Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 30, 2012 8:13 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next
[Utcák]

Amikor bevitt és letett a kanapéra hirtelen befejezte az a bűbájt amivel egészen idáig elkábított. Csak feküdtem a kanapém, mivel abbahagyta az varázslatot amivel szenvedés okozott, abból hamar már regenerálódtam is. Tudtam, hogy hiába is támadnák neki vagy próbálnék elmenekülni, csak újra előjönne azzal a kínzó bűbájjal. Szóval csak felültem, kényelmesen hátradőltem és feltettem a lábam a kanapé előtt lévő asztalra.
-Na akkor megkérdezem újból, mégis mi a fenét akarsz te tőlem? Ártottam én neked?néztem rá , de ő valami mással volt elfoglalva, valamit keresett a fiókjában.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 30, 2012 7:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next
(Utcák)

Hála az égnek, hogy nem jött szembe senki sehol. Ha meg igen, ráfogtam volna arra, hogy a pasi egyszerűen részeg, és ennyi. A férfiak általában ilyenek ebben a városban, nem?
- Ülj le szépen - dobtam a testét a kanapéra, és máris a szekrényemhez léptem, hogy a fiükból néhány fiolát vegyek elő.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 25, 2012 9:19 pm
(Saltzman lakás)

Jól eldugtam a vért, mikor ideértem. Ha igaz, amit Mikael mondott, ezt nem szabad, hogy bárki megtalálja. A fene vinné el, hogy egymás ellen vagyunk... pedig nagyo nsok mindent ki tudnánk hozni abból, ha együtt működnénk, és felfogná, hogy nem kell Klausnak meghalnia ahhoz, hogy ennek az egésznek vége legyen.
Felsóhajtottam. Ideje nekem is akcióba lendülnöm.

(Utcák)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 21, 2012 12:51 pm
Ezzel az öleléssel, még ha nem is szándékosan, de azt bizonyította a számára, hogy van bennem jóság. A barátaimat is megölelem néha mégse lettem jobb tőle. Ő komolyan azt hiszi, hogy ezt kilehet hozni belőlem. Talán még kínosan is éreztem magam az ölelés végeztével, és ezt Ő is észrevehette. Egy halvány mosolyt erőltettem arcomra, és felém nyújtotta kezeit, de én csak megráztam fejemet. - Már jól vagyok, nem kell cipelned. Nekem ennyi is elég. - Karoltam bele. Ezt is csak a biztonság esetére, mert habár már jól voltam, Klaus vér a szervezetembe még dolgozott, hogy eltávolítsa a farkas mérget belőlem. Ki tudja, lehet hogy még jelen állapotomban, is képes lennék elesni, vagy valami hasonló.
- Én nem sietek sehova, nem várnak rám, úgy hogy még egy kis ideig el kell viselned! - Vontam fel enyhén szemöldökömet, elmosolyodva, és elindultunk a házamhoz.

Folyt. Katherine búvóhelye

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 21, 2012 12:25 pm
- Ugyan. Nem tesz semmit. Szerintem te is megtetted volna fordított esetben - kacsintottam rá, egy kedves mosoly kíséretében. Na jó, lehet hogy nem tette volna olyan kedvesen, ha már meggyőződése hogy Ő nem "jó", de... hiszem hogy Ő is segített volna, ha engem talál bajban, ahogy én őt.
És ezt a gondolatom némiképp alátámasztani is látszott, amint elindult felém, és... megölelt. Nem tartott sokáig, és utána úgy is éreztem, hogy kínosan érezte magát, de... ez akkor is egy kedves gesztus volt a részéről, aminek én örültem.
- Rendben, menjünk - bólintottam, egy féloldalas vigyor kíséretében, és felé nyújtotta a kezeimet. - Vigyelek, vagy már tudsz jönni? - kérdeztem, habár már úgy nézett ki teljesen jól van, a kérdés volt a legbiztosabb mód.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 21, 2012 11:23 am
Esther szavaira szélesen elmosolyodtam. - Szándékosan úgysem keresem a bajt, most sem lesz másképp. Ahhoz túlságosan is értékes az életem, főleg ezek után. - Mondtam szinte már vigyorogva. Ezek után már biztos jobban vigyázok arra, hogy kivel állok szóba, vagy hogy ne keverjem bele magam olyan dolgokba, amibe nem muszáj. Mostanáig is ezt tettem, de úgy látszik, hogy nem vigyáztam eléggé. Most ez változni fog! Nem fogok még egyszer egy ilyen helyzetbe belekerülni.
Esther-en már jó ideje látszódott egy bizonyos feszültség, és amint megcsörrent a telefonja, már indulni is készült. Biztos valami nagyon fontos dolog történt, ami nem éppen a jó irányba haladt. Én csak bólintottam egyet, és röviden odaszóltam Esther-nek. - Menj csak.. - Mondtam egészen halkan, de már sietve ki is lépett a dolgozószobából, és már csak ketten maradtunk itt. Én és Em. Szembe fordultam vele kérdése hallatán. Most biztos azt gondolhatja, hogy már mehet is útjára, hogy már nincs szükségem rá. De nem, ha már eddig velem volt, akkor most már nem fog egykönnyen megszabadulni tőlem. Még ezt az érzelmekkel kapcsolatos beszélgetést is elnézem neki.
- Köszönök mindent! Nélküled még mindig az erdőben ücsörögnék, a halálomra várva. - Kezdtem bele kisebb mondókámba, és őszintén elmosolyodtam. Csak aztán a későbbiekben ne folytatódjon ez túlságosan nagy hálálkodás a részemről. Egyszer-kétszer még oké, de azon felül már azt jelzi, hogy valami baj van velem. Hirtelen ötlettől vezérelve viszont elkezdtem közeledni felé, és magamhoz öleltem. Ez viszont csak egy gyors ölelés volt, főleg hogy nem vagyok az a nagyon ölelkezős fajta. Ez egy kivételes alkalom volt így is.
- Szerintem menjünk hozzám, és ott megiszunk valamit. - Vetettem fel az ötletet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 21, 2012 10:26 am
Biccentettem Esther szavaira, hogy megértettem amit mond. És éppen gondoltam volna rá, hogy megkérdezzem, emberi bajokon is tud-e segíteni... mikor hirtelenjében, kapkodva változtak a dolgok. Egy telefon jezését hallottuk, majd Esther amint megnézte az üzenetet amit kapott, számomra eléggé meglepő, vagyis... rémült arckifejezést öltött magára.
- Minden rendben...? - akartam kérdezni tőle, de Ő már mondta is, hogy valami olyan dolga akadt, ami most sürgős. Még annyit hozzátett, hogy ha akarunk maradjunk itt, és igyunk valamit, azután elment, és én meglepetten néztem Katherine-re.
- És most? - kérdeztem tőle, ahogy a házigazda eltűnt. Végülis Ő már nem szorul rám, nem is biztos hogy érdekli még a társaságom. Én valamiért megint nem sürgettem a hazatérést. - Igyunk valamit, vagy menjünk?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 21, 2012 6:57 am
Már mosolyogva néztem a férfira, mint időközben kiderült, Viventemre, de a rossz érzésem nem múlott. És ez sosem volt jó jel, senki számára. Kezdett idegborzoló lenni ez a helyzet.
- Nos, most már tudja, hogy a boszorkányság sok mindenre képes, ha éppen a vámpírnak nincsenek meg a hozzávaló támogatásai saját kezűleg - mondtam neki. Ez sem az én érdemem volt, egyedül Klausé, hogy ilyen vérrel született. Na jó, az tényleg az enyém volt, hogy vettem tőle belőle, de ha nem lenne egy kis sütnivaló a fejemben, most Katherine meghalna, mert Klaus nem adna neki, ebben biztos vagyok.
- Katherine, egyelőre részedről az a legnagyobb segítség, ha nem öleted meg magadat - nevettem rá, de ekkor megrezzent az asztalon a telefon. Ehhez még mindig nem szoktam hozzá. - Elnézést! - néztem Katherine-re és Viventemre, majd odasétáltam, és kivert a víz, ahogy átcikázott a szemem azon a néhány soron, amit Elena küldött nekem.
- Mikael... ezúttal már túlságosan is... messzire mentél... - motyogtam csak magam előtt, már úgy érezve, hogy a lábaim megremegnek, mintha csak kocsonyából lennének, és némi jeges rémülettel néztem a vendégeimre.
- Bocsássanak meg nekem, de... nekem most nagyon sürgős dolgom akadt! - Hozzá akartam még tenni, hogy ezúttal azt kell megmentenem, akinek a vérére szükség lesz, ha a későbbiekben is vadászba vagy farkasba botlanak, de ez.... mégiscsak magánügy.
Már meg is ragadtam a táskámat. - Igyanak valamit, ha gondolják - néztem az italospultra. - Nekem muszáj mennem! Ha nincs sürgős dolguk, maradhatnak, engem nem zavar - tettem még hozzá, de láthatták, hogy most... nem egyszerű vérfarkas-méregről van szó.
Nem tudtam már mást mondani, sietve kiléptem a dolgozószoba ajtaján.
(Damon és Elena háza - Konyha)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 20, 2012 7:32 pm
- Pedig az a gondolat is megfordult a fejünkben, hogy hogyha nincs megoldás, akkor marad a feltámasztás. De mindegy is, mert volt rá más megoldás. - Mosolyodtam el igen csak halványan és Em-re néztem. Végül is Ő adta az ötletet, ami talán végül meg se lehetett volna oldani, főleg hogy Esther ez mondta. Mondjuk nem okoltam volna Őt emiatt. Sem Em-et, sem Esther-t. Nem szóltam bele viszont a beszélgetésükbe, csak figyeltem Őket türelmesen, és vártam. Már amúgy se tudtam volna beleszólni a dolgokba.
Em segített rajtam, és mellettem volt amíg a halálomon voltam. Attól teljesen függetlenül, hogy milyen vagyok, és hogy szoktam viselkedni az emberekkel, hálás vagyok mindkettőjüknek, mert azért nem minden ember tette volna ezt meg, főleg ha tudja, hogy miket teszek, és hogy ki vagyok. Amint befejeztem újra Esther szemeibe néztem. - Ha valami segítségre lenne szükséged, szólj! Tartozok neked eggyel. - Billentettem egy kicsit oldalra fejemet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 20, 2012 4:29 pm
Azt hiszem izgatott várakozással vártam, hogy Katherine lehajtsa azt a fiolát, amolyan... "azt várom hogy most csodát lássak" érzéssel, és... ez végülis be is jött, mert amint Ő megitta azt az adag vért, gyakorlatilag ahogy a folyadék a szájába csorgott, mintha csak varázslat történne, látni véltem miként fut vissza a szín az arcába.
Mikor Kath mellém lépkedett, érzékeltem hogy lassacskán indulás lesz, így én is felkeltem, Esther szavaira pedig haloványan rámosolyogtam.
- Ugyan, ne is törődjön vele, Asszonyom, magam is udvariatlan voltam, de a sietségben... valahol elvesztettem a jó modoromat - vettem elő ezúttal ismét, és tisztelettudón biccentettem meg feléje kissé a fejemet. - Szolgálatára, Viventem Anima. A ma látottak után, ha szabad megjegyeznem, tisztelettel, nagy rajongója - tettem még hozzá, utalva rá hogy cirka 3 perc alatt meggyógyított egy vérfarkasméregtől szenvedőt. Ez azért tetszett.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 20, 2012 6:46 am
- Tudom, hogy szeretsz, de ez esetben a fiam újra haragudna rám, amiért a vérével segítettelek téged - sóhajtottam, de már mosolyogva, majd figyeltem, hogy megissza a fiolát. Elviekben most már nem lehet baja, szépen fel fog gyógyulni, és a farkasméreg kiürül belőle. Pompás, az én munkám itt véget is ért.
- Nos, Katherine... örülök, hogy ennyivel segíthettem. Nem hiszem, hogy a feltámasztásod már ilyen könnyen ment volna - szélesedett ki a mosolyom. De múltkor megígértem, hogy akkor segítek neki, amikor szüksége van rá, szóval talán még azt is megtettem volna.
A vele érkező férfi felé fordultam. - Sajnálom az udvariatlanságot, de amikor "munkáról" van szó, nem tudok másra figyelni - címeztem neki, de bemutatkozni minek, az én nevemet már úgyis tudja. Én az övét nem, de ez már részletkérdés.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 7:36 pm
- Szeretek történelmet írni Esther! - Vigyorodtam el, és lehajtottam a kis fiolát, és megittam a vért. Valamiféle megkönnyebbülés töltött el amint megittam az utolsó cseppig. Biztos a tudat, hogy segített, így megmentve az életemet. Máris sokkal jobb, érzem a hatását. Halványan elmosolyodtam, és Esther-re néztem.
- Köszönöm, hogy segítettél! Hálás vagyok... - Mondtam komolysággal a hangomban, és amint jobban lettem fel is álltam. Ahogy láttam feszült volt valami miatt. Em mellé léptem szinte már indulásra készen. Úgy nézett ki, hogy lassan ideje lenne mennünk.
- Akkor ennyi lettünk volna. - Mondtam Esther-re, majd Em-re nézve.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 6:02 pm
Kíváncsian és csendben néztem, hogyan keres elő Esther valamit az egyik fiókból, amiről rövidesen ki is derült hogy bizonyos Klaus vére. Hmm... nos konkrétan nem ismertem az illetőt, de a név ismerősen csengett. Mondjuk nem nagyon törtem a fejem rajta, nem foglalkoztatott az illető, az már annál inkább hogy a vére megoldás a farkasharapásra?? Szép, ha ezt előbb tudom, jó sok időnyi kajtatást spórolhattam volna meg magamnak... Megérte odafigyelni, a későbbiekre tekintve. Hisz nem kockáztathatnék meg egy újabb ballépést. Eddig is piszok nagy szerencsén múlt csak az életem, tartok tőle hogy lassan kifogynék már a mázlijaimból, ha így haladok. Szóval jó tudni, vérfarkasharapás esetén ezt a Klaus-t kell keresni, egyéb nagy baj esetén Esthert. Aztán meg veszettül imádkozni kell hogy segítsenek. Tiszta sor.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 5:39 pm
- Nem tudom, hogyan reagálna, ha látna téged. Talán egy kis szentimentális hangulatnak hála, még életben is hagyna - rántottam egyet a vállamon, mert most ténylegesen nem erről van szó. Valami egészen másról, és éppen csak... Klaus vére kell hozzá.
- Nincs mellékhatása. A varázslatoknak lenne, de ennek nincs. Eddig még nem fordult elő. Nem hiszem, hogy te fogsz történelmet írni és esetlegesen valami történik - sóhajtottam, de még türelmes voltam. Kezdtem feszült lenni, magam sem tudom, hogy miért... talán Mikael miatt... mert most éreztem, hogy megint tervez valamit. És ettől... nagyon is rossz érzésem támadt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 5:35 pm
Alighogy elmondtam mi is a probléma, már el is kezdett kutatni a szekrényében, és elővett egy kis fiolát amiben vér volt. Ez nem lehet másé mint Klaus-é. Tudtam én, hogy jó emberhez kell fordulnom. De olyan egyszerűnek tűnt ez az egész. - Rendben, habár nem szándékozok vele találkozni mostanában. - Forgattam meg szemeimet. Az majdnem 600 évem alatt sikerült elkerülnöm, még akkor is ha egy városba voltunk. Pont most futnék vele össze? De ha találkoznék vele, akkor se mondanám el neki, hogy az Ő vérének köszönhetően élek tovább. Habár borsot törni az orra alá nem is lenne rossz ötlet.- De ugye ennek nincs semmi mellékhatása? - Kérdeztem, és kivettem a kezéből a fiolát, de egyenlőre még nem ittam belőle. Jobb most megtudni, ha lenne bármiféle mellékhatás. Mondjuk bármi mellékhatás jöhet, csak ne keljen meghalnom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 5:20 pm
Felvontam a szemöldökömet. Vérfarkas-méreg? Kedves lehetett az a vadász. De ha jobban megnézzük, a vadászoknak pontosan ez a dolguk, nem? Mindenesetre, nem szerettem, ha ilyen kérésekkel piszkálnak. Mert valami csoda folytán van valami, amivel segíthetek, de ha nem lenne, hát én lennék a selejt boszorkány, aki ahhoz képest, hogy Első, ahhoz képest ennyit nem tud megtenni. Mert erre nem létezett varázslat, ennyi a mese. Erre vér létezett. Vagy a gyilkos méreg tulajának vére, vagy Klaus-é. Ez aztán a jó kis helyzet, már most imádom. Főleg hogy... Klaus soha nem adna önként Katherine-nek a véréből. Hiszen közismert, hogy megölné, ha a szemei elé kerülne. A múltjukat ismerve, ez nem is meglepő.
- Értem. - nyögtem csak ki ennyit, már a fiókomban keresgélve, majd előhúztam egy fiolát. Múltkor... mikor elvettem Delena véréből egy keveset, szükségem volt Klaus vérére is, hogy talán azzal kilyukadjak valahová. De azóta sem került sor erre.
- Tessék! Idd meg. Ez Klaus vére. És ha találkozol vele, erről egy szót sem! - néztem ellentmondást nem tűrve a szemeibe.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 5:13 pm
Esther bevezetett bennünket a házba, egészen pontosan egy dolgozószobában lyukadtunk ki a végén. Mikor hellyel kínált minket, egy székhez vezettem Katherine-t és mikor leült, én is helyet foglaltam mellette.
Csendben maradtam míg Katherine mesélt, s mikor a végére ért a rövid mesélésnek, és a kérésének, én is hozzátettem.
- Hálásak lennénk ha segítene. Mivel nem tudjuk ki volt a farkas akitől a méreg származott, patthelyzetben vagyunk - szándékosan beszéltem úgy hogy a többesszámot használtam. Bár igazából Katherine ügye volt, és kifejezetten nagy barátok sem voltunk ha a kategorizálásba belemélyedtünk volna, de az elmúlt idő függvényében én azért a szívemre vettem volna ha meghal. Elvégre kedvelem. - Reméltük hogy ön tud talán más megoldást is a gyógyulásra, mint ami már közismert - néztem én is határozottan kérlelő stílusban a nőre. Akiből ha így nézem, sosem gondoltam volna hogy mire volt képes, de érezni nagyon is éreztem, hogy nem egy hétköznapi boszorkány áll velem szemben. Azt hiszem egyfajta tisztelettel adóztam neki.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 3:26 pm
Amint felértünk a dolgozószobába, és felajánlotta, hogy üljünk le, én szinte rögtön helyet is foglaltam. Igaza volt, tényleg nem tudtam volna tovább állni, így jó is volt, hogy leülhettem végre egy kicsit. Mikor megkérdezte, hogy miről is lenne szó, én halkan felsóhajtottam, és belekezdtem a helyzet felvázolásába. - Haldoklom.. Egy vadász megtámadott, és egy kis kínzás után, és egy rakás verbéna után belém nyomott egy nagyobb adag farkas mérget. - Mondtam el, hogy lényegében mi is történt. Csak remélni tudtam, hogy segíteni fog, mert ha nem fog akkor nem is tudom mi lesz. Mondjuk egyszerű.. Megfogok halni, de én ezt nem akartam! Élni akartam tovább.
- Neked nagy a hatalmad, gondoltam hátha tudsz segíteni rajtam.. - Halkultam el a végére szemeibe nézve. Nem volt szokásom segítséget kérni, de ez esetben muszáj ezt tennem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Dec. 19, 2012 2:35 pm
(Ház)

Nem mondhatni, hogy gyorsan ideértünk, de nem tettem fel kérdést, míg be nem csukódott a szoba ajtaja. Kezdett nagyon is érdekelni, hogy... mégis miről van szó? A segítségem kell, ebben már biztos voltam. De... mi más?
- Üljenek le. Úgy hiszem, Te amúgy sem bírnál sokáig állni - pislogtam Katherine-re, egyelőre még közömbösen, hiszen nem lehettem biztos abban, hogy nem csak színészkedik. A fiaim miatt pedig bármit kinézek belőle, hiszen Elijah is játszott vele, akárcsak Klaus. Ha már Elijah szándékát lehet játéknak nevezni... nem, ő szerette. Azt hiszem.
- Miről lenne szó? - álltam az asztal mögé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 15, 2012 4:12 pm
Már értettem, mit magyarázott anyám. Mert hibrid voltam, hataloméhes hibrid, akinek nem volt gyengéd oldala, de ott élt bennem az ember is. És ez az ember most valami nagyon jó érzéssel telt el az ölelés hatására. Aztán annál jobban ledöbbentem, mikor egy apró puszit is éreztem az arcomon. De ezt már nem mutattam ki, mennyire jólesett. Túl férfiatlan lett volna.
- Jelentkezem majd anyám - engedtem el őt, és mosolyogtam rá. - Ne félj... nem jött még el az időm. Vagy ha mégis... hát biztos, hogy egyszer egy nő lesz a halálom - nyitottam ki az ajtót, hogy aztán elhagyjam a villát, ahogy jöttem.

(Erin háza)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 15, 2012 4:08 pm
- Ha elfajulna a dolog, talán lesz bennem annyi erő újra, hogy megvédjelek - mondtam neki, bár volt benne viccelődés, hátha így oldom benne a feszültséget, majd odalépve hozzá, lassan, de határozottan megöleltem.
- Vigyázz magadra, Nik. És ha bármi történne... a villa ajtaja előtted nyitva áll - suttogtam, és magam sem számítottam rá, de egy puszit nyomtam az arcára.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 15, 2012 4:05 pm
- Igen, igazad van. Ezt nekem kell megvívnom első körben - bólintottam, majd letettem az üres poharat. - Talán itt lenne az ideje mennem. Ha letépi a fejem, akkor jobb ezen most túlesni, mint később - tápászkodtam fel, elsétálva az ajtóig, majd a küszöbön visszafordultam.
- Mondd... útravalónak megölelnéd a rossz, gonosz fiad? - kérdeztem halkan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 15, 2012 3:59 pm
- Öhm... - kezdtem bele elgondolkodva. - Nos, Klaus... én azt hiszem, a megismerkedést én azutánra hagynám, miután te beavattad őt a ma délelőtt történtekbe. Nem akarok a szemtanúja lenni, ahogy netántalán kitör belőle a Petrova, és megfojtogat - mosolyodtam el nagyon halványan. - De ha holnap vagy ma délután nem jössz vissza, holnap hozzátok fog vezetni az első utam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 15, 2012 3:53 pm
- Mondok valamit, anyám - jutott eszembe egy ötlet. - Gyere velem. Nézd meg Erint. Beszélj vele... nem kettőnkről, csak úgy... mindenről. Lásd meg, milyen is ő. Te nyilván jobban meg tudod ítélni, mert másképpen látod a dolgot, mint én. Amúgy is, ha vele maradok, úgyis találkoznotok kell előbb-utóbb, nem? - ültem vissza a fotelba.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 15, 2012 3:50 pm
- Talán így van. De míg kitalál valamit, addig nekünk is van időnk kitalálni valamit - mondtam mosolyogva, majd némiképp váratlanul ért engem, hogy végigsimított a hajamon. Nem gyakori pillanat volt ez kettőnk között.
- Ha valakire, rám mindig számíthatsz. És azt hiszem, hogy ha végre eldöntöd, melyik nő kell, hát lesz rajtam kívül más is, aki feltétel nélkül a te pártodat fogja fogni - mondtam teljesen megenyhülve.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Dolgozószoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
16 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next

Similar topics

-
» Dolgozószoba
» Dolgozószoba
» dolgozószoba
» Dolgozószoba
» Dolgozószoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Mystic Falls-i lakások :: Mikaelson villa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm
Katherine Pierce