|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:06 pm | - A legjobb kislányoknak tűnő csajok általában egy leopárdot rejtenek - nyugtáztam, miután a kicsavarást említette. Nem mondom, szívesen megtettem volna én is, sőt, akár három napig ki sem engedem a szobámból, de a feleségének biztosan feltűnne a hiánya. Hjaj, ezt tényleg komolyan kezdem sajnálni. - De azért valld be, hogy... - hajoltam oda hozzá, egészen közel az arcához, hogy a leheletem érintse arcának a bőrét. - Jólesik, ha egy másik nő is férfiként tekint rád, és nem a nejed - pislogtam rá kihívóan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:12 pm | - Nekem mondod? Elena pont ilyen. Külsőre egy ártatlan fiatal lány, de kettesben... hát ki tud belőle szabadulni a vadmacska - vágtam kissé bárgyú és élveteg pofát visszaemlékezve a múlt éjszakára, majd kissé megköszörültem a torkom, ahogy Mila közelebb araszolt. - Hát persze, hogy jólesik az ilyesmi. Mindaddig, míg megmarad verbális szinten, és innen nem megy tovább -adtam tudtára finoman, hogy hiába próbálkozik. Közben kissé feszengtem is. Jó, hogy le nem fogdos... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:15 pm | Egy újabb sóhajtás részemről. Ha AZ az életük mindenki igényének megfelel, hát biztos is, hogy nem éppen megcsaláson jár az esze. És ez becsülendő benne, mert ő is simán megtehetné, ha a neje megtette egyszer. De talán ezért is ugrott most a szememben ekkorát ez a férfi. - Bocs - hajoltam el tőle mosolyogva. - Eszem ágában sincs a város szeme láttára bármit is tenni, hogy rohanjanak a kicsi feleségednek köpdösni, hogy megcsalod - csóváltam meg a fejemet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:20 pm | - Tudod, ennek két része is van - magyaráztam. - Egyrészt, már a Klaus dolgot is alig élte túl a házasságunk. Nem akarom azt a néhány hetet ami akkor volt újra átélni. Másrészt meg... tényleg és szívből szeretem Elenát. Miért ácsingóznék akkor más nő után? - tártam szét a kezem, de azért én is végiglegeltettem a pillantásom az ő domborulatain. Istenem, ez azért még nem bűn. - Ha ma estére parti kell, fogd meg magadnak őt - mutattam óvatosan a férfi felé, aki még mindig fél percenként nézett Mila felé. - Eléggé érdekled, ahogy látom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:25 pm | - Egyszer talán megértem a szerelem kérdését és érzését. Egyelőre még nem megy - ráztam meg a fejemet, persze biztosan úgy volt, ahogyan ő mondta. Csak az a kérdés, hogy vajon... meddig időálló egy ember-vámpír kapcsolat? Na mindegy, ez nem az én dolgom. De azért az tetszett, ahogy a dekoltázsomat vette szemügyre. - Máshol is ilyen szép vagyok - kacsintottam rá pajzán pillantással, de aztán követtem a pillantását. - Nos, mivel te meggyőzhetetlen vagy, és ezt meg is értem, hát... megfogadom a tanácsodat, a pasast illetően.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:29 pm | - Tedd azt. Kellemes szórakozást hozzá - vigyorogtam, majd elé csúsztattam egy darabka papírt. - Felírod nekem a címed és a számod? Ha a városban maradsz, felkereslek. Mindig jó látni a régi ismerős arcokat - dobtam aztán újabb pénzt a pultra, az italok árát, és míg összeszedtem a kajás csomagokat, meg felvettem a dzsekimet vártam, hogy befejezze az írogatást. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:33 pm | Odatartott nekem egy papírt, és felsóhajtottam. - nem tudom, velem mennyire jársz jól. De talán a nejed nem örülne nekem - kacsintottam rá, felfirkálva a számomat és a címemet is. - Tessék! - csúsztattam a mellkasán lévő zsebébe, hogy miközben visszahúztam a kezemet, leheletfinoman végigsiklott a mutatóujjam a mellkasán és egy kissé lejjebb is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:42 pm | - Kösz - biccentettem, mikor kabátom zsebébe dugta a papírt, aztán tényleg zavarba jöttem, mert csak a hülye nem vette volna észre a finom mozdulatot, amivel "véletlenül" végigsimított rajtam, ennek ellenére igyekeztem közömbös képet vágni. - Elena és a kicsik már biztos otthon vannak, mennem kell - fogtam meg a kajás dobozokat. - Örülök hogy találkoztunk Mila. És kellemes szórakozást - vetettem még a férfi felé egy pillantást, majd kaján vigyorral a képemen kivonultam a Grillből.
(Damon és Elena háza) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:50 pm | - Viszlát, szépfiú! - sóhajtottam nagyot, miután kisétált. Damon Salvatore... évtizetekkel ezelőtt nem úgy tűnt, mint aki képes lesz megjavulni. Erre tessék... a fene a hűségbe, és minden egyéb emberi kötelezettségbe! Újabb sóhaj. - Kérek még egy whiskyt - szóltam oda a srácnak, és amint megkaptam, átsiklottam az idegen férfi mellé, hogy oda dobjam le magamat. - Nos, ha már úgyis olyan jól elszemezgettünk egymással... a nevem Mila. CSak hogy tudd kihez kötni a szempárt - mutatkoztam be neki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:56 pm | Csendben iszogatva füleltem a páros beszélgetését, és alig vártam, hogy a pasas lekopjon, hogy végre beszélhessek a lánnyal. Noha a férfi sem szívlelte túlzottan Niklaust, valahogy úgy döntöttem, túl kis pont ahhoz, hogy vele is foglalkozzam ilyen téren. Nem kellett sokáig várnom, a férfi hamarosan távozott, és alig fél perccel később a lány máris mellém huppant. Nem egy szívbajos, szemérmes teremtés, az tény. - Hello Mila - nyújtottam kezem, és megszorítottam az övét. - Az én nevem Mikael. Meghívhatlak valamire? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 4:59 pm | Fogalmam sincs, miben reménykedtem. Idősebb volt az átlagnál, és úgy éreztem, ez nemcsak a külsejével van így, hanem ő magával is. Mert... nem volt fiatal, ezt a jelenlétén éreztem. - Köszönöm, de itt a saját whiskym... Mikael - ízlelgettem a nevét. - Ez milyen eredetű név? Mostanság nagyon furcsa nevekkel találkozom ebben a városban., |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 5:04 pm | - Skandináv név - válaszoltam. - Északi, egészen pontosan viking, ha annyira érdekel - intettem én magam egy újabb ital után. - Nos Mila.. nyilván tudod, mi vagyok, ugyanúgy, ahogy én is tudom, te mi vagy. Ebből kifolyólag hallottam a beszélgetésedet Damon Salvatore-val. És örömmel hallom, hogy hasonlóan sokakhoz, te sem vagy Klaus barátja. Vagy tévednék? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 5:06 pm | - Sejthettem volna a pillantásodból, hogy nem én érdekellek - sóhajtottam, mikor Klaus felől érdekődött, és az iránta táplált szimpátiámról. - Nem, nem kedvelem őt. Bár még sosem találkoztam vele személyesen, de elég nekem azt tudnom, hogy mit szenvedett el Tatia őmiatta - vontam egyet a vállamon. Szemmel láthatóan nem szívlelte ő sem azt a férfit. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 5:53 pm | - Tévedésben élsz - jegyeztem meg. - Tatia miatt nincs olyan, aki ne szenvedett volna. A múltban éppúgy, ahogy jelenleg - néztem a bárpultot mogorván. - De ez most nem számít. Tervbe vettem egy találkozót vele is, és azt hiszem, lesz miről beszélgetnünk - mosolyogtam el magam. - De a lényeg... Klaus. Valami azt súgja, jelen helyzetben akár még szövetségesek is lehetünk. Vele ugyanis nekem is van elszámolni valóm. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 6:00 pm | - Hm, valóban? - néztem rá érdeklődőn, mikor azt mondta, hogy akár szövetségesek is lehetnénk. Meglepne az engem, mert ő meg gyűlöli Tatiát. A szavaiból legalábbis ezt szűrtem le... méghozzá nagyon nem kedveli. - És mondd csak, miért van neked elszámolnivalód vele? - kérdeztem eléggé kíváncsian. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 6:08 pm | - Mondjuk úgy, hogy a mi történetünk ezer évre nyúlik vissza - nevettem fel röviden. - Többet ne akarj tudni. Alig ismerlek, miért mondjam el neked a legmélyebb titkaimat? - kérdeztem. - De ajánlok valamit. Egy egyezséget. Szövetkezz velem Klaus ellen. Ha így teszel... vagy tesztek Tatiával egyetemben, leszek olyan jó, hogy életben hagylak titeket. Ha ellenem fordultok, nem lesztek hosszú életűek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 6:09 pm | - Tatiáról nem én döntök. Csak azt tudom, hogy valamivel és valamiért szeretne bosszút állni Klaus-on... azt hiszem. Ezt már néhány hete mondta. Azóta ki tudja, mi minden változott meg? - sóhajtottam hatalmasat. - Bár az életemet meg szeretem, így... gondolom, nem lenne szép halálom - fintorodtam el. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 6:19 pm | - Nem, biztos lehetsz benne, hogy nem lenne szép halálod - nyugtáztam. - Azt mondom, menj el Tatiához. Említsd meg neki a nevem, és nézd meg, hogy reagál. Akkor majd lesz róla némi fogalmad, kivel is állsz szemben - kértem egy újabb italt. - Ez persze nem fenyegetés, csak azt akarom, hogy légy tisztában a tényekkel, és az erőviszonyokkal. Mondd meg Tatiának, hogy azt üzenem, megkíméletem az életét, két feltétellel. Egy: segít nekem Klaus elpusztításában. Kettő: vagy eltűnik innen egy másik városba, vagy itt marad, de vigyáz, hogy soha ne kerüljön a szemem elé. Ha igent mond, én állom a szavam. Erről híres vagyok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 16, 2012 6:29 pm | Csak bólintottam egyet, méghozzá igencsak határozottan, mert... nem úgy tűnt, hogy packázik ez a pasi. Sőt, határozottan szavatartónak tűnt. De ezt meg is jegyezte a végén, hogy nem szegi meg a szavát. - Rendben - köszörültem meg a torkomat. - És az egész játék erre ment ki? - utaltam a bámulásra, az iménti helyemre pislogva, amikor még Damonnel üldögéltem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 17, 2012 11:01 am | - Igen, erre ment ki - bólintottam, magamban kissé mulatva az arckifejezésén. - Ha egy kellemes éjszakára számítottál, sajnálom, rossz ajtón zörgetsz. Ilyen téren meglehetősen monogám életet élek - vontam meg a vállam. - Viszont úgy látom, te nem ez a típus vagy. Csodálom, hogy itt helyben nem másztál rá erre a Damonra, vagy kire. Még úgy is hogy tudtad, valaki másba szerelmes. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 17, 2012 1:50 pm | - Ó, te jó ég... - sóhajtottam hatalmasat, a monogám életvitelére utalva, közben már megforgatva a szemeimet is. Persze biztos izgalmas lehet aggszűznek és aggastyánnak lenni, de amíg nem muszáj ilyen életet élni (és egyáltalán nekünk miért lenne muszáj), akkor miért legyek az? Teljesen felesleges... - Hm... inkább csak nehéz beletörődni, hogy egy olyan férfi, mint Damon, beköttette a fejét. Megcsalnia talán tényleg tilos a házasság szentségében a feleségét... de egy kis szórakozás, simogatás, és egyebek... nem a világ vége, főleg hogy nem is ő csinálta, hanem én vele. Ha ez a nejét zavarja, nos... van fogadóórám - vontam egyet a vállamon. - Bár nyilván nehezen nyírnék ki egy olyan nőt, aki Tatia arcával rendelkezik - sóhajtottam újabbat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 17, 2012 2:30 pm | - Félő, hogy én nem - morogtam alig hallhatóan. - Szegény fiú. Életemben először láttam normális vámpírt, és te képes lennél néhány órányi boldogságért leteperni őt. Esetleg le is kötözöd, hogy mozdulni se legyen képes? - érdeklődtem. - Tudnék okot mondani, miért ne tedd, de nem feladatom beleszólni az életedbe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 17, 2012 2:48 pm | - Nos, eredetileg terveztem békén hagyni, most hogy így lepattintott és kisétált, de ez a lekötözés túlságosan is jól hangzik - vigyorogtam, persze felét sem gondolva komolyan, de vicces és igencsak izgalmas elképzelés volt ez. - És miért ne tegyem? Esetleg két emberi kéz megpróbálja kikaparni a szememet? Nem félek az ilyesmitől - rántottam egyet a vállamon, és beleittam a whiskymbe. - Bár gondolom, ha ennyire monoton életet élsz, neked se nejed, se semmi, aki megzavarhatná ezt az idillt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 17, 2012 3:03 pm | - Szerencsétlen fiú - ráztam a fejem arra amit a lány mondott. Simán kinéztem belőle, hogy nem habozik meg is tenni azt, amit mondott. - Az én életem hosszú mese - jeleztem egy intéssel aztán, hogy nem fogom a magánügyeimet kipakolni előtte. - Tudom mi a feleség, és a család fogalma. A többihez viszont semmi közöd - mondtam tömören. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 17, 2012 3:11 pm | - Szerencsétlen? Hm, én ebben nem vagyok biztos. Szerelem nélkül is tudnék számára olyat adni, amit a felesége egész életében nem lesz képes - mondtam nem kis pimaszsággal és önteltséggel. Na igen, nálam még nem volt reklamáció soha. A szerelem kérdése, meg... az már egy másik lapra tartozik. - Húh... ha valaha voltál nős, a feleséged bizonyosan... beleőrült a monogám életviteledbe. Vagy akkor.. még nem ilyen voltál? - kíváncsiskodtam. Persze, nem az én dolgom, de ez a mondat soha nem hatott meg. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|