|
New York - Hayden hotelszobája | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 29, 2013 9:34 pm | Jó érzéssel töltött el, hogy a karjaiba zárt, de ugyanakkor eltöltött ez az egész egy bizonyos fájdalommal is. Bármennyire is szerettem volna örökké a karjaiban maradni nem volt rá még csak esélyem sem.. Számunkra nincs esély és ezt már ő is megmondta. - Az, hogy valaki összetöri az ember szívét hozzátartozik az élethez.. De én akkor is veled akarok lenni.. Az ellenkezőjéről nem tudsz meggyőzni. - Túlságosan is szeretem őt.. Igen, szeretem. A francba ezzel az egésszel. Felnéztem a szemeibe és birtokba vettem ajkait. Minden érzésemet belepréseltem ebbe a csókba. Attól kezdve, hogy mennyire vágyom rá egészen addig, hogy mennyire nem akarom elveszíteni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 29, 2013 8:41 pm | - Óh, Caroline... - toltam félre a reggelis tálcát, és magamhoz húztam őt, arcát simogatva miközben gondolkodtam, mit is mondhatnék. - Nagyon féltelek téged.. leginkább magamtól. - vallottam be csendesen. - Nem akarom összetörni a szívedet, és nem is szerepel terveim között, de akaratlanul olyan sok ostobaságot el tud követni az ember, Caroline.. ezt te is tudhatod, annak ellenére, hogy még ilyen fiatal vagy. - simogattam arcát továbbra is, és nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg, nehogy félreértse. - A szíved még olyan töretlen.. és mindent megtennék, hogy csak az enyém legyen.. de féltelek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 25, 2013 9:48 pm | – Most mondjam azt, hogy ez az egész engem nem érdekel? Mert egyáltalán nem érdekel.. Képes lennék feladni az életemet, ami nem éppenséggel híres a tökéletességéről, ha.. Ha veled lehetnék. Addig ameddig én akarok és nem addig, amíg az anyám el nem kezd keresni vagy valami.. A közeledben akarok lenni, Hayden. Mindig. – Mondtam már-már szívszorítóan őszintén. Tudom, hogy elég kevés az esély arra, hogy egyáltalán ennél a pár nappal többet látom az elkövetkezendő években, de muszáj volt szavakba öntenem a vágyaimat, hogy mindennél jobban vele akartam lenni.. A korkülönbség legyen a legnagyobb bajunk, mert az sem érdekel engem.. Egyáltalán nem. Csak hadd legyek vele.. Vele minden annyira tökéletes.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 23, 2013 3:43 pm | - Ne érts félre, Caroline! - kezdtem el visszakozni, hisz egyáltalán nem arra akartam kilyukadni az imént. - Egy pillanatot sem bántam meg az elmúlt időszakból. Oda vagyok érted, amióta csak megláttalak. - nyújtottam oda kezemet, és megsimogattam az arcát. - Gyönyörű vagy, okos.. intelligens. Egy ilyen nőért mindent megadnék a jövőben is. De két külön világból származol te, és én is. Diák vagy még, előtted az egyetem. Én már dolgozó férfi vagyok, nem mellesleg talán a hatalmas korkülönbség nem lenne kifizetődő. - sóhajtottam fel. Akartam minél jobban ezt. De nem tehetem meg kettőnk kapcsolatával, hogy hazudom. Igazat kell mondanom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 06, 2013 10:00 am | – Óóó, nehogy azt hidd, hogy nem terveztem meg már az esküvőnket is a fejemben rögtön abban a pillanatban, hogy megláttalak.. Egyszerűen csak hihetetlen lenne, ha tényleg megtörténne. – Ilyen vagyok én.. Könnyen beleélem magam a dolgokba méghozzá elég hamar.. Emiatt pedig elég rosszul jövök ki a dolgokból általában.. – Szerintem azt sem vette észre, hogy eljöttem otthonról. De te akkor.. most úgy gondolod, hogy ez az egész hiba volt? – Kérdeztem picit elcsukló hangon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 05, 2013 10:43 pm | - Tudod kedvesem... túlságosan is... hogy fogalmazzam meg? - kezdtem el gondolkodni, majd csettintettem egyet vigyorogva. - Nem hagyod szárnyalni a fantáziádat. De így is nagy hibát követtem el. Én már felnőtt férfi vagyok, te viszont kiskorú, és.. - sóhajtottam fel, játszadozva az egyik hajtincsével. - Az anyád simán kinyírhatna ezért jogilag. - húztam el ajkaimat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 28, 2013 10:06 pm | Hozzá tudnék szokni a helyzethez, miszerint minden reggel az első dolog, amit meglátok az ő. A mosolya a kék szemei, ami már az első pillanattól kezdve elcsavarták a fejemet.. Talán már akkor beleszerettem, mikor megláttam. Vagy már akkor tudtam, hogy mi fog kisülni ebből. Életemben nem hoztam még olyan jó döntés, mint pár nappal ezelőtt azzal, hogy betértem a Grillbe. Ez lesz az egyetlen dolog, amit soha nem fogok megbánni.. Soha. – Nem.. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy pont mellettem horgonyoznál le. – Ráztam meg a fejemet. Ő sokkal jobbat érdemel nálam..
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 28, 2013 9:13 pm | Az érzések megcsillantak azokban a tündöklő szemekben, és nemigen tudtam volna jelen pillanatban jobbat, vagy... szebbet megemlíteni.. a tökéletes lány itt fekszik mellettem.. és tudom ,hogy nemsoká' el kell majd engednem, mert sosem lehet az enyém, míg.. nem tudja, mi vagyok. Márpedig már ismerem a reakcióját.. hagynom kell most ezt.. majd.. hagy eméssze a természetfeletti világot, ha egyszer úgy jön, hogy tudnia kell róla.. - Már miért ne gondolhatnám? Nem nézed ki belőlem, hogy elvennélek? - kacsintottam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 21, 2013 10:16 pm | – Én sem tudom, hogyan lehetett akkora szerencsém, hogy pont veled találkoztam össze, de most ne is agyaljunk ezen.. Inkább csak élvezzük ki. – Amíg tart.. Ezt már nem mondtam ki hangosan, mert nem akartam elrontani a hangulatot. Nem akarok negatívan hozzáállni a dolgokhoz mégis elég sokszor sikerül. – Ezt te sem gondoltad komolyan. – Válaszoltam vigyorogva. Persze örülnék neki, de látszik rajta, hogy soha nem kötné össze az életét egy nővel hosszú távon.. Hozzá a kötetlen kapcsolatok passzolnak. Bár én lennék a legboldogabb nő a földön, ha ez tényleg megtörténne. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 21, 2013 9:23 pm | - Nem tudom, mivel érdemeltem ki, hogy csak úgy beléd botlottam abban a kisvárosban... először nem is akartam odamenni. - vigyorodtam el, majd elengedtem hajtincseit, és visszaültem egy sóhajjal, hogy a reggelit kezdjem méregetni, és egy pirítóst vettem a kezembe. - Felőlem megalkodhatunk: ha öt éven belül sem lesz meg a leendő férjjelölted, elveszlek én. - kacsintottam rá. Tipikus romantikus filmbéli szöveg. Láthatta rajtam, hogy csupán próbálom jókedvre deríteni. Azt nem tudom megmondani, hogy teljes sikerrel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 13, 2013 10:26 pm | Annyira hihetetlen, hogy mellette ébredtem.. Csak remélni tudom, hogy ezt még nagyon sokszor megismételhetem, ha nem is az elkövetkezendő napokban, de a jövőben még valamikor, mert valahogy érzem, ha most el is válnak az útjaink az nem fog örökké tartani. – Nem kellene magad mellé kötnöd.. Örömmel ébrednék melletted.. Mindig.. – Jó érzéssel töltött el, hogy ezt mondja.. Kezdek teljesen belehabarodni.. Talán már szerelmes is vagyok.. De honnan tudhatnám én ezt? Még soha nem volt benne részem. – Hmm.. Nagyon figyelmes vagy. – Válaszoltam mosolyogva. Mivel is érdemeltem ki őt..? Nem tudom, de ezen még ráérek akkor rágódni, ha nem lesz velem.. Most csak a pillanatnak élek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 13, 2013 9:11 pm | - Legszívesebben.. - csúszott kezem arcára, mikor ébredezni kezdett, s egy apró köszönésformula hagyta el ajkait. - Magam mellé kötnélek, hogy ugyanezt a hangot kelljen először hallanom minden egyes reggel. - simogattam őt, valamiféle hízelgéssel hangomban, és felettébb jólesett, hogy hosszú idő után nem kellett véka alá rejtenem, hogy nekem is vannak érzéseim. S még milyen komoly érzések! - Nemsokára kapsz reggelit. - tettem még hozzá vigyorogva. - Rendeltem, amit láttam. Nem tudom, mit szeretsz. Talán a rántottáért nem vagy oda, de.. az jó lesz nekem is. - kacsintottam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 06, 2013 8:38 pm | Legnagyobb örömömre még álmomban sem kellett elszakadnom tőle. Hiszen természetesen még ott is velem volt.. Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ő maga a tökéletesség. Egyszerűen soha nem gondoltam volna, hogy egy hozzá hasonló férfi akár csak a közelembe jön.. Álmomban is megcsókol én pedig hozzábújok.. Mint valami tündérmese. A szívem csak úgy kalapál a puszta közelségétől is.. Egyszerűen megőrjít. Csak tudnám, hogy miért van rám ekkora hatással.. Ezt még nem sikerült épp ésszel felfognom.. Mikor nyitogatni kezdtem a szemem észrevettem, hogy engem néz és ugyanolyan közel vagyok hozzá, mint amikor elaludtam.. Egyszerűen nem lehet szavakkal kifejezni, hogy milyen érzés ez most a számomra.. – Jó reggelt. – Néztem rá vigyorogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 05, 2013 4:28 pm | Napsütésbe borult a szoba, talán ez volt az oka annak, hogy ébredezni kezdtem. A napfény ellepte az arcomat, majd a félig rám húzott takaró mivel lecsúszott, hát mellkasomat is melegítette a napsugár. Magam mellé néztem, és vigyorogva néztem Caroline békés arcát, ahogyan aludt mellettem. Odaérintettem kezemet arcához, majd egy-két hajtincset arrébb söpörtem, gyönyörködtem szépségében. Felülmúlhatatlan és páratlan. A telefonhoz nyúltam, majd lecsörgettem a recepcióra, hogy teljeskörű reggelit kérünk a szobámba, és lehetőleg igyekezzenek. - Köszönöm. Visszhall! - tettem le, majd visszafordultam, és tovább gyönyörködtem abban a csodálatos lányban.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 23, 2013 1:12 am | - Hmm, azt hiszem akkor nem lennék olyan sokáig börtönben. - Mondjuk ez is csak egy elmélet volt a jövőre nézve, de mondjuk anyum is rendesen kiakadna, ha ott kötnék ki.. Azért ő sem hagyná annyiban, de azért mégis jobban örülnék, ha Hayden sietne a megmentésemre.. Szerintem ez egyértelmű. - Rendben. - Mondtam kicsit álmoskás tekintettel és sóhajtottam egy nagyot, majd halvány mosoly kúszott az arcomra, amit gyengéd csókja okozott. - Ezt nem tudhatod. - Válaszoltam halkan kuncogva, majd a mellkasára hajtva a fejemet becsuktam a szememet és vártam, hogy elragadjon magával az álom.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 22, 2013 9:41 pm | - A te esetedben elég hamar intézkednék arról, hogy kiszabadulj a börtönből. - vigyorogtam, gyengéden pislogva rá. Nő még sosem váltott ki belőlem ilyen hatást. Nem s tudom hogy minek tudjam be. Alig 17 éves, és máris elcsavarta egy olyan férfi fejét, mint én. Nem tudom hogy hogyan csinálta. - De most... pihenj egy keveset. - fogtam kezeim közé arcát, s gyengéden megcsókoltam, ajkaimmal cirógatva ajkait. - A szürke karikák még rajtad sem állnának jól. - tettem hozzá szemtelenül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 16, 2013 10:29 pm | - Örülök neki, mert a közeledben ez még vagy ezerszer elő fog fordulni. - Néztem rá mosolyogva. Nem gondoltam volna, hogy valaha is ennyire oda leszek egy férfiért, de ezzel még magamat is megleptem.. Csak kár, hogy nem tart örökké. De nem lehetek telhetetlen.. Sajnos. - A börtönbe kerülés nincs fenn a bakancslistámon. - Szép is lenne.. Mondjuk lehet, hogyha valami olyat tennék, ami izgalmas de a törvénybe ütközik ott kötnék ki. Viszont akkor tudnám, hogy kit hívjak fel, ha jó ügyvédre van szükségem. - Rendben van. - Még egy nap, amit vele tölthetek.. Mondhatni ez számomra egy hatalmas ajándék. Hiszen jelenleg boldogabb nem is lehetnék. // A képed. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 16, 2013 10:15 pm | - Imádom, ha nevetsz. - simogattam arcát gyengéden, mikor reagált szavaimra. - De amúgy teljesen komolyan gondoltam. Hidd el, egy ilyen nő se gyakran fordul meg egy tárgyalóteremben. És inkább legyél ott egy lány, aki nézed a tárgyalást, mintsem egy vádlott, aki hallgatja az ítéletet. Olyan ítéletet, melyet olyanok hoznak meg, akiknek talán fogalma sincs semmiről. - sóhajtottam fel. Ezzel máris kifejeztem a véleményemet. Igaz, ha jó üdvégy vagy, bármit be tudsz bizonyítani. Mondja egy régi bölcs. - Akkor együtt megyünk. Nem kell korán sem kelned. Rendelhetsz ágyba reggelit. Amennyi beléd fér. - vigyorogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 09, 2013 2:36 pm | Hogy lehet valakinek ilyen szép kék szeme? Oké.. Kezdek kicsit megszállottá válni vele kapcsolatban, de mit tehetnék? Egyszerűen olyan szépek a szemei, hogy már a puszta tekintetétől a szívverésem az egekbe ugrik. Annyira tökéletes.. Már szinte túl tökéletes, de ez engem ez nem zavar.. Miért zavarna bárkit is az ilyesmi? - Ezt most te sem gondoltad komolyan. - Mondtam nevetve. Én mit valami vallató. Érdekes lenne az egyszer biztos, de kétlem, hogy bárkit is szóra bírnék.. - De szívesen veled tartanék.. - Mondtam teljesen elvörösödve és rögtön lehajtottam a fejemet úgy, hogy ne lássa.. Jobb, ha nem látja mennyire zavarban vagyok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 09, 2013 12:39 am | A fiatal lányokkal általában az volt a baj, hogy mindent filmekből és sorozatokból tanulnak meg. A szerelmet. A szépséget. Szerelmesek lesznek a szerelembe. S ezzel tönrketeszik az egész életüket. Csak várnak, görcsösen várnak az igazira.. ami talán pont ezért kerüli el őket. Caroline.ban én mégis valami mást láttam, nem ezt. Végigsimítottam hasán, majd elvigyorodtam a szavai miatt. - Holnap dolgoznom kell. De ha ennyire örülsz nekem, velem jöhetsz. Hátha a te szépséged kiszedi a vádlottból, hogy bűnös. Hátha.. szavakra fakasztod. - nevettem fel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 29, 2013 11:27 pm | Jobb lesz, ha most azonnal befejezem az ilyen megnyilvánulásaimat, mert ha nem akkor elég hamar ki fog tessékelni innen egyenest vissza Mystic Falls-ba. Azt pedig nem akarom.. Még nem akarom. Nem mintha később akarnám, mert később sem.. Bárcsak vele maradhatnék örökre, de azt hiszem egy édes álom marad, ami soha nem fog bekövetkezni. Csókjától szinte megszédültem. Boldog vagyok, hogy még a hülye szövegeléseim ellenére is itt van velem. - Köszönöm, hogy vagy.. - Szólaltam meg, mikor egy pillanatra elszakadtam ajkaitól, de ez a három szó után újból birtokba vettem azokat.. Nem tudok betelni vele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 29, 2013 10:12 pm | Gondolkodtam, hogy erre mit feleljek, de végül jobbnak láttam teljesen őszintének lenni. - Tudom. Amikor a városba mentem, és találkoztunk, eleve olyan voltál, mint aki hírből nem ismeri a valódi örömöt. Maximum a barátaid társaságában kapod meg. De az, hogy csak az anyád nevel, és apádról ritkán hallasz, elég nagy magyarázat számomra, hidd el. - simogattam haját, majd ahogy megcsókolt, én is viszonoztam ezt a gyengéd gesztust, s magamhoz húzva olvadtam eggyé vele ismét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 26, 2013 10:37 am | Eleinte nem szólalt meg.. Sőt úgy csinált, mintha semmi nem történt volna az ég világon. Azt hiszem ez még a jobbik helyzet. Jobb lenne, ha mind a ketten úgy tennénk, mintha nem is mondtam volna semmit. Nem hiszem el, hogy el kell rontanom az együtt töltött időnket.. Ami felér a mennyországgal. Legalábbis én úgy érzem amikor velem van.. Vagyis, hogy vele vagyok. Sőt. Talán még azt is kijelenthetem, hogy ez a mennyországnál is jobb. Idősebb.. Igen az, és? Engem ez nem igazán érdekel. Bármikor hajlandó lennék ott hagyni Mystic Falls-ot érte. Lehet, hogy ezt később megbánnám.. De nem számít. Nem érdekel. Azt hiszem mindig féltem kimondani, hogy mit akarok.. Itt az alkalom. De az is lehet, hogy ezzel fogok mindent elrontani.. Viszont ha nem próbálom meg.. Eleve elvesztettem. – Egész életemben nem voltam annyira boldog, mint most veled. – Vallottam be a nyilvánvalót, majd mielőtt még megszólalhatott volna finoman kezdtem csókolni az ajkait.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 26, 2013 12:54 am | Szavai egyetlen dolgot sugalltak felém, s először nem tudtam, miképp reagáljak rájuk. Mosolyodjak el, vagy netán vágjak komoly ábrázatot, és küldjem vissza Mystic Fallsba? Az egyikünk számára sem lenne jó, ezért maradtam a haja simogatásánál, s gyengéden fogtam őt továbbra is közelemben, hogy ne érezhesse azt, hogy nem ezt írta neki az élet. - Idősebb vagyok Caroline. Messze élek tőled... a te helyed ott van, nekem meg itt. - cirógattam arcát tovább. - És mi több, neked egy olyannal kell megtalálnod a boldogságot, aki nem különbözik annyira tőled, mint én. Vonzódom hozzád. - bukott aztán ki belőlem kontrol nélkül. Ezt talán itt rontottam el. hisz a vonzódás.. sok kapcsolat alappillére eleinte. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 18, 2013 5:36 pm | Ahogyan mondta végig csak ő volt a fejemben.. Hogy ő lenne az a személy, aki megadhat nekem mindent. Hiszen én így érzem.. De ezek szerint ő nem. Legalábbis a szavaiból nem ez szűrhető le. Pedig már kezdtem reménykedni, hogy nem csak egy kalandot jelentek a számára. Hanem többet. Sokkal többet. De ez csak egy álom.. Semmi több. Ami elég könnyedén darabokra hullhat. - Talán közelebb is van, mint azt gondolnám. - Néztem fel a szemeibe, de ez a mondatom után legszívesebben fejbe vágtam volna magam valamivel. Vagy talán ki kellene ugranom az ablakon? Hogy mondhattam ezt..? Ezt tutira nem kellett volna. Elszúrom életem legjobb napjainak egyikét.. Talán nem is azzal van baj, hogy Elena népszerűbb nálam. Hanem egyszerűen velem. Velem a viselkedésemmel és a hülye fejemmel.. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | | New York - Hayden hotelszobája | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|