|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 3:31 pm | Ahogy Bekah kiment, leültem anyám asztalához, és gyorsan firkáltam néhány sort. Hogy kinek, magam sem tudtam. Bárki is téved erre, Mikael, Finn vagy Elijah, maguktól is rájönnek majd, hogy mi történt. Vagyis, az előzményeket nem fogják tudni. Csak a végeredményt látják majd. Anyám testét, nyakán a sebekkel. Nem telik majd nagy időbe hogy rájöjjenek, ki tette mindezt. Csak azt nem fogják tudni, hogy miért. - Gyors voltál, hugom - néztem Bekah-ra, aki bőröndökkel megpakolva jött vissza a szobába, majd az asztalon hagytam a papírt, és felkeltem. - Nem nagyon tehetek mást. Fogalmunk sincs róla, hol van Kol. Talán megsemmisítették a tetemét. Nem tudom. Ha itt akarsz maradni megkeresni hát szólok, hogy ostoba ötlet. Csak az előnyünket veszítjük el vele - morogtam, felkapva a bőröndöket. - Remélem nem bánod, hogy ki tudja meddig nem kell látnod a házat. Talán néhány száz évig sem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 3:21 pm | || Klaus szobája || Két oldalamon egy-egy bőrönd. Halkan koppannak, ahogy padlót érnek mellettem. Beljebb lépek, arcomon némi bizonytalanság tükröződhet. - Én elkészültem - jelentem, aztán a kanapé felé pislogok. - Mit akarsz tenni vele? Itt akarod hagyni így? És... mi van Kollal? - tudom, hogy mennünk kell mielőbb, csak nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a bátyám teste valahol elhagyatottan heverhet.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 3:04 pm | Próbálnék én is visszamosolyogni rá, de most nem megy. Egyelőre nem. Örülök, hogy legalább ő itt van nekem. Mint mindig, amikor igazán számított. Nik mindig mellettem állt. Ha minden más is, legalább ez nem változik. De a gyász még teljes súlyával nehezedik a szívemre, így ezt az apró gesztust, hogy ajkaimat felfelé görbítsem, egyszerűen képtelen vagyok viszonozni. Csak bólintok, aztán kisietek a szobából.
|| Bekah szobája ||
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 2:59 pm | - Én is utálok menekülni. Századokon át futottunk eddig is Mikael elől - morogtam, majd gyengéden betakartam anyám testét, mintha tényleg csak aludna. - Menj Bekah. Túl sok cuccot nem kell hoznod, majd Chichagoban vásárolunk. A lényeg, hogy most gyorsan lelépjünk innen. Az én táskám fenn van a szobában. Tedd meg, hogy dobsz nekem is bele néhány cuccot, én itt lenn megvárlak - nyúltam a zsebembe a kocsi kulcsaiért, majd odaléptem, és rámosolyogtam a hugomra. - Olyan lesz most, mint a régi szép időkben. A Mikaelson testvérek a világ ellen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 2:51 pm | Régóta szerettem volna már elhúzni ebből a városból, elutazni, annyira vágytam rá, hogy végre újra több időt tölthessek el együtt a bátyámmal. De nem így. Nem ilyen áron. Nem ismét menekülve. Pedig az jól megy nekünk, nem igaz? Csodásan értünk már hozzá, hogyan oldjunk kereket Mikael elől. Nik téved, ha azt hiszi, hogy nem gyűlöltem már én is így is eléggé. - Annyira utálok menekülni, Nik - sóhajtok, és lassan egyre inkább eltávolodom anyánk testétől. - Nincs más választásunk, ugye? Mennünk kell, mielőtt ő talál meg minket. Kell a helyzeti előny, de... ezt nem hagyhatjuk ennyiben. Nem menekülhetünk örökké. Találni kell rá valami megoldást, hogyan vonjuk ki a forgalomból. Talán ahogy pár évtizede az a Bennett boszi, kiszárítani. Valamit tennünk kell. Nem akarok egész életemen át apám elől menekülni. - Még a saját számomra is jól kivehető hangomból a sok indulat, amit az "apám" szóba sűrítettem. Annyira szeretném erre az utált férfira ráborítani minden gyászomat, és megbosszulni azt, amit ellenünk tesz és tett mindig is. - Rendben. Megyek csomagolni - adom meg magam a bátyám akaratának, és meg is indulok a szobám felé, aztán egy pillanatra még visszafordulok az ajtóból. - Ez nem a te hibád, Nik. Ugye tudod? Én nem téged okollak, és Finn és Elijah is meg fogják érteni. A szüleink azok, akik mindent tönkretesznek, ezt a fivéreinknek is tudniuk kell... - Ez még kikívánkozott belőlem. A bátyám vállát már így is épp elég teher nyomja. Nem szeretném, ha magát hibáztatná. Ezért nem. Ezért nem ő a felelős. Csak minket óvott, az életünket mentette meg, akármilyen szörnyüséges volt is az ára.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 1:35 pm | - Most már talán megértitek, miért gyűlöltem mindig Mikaelt - csikorgattam a fogam. - Anyánk azért hívott be a szobába, hogy elmondja, hogy Kol meghalt... és hogy engem szán következőnek. A kés is ott volt a kezében. Ráadásul... valamit itatott velem. Valamit, amitől gyengébb lettem - mutattam a tenyerem Bekahnak. A seb már ugyan eltűnt, de egy forradás még jól mutatta, hol is volt nem sokkal ezelőtt. Ennek pedig nem lett volna szabad, hogy nyoma maradjon. Hiszen vámpír vagyok... - Gyorsan el kell tűnnünk, Bekah. Neked azért, mert ha Mikael ötlete volt az egész, akkor ha ránk talál, megöl. Téged is. Nem fogja nézni, hogy a lánya vagy. Nekem pedig azért, mert... mert én vagyok az első a halállistán. És azt hiszem, Finn és Elijah listáján is én leszek, ha ezt megtudják - álltam talpra, és felrángattam Bekah-t is. - Még mindig el akarsz menni Chichagoba? Mert ha igen, akkor most jött el az ideje. Pakolj, és indulás! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 1:22 pm | Hazudik. Nem, ezt nem hiszem el. Nem és kész. Nem lehet. Nem akarhatott megölni bennünket. Hisz a gyerekei vagyunk. Nem tehette. Nem hiszem.. nem akarom. - Kol...? - hangom annyira elhaló, hogy én is alig hallom. - Meghalt? - Ezt már képtelen vagyok elfogadni. Azt hiszem, Nik erős karjai, melyek a vállamat szorítják, egyedül azok tartanak egyben. Ha elengedne, talán szét is hullanék szó szerint, vagy nem tudom. A legifjabb fivérem halálhíre egyszerűen... mintha tőrt csavargatnának a szívemben. Hisz alig pár napja beszéltem vele. Feldúlt volt. Veszekedtek anyánkkal. Nem tudtam miről, nem akartam beleavatkozni, így is túl sok itt a dráma. Pedig ő talán tudta... Kol talán tudta, hogy mire készül anyánk. Ez az egész... őrültség. - Mikael! - csattanok hirtelen, ahogy a letargikus keserűség átcsap dühbe. - Az ő keze van a dologban, ugye? Ő volt. Anyánk nem akarhatta ezt. Mikael beszélte tele a fejét. Gyülölöm, Nik! Gyülölöm őt. - hangom dühösen cseng, de a könnyeim észrevétlenül tovább peregnek az arcomon. Mikael közel ezer éven át üldözött bennünket, és minden adandó alkalmat megragadott, hogy elpusztítson minket, a tulajdon gyermekeit. Bolond voltam, hogy egy pillanatig is megfeledkeztem erről, hogy azt képzeltem, élhetünk idilli családi életet, amikor ő a közelben van. Csak a megfelelő alkalomra várt. És most ismét menekülnünk kellene előle? Mikor lesz ennek már vége??
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 12:55 pm | Nem lepődtem meg Bekah reakcióján. Anyánk mindig is közel állt mindannyiunkhoz... de ők ketten... nos, tényleg anya-lánya párost alkottak. Már annak idején, Bekah gyerekkorában is. - Ide hallgass! - mondtam keményen, és letérdeltem Bekah mellé. - Bekah, jól figyelj rám! - ragadtam meg a vállait, hogy kicsit kiszakítsam a siránkozásból. - Nem örömmel tettem, elhiheted. Az isten szerelmére, hiszen az anyánk! - kiáltottam, aztán megráztam a fejem. - Nem volt más választásom! Anyánk, és Mikael, meg akartak ölni minket! És ha most azt mondod, hogy hazudok, vagy őrült vagyok, esetleg félreértettem, akkor közlöm veled, hogy Kollal kezdték! Vele már megtették! Kol halott! - mondtam szívem mélyéig elkeseredve. - Aztán jöttem volna én, aztán te, majd Finn és Elijah! Meg kellett védenem magunkat, Bekah! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 11:52 am | Próbálok ellenkezni, de nem sokat tehetek Nik ellen. Odarángat a kanapéhoz, engem meg még mindig egy hatalmas belső mágnes vonz a kijárat felé. Ne ne ne nem akarom látni. Kérlek ne. Had menjek ki! - Nem - rázom a fejem azonnal, és hátrálni próbálok ismét. - Nem nem nem. Nem - könyörgő tekintettel nézek fel Nikre, mondja hogy csak viccelt. Hogy tényleg csak alszik. Hogy ez csak valami ócska tréfa. De nem sokáig maradhatok ebben a tagadásban. Tekintetem anyánk arcára, majd a nyakára siklik, és néma sikoly hagyja el a számat, mely csak a fejemben visszhangzik. Hangtalanul tátogok, a kezemet a számra szorítom, és peregnek a könnyeim. Igazából nem vagyok rá képes, hogy akárcsak egyetlen szót kinyögjek. Anyánk teste mellé roskadok a földre, és csak bámulom könnyes szemmel. Hogy történhetett ez meg ismét? Mint egy rossz álom. Egyszer már elveszítettem őt, csak nem rég kaptam vissza. Még meg sem szokhattam igazán a gondolatot, hogy ismét van egy anyám, egy anya, aki törődik velem. És Nik ismét elvette az életét. - Hogyan...? Miért? - préselem ki magamból a két kérdést, de a tekintetemet nem tudom levenni élettelen arcáról. Mi történhetett, hogy idáig fajultak a dolgok?
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 05, 2013 6:56 am | Most kivételesen nem voltam képes megőrizni a nyugalmamat, úgy futkostam fel-alá a szobában, mint az űzött vad, és fél percenként néztem az órámat. Atyaég, ha valaki itt talál anyánk testével... Úgy értve, hogy Elijah, vagy Finn... nekem lőttek. - Na végre! - mondtam mérges megkönnyebbültséggel, mikor Bekah beesett az ajtón, aztán csak megcsóváltam a fejem. - Úgy néz ki szerinted, mint aki nagyon rendben van? - mutattam anyánkra, majd megfogtam Bekah kezét, és odavonszoltam a kanapéhoz, hogy láthassa nyakán a sebeket. - Megöltem őt, hugom. Megöltem anyánkat - motyogtam. Szar ügy, hogy még bennem is tud lenni lelkifurdalás. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Márc. 04, 2013 10:25 pm | || Mikaelson villa || - Nik...? - szólítom a bátyámat, amint belépek a főbejáraton. Aztán némán követem a neszek forrását, és végül anyánk dolgozószobájában kötök ki. Itt vannak mindketten, anyánk éppen alszik. De furcsa, hogy nem vonult el a szobájába. - Minden rendben? Jól van? - pillantok a kanapé felé, de valami érthetetlen oknál fogva nem merek közelebb menni. Egyszerűen csak nem. Mintha láthatatlan kötelek tartanának az ajtó közelében. - Mikor akarsz indulni? - nézek inkább vissza a bátyámra, egyenesen a szemeibe. Ideges arcát látva legszívesebben feltenném a kérdést, hogy mit beszélgettek a bálon. De nem. Inkább nem akarom tudni. Csak nem, és kész.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Márc. 04, 2013 6:46 pm | (Lockwood birtok)
Belöktem a vállammal az ajtót, és azonnal be is zártam magam mögött, majd anyám testét a kanapéhoz cipeltem. Olyan óvatos fektettem oda, mintha csak aludni, és bármikor kinyithatná a szemeit, és felkelhetne. Istenem... ennek nem kellett volna így történnie. Egy biztos. Most el kell tűnnöm, méghozzá gyorsan. A testvéreim reakciójától nem félek. De ha Mikael megtudja mit tettem, nagyon gyorsan követni fogom anyámat. Most áldottam az eget Bekah ötletéért. Előkaptam a telefonomat, és gyors smst írtam.
"Bekah. Még mindig el akarsz utazni? Ha igen, felesleges várnunk. Csomagolj, és indulhatunk. Akár néhány órán belül. Minél hamarabb, annál jobb. Hagyjuk itt ezt az egészet. Csak te, meg én. Testvérek, mint régen.
Nik" |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Márc. 03, 2013 8:48 am | Magam is készülődni kezdtem. Nem volt túl nagy szokásom a bálozás, de most ez elkerülhetetlen. Megfogtam a kis fiolákat, majd elrejtettem őket a táskám mélyében, csak ezután döntöttem úgy, hogy indulhatok. Reméltem, hogy Shane már ott van... és Mikael is. A gyerekeimről nem is beszélve.
(Lockwood birtok) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 5:35 pm | Nagy nehezen elmosolyodtam és aprót bólintottam. Aggódtam az anyámért és a testvéreimért... valamelyikőjüknek ma este vége a dalnak és... erre borzasztó volt gondolni. Még a hideg is kirázott tőle. - A bálon találkozunk. - Szólaltam meg és elindultam kifelé, hogy elkészüljek.
Vendégszoba |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 5:22 pm | - Minden igyekezet bennem lesz, Candice. De nem kockáztathatok - suttogtam. Muszáj volt azt tennem, amit. És... nincs "és". - És most menj. Készülődj csak, ne várasd meg a partnered, ha találtál valakit. - simogattam meg az arcát. Nekem még volt egy kis dolgom, addig maradnom kellett. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 3:38 pm | Fel kellett dolgoznom az információkat, hiszen egy ilyen kaliberű dolog (vagy akár nevezhetjük tervnek is) nem arra van kitalálva, hogy az ember lánya rögtön belemenjen. De mégis... az anyámról volt szó! És a testvéreimről, hiszen ha ők ártanának az anyámnak... ennek a helyzetnek nem kellett volna kialakulnia. Mindkét felet megértettem, ám az nem hagyhattam, hogy az anyám meghaljon vagy bármi más történjen vele. És úgy látszik, hogy bízik bennem annyira, hogy belevonjon ebbe a tervébe, valamin hogy rám bízza magát. - Rendben... - Bólintottam kis hezitálás után. - Legyen. Benne vagyok, de... kérlek, vigyázz magadra, hogy ne kelljen ennek történnie. - Nyeltem egy nagyot komolyan nézve rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 2:58 pm | Elszakadtam a fülétől, és csak bólintani tudtam. - Egészen biztosan ezt szeretném - bólintottam. - De nem tud róla senki. És ne félj... ha véghez megy, pontosan tudod majd, hogy mit kell tenned. Pontosabbn... ez nehéz elmagyarázni. De... majd én tudom, hogy mit kell tennem. Nem akartalak ebbe belekeverni, de muszáj a közelükben maradnom. Anélkül, hogy tudnák, figyelem őket - nyeltem egyet. Nem volt könnyű a lányomat eszközként használni, de meg kellett tennem. - Ne beszélj erről senkinek. Mikael is csak akkor tudhat róla, amikor... eljön az ideje - motyogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 2:18 pm | - A gyógyírt? Használni akarod rajtuk? - Nyeltem egyet. Hallottam már erről, de hatalmas hülyeségnek tartottam, hogy létezik egy gyógyír, ami kigyógyítja a a vámpírokat az öröklétből. Ennek egy visszafordíthatatlan folyamatnak kellene lennie, aki vámpírrá változik az maradjon is az vagy haljon meg. Ilyen egyszerű. Viszont megijedtem, amikor azt mondta, hogyha megölik, akkor jövök én a képbe. Nem, az anyámat tényleg nem ölhetik meg. Ez abszurd. Az már biztos, hogy ez a család nem indulhat az "Év családja" címért. Nagyot nyeltem, ahogy végighallgattam, mit kellene tennem. Atyaég... - Biztos, hogy ezt akarod? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 1:55 pm | - Mert meg kell tennem, Candice. Érted? Nem élhetnek így tovább. Addig akarom őket a koporsóban tudni, míg... meg nem találom a gyógyírt. Vagyis... amíg el nem árulja az a bizonyos professzor, hogy hol van a gyógyír - suttogtam, már tényleg féltem, hogy valamelyik szemfüles fiam meghall engem. - És a te dolgod... csak annyi lenne, hogy... ha megölnek engem, akkor... - remegett meg a hangom, és odahajoltam a füléhez. Nem voltam, nem lehettem biztos semmiben. Ezért inkább halkan a fülébe súgtam, miélrt van szükség Candice-ra. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 12:14 pm | Nem hittem volna, hogy ilyesmiről lesz szó. Szinte szájtátva hallgattam. Hogy micsoda? Meg akarja ölni a testvéreimet? De hát... ezer évvel ezelőtt éppen ezt akarta elkerülni, ezért változtatta őket vámpírrá, ezért tette őket halhatatlanná. Hogy sérthetetlenek legyenek és ne essen soha semmi bántódásuk... most mégis ki akarja őket vonni a forgalomból? - Miért akarod ezt csinálni? - Néztem rá nagy szemekkel, teljesen megdöbbenve. - És én hogy kerülök a képbe? Nem akarok részt venni a testvéreim legyilkolásában... - Csóváltam meg a fejemet. Én meg akartam ismerni a testvéreimet, nem megölni. Be akartam mutatkozni nekik, beszélgetni akartam velük és mindent tudni akartam róluk... ezért jöttem ide. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 10:27 am | - Tudod Candice... a ma este nagyon fontos nekem - kezdtem bele. - A gyermekeimet ma este ideje lesz hatástalanítanom. A többieket, úgy értem - tettem hozzá, mielőtt azt hinné, hogy rá is gondolok. - De míg Elijah-t, Kolt, Rebekah-t és Finnt könnyű kivonni a forgalomból, addig... Klaushoz más kell. Egy kis kotyvalék - suttogtam halkan, hogy még véletlenül se derülhessen ki semmi. - És... még így sem biztos, hogy sikerrel járok. Elsülhet balul, ami annyit jelent, hogy Klaus talán majd megkísérel megölni engem. És... itt jössz a képbe te - fúrtam mélyen tekintetemet a kezébe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 10:11 am | Örültem annak, hogy ő is elmosolyodott és a sejtésem beigazolódni látszott. Beszélni akar velem, méghozzá egy nagyon fontos dologról. Elképzelésem sem volt, miről lehet szó, hiszen eléggé kimaradtam ennek a családnak az életéből, az anyám fejébe pedig nem láttam bele. Leültem a kanapéra, aztán ismét Esther felé fordultam. - Történt valami? Miről akarsz beszélni? - Kérdeztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 10:06 am | Scott távozott, valami biztató mosollyal az arcán, ami arról árulkodott, hogy bízik bennem, és ez jólesett. Tudtam, hogy meg fogja gyógyítani azt a lányt a vére. De nem kellett sok idő hozzá, máris jött Candice, és köszönt nekem. Még nagyon furcsa volt ez a megszólítás, de... csak mosolyogni tudtam rá. Hiszen... rá mos nagyon nagy szükségem volt. - Szia, Candice - köszöntöttem őt, majd a kanapé felé intettem, és ezzel kértem, hogy üljön le. - Beszélnem kell veled. Nagyon fontos - mondtam neki bizalmasan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 02, 2013 9:53 am | Nem akartam találkozni a testvéreimmel, elvégre ők még nem is tudják, hogy ki vagyok. Talán ideje lenne elmondani nekik és ezzel le is tudni az érkezésemnek ezt a szakaszát. Hiszen azért jöttem, hogy megkeressem a családomat, megnézzem hogy élnek, a vámpírléthez képest jól vannak-e és természetesen kicsit hiányzott az a hatalmas erő, amit eddig birtokoltam. Csak az nyugtatott meg, hogy visszaszállt az anyámhoz és így jó kezekben van. Azt hiszem. Beszélni akartam az anyámmal, ezért a dolgozószobába mentem. Itt tölti a legtöbb időt és reméltem, hogy ez most sem lesz másképp. Imim meghallgatásra találtak, benyitottam az ajtón és mivel Esther is a szobában tartózkodott, ezért átléptem a küszöböt. Valamiért úgy éreztem, hogy mondani akart nekem valamit... még ha ezt nem is közölte velem. - Szia, anya. - Mosolyodtam el. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Márc. 01, 2013 11:30 pm | Ez után adott rá egy rövid választ, majd újra elkezdett kutakodni a fiókjában. Végül egy fiolát vett elő amit felém nyújtott. Ekkor kérdő tekintettel néztem rá, majd azt mondta, hogy igyam meg és ez után vérem segíteni fog anyámon. Hát így is tettem, elvettem tőle a fiolát majd lehúztam, nem tehettem mást, mint hogy megbízzak benne. Rendes nőnek tűnt és amúgy sem lett volna időm megbizonyosodni róla, hogy valóban mindenféle hátsó szándék nélkül segített. -Köszönöm. mosolyogtam rá, ez után rohantam is Lucyhoz, hogy minél előbb megitathassam a véremmel. Csak reménykedni tudok, hogy még nem késő és életben találom.
[Scott lakása] |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|