|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 14, 2013 9:44 am | A liftajtó halk zörgéssel kinyílt, én pedig a palackkal a kezemben kisétáltam. Lépteim surrogtak a puha, bolyhos szőnyegen, míg végigmentem a folyosón, a szobámat keresve. Épp a folyosó közepén álltam, mikor nemes egyszerűséggel lecsavartam a whisky tetejét, és jócskán öntöttem magamba az italból. Régen nem ittam már.... talán ez okozta, hogy kissé bele is szédültem. Nekitántorodtam egy ajtónak, és a fojtott dobbanás a csendben úgy hangzott, mint egy pisztolylövés. - Bassza meg! - káromkodtam el magam dühösen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 14, 2013 9:42 am | (Klaus rezidenciája)
Nem kellett nagyon messze mennem, az tény. Többek közt ezt imádom New Orleansban. Sokan megfordulnak itt, olyan ez a város, mint... mondjuk ki, egy tranzitállomás. Így volt ez régen is. És erre támaszkodva szinte minden második utca sarkán találni kurvát, bárt, vagy épp szállodát. Nem volt túl nagy, és fényűző ez a hely, de nem is a lepukkantak közül való. Tökéletesen megfelelt néhány éjszakára. A recepciónál szobát foglaltam, és lebonyolítottam néhány telefont is. Egész pontosan, kerestem egy brigádot, akik - igencsak szép összeg ellenében - vállalták, hogy még ezen a héten rendbe rakják az itteni birtokomat. - Tartanak italt? - kérdeztem a recepcióstól, mikor letettem a telefont. - Küldessen fel majd a szobámba. Sőt, a fenébe is! - csaptam a pultra. - Adjon itt és most - mélyedtem a szemébe, és csakhamar a kezembe is csúszott egy palack whisky. - Igazi minőség - állapítottam meg. - Imádom New Orleanst öregem, mondtam már? - vigyorogtam el magam. Meg is ölhettem volna ezt a nyomorultat, de fene tudja miért, jókedvem volt. Talán a régmúlt varázsa tette. - Nincs csomagom. Majd itt vásárolok - hárítottam el egy odaugró hordárt, majd beszálltam a liftbe, hogy a harmadikon megkeressem a szobámat. Egy alvás már nem ártott volna. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 13, 2013 5:56 pm | || Mystic Falls ||
Fene gondolta volna, hogy ilyen hosszú az út attól a porfészketől New Orleansig, és addig, hogy végre újra ágyat lássak. Mire sikerül kiegyeznem a tulajjal, elkapnom a kulcsokat, és felcipelnem a leendő szobámba a táskámat, már csak arra marad erőm, hogy lábbal belökjem az ajtót. A bőröndöm halkan puffan mellettem, én pedig két további lépés után hasonlóan a párnák között. Nem túl hosszú, de annél mélyebb álomba zuhanok. Egyelőre ráérek kitalálni, hogy hogyan tovább...
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 13, 2013 5:50 pm | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|