Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 17, 2013 8:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Next
Amikor megölelt, az volt az ösztönös reakcióm, hogy visszaöleltem. Ezt neki amúgy is megengedtem, már kisgyerekkoromtól fogva, és rajta kívül egyedül egyvalakinek engedtem meg, hogy megtegye. Aki miatt én most bűnhődök. De most nem róla kell szólnia az életemnek. Hiszen Sean boldog! Isten tudja, mikor láttam utoljára ilyen vidámnak, de egészen biztosan nem Kendra idejében. Kendra csak tönkretette őt, Aurora mellett meg merem állítani, hogy boldog.
Nem kellett sokáig keresnie, hogy az ékszerbolt elé érjünk. Vagy volt már itt, vagy előtte megérdeklődte, merre található, mert meglehetősen céltudatosan vezetett el a helyes irányba.
- Na... gondolom mielőtt bemegyünk, szeretnéd végighallgatni a véleményemet a gyűrűvel kapcsolatban - mosolyodtam el. Teljesen mindegy, mit felet volna, akkor is folytattam, mivel ha szüksége van a véleményemre, gondoltam jó lenne már idejében leszögezni. - Mivel az eljegyzésére veszed, amit nyilván nem fog sokáig viselni, mert hamarosan össze is házasodtok, azt hiszem, a legjobb választás egy ezüstékszer lenne. Ám, mivel az túl egyszerű, jó, ha van valami értékesebb kő berakása. Ezek a gyűrűk különben külön polcon vannak, csak nem teljesen biztos, hogy meg van jelölve - magyaráztam az eddigi tapasztalataimat. Egyszer, régen eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne menyasszonynak lennem, úgyhogy... utánanéztem a dolgoknak.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 8:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Next
[You must be registered and logged in to see this image.]
Oké.. rendben van. – Egyeztem bele. Most már tényleg hazavágyom. Főleg, hogy kezdett kicsit besötétedni és már kicsit el is fáradtam úgy a mai napban. Az egész utazás meg hát, ahogy próbálta felkelteni Neal figyelmét.. Ami valljuk be sikerült is. Még azt is sikerült elérnem, hogy féltékeny legyen. Ez az egész csak ráadás. Szeretem őt megcsókolni. Olyan jó érzés, amikor az ajka az enyémhez ér.. Valami megmagyarázhatatlan érzéssel tölt el. A lényeg az, hogy tetszik. A többivel nem kell foglalkozni.
Beszálltam a kocsiba miután már ő is benn ült és próbáltam rendszerezni a gondolataimat, hogy a vezetésre tudjak koncentrálni, hogy épségben érjünk haza minden egyes cuccunkkal együtt.

// Adélaide és Neal lakása

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 8:21 pm
- Menjünk haza. – suttogtam ajkaiba és lassan eltávolodtam tőle. Nem akartam tovább itt maradni, hogy még véletlenül sem legeltesse senki rajta a szemét. Főleg nem ebben az aprócska szoknyába és toppba. Semmit nem bíz a fantáziára. Amit értékelek is, de így. Hogy mások is látják. Ki van csukva. Utoljára megsimogattam az arc élét és beültem a kocsiba. Nem lehetek féltékeny. Miért lennék?! Még egy napja sem ismerem, de együtt lakunk, már voltunk együtt fürdeni, csókolóztunk, nem egyszer. De ez nem kapcsolat. Nem szerelem. Ez csak egészséges szexuális vonzás, amit most érezzük. Ha egyszer meghülyülünk és lefekszünk el fog múlni, ezt tudom..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 8:15 pm
Akkor éppen nem beszéltél senkivel és hát kíváncsi voltam a véleményedre. Amit el is mondtál és még egyszer köszönöm. – Valahogy sejtettem, hogy tetszeni fog neki a ruha, de azért mégis jobb volt így, hogy megerősítette. Az ő véleménye most kivételesen érdekelt. Ritka, hogy engem érdekel valaki véleménye azt meg kell hagyni. Szóval tekinthetünk erre úgy, mint egy kiváltságra. Neki pedig sikerült megszereznie.
A parkolóban megláttam újra azt a lányt, akivel a boltban beszélgetett. Most már a közelébe se jöhetsz drágám.. Nagyon jól tudod, hogy az enyém és nem kockáztatod az életedet a telefonszámáért vagy valami ilyesmiért.
Láttam, hogy egy srác a távolban vigyorral az arcán méregetett. Természetesen én is végigfutattam rajta párszor a tekintetemet és nem is tűnt olyan rossz pasinak. Sőt igen jó pasi volt. De hamarosan Neal ajkát éreztem meg a sajátom és szenvedélyesen viszonoztam miközben testemmel az övéhez simultam. Hát nem csak én vagyok féltékeny típus hanem ő is. De egyáltalán nem bántam. Lassan, de biztosan megtaláljuk a közös pontokat egymásban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 8:06 pm
- Tudod te azt jól. Berángatsz, a próbafülkébe mikor mással beszélek? – tettem be a kocsiba a szatyrokat és közben neki szorítottam annak a lányt és végig simítottam ajkain. Gyönyörű lány, nem kéne ilyen piti dolgokat művelnie. Ő akart szabad lenni, de még is itt van és akar. Elvettem tőle azt a ruhát, amit vettem neki és azt is bedobtam a kocsiba. Ekkor láttam meg a parkolóban a csajszit akivel eddig dumáltam. Aztán egy srác kezdte el feltűnően vizslatni Adélt. Na, nem, ezt nem. Még a szemét sem emelheti rá. Ismét a lány szemébe néztem és hevesen csókoltam ajkait. Most én teszem azt, amit ő. Féltékeny vagyok. Ez már vicc. Szorosan szorítottam magamhoz, nem akarom elengedni. De kapcsolatot sem akarok, hiszen ki nem állhatom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 7:58 pm
Én kifizettem volna, hiszen nem volt egyáltalán drága a ruha meg semmi. Igazából furcsa is volt tőle ez a kedvesség. Jó.. Inkább ez tőlem lett volna furcsa, de mindegy. Kifizette helyettem. Kicsit úgy éreztem, mint egy leégett csöves, akinek ki kell fizetni a dolgait, mert ő nem képes rá. Soha nem volt még arra példa, hogy valaki vett volna nekem valamit.. Családon kívül legalábbis egyáltalán nem. Túlságosan is eltoltam magamtól az embereket, hogy bármi ilyesminek akár a veszélye is fenyegessen.
Most miről beszélsz? – Kérdeztem értetlenül, mert jelenleg tényleg nem tudtam, hogy mi a francra gondol. Talán csináltam valamit, ami nem tetszett neki? Bár semmi ilyesmiről nem adott tanúbizonyságot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 7:49 pm
Nem sokat kellet várnom, hogy a lány kijöjjön. Mikor oda jött egy apró puszit nyomott a számra, amin meglepődtem. Istenem, néha olyan gyerekesek a lányok. Ennyit a csak „szobatárs” megnevezésről. Lassan utána sétáltam és az eladó kezébe nyomtam a bankkártyámat. Eleve nem hagytam volna, hogy ő fizessen, ennyi úriemberiség még szorult belém. Mikor megkaptam a zacskót és bakkártyát azt elraktam a szatyrot a lánynak a kezébe nyomtam és elindultunk vissza a kocsihoz.
- Ez még is mi volt?! – álltam meg előtte és kérdőn néztem rá. Tudja jól, hogy a próbafülkés akciójára gondoltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 7:41 pm
Féltékeny voltam.. Na és? Ettől még nem fog a Nap keringeni a Föld körül. Szóval semmi különleges változás nem fog bekövetkezni. Ő az enyém és punktum. Akinek nem tetszik az meg így járt. Eszem ágában nem volt őt az én kis rövid „pórázomról” elengedi. Bár ha a faji dolgokat nézzük, akkor én vagyok az, aki pórázra szorulna. Legalábbis a fajtánkat elég gyakran hasonlítgatják a kutyához. Ami már kissé sértő. Mert sokkal többek vagyunk egy átlag kutyánál.
Hmm, rendben. – Győztem.. Tudtam, hogy győztem. A csajnak már biztos leesett, hogy ő az enyém. Még csak a közelébe sem engedek több lányt.. Nemhogy még megengedjem bárkinek, hogy elvegye tőlem. Kisajátítom magamnak. Már amennyire ő engedi.
Visszaöltöztem a saját ruhámba, majd a kis mini ruhával a kezemben jöttem ki a próbafülkéből. Rögtön odamentem Neal-hez és egy puszit nyomtam a szájára. Amolyan már csak azért is elven, majd a pénztárhoz sétáltam a ruhával a kezemben.

A hozzászólást Adélaide Betranche összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 16, 2013 7:54 pm-kor.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 6:34 pm
Csak ráztam a fejem, olyan szemmel látható, hogy féltékeny. Még ezt a csókot is bevetette, csak ne hagyjam itt, egy másikért. Mondjuk kevésbé tetszett a lány, csak kedves voltam vele. Adélaide, sokkal szemre valóbb, és ahogy el akarja érni, hogy vele foglalkozzam. Mint valami elkényeztetett kislány, aki mindenképp a figyelem középpontjában akar lenni. Az Én figyelmemében.
- Akkor vedd le és menjünk, megveszem neked. – simogattam meg az állát és picit segítve neki lejjebb húztam a cipzárját és rákacsintva kiléptem. A lány, akivel megismerkedtem duzzogva elment. Hát most istenem, nem fogom Adélt itt hagyni miatta. Főleg ha ennyire heves marad. Leültem a próbafülke mellé és vártam, hogy kijöjjön.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 5:22 pm
Tudtam, hogy ez kell ahhoz, hogy ne menjen ki. Túlságosan is érezhető köztünk a szikra. Lehet, hogy tényleg csak egy mulandó dolog az egész. Meg semmi jelentése nincs. Legalábbis számomra érthetetlen ez az egész vonzalom. A féltékenységet is időbe tellett beazonosítanom. Inkább dühként jelentkezett. Dühös voltam azért, mert egy másik lánnyal foglalkozott. Velem foglalkozzon. Ne vele. Most olyan vagyok, mint egy gyerek, aki a figyelemre vágyik. De úgy néz ki ez beválik, mert szenvedélyes csókban forrtunk össze, miközben a karomat a nyaka köré tekertem. Jobb nem is lehetett volna. Ebben a csókban sokkal több szenvedély volt, mint amint a lakásban váltottunk.
Nem vagyok bolond. – Mondtam kuncogva és homlokomat az övének támasztottam. Egyszerűen csak kimutattam, hogy az enyém vagy. nem szeretném, ha bárki más még csak ránézné. Kivétel, ha az illető éppen meg akar halni. Ami az enyém, az az enyém. És senki nem veheti el tőlem. Nem engedem.
Nem mondom, hogy szerelmes vagyok.. Mert nem vagyok az és szerintem soha nem is leszek. Egyszerűen csak közel akarom őt magamhoz tartani. Nem akarok arra eszmélni, hogy egy pillanatra néztem félre és már más nőt tart a karjaiban. Ő az enyém. Határozottan csakis az enyém.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 5:14 pm
Pont azt tette, amit vártam. Nem hagyta, hogy elmenjek. Mondjuk nem ennyire drasztikus lépést vártam tőle. Elmosolyodva tettem kezeimet a derekára, miközben szorosan magamhoz vontam. Ajkai finomsága simogattak. Nem bírtam uralkodni magamon, megőrjít a lány teljesen. Szenvedélyesen faltam ajkait és simogattam a hátát. Ez a csók immáron sokkalta szenvedélyesebbre sikeredett.
- Kis bolond. – nevettem fel miközben nem engedtem el a derekát csak a szemeit néztem. Tudtam, hogy féltékeny, de hogy ennyire az meglepett. Nem hittem volna, hogy csókba kezd, csak ne menjek vissza. Eltűrtem gyönyörű szinte már-már vörösnek tűnő haját. Nem tudom eldönteni, barnás-vöröses. De különösen vonzott. Maga a lány, tudtam jól, hogy Ő az aki kell nekem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 4:38 pm
Tudtam jól, hogy valószínűleg teljesen kiszámíthatatlan vagyok a számára. De hol maradna az izgalom, ha nem így lenne? Jó.. Féltékeny voltam. Nem is kicsit nagyon. Mondjuk nem értem, hogy miért mert igazából semmi közöm nincs hozzá. Fürödtünk, csókolóztunk. Ami egyikünk számára sem jelentett semmit. Csak puszta vonzalom van köztünk, ami hamar el fog múlni. Ezt már ez a kis leányzó is bebizonyította. Legszívesebben kikapartam volna a szemét a helyéről, vagy átharaptam volna a torkát.. Hm.. Örömmel. Már csak azért is, mert szemet vetett arra, ami az enyém. Habár nem olyan értelemben és nem is teljesen.. De az enyém. Nem vagyok hajlandó osztozkodni rajta sem pedig odaadni másnak.
Köszönöm. – Pont azt a választ kaptam, amire számítottam. Az arca már amúgy is elárulta, hogy így gondolja.. De jól esett hallani tőle.
Aztán vissza akart menni ahhoz a lányhoz.. Ezt az egészet azért csináltam, hogy elfeledtessem vele azt a libát. Hát akkor mindent bele Adélaide. Nem adhatod fel ilyen könnyen. Ennek a gondolatnak a hevében cselekedtem. Mielőtt még kiment volna megragadtam a karját és visszahúztam, hogy ajkaira tapadhassak.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 4:27 pm
Kikészít a csaj. Semmit, még. Akkor mit tervez, és minek kellek én ehhez? Nem értettem meg, addig a pillanatig, míg berántott maga mellé és hozzám simult. Hűha. Azt hiszem valaki igen csak féltékeny.
Aztán mikor ellépet, jobban szemügyre vettem. Most hazudnom kéne, hogy pocsékul. De ehhez az-az arckifejezés kéne. De nem megy. Megfogtam az egyik kezét és körbe forgatva néztem meg alaposan. Mintha táncolnánk a fülkébe. A végén magamhoz húzva karoltam át a derekát.
- Meseszép vagy. – böktem meg a nóziját és elengedtem. Tudtam jól, hogy igen csak idegesíti a fekete hajú lány.
- Most ha nem probléma visszamennék a lányhoz. Mivel elraboltál tőle. – még mielőtt elindultam volna egy puszit nyomtam a homlokára. Nem tudom miért, s hogy jött ez a késztetés. De megtettem már nincs menekvés. Aztán a szemeibe nézve elmosolyodtam és elindultam kifelé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 4:20 pm
Nem tudom miért, de késztetést éreztem arra, hogy elszakítsam őt attól a lánytól. Nem akartam, hogy még akár egy szót is váltsanak. Önző vagyok. Ez van. Ha már képes elviselni engem nem fogom hagyni, hogy rájöjjön nálam sokkal jobb lakótársat is találhat. Mert nem hiszem, hogy olyan sokáig kellene győzködnie egy kedves, aranyos, mindent megteszek lánynak ahhoz, hogy odaköltözzön. Kiállhatatlan kis dög vagyok. Mindig kötekedek és elég gyakran változik a hangulatom. De ez vagyok én és ő képes volt ezt elfogadni. Vagyis legalábbis valami olyasmi. Annyira meg nem őrültem meg, hogy ezt csak úgy eleresszem. Nem mindennap találkozok olyan emberrel, aki elvisel. Viszont ha valaki ezt megteszi azért az utolsó pillanatig küzdök. Persze a magam módján. Most éppenséggel ez azt jelentette, hogy nem engedem annak a lánynak a közelébe.
Semmit.. még. – Mondtam miközben az alsó ajkamba haraptam és behúztam őt magam mellé a próbafülkébe és hozzásimultam annyira, hogy még az orrunk is összeért.
Na, hogy tetszem? – Léptem el tőle vigyorogva.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 4:07 pm
Mikor körülnézhettem volna, hogy merre is van lakótársam, de sehol nem láttam. Nagyon remélem, csak valamelyik próbafülkében próbálgat. Elkezdtem sétálgatni, hiszen a lányka is lelépet próbálni. Elég sokan vannak itt, legfőképp hölgyek. Kissé zavart, hogy egyedüli férfiként a sok női ruhák között álldogálok. Vannak itt extrém darabok és vannak slamposak. De a színek, mint a szivárvány. De aztán a fejemet a próbafülke jellegzetes zajára kaptam, ahonnét kilépet a lány, akivel eddig társalogtam. Gyönyörűen állt neki, még mielőtt megdicsérhettem volna, Adél hangja zavart meg. A mosolygó arca lógott ki a fülkéből. Remélem semmi olyat nem csinált. Lassan mentem oda hozzá és kérdőn néztem rá.
- Még is mit tettél? – kérdeztem tőle miközben megálltam az ajtó előtt. A kíváncsiság vonzott, hogy még is mit tett, de a legjobban az izgatott, hogy mit is takargat az ajtó mögött.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 3:49 pm
Nemsokára követett a boltba én pedig még bőszem válogattam, de nagyon jól tudtam, hogy figyel és a közelemben van. Rögtön megéreztem, hogy hátat fordított nekem, mintha csak arra koncentráltam volna, hogy az ő mozdulataira figyeljek. Nem is törődtem azzal, hogy mit is fogdosok éppen a kezem között. Kíváncsi voltam, hogy mi a francot csinálhat és láttam, hogy éppen egy lánnyal cseveg. Hirtelen érzések tömkelege töltött el engem. Dühös voltam. Vagy talán inkább féltékeny? A francba is. Annyira ki akartam harcolni a figyelmét erre ennek a fruskának ilyen egyszerűen sikerült. Persze miért is ne sikerült volna. Nem mindenkinek van visszataszító külseje. Mindegy is.. Mindig is jól meg voltam egyedül is ez ezután sem fog változni.
Hosszas válogatás után végre megtaláltam a stílusomhoz pontosan illő mini ruhát, majd be is mentem a próbafülkébe és hamar magamra is húztam. Pontosan úgy állt rajtam, ahogy azt elképzeltem. Mikor elhúztam a függönyt láttam, hogy a lány elpirulva jön a leghátsó fülkéből. Biztosan meg akarja mutatni neki.. Na azt már nem.
Neal, idejönnél egy picit, kérlek? – Hajoltam ki úgy, hogy csak a fejemet láthassa egy mosoly kíséretében.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 3:21 pm
Mikor ránéztem valahogy éreztem, hogy igen is ruhát akar venni. Mire megszólalhattam volna már bent is volt a boltba. Mikor bementem utána letettem a szatyrokat a pulthoz, ha már kifizettem ne lopjanak belőle. Lassan követtem a lányt, még ha nem is láttam a kellemes illata hívogatott. Neki támaszkodtam az egyik oszlopnak és figyeltem, ahogy azokat a ruhákat nézegeti. Nem értem a lányokat, hogy tudnak ilyen mértékkel, pontossággal vásárolni. Ha csak két milliméterrel is eláll a ruha és nem simul tökéletesen már nem is kell nekik. Mikor oldalra néztem egy fiatal lány szúrt szemet. Elég csinos, hátat fordítva Adélaide-nek néztem a lányt és elindultam felé. Hagyom, hadd válogasson kedvére, ehhez én, nem kellek.
A lánynak tetszettem, legalább ő ki is mutatja. Jól elbeszélgettünk és tanácsokat kért milyen ruhákat vegyen. Felé mutattam egy fehér igen csak kivágott felsőt. Gyorsan bebújt a próbafülkébe én pedig vártam. Közben reméltem Adélaide még nem ment el. Nincs kedvem hazáig sétálni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 16, 2013 3:11 pm
Rábíztam az egész vásárlást. Így jobban meg ismerhetem a stílusát. Hogy miket szeret és mit nem. Ne csak már az én taszító kisugárzásom legyen állandóan a középpontban. Karba tett kézzel követtem őt mindenhova, de most jobban odafigyeltem, hogy még véletlenül sem menjek belé. Másodszorra már sokkal hülyébben jönne ki. Mintha tényleg arra vágynék, hogy nekimenjek. Pedig ez egyáltalán nem így van. Csak elbambultam. Az ilyesmi megesik.
Hát, hogyha nem túl nagy probléma be szeretnék menni abba a ruhaboltba, ott. – Mutattam a fejemmel a szembelévő ruhaboltra. Már az előbb is felkeltette a figyelmemet, de akkor inkább követtem őt ide. Bár lehet, hogy jobb lett volna ha addig én bemegyek oda és nem kell rám várnia. Különösebben úgy sem számított most a jelenlétem az élelmiszer vásárlásnál.
Megigazítottam a hajamat, majd el is indultam a ruhabolt felé ott pedig rögtön a mini ruhákhoz siettem. Ki akartam kérni a véleményét, hogy ő mit gondol, de ha túlságosan savanyú képet fog vágni inkább meg sem próbálom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 15, 2013 8:55 pm
Oké, megint csak savanyú lett. Remélem, hamar lerendezzük ezt a dolgot, amit le kell. Gyorsan még összepakoltam pár szalámit, zöldséget, pár gyümölcsöt és joghurtot. Ha nem válogatós, akkor remélem nem is allergiás valamire. Mondjuk, mellettem nagy baja nem eshet. Aztán a pénztárhoz mentem.
- És most merre? – Álltam előtte miközben a szatyrokat pakolásztam. Remélem, nem ruhát akar venni. Kaja van, és ha jól emlékszem még a fürdőbe való dolgokat is besuvasztottam a szatyorba. Szóval csak az van vissza, hogy picit kienyésztesse női lelkét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 15, 2013 8:44 pm
Közel sem vagyok a vénasszonyhoz és azért ennyire még hisztérikus se vagyok. – Még, hogy sose jó semmi. Nem veszekszem, nem veszekszem. Inkább csak magamban morgok. Nem fogok jelenetet rendelkezni a bolt kellős közepén. Bár ilyesmire már volt példa, de hát most valahogy nincs hangulatom hozzá. Ráérek még „otthon” az agyára menni. Ami már félig-meddig sikerült is. Nem tudom meddig fogja bírni a közelemben.
Persze. Teljesen oda vagyok érted, már annyira, hogy figyelni se tudok. – Mondtam felháborodva. Ez egyszerű véletlen volt. Túlságosan is lefoglaltak a polcok. Vagyis hát inkább a különböző termékek vonták el a figyelmemet.
Nekem bőven elég a kenyér is. Nincsenek túlságosan különleges igényeim étel terén. – Nem vagyok sem vegetáriánus sem pedig valami szigorú diétára vont egyed. Azt eszem meg, amit éppen megkívánok. Ilyen egyszerű.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 15, 2013 8:32 pm
- Olyan, vagy mint valami házsártos vénasszony. Sose jó semmi. – nevetve sétáltam a polcok között. Annyi sok vackot rásóznak az emberre. A fele nem is hasznos. De mivel olcsó, vagy is azt hiszik, hogy az megveszik. Ekkor megálltam a péktermékeknél. Gondolom, kell kenyér, meg valami reggelinek való. De ekkor nekem jött, az illata egyből elárasztott. Esküszöm az őrületbe fog kergetni.
- Nem figyelsz vagy ennyire oda vagy értem? – fordultam felé vigyorogva aztán elvettem pár kiflit és zsemlét. Majd kenyeret. Inkább mindenből legyen otthon.
- Te mit kérsz? - kérdeztem mosolyogva miközben a mellette lévő polcon hajoltam az arcához, hogy levegyek egy csésze margarint. Így nagyon közel voltam az arcához és csak a szemeit néztem. Rákacsintva egyenesedtem ki és indultam tovább.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 15, 2013 8:22 pm
Azért biztos, hogy be akarok majd térni egy ruhaboltba. Legalább egy ruhát felpróbálni. Szükségem van egy mini ruhára. Hogy pontosan miért.. Nem tudom. Csak szükségem van rá. Abban amúgy is jól nézek ki.
Most, hogy egy picit a kezembe vettem az irányítást gondolom azt hitte, hogy az első utam a ruhaboltba vezet majd. De nem.. Szeretném előbb lerendezni a fontosabb dolgokat. Utána jöhet az a része, ami számomra szórakoztató. Bár számára szerintem egyik részem sem az. Megfogta a csuklómat és az egyik élelmiszerbolt felé bökött. Majd el is indult én pedig sóhajtva követtem őt.
Azért igazán megvárhattál volna. – Megforgattam a szemeimet és szorosan követni kezdtem miközben a szemeimet a polcokon legeltettem. Majd a következő, amit észrevettem, hogy nekiütköztem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 15, 2013 8:11 pm
Tényleg van baja a csajnak. Rám bízta a választást. Még szinte meg sem fordult a fejembe, hogy mit válaszoljak, de már eldöntötte. Akkor miért rám bízza?
- Menjünk. – sóhajtva adtam át magam és indultam utána. Mikor beértünk már teljesen elment a kedvem. Aztán észrevettem, egy egész jó minőségű élelmiszer boltot. Megfogtam a csuklóját és mutattam neki. Nem akartam kézen fogva sétálni vele. Csak jeleztem merre nézzen. Aztán ott hagytam és egy kosarat fogva elindultam a polcok felé.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 15, 2013 8:02 pm
Hogy hol kezdjük, hát ahol szeretnéd. Nekem teljesen mindegy. – Rábíztam a választást.. Megint. Gondolom, hogy mivel férfiból van a lehető legkevesebb időt akarja vásárlással tölteni. Mondjuk én sem voltam az a nagy vásárló típus. Nem szerettem sokáig húzni az időt. Oké.. Szeretek vásárolni új ruhákat venni, de az nem egyenlő azzal, hogy órákon át nézem magam a tükörben, hogy most megvegyem-e vagy sem. Ha elsőre nem nyert meg azután sem fog. A téma lezárva. Legalábbis részemről így zajlik a vásárlás.
Először is menjünk be aztán amerre a lábad vezérel. – Böktem a fejemmel a bejárat felé, majd el is indultam. Most lehet, hogy picit lekezelő leszek vele megint, de nem akarom, hogy kitudódjon valamennyire tudok normálisan is viselkedni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 15, 2013 7:02 pm
Hát nem félt a gáztól, meg sem lepődöm. Mit vártam egy ilyen őrült csajtól? Egyáltalán nem zavart, hogyan vezet, sőt csak jobban bejött. Már ha ez még lehetséges volt. Mikor oda értünk kiszálltam a kocsiból és körül néztem. Úgy érzem legalább 3 órát itt fogunk lézengeni. Főleg ha talál valami ruha boltot. Remélem, hamar bezárnak az ilyen divat boltok, már esteledik.
- Hol kezdjük? - fordultam felé és a kocsi tetején támaszkodtam meg a kezeimen. Remélem, mivel farkas sokat akar enni, így a kaja részlegen kezdjük s nem a ruházatnál. Ott nekem most nincs dolgom mielőtt idejöttem volna bevásároltam, tele van a szekrényem új ruhákkal. Én nem csaj vagyok, hogy soha nem elég, amim van.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Bevásárlóközpont

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Mystic Falls :: Bevásárlóközpont-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm