Előzmények - 01.
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 11:23 Hozzászólás témája:
Halványan elmosolyodtam, majd bólintottam. - Igen, talán jobb lenne - érintettem meg a nyakamon a sebet. - Próbálom kerülni a vámpírvért, mert általában mindig képes kijönni belőlem... bár eddig csak akkor fordult elő, mikor a reggeli rosszulléteket tévesre diagnoztizáltuk körülbelül egy éve... - nevettem halkan, majd amíg ő kötszert és az egyéb holmikat kereste, átvonultam a szobájába.
(Klaus szobája)
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 11:20 Hozzászólás témája:
Felnevettem.
- Hát, ha lehet, azért kerüljük egymás társaságát. Megférünk egy házban, de úgy, ha van köztünk egy emelet. Nem vagyunk a mintacsalád képe - fintorogtam aztán. - Jobban vagy már? - néztem a nyakát. - Lehet maradnod kéne még, amíg ezt bekötözöm. Ha Damon meglátja, úgyis ki fog akadni - morogtam. - És sajnálom, hogy meg kellett igéznem. De valakinek vigyázni kellett otthon a gyerekeidre is. Meg hát, ha Salvatore is eljön, balhé lett volna. Amilyen forrófejű, úgyis kiborított volna valamivel, őt ismerve - mosolyogtam. - Nos, hozhatok valami kötszert?
van aki a végtelen kéjt hordja,
van, ki a végtelen éjt hordja."
The Doors: end of the night
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 11:06 Hozzászólás témája:
- Ne, ne mondd ezt... a testvéreid mindig kitartanak melletted, nem? - kérdeztem tőle, bár eléggé költői kérdés volt, ismerve nagyjából a múltat...
- Igen, eléggé bele... ahhoz képest, hogy mikor Damont kellett Ricktől megvédened, hidegebb voltál, mint egy jéghegy... - mosolyogtam el halványan, majd letöröltem a kifolyó könnycseppet a szememből, majd gondolkodni kezdtem. - Szeretem a társaságodat. Különböző közeledési formák nélkül is... - tettem célzást az előbbi kis afférra. - De nem akarlak zavarni. A testvéreid itthon vannak, bizonyára velük is szívesen elbeszélgetnél.
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 11:01 Hozzászólás témája:
- Azért védelek, mert fontos vagy nekem. Minden másnál fontosabb. Még a testvéreimnél is... - motyogtam. - És ha valamit szívesen teszek, hát azért nem várok köszönetet. Nem tartozol nekem semmivel... - mosolyogtam el magam. - Elég szépen belebonyolódtunk a mi kis alkunkba, nem? - néztem rá, aztán felemeltem a kezem, és végigsimítottam a haján.
- Ne sírj, kis hasonmás. Nincs miért. Nem tettél rosszat... majdnem, de aztán mégsem - sóhajtottam. - Akarsz még maradni egy kicsit, vagy vigyelek haza a családodhoz? - ajánlottam fel neki a választást.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:58 Hozzászólás témája:
Tartotta tőlem a távolságot, és valahogy meg tudtam érteni, hogy miért teszi... én is csak jól járhatok, ha most nem jön közelebb hozzám... nem akartam hűtlen lenni. Nem engedhetem meg magamnak, hogy tönkretegyem a saját családomat, akikért annyit harcoltam...
- Igen, emlékszem, hogy mit mondtam... - bólogattam. - És tudom, hogy nem szép dolgokat vágtam hozzád, miszerint érzéketlen vagy, és nem érdekelnek mások érzései... de csak az indulat szülte, hogy én megpróbáltam közeledni feléd, és te az ősivámpír dumával akartál elküldeni - léptem utána, hogy kiléphessek a fürdőből, de előtte még megfogtam a vállát, hogy szembefordítsam magammal. - Talán még sosem mondtam ki nyíltan azt, amit kellett volna... sosem mondtam köszönetet neked, amiért védelmet ígérsz, ezért most megteszem... köszönöm. A gyerekeim miatt, Damon miatt és magam miatt... hogy nem engeded, hogy bajunk, bajom essen... és hogy gondolkodsz helyettem is, mert minden bizonnyal én itt tönkretettem volna az életemet az imént... talán ez túl érzelgős neked, de... mielőtt elmegyek vagy úgy elküldesz, mint a múltkor, ezt muszáj volt elmondanom - telt meg pár könnycseppel a szemem.
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:49 Hozzászólás témája:
- Ne - mondtam, de most megtartottam az egy lépés távolságot. Tisztában voltam vele, hogy ha újra megérzem az illatát, beviszem a hálóba, és olyannal ajándékozom meg, amit Damon talán nem tud neki megadni.
- Ne mondd, hogy sajnálod. Ezzel bántasz meg engem a legjobban. És kérlek, ne bánts meg. Főleg úgy, hogy tudod, mit érzek irántad. Ha akarnám sem tudnám letagadni - sétáltam el a fürdő ajtajáig. - A múltkor mikor itt voltál azt mondtad, az embereknek vannak érzéseik. Nekem is vannak... csak ritkán hagyom őket előtörni. De veled kapcsolatban sikerült - mondtam csendesen, megfogva az ajtó kilincsét.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:44 Hozzászólás témája:
Az első mondatát hallva jöttem csak rá, hogy mi bukott ki az előbb belőlem, és ha a pillanat engedi, minden bizonnyal magamat csapom arcon azért a mondatért... hiszen mindent megkapok Damontől... amit csak akarok... és nem érdemli ezt tőlem... hiszen annyira szeretem...
Nagyot nyelve bólintottam egyet, miután elengedett, és elléptem előle, hogy összeszedjem a nadrágomat, és a többi cuccomat, majd belebújtam a nadrágomba és a kapott felsőbe. - Igazad van... - akasztottam vissza a törülközőt a helyére. - Nagyon szeretem őt... - motyogtam. - Nem tudom, hogy mi ütött belém... sajnálom.
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:40 Hozzászólás témája:
- Talán Salvatore nem adja meg neked? - lihegtem, elszakítva ajkam a válla bőrétől, majd egy hatalmas sóhajjal eltoltam őt magamtól.
- Fel kellene öltöznöd, nem? - nyeltem nagyot, és ott tartottam, hogy a zuhany alá állok ruhástól, hogy lehűlhessek.
- Nem szabad... nem lehet Elena. Bárhogy is szeretném... bármennyire kivánlak... ha most megtenném, örökre meggyűlöltetném magam veled - vontam le a következtetést. - És ne mondd, hogy nincs igazam - cirógattam a vállát.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:36 Hozzászólás témája:
Visszacsókolt, és éreztem rajta azt, hogy minden aggályt félredobott... a következő pillanatban pedig már a falnak lökődött a hátam, és az ajkai lekalandoztak a nyakamra. Lehunyt szemekkel sóhajtoztam, a kezeim a hátára tapadtak, így húzva méginkább közelebb. - Annyira hiányzik... a szenvedély... - motyogtam már teljesen elveszítve minden józan gondolatot.
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:31 Hozzászólás témája:
- Azt hiszem sosem irígyeltem még senkit úgy, ahogy Salvatoret - motyogtam szinte hang nélkül. Többet nem akartam mondani... de nem is tudtam. Mert ajka az én számra tapadt, tüzes szenvedéllyel csókolva, és ez volt az a pont, ahol elvesztettem a fejem.
A falhoz hátráltam vele, nekidöntve a hátát, és míg a nyelvem és szám lassan a nyakára, majd a vállára csúszott, a csípőmet a testének dörgöltem.
- Elena... - ziháltam. - Kívánlak.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:20 Hozzászólás témája:
- Nem rólam mintázták a szende szűzeket, az egyszer biztos... de az eszem azt súgja, nem tehetem meg... mert nem szabad. Összetörném vele annak a férfinak a szívét, aki mindennél fontosabb nekem... mert igazad van, ő van itt a szívemben - néztem le a tenyerére, ami a szívemet érintette, viszont a szemeibe nézve láttam valamit, amit nem tudtam volna megnevezni, de nem is kellett.
A tekintetem cikázott hol a szeme, hol a szája között, ami néha megmozdult, hogy egy szó elhagyja a száját... de végül nem bírtam ki, nem bírtam ellentmondani a hirtelen rámtörő érzésnek... és gyűlöltem magamat érte, talán úgy, mint eddig soha... de megcsókoltam. Tüzesen, felhevülten.
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:14 Hozzászólás témája:
Nagyot sóhajtottam, mikor elhagyták a szavak a száját.
- Hát ezek szerint te is szeretnéd? - kérdeztem, és megfordultam, hogy a szemébe nézzek. - És ha tudnád, nekem mekkora erőbe telik visszafogni magam - léptem hozzá közelebb. - Tudom, hogy nem léphetek át veled egy határt. Mert tudom, hogy talán te sem szeretnéd... és azért sem, mert valaki más van a szívedben... idebenn - tapasztottam tenyerem a szívére a törölközőn át, és éreztem mellei kerekségét a tenyerem alatt... és józan eszem utolsó erőjébe kapaszkodtam, hogy ne csókoljam meg.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:09 Hozzászólás témája:
- Szorosan ott álltál mögöttem... nagyon ostobának kellene lennem ahhoz, hogy ne vegyem észre az ilyesmit... - motyogtam rekedt hangon, majd átvettem tőle a felsőt, és megfordultam, hogy lássam az arcát.
- Hogy zavarna-e? - kérdeztem vissza, de aztán keserűen elmosolyodtam. - Te el sem tudod képzelni azt, hogy mekkora önuralmat kell magamra erőltetnem a KÖZELEDBEN, hogy ne legyek hűtlen a szerelmemhez! Nem zavar, ha mások még látják bennem a nőt, de... az zavar, hogy... már nem tehetem meg következmények nélkül azt, amit szeretnék, mert felelősséget vállaltam... - nyeltem egyet.
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 10:02 Hozzászólás témája:
Elmosolyodtam.
- Tehát tisztában vagy vele, mit váltottál ki ott bennem - jegyeztem meg halkan, és ahogy magára csavarta a törülközőt, felé nyújtottam a felsőt, és félig elfordultam.
- Tessék, remélem ez megfelel - nyeltem egy nagyot. - Nagyon zavarna téged, ha ugyanolyan hatást váltottál volna ki belőlem? - kérdeztem csendesen.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 09:57 Hozzászólás témája:
Már egy pár perce moshattam a testemet, és valahogy ezek az illatok sokkal jobban tetszettek, de aztán hangot hallottam magam mögül, és a falon játszott a szélesebbre nyílt ajtó mögül áradó fény...
Egy pillanatra megdermedtem. Talán célszerűbb lett volna megfürdeni rendesen, nem zuhanyozni, akkor legalább nem lenne ennyire zavarbaejtő a helyzet...
- Akkor... - nyúltam egy szál törülközőért, majd magam köré csavartam, de még mindig nem fordultam felé, csak a hátamat láthatta. Eléggé zavarba jöttem, ezt mondani se kellett, főleg hogy... egy olyan férfi látott meg, mint Klaus... - De remélem nem olyan... hatást váltottam ki belőled, mint az erdőben, miközben megharaptál... - bámultam a csempéket.
Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 09:51 Hozzászólás témája:
(háló)
Az ajtó résnyire nyitva maradt... és ahogy bepislogtam a résen, azt éreztem, hogy az ezer éves szívem kihagy néhány ütemet a dobogásból. Mert ott láttam Elenát a zuhany alatt, egy szál ruha nélkül... ahogy a víz végigpermetezte a bőrét.
- Mindig tudtam, hogy vadító vagy... - mondtam rekedten, és megálltam az ajtóban, kissé szélesebbre tárva azt. - A puszta látványod megőrjít.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Máj. 28, 2012 09:43 Hozzászólás témája:
(Klaus hálószobája)
A gőz már eléggé ellepte a kis helyiséget, én pedig levetettem a felsőmet, és megszemléltem a már megbarnult vérfoltot a nyakamnál. Szép, és ha ez majd kijön ebből a felsőből, egy egész bibliányit fogok imádkozni hálám jeléül...
A fürdőkád mellett megállva a zuhanyrózsát feltettem arra a kis bigyóra, hogy zuhanyozni tudjak, az gyorsabban megvan. Legalább ha hazaérek, Damon nem rögtön a fürdő irányába fog lökdösni, miközben arról faggatna, hogy mit csináltam én, hogy csupa por vagyok, na meg csupa vér.
Ledobtam magamról a nadrágot, és a többit is, majd megnéztem, milyen meleg a víz, csak utána álltam be a zuhany alá, hogy először a nyakamat kezdjem el mosni, bár eléggé csípett a sebem helye, mikor a melegvíz hozzáért.
Elküldve: Szer. Máj. 02, 2012 23:14 Hozzászólás témája:
(hálószoba)
Megengedtem a vizet, és a zuhany alá álltam. Aládugtam a fejemet, láttam a tükörben, ahogy szőke hajamon csillogott a vízpermet, aztán egészen bedugtam fejem a forró sugár alá, hogy kiűzze belőlem a fáradtság utolsó morzsáit is. Azon gondolkodtam, mit is tanítsak Elenának, és támadt egy remek ötletem.
Gyorsan lesikáltam magam, tetőtől talpig, majd egy száll semmiben visszasétáltam a hálóba.
(folyt. ott)
Vissza az elejére
Klaus
Hibrid - ✘ Sweetheart ✘
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 16:00 Hozzászólás témája:
Tetszett, ahogy öltözködés közben végigmért, és valami felcsillant a tekintetében.
- Igen, ismerem a templomot. Mikor néhány száz évvel ezelőtt elmentem a városból, már akkor is félig összeomlott - kaptam fel a kocsi kulcsait. - Gyerünk... nézzük meg a nagy szerelmedet - vigyorogtam egyet.
(elhagyatott templom)
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:57 Hozzászólás témája:
- A családi béke tökéletes volt, míg... meg nem szállta valami kóbor szellem... - magyaráztam halkan, és vártam, hogy felöltözzön, és akarva/akaratlanul is végigmértem, de aztán elkaptam a tekintetemet. Mindent a szemnek, semmit a kéznek...
- Van egy régi templom a város szélén... vagyis az erdőben, vagy amellett... nem jár arra már senki sem. Esetleg tudod, hogy... miről beszélek?
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:52 Hozzászólás témája:
- Szóval bántsak egy családtagot, mégsem olyan nagyon? - dörzsöltem össze a kezemet. - Bármikor... ezek szerint úgy néz ki, mégsem olyan nagy a családi béke... - fogtam meg a ruháimat, és öltözni kezdtem. - Hová menjünk? - rángattam magamra az ing után a cipőt is, és várakozásteljesen néztem rá.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:50 Hozzászólás témája:
Úgy néztem rá, mint egy utolsó szemétládára, mikor a gyerekeimet is belevette az egészbe... hogy lenne képes bántani két ártatlan gyereket...? Hiszen ők semmiről nem tehetnek...
- Rendben van... megegyezhetünk... de van itt még valami... aki Damont úgymond... fogvatartja, az az anyám férje... elméletileg... gyakorlatban meg nem tudom... de ne essen nagy bántódása, ha nem muszáj... megígértem az anyámnak...
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:46 Hozzászólás témája:
- Értelek - állapítottam meg. - Nos, lehet szó róla, hogy segítsek. Cserébe azt akarom, amit már mondtam. Ott kell lenned a szertartáson, és adnod kell a véredből. Ellenkező esetben nem megvédeni, hanem megölni foglak. Nem téged, nem... hanem az egész családodat. És nem fogom megkímélni a gyerekeidet sem - tártam szét a karom. - Szóval, kell a segítségem?
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:44 Hozzászólás témája:
- Igen, pimasz. Sőt, talán telhetetlen is, hogy megpróbálok visszaélni azzal, amit még nem is kaptam meg, a védelmeddel kapcsolatban. De... Damon a szerelmem... és senkit nem szerettem még úgy, ahogy őt szeretem... ha elveszítem, már kedvem sem lesz élni, nemhogy... a te idióta szertartásodon résztvenni... de... kérlek, akármi is az ára... hozzád fordultam, mert Damontől eltekintve én... bízom benned annyira, hogy talán... talán képes vagy félretenni mindent, és jót cselekedni... mit akarsz cserébe? - kérdeztem már könnyes szemekkel.
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:37 Hozzászólás témája:
Leültem a kád szélére, onnan hallgattam amiket mondott.
- Egy: a szerelmed nem fog megölni, túl gyenge vámpírocska hozzá - számoltam az ujjaimon. - Kettő: téged nem akarlak megölni. Mi értelme lenne? Három: most tulajdonképp azt várod el tőlem, hogy először én legyek az, aki tesz valamit, és cserébe majd teljesíted az én feltételeimet? Pimasz vagy - néztem rá hidegen. - És egyébként, honnan kellene összeszedni a szerelmedet? Valami kuplerájból?
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:34 Hozzászólás témája:
- Hát ha ezen múlik, veled kapcsolatban inkább halok meg tudatlanul, mint tapasztaltan... - morogtam csak az orrom alatt, majd ismét visszanéztem a szemeibe.
- Nem, nem érted. Vagyis... pontosabban még én nem mondtam ki azt, amit akartam. Damon nem bízik benned, ahogy ezt valószínűleg neked is elmondta, mikor meglátogatott. És nem fogja engedni, hogy segítsek neked, nemhogy adjak a véremből neked... és valószínűleg meg fog ölni engem azért, amiért idejöttem, és legfőképp téged kérlek, de... azt hiszem, ez az az esemény, amikor tudsz bizonyítani a szemében, hogy... nem ölsz meg. És én... ha most segítesz, ha segítesz kiszabadítani a szerelmemet, megígérem, hogy bárhogy is legyen, ott leszek azon a szertartáson, amit említettél már.
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:28 Hozzászólás témája:
- Ne mondj olyat, hogy nem vagyok jó, amíg nem próbáltál - nevettem fel, és élveztem ahogy elvörösödött, mikor talpra álltam. - És ahogy látom, a látvány is kedvedre való - léptem aztán ki a vízből, és dörzsölni kezdtem a hajam egy másik törülközővel.
- Na oké. Akkor csak szépen sorjában. A szerelmed eltűnt. Tudod hogy hol van, és én vigyelek oda? Mi vagyok én, díszkíséret? Mi a fenéért legyek a testőröd? Odamész, elhozod, ha nővel van kidobod. Ennyi - ittam bele újra a pezsgőbe.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:26 Hozzászólás témája:
- Kösz, de a tanúkat megoldjuk nélküled is. A nászéjszakánkat meg főleg. Ne becsüld túúúl magad, miszerint többre vagy képes, mint Damon vagy bármely más férfi, mert váltig állíthatom, hogy tévedésben vagy. - mondtam neki némi pimaszsággal, de aztán kapcsoltam, hogy így valószínűleg nem a "kegyességét" fogom megkapni.
Viszont mikor csak úgy egyszerűen felállt, és pár percig minden láthatóvá vált, felhümmögtem, és megköszörültem a torkomat. - Damon... eltűnt. - nyögtem ki végül. - És... a segítséged kell. Tudom, hogy hol van... de egyedül nem mehetek oda... - magyaráztam.
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:20 Hozzászólás témája:
Apró félmosollyal hallgattam a szavait, azon mulatva, hogy a szememnél lejjebb nem mert kószálni a tekintete.
- Hozzád és Damonhoz van köze? - ültem aztán fel. - Ha ez egy kérés akar lenni, hogy legyek esküvői tanú, hát nagyon szívesen. Esetleg a nászéjszakába is besegíthetek, ha Salvatore nem boldogulna - álltam talpra, és a derekamra csavartam egy törölközőt.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:18 Hozzászólás témája:
Közelebbsétáltam a kádhoz, de igazából most még az se érdekelt, mit takar a hab, és mit nem. Volt fontosabb dolgom is annál, minthogy idétlen kislányként kirohanva azt szajkózzam, hogy láttam egy pucér pasit, és itt a világ vége.
- Ahhoz, hogy én egy ujjal is hozzád nyúljak... ahhoz a józan eszemet is el kellene veszítenem - szólaltam meg ismét, csak a szemeibe bámulva. Mégis hülyén jött volna ki, ha közben lejjebb kalandozik a tekintetem... - Amiért idejöttem, annak semmi köze a... minek is nevezzem? A szexuális feszültségedhez, amiért minden bizonnyal próbálsz mindenkit a lábáról levenni. Annál inkább köze van hozzám... és Damonhöz... kérni akarok valamit... - tettem hozzá gyorsan, bár már sokkal több kérleléssel a hangomban.
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:12 Hozzászólás témája:
- Nem, azt majd akkor, amikor tudom, hogy idenézel - folytattam a kéjes vigyorgást. - Mellesleg nem értem, miért kellene az édes sziesztámat megbontanom amiatt, mert beestél hozzám. Tényleg, mi szél hozott? Ha már nem fürödni jöttél, viszonozhatnád azt a múltkori masszázst - nyúltam el kényelmesen a kádban, legkevésbé sem zavartatva magam azon, hogy a vízen keresztül jól átlátszik minden porcikám.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:09 Hozzászólás témája:
Ő is észrevett, de velem ellentétben gyorsabban megemésztette a dolgot, és ráadásul még idiótaságokat is képes volt nekem mondani...
- Ha tudom, hogy... hogy itt vagy tök pucéran, bizonyára nem is jövök ide, nemhogy még csatlakozni... - sóhajtottam egy kicsit, majd visszafordultam. - Reméltem, hogy ezt a kis időt, amíg megfordultam, legalább arra szánod, hogy kiszállsz és egy törülközőt csavarsz magad köré - néztem a szemeibe.
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 15:00 Hozzászólás témája:
A harmadik pohár peszgőt kortyolgattam éppen, mikor léptek hangzottak a lépcső felől, és nem sokkal később benyitott hozzám.... maga a hasonmás!
Csak egy pillanatig tartott a meglepetés, az én részemről legalábbis, aztán szélesen elvigyorogtam magam a zavarán.
- Elena Gilbert... ez az igazán kellemes meglepetés - néztem rá. - Csak nem azért jöttél, hogy csatlakozz? - mutattam a kád másik végébe.
Vissza az elejére
Elena Gilbert Salvatore
✘ Adminisztrátor ✘
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2012 14:44 Hozzászólás témája:
(Nappali)
Követtem a zene hangját, közben vadul dobogó szívvel. Míg én itt keresgélem a talán megtestesült ördögöt, a szerelmem... valahol szenved, valakinek a karjai között... és féltem... még mindig... de már nem tudtam mást mondani... csak azt, hogy félek...
Benyitottam a hálóba, de semmi. Bár kopoghattam volna előtte, de... szerencsére nem voltak hullák.
Beléptem, és már jobban hallottam, hogy a következő ajtó mögül jön a hang. Benyitottam hát oda, de azon nyomban meg is bántam...
- Óh... - szakadt ki belőlem, és azon nyomban hátat fordítottam. - Azt hittem, hogy... ez valami... dolgozószoba... - nyeltem egy nagyot.
Elküldve: Szer. Ápr. 04, 2012 14:19 Hozzászólás témája:
(M.F. utcái)
A részeg fickó vére a ruhámra is rákerült. És amúgy is... a bál után nekem sem ártott egy fürdés. Egy igazi kényeztető, lazító fürdés...
Tele engedtem a kádat, lopve Bekah fürdővacakjaiból, majd egy jókora pohár pezsgővel, és a hátterben némi halk zenével kényelmesen és jólesően végignyúltam a kádban.
Vissza az elejére
Klaus
(konyha)
Teleengedtem a kádat vízzel, és nagy sóhajjal ereszkedtem bele. Szó mi szó, bármit megadtam volna most egy kényeztető masszázsért. Talán megkérem majd a kis hasonmást, legyen olyan jó, és tegye meg nekem....
A gondolattól felröhögtem magamban, aztán lehunyt szemmel, hátradőlve áztam még keveset, mielőtt bősz mosakodásba kezdtem.
(Klaus szobája)