvileg óvatosabbnak kell most lennünk. Aztán lehajolok hozzá pár futó csókra, amiből nem csak az ajkaira jut, de a nyakára és a vállára is, a csípőm pedig lassú, de egyre tempósabb táncba kezd rajta.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 7:51 pm
A csókjai mintha parazsat gyújtanának a bőröm alatt, és mire a kezem megtalálja a merevségemet, már hangosan kapkodva veszem a levegőt. Menj a francba a négy hónapoddal, Meredith doktornő...
Beletúrtam Hayley hajába miközben megcsókolt, aztán elszakadtam tőle, és két ujjammal a lábai közé fúrtam a kezem, majd mikor megéreztem, hogy már készen áll rám, magam fölé emeltem. Azt akartam, hogy ezúttal ő állítsa fel a szabályokat, hogyan is akarja. Talán így volt a legbiztonságosabb minden téren.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 7:45 pm

Óh, a nagy hibrid kiterülve mellettem. És most csak az enyém. Hagyok egy kis időt magamnak a szemlélődésre is, mielőtt fölé hajolnék. Mutatóujjamat végighúzom a nyakától a hasa aljáig, majd ugyanezen az úton vissza is térek, ezúttal a tenyeremmel simítva végig. Kezem nyomát pedig végül a csókjaim kísérik, de a simogatást sem hagyom félbe. Mire ajkaim elérik az arcát, és forrón megcsókolom, ujjaim letalálnak a férfiasságához, és körülfonják azt. Ahogy a csókunk kezd egyre intenzívebb lenni, úgy válik kezem is egyre elevenebbé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 7:02 pm
Belesóhajtok Hayley forró bőrébe, ahogy érzem a simogatását testem szinte minden porcikáján, és megrezzenek - jó értelemben persze - ahogy egyik lábával végigsimít az ágyékomon, többször is. Felemelem a fejem, és látom szemében a vágy és a jókedv keveredését, majd az ajkába harap, amivel azonnal elveszi a maradék józan eszemet is.
Hanyatt fordulok mellette, és letolom a nadrágom a térdemig, aztán kihívóan nézek rá. Azt akarom, hogy őrjítsen meg, hogy érje el, hogy könyörögjek a beteljesülésért. Nos igen... ezek azok a pillanatok, mikor egy hibrid felett is uralkodni lehet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 6:52 pm

Öhm... hmm? Időm sincs felocsúdni, nagyjából fél percbe telik neki lehámoznia minden ruhámat, csak úgy repkednek a padló irányába.
- Ez igen - vigyorgok rá elismerően, amikor már egy szál semmiben fekszem alatta. Aztán a melleimre hajol, én pedig elnyújtott sóhajjal adom jelét tetszésemnek, amikor megérzem ajkait. Ujjaim végigfutnak a karjain, a vállán, majd a hátán, amennyire elérem, és imádom, amit csinál, de ma valahogy nagyon telhetetlen vagyok, mindent akarok egyszerre. Őt akarom, mindenestül, és akarom, hogy ő is így érezzen, hogy feleméssze a vágy, csak úgy, mint engem. Próbálok nem nagyon mozgolódni, hogy ne zavarjam meg, de közben úgy fészkelődök, hogy egyik lábamat befúrjam az övéi közé, és úgy dörgölőzöm hozzá, hogy érezzem a keménységét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 6:35 pm
Hayley magához húz, és egy vállamra nyomott csók után a hajamban kezd turkálni. Nem tudom, mit élveznek a nők a hajamon, de ezt egyikük sem hagyja ki soha. Nem mintha nagyon bánnám....
Kis idő után kiszabadulok Hayley "markából", és úgy rángatom le róla a ruháit, mintha időre tenném, és rekordot akarnék vele dönteni. A következő két másodpercben az ágy mellett heverő nadrághoz és felsőhöz társul a bugyi és a melltartó, én pedig meglazítom a nadrágom gombját, mert kissé már kényelmetlenül szűkké vált.
- Na nézzük csak közelebbről - dünnyögöm rekedten a vágytól, és immár ajkammal borulok rá Hayley melleire.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 6:30 pm

Leplezetlenül legeltetem rajta a szemem, miután ledobja a pólóját, és mohón simogatom végig, amint odahúzza a kezem.
- Megnőt...? - ajkaim egy meglepett ó-t formálnak, amikor megérzem, hogy mire is céloz. Egy játékos mosoly jelenik meg arcomon, amely hamar átformálódik valami vággyal telivé, és minden érintésére aprókat sóhajtok. Élvezem, amit csinál, de nem sokáig tudom magam visszafogni, hogy ne húzzám magamhoz közelebb. Egy csókot nyomok a vállgödrébe, majd lehunyt szemmel mélyen beszívom az illatát, ujjaim pedig már a hajával játszanak. Imádom ezeket a kis göndör tincseket.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 6:18 pm
- Aha... - nyögöm, ahogy Hayleyvel szerepet cserélünk, és most ő kényeztet engem a csókjaival és a simogatásával. Nem is hezitálok, azonnal feltérdelek, és ledobom a felsőmet, majd visszafekszem mellé, és kezét immár fedetlen mellkasomra vonom.
- Azt hiszem, megnőttél - mondom pimaszul, ahogy pólója alá csempészem a kezem, és megérzem némileg nagyobb melleit. - De ez tetszik nekem. Nagyon tetszik - simogatom le róla a melltartót, aztán hüvelyk- és mutatóujjam közé fogom a bimbókat, hogy lágyan izgatni kezdjem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 6:14 pm

Nahát, nem is kell őt olyan sokáig győzköndöm. Ha jól sejtem, ő sem vette túl komolyan, amit Meredith ezzel kapcsolatban tanácsolt. Reméltem, hogy így lesz, most mégis jólesőn sóhajtok fel, amikor Klaus a nyakamra hajol. Nyelvének játékos becézgetése egyaránt lazít el, és szítja bennem fel a vágyat. Fejem hátra hajlik, ám ahogy érzem, hogy Klaus feljebb emelkedik hozzám, én is az ajkait keresem, és szenvedélyesen csókolok vissza. Ujjaim a hajába fúródnak, másik kezem a háta izmait tapogatja végig a derekáig. Kicsit úgy érzem, hogy ezzel most tilosban járunk, de ettől csak még édesebb lesz.
- Majd vigyázunk - suttogom az ajkai elé, amikor levegőhöz jutok a csókból. És bizonygatom magamban is, hogy nagyon óvatosak leszünk, mert tudunk mi olyat is, és a gyereknek nem lesz semmi baja. Aztán most én becézem ajkaimmal az álla vonalától a füléig végig enyhén borostás arcbőrét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 5:42 pm
Lehunyom a szemem, ahogy Hayley végigsimít az arcomon. Jólesik az érintése. A testemnek, és a lelkemnek is. Még mindig lehunyt szemmel engedek el egy kaján vigyort. Úgy tűnik, Meredith a falnak beszélt. De most komolyan, eszébe jutott bármelyikünknek is betartani az önmegtartóztatás gondolatát?
- Akkor azt hiszem, lássuk, mit tehetünk az ügy érdekében - nyitom ki a szemeimet, aztán nagyot nyelve Hayley nyakára hajolok, és nyelvemmel végigcirógatom. Érzem a bőre ízét, nyelvem alatt az ütőér lüktetését. Megszívom a bőrét, aztán a piros karikát nyelvemmel körbecirógatom, majd feltalálok az ajkaihoz, és úgy csapok rá, mint egy sólyom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Nov. 13, 2013 5:38 pm

Örülök az ígéretének, hogy majd mesél még nekem, mert tényleg szívesen hallgatom. Bár már most is értem őt... mármint... A szívem, azt hiszem, sokkal jobban érti őt, mint a makacs eszem. És őszintén szólva ez egy kicsit meg is riaszt. A kezem önkéntelen indul meg, és simít végig az arcán, majd megpihen a mellkasán. Nem is tudom, mi van velem. Talán az újonnan kialakult összhang okozza, vagy egyszerűen csak vágyom rá. Nem értem. Alapból nem vagyok egy odabújós fajta. Olyan vagyok, aki kerül minden érzelmi kontaktust, kötődést, mert úgy a biztonságos. Akkor nem fájhat, ha holnap ismét az utcára kerülök. Attól tartok, a terhesség teszi ezt velem. Attól válok ilyen érzelmessé. Elég gáz.
- Igen tudom, de... Szóval... én megbízom Meredith-ben, meg az orvosi szakvéleményében, viszont szerintem megfeledkezik arról, hogy a mi gyerekünk nem egy egyszerű halandó. Vérfarkas és ősi hibrid. Szívós kiskölyök. Eddig is csináltuk, és nem lett baja - sorolom fel az ellenérveimet, de a végére lesütöm a szemeimet, és kerülöm Klaus pillantását. Annyira idiótán érzem magam, amiért így ácsungózok a szex után, mint egy szomjazó egy pohár víz után. És ezt kellene még hónapokig elviselnem? Ugyan, kérlek!

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Hayley szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Hayley szobája
» Hayley szobája
» Delena szobája / Farrah szobája
» Δ Where is Hayley hiding?
» Hayley Marshall

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce