|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 29, 2013 7:44 pm | Nem bírtam tovább várni, a könyv sem tudott lekötni, aggódtam érte. Így csak felkaptam a kabátomat és a saját fejem után mentem. Kimentem az ajtón és neki láttam a világnak. Valahol csak rálelek. Igazán hülye voltam, de meg kell találnom. Érzem, hogy baja esett. / Mystic Falls utcái
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 12, 2013 8:12 pm | Csak álltam lefagyva és néztem ahogy álmaim nője elment. Mint akit leforráztak, és ez mind Camille miatt. Mert hülye fejemmel megakarom beszélni vele, hogy miért akarja szét rombolni a nehezen felépített életemet. Adélaide ott sétált el én pedig csak álltam és megmoccan sem tudtam. Mikor már nem láttam, hogy merre jár visszaléptem a lakásba és egy csettintéssel eltüntettem mindent amit miatta csináltam. A szét szórt ruhákat a tegnapi szeretkezésükből a konyhát. Minden úgy volt, mintha semmi nem történt volna. Leültem a kanapéra és csak olvasgatni kezdtem egy szörnyen unalmas könyvet, de mást nem tehetek. Nem fogom megadni az örömet annak a ribancnak, hogy itt hagyom Adélt. Elfeküdtem a hátamra és a könyvet a hasamon megtartva olvastam. Vártam, inkább álmaim nője járt a fejembe, mint az, hogy épp mit művel egymással a két szerelmes ebben a rettentően nyálas könyvben. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 06, 2013 2:20 pm | Már éppen megtettem az első lépésemet kifelé az ajtón, mikor megragadta a csuklómat, majd magához húzott, hogy megcsókoljon. Oké, már bebizonyította, hogy nem lesz semmi baj azon a találkán. Nem értem, hogy miért erőlködik annyira. Nem sértődtem meg, semmi ilyesmi. Csak egy kis távolságot tartok mielőtt még nagyobb baj lenne ebből az egészből. – Köszönöm édes tőled, de nem. Majd bekapok valamit odafelé. – Bólintottam mosolyogva, majd elhúzódtam tőle. Tudom, hogy nem ez az a válasz, amire ő számított. De most valahogy úgy éreztem, hogy sokkal jobban járok, ha megtartom a távolságot, amit kell. – Majd.. Beszélünk utána.. – Nyögtem még ki, utána pedig hátat fordítva indultam el. Most lehet, hogy ő lesz az, aki ez az egész után megsértődik, de nem tehetek róla. Ha ő egyik pillanatban ellök magától ne várja, hogy a másikban a karjaiba ugorjak.
// Erdei kis bár
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 05, 2013 8:24 pm | Mikor észbe kaptam Adélaide már lent volt és elindult kifelé. Elég érzéketlenül szólt és lépett ki az ajtón. Utána rohanva kaptam el a csuklóját és egy szenvedélyes csókot leheltem ajkaira. - Gyere vissza. Reggelizzünk. – nyájasan néztem a szemeibe miközben már fejben előkészítettem a házat egy romantikus reggelire. Rend és tisztaság volt, csokis gofri és forró kávé volt az asztalon. Vagyis remélem, hogy nem szúrtam el egy varázslatot sem. Tudom, olyan szétszórt vagyok én is. De ő a mindenem. Camille meg tud várni míg, kiengesztelem álmaim hölgyét. Nekem nem sürgős találkoznom vele. Az a fránya gyógyszer meg úgy is várhat. A derekát simogatva néztem kisfiúsan a szemébe és apró gyengéd puszikat szórtam ajkaira és az állára. Imádom mikor durcizik, olyankor a legtökéletesebb. Olyan, mint egy kislány. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 05, 2013 7:41 pm | Nem sokáig maradt velem, de nem igazán érdekelt. Menjen, ha menni akar. Majd a találkozás után megbeszéljük, hogyan is tovább. Elég sok minden múlik a találkozásuk eseményein. Nem rajtam. Rajta, rajtuk. Semmiféle bizalmat nem szavazok meg annak a libának. Próbáltam nyugodt maradni, majd a kezembe akadt egy világosabb felső. Végül ez mellett döntöttem megy egy sötétebb rövidnadrág mellett. A hajamat is megigazítottam az arcomat is feldobtam egy kis halványabb sminkkel még se úgy nézek ki, mint egy zombi. Mikor leértem a földszintre Neal még mindig itthon volt látszólag a kulcsa után kutatott. - Akkor, majd találkozunk. - Szóltam oda neki, miközben megálltam az ajtóban.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 05, 2013 7:26 pm | Megcsóváltam a fejem és elengedtem őt. Néha úgy érzem újra és újra le kell döntsem azokat a falakat amit maga köré épít. Nem tudom mit és hogy kéne cselekedjek, hogy ő is megértse, le kell zárjam a múltam ahhoz, hogy száz százalékosan is mellette legyek. Aztán inkább úgy döntöttem nem érdekel, akkor duzzogjon mint egy kislány, én akkor is elmegyek. Sarkon fordulva indultam ki a szobájából és egyenesen lementem a lépcsőn, majd a kulcsomat kezdtem el matatni. Nem hiszem el, hogy képes voltam elhagyni. Aztán eszembe jutott a kanapés ügyünk. Oda mentem ahol a ruhák még szanaszét voltak dobálva és a nadrágom zsebében megtaláltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 05, 2013 6:01 pm | Azt hiszem kijelenthetem, hogy valamilyen szinten belefulladtam a szekrényembe. Jó darabig keresgéltem, mire a hangulatomhoz megfelelő ruhát. Rádobtam az ágyra, majd észrevettem, hogy kicsit sötét az egész. Sóhajtva fordultam vissza a szekrényemhez és valami megváltásra vártam. Hátha a kezembe akad valami színesebb darab is. Nem azt a jelet akarom a külvilág felé küldeni, hogy: Hé, itt egy depressziós lányka. Aki azon görcsöl, hogy a pasija ne táncoljon vissza az exéhez. Miért nem lehet ez az egész könnyebb? Miért nem olyan valakit fogtam ki akinek egy picit egyszerűbb a múltja? Nekem sem tökéletes, de akkor is.. Kezeim az övére csúszott, mikor átölelt. - Rendben van, akkor majd átpakolok pár dolgot. - Oké. Jelen pillanatban még nem tervezi, hogy visszasétál. Legalábbis ezt akarja bizonygatni. Viszont, ha a körülmények változnak.. Ki tudja, hogyan fog cselekedni.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 05, 2013 4:02 pm | Tudtam, hogy megbántom azzal, hogy most nem reggelizek vele. De majd bepótoljuk, rengeteg időnk van. Mikor elment kissé összezuhantam. Még is milyen lesz őt látnom, ennyi év után. Nem lesz Adélaide aki lelki támaszt tudna nyújtani, hogy még véletlenül sem gondolhatok arra a kellemes, 2 évre amit vele töltöttem. Aztán vettem pár mélyebb levegőt és a lány után menten. - Sietek vissza. - léptem be a szobájába és oda sétálva hátulról átöleltem a derekát. - Ha végeztél az orvosnál, és én még nem leszek itt, akkor ha nagyon unatkozol, átpakolhatsz pár dolgot a szobámba, hogy ne kelljen annyit mászkálnod. - remélem ez picit feldobja, hiszen ezzel picit megerősítem benne a tudatot, hogy semmit nem akarok tőle. Aztán belepusziltam a nyakába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 05, 2013 2:57 pm | - Na, nehogy már megsértődj. - Mondtam miközben kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon. Még mindig rossz érzésem volt ezzel az egésszel kapcsolatban. De most nem akarom, hogy azt higgye féltékeny vagyok vagy valami ilyesmi. Féltem, de nem kötözhetem ki az ágyhoz, hogy még csak ne is merészeljen elmenni itthonról. Bízok benne. Bíznom kell. - Rendben van. - Sóhajtva kimásztam az ágyból, majd elindultam a szobámba, hogy felöltözhessek. Hamar eljutottam a szobámig, ahol rögtön a szekrényembe vetettem magamat. Bőven van időm elkészülni.. Nem sietek sehova.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 04, 2013 6:42 pm | - Nagyon vicces. - forgattam meg a szemeimet, aztán minden felborult egyik pillanatról a másikra. Már megint nem éreztem őt. Hozzá kell szokjak a tudathoz, hogy nem csak vele kell legyek. Kimásztam az ágyból és felöltöztem. Neki úgy is doktorhoz kell menni, nekem meg az exemhez. - Én útközben reggelizem. - mondtam mosolyogva és csak beletúrtam a hajamba, nekem ez a fésülködés Míg ők órákat eltudnak vacakolni az összekészüléssel, nekem két percembe se telik. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 04, 2013 5:31 pm | - Az egyszer biztos, hogy nem világgá. - Mondtam nevetve, mikor felháborodott, hogy picit arrébb jöttem tőle. Ilyenkor annyira édes. Rögtön vissza is húzott magához és simogatni csókolgatni kezdett. - Hmm.. rendben. - Mondtam kuncogva. Majd egy pillanat múlva már vadul faltam az ajkait, de nem túl hosszú ideig hamar elhúzódtam tőle. - Mit szólnál egy reggelihez? - Vetettem fel az ötletet.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 04, 2013 4:26 pm | Mikor elhúzódott tőlem kissé elszomorodtam. Még is csak a barátnőm és egy gonosz nőszemély. - Még is hova mész? - kérdeztem szinte már felháborodva és vissza húztam magamhoz. Nem akarom, hogy most Camille-on kattogjon az agya más sem hiányzik most neki. - Minden a legnagyobb rendben. - kezdtem el simogatni a hátát és a fenekét. Valami azt súgja, hogy feszült, én pedig nem akarom, hogy az legyen. Apró csókokkal leheltem körbe a nyakát és a vállait. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 04, 2013 4:16 pm | Jó volt így ébredni.. A tegnap esti történtek után nem gondoltam volna. Nem bízom Camille-ban. Akárhányat alszok is erre ez nem fog változni. Féltem őt.. Tőle. A fejemben olyan kép jelent meg, hogy az a liba rámászik.. Ő pedig nem tud ellenállni neki, mert azért mégis megvan a múltjuk. Amit nem törölhetek el a puszta jelenlétemmel. De remélem nem bánom meg, hogy bízom benne.. Hogy kitart mellettem. Mert ha nem azt hiszem egy életre elásom a szerelmet.. - Minden rendben? - Suttogtam ajkaira halvány vigyorral az arcomon, majd inkább elhúzódva tőle feküdtem le mellé.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 04, 2013 4:08 pm | Olyan valóságosnak tűnt az álom, mintha valaki valóban csókolna. De ez más, édes és gyengéd. Ez biztos nem Camille, az övé vad és szenvedélyes. Halkan sóhajtva viszonozva simogatni kezdtem a derekát és közelebb húztam magamhoz. - Neked is jó reggelt. - vigyorogtam ajkaiba csukott szemekkel, még több ilyen reggelt. Érezni akarom őt. Apropó érezni, a közelsége más érzést is kiváltott belőlem és ennek nem szabadna megtörténni. Próbáltam nem rá gondolni, hogy milyen vadító és hát leakartam küzdeni azt a szexuális vágyat amit ébresztett bennem. Néha úgy érzem valamivel nagyobb alsót kéne hordjak. Főleg ha ő a közelemben van. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 04, 2013 2:17 pm | Még hallottam a szavait, mielőtt újra magával ragadott volna az álom. Nem akarom, hogy kettőnk közé állhasson az a liba. Nem, nem, nem és nem. Neal az enyém és az enyém is marad. Engem szeret.. Talán pár óra telhetett el azóta, hogy kinyitottam a szememet, de most sokkal kipihentebbnek éreztem magam, mintha átaludtam volna egy hetet. De ő még mindig ugyanúgy mellettem feküdt. A különbség csak az volt, hogy most aludt. Egyszerűen nem tudtam levenni róla a szememet. Mellkasát finoman cirógatni kezdtem, majd egy lágy csókot leheltem ajkaira.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 03, 2013 6:30 pm | Mikor simogatni kezdett csak mosolyogtam. Ilyenkor olyan mint egy kislány. Édes, ahogy féltékenykedik, de néha idegesítő. Bizalmatlanságot sugall felém. - Én is. - suttogtam a fülébe és jól betakargatva próbáltam aludni. Lassan lecsukódtak a szemeim és sikeresen el is aludtam. Volt valami álmom, de csak ugráltak a képkockák, megszorítva a kezét próbáltam nem beleélni magam ebbe az egészbe. Aztán ennyi volt, a következő kép, hogy Adélaide-t csókolom, de mikor elszakadok ajkaitól Camille arca vigyorog velem szembe. Miért nem mászik ki a fejemből?! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 03, 2013 4:29 pm | Szerencsére nem volt semmiféle erősebb fény a szobában, hiszen éjszaka volt. Máskülönben azt hiszem megvakultam volna. Így is nehezemre esett kinyitni a szemem hát még úgy. Tényleg érdekelt, hogy mi az, ami miatt nem tud aludni. Bár sejtésem volt róla, hiszen mi más miatt aggódna, ha nem az a liba miatt. Esküszöm, hogy legközelebb nem fogom csak úgy ott hagyni.. Lássam meg még egyszer és megölöm. - Szeretlek. - Nyöszörögtem, mikor a mellkasára húzott, majd amíg még valamennyire tudatomnál voltam cirógattam a felső testét.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 03, 2013 3:03 pm | amint azon gondolkodtam, hogy Camille-nak mi a szándéka lehet velem, éreztem, ahogy mocorogni kezd mellettem. Lassan nyitogatta a szemeit. - Semmi baj, kérlek aludj tovább. - simítottam meg az arcélét. Aztán lejjebb csúszva finoman csókolgatni kezdtem ajkait. Kicsit meg kell nyugtatnom, hogy nem akarok attól a nőszemélytől semmit. Csak ő kell nekem. Aztán lefekve mellé húztam a mellkasomra és simogatni kezdtem a lapockáját. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 03, 2013 2:29 pm | Szerencsémre semmi rémkép nem furakodott be a fejembe. Nehezen tudtam volna kimagyarázni magam, hogy mégis mit álmodtam.. Mert biztos, hogy nem hagyná annyiban. Főleg mivel ez már a második eset, hogy ilyen történne. Furcsa, hogy ilyen könnyen elaludtam ahhoz képest, hogy miről beszélgettünk előtte.. Na mindegy a lényeg az, hogy elnyomott az álom. Az éjszaka közepén - legalábbis azt hiszem akkor - felébredtem egy pillanatra és észrevettem, hogy ő még nem alszik.. Vagy már nem. A lényeg az, hogy nem alszik. - Valami baj van? - Kérdeztem halkan miközben felnéztem rá eléggé álmosan. Nem tudom mennyi lehet az idő, vagy mennyi ideig aludtam, de az biztos, hogy nem sikerült kipihennem magam.. Még mindig nagyon álmos vagyok, de érdekel mi lehet a baja.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 02, 2013 4:37 pm | Még hallottam, ahogy Adélaide, szuszog, szóval ő legalább alszik. Én kevésbé tudok aludni, én is fáradt vagyok, de valahogy nem akar leragadni a szemem. Óvatosan felé fordulva ültem fel és csak bámultam a lányt. Valami elképesztő milyen gyönyörű, még így is, hogy alszik. Tündéri arca van, és csillámló fürtjei. Ujjbegyeimmel finoman végig cirógattam a puha arcán és megpusziltam a homlokát. Tudom, hogy zavarja, a találkám, de picit bízhatna bennem. Őt szeretem, Camille iránt már semmit nem érzek. Képes voltam eltörni a kezét, csak megmentsem őt. Szeretem ezt a lányt, de a féltékenysége már most az őrületbe kerget. Gyengéden megfogtam az egyik kezét és simogatni kezdtem. Legalább neki legyen nyugodalmas éjjeli, ha már nekem nincs. És ez az én hibám. Vagy is Camille-é. Csak ültem a párnámon és figyeltem az arcának minden egyes apró kis rezzenését, ahogy alszik. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 02, 2013 4:14 pm | Nem ő az, akiben nem bízok, hanem Camille. Remélem, hogy azért benne van annyi, hogy nem rögtön rohan vissza annak a libának a karjaiba.. Hogy tisztel engem ennyire. Viszont abban a kis lotyóban egyáltalán nem bízom meg. Simán képes rámozdulni.. Vagy talán valami mást is. Biztos vagyok benne, hogy az akarja elérni, hogy Neal újra az övé lehessen.. De ha Neal visszasétál.. Akkor befejeztem vele. Nem éri meg egy olyan emberért harcolni, aki nem tudja, hogy mit is akar igazából. Tudom én vagyok az, aki befurakodott a kapcsolatukba. Még ha nem is igazán élt már akkor mikor megismerkedtünk.. De akkor is.. Döntse el mit akar. Ne egy napra vagy egy hétre. Sokkal hosszabb időre. Meg sem mozdultam, csak lehunytam a szemeimet.. Nem akartam veszekedni. Az álom nagyon hamar elragadott, hiszen eléggé fáradt voltam.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 02, 2013 1:53 pm | Tudtam, hogy nem hagyja ennyibe. Mondjuk, én se hagynám, ha egy exe megjelenne és rámozdulna. Bár eddig nagyon úgy tűnik, hogy inkább bennem kételkedik, mint Camille-ba. - Igen, muszáj. – zártam le a témát, nem akarok vele veszekedni. Így inkább elengedtem őt és a hátara fordulva tettem kezeimet a hasamra, lehunyt szemekkel. Még sose kételkedtek bennem ennyire. Jó, Camille gyönyörű lány és elég vonzó, de akkor is, kicsit legalább bízhatna bennem. Mivel nem sikerült elaludni oldalra fordultam és a kispárnámba karolva próbáltam elaludni.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 02, 2013 1:19 pm | Nem akarom, hogy hazudjon nekem. Meg nem is látom értelmét, hiszen már láthatja rajtam, hogy tudom vagyis inkább sejtem, hogy kivel beszélt. – Csak kíváncsi vagyok, hogy elmondod-e. – Mondtam egyszerűen. Kíváncsi vagyok arra, hogy képes a szemembe mondani az igazat. Mert ha nem akkor az egésznek semmi értelme.. Jó bízom benne meg minden, de azért mindennek van határa. Nem akarom, hogy találkozzon vele. Nem akarom, hogy öt kilométernél közelebb menjen hozzá. Nem, nem, nem és nem. – Muszáj találkoznod vele? – Tökéletes.. Menjen csak oda, aztán hagyja, hogy az a kis liba az ujjai köré csavarja. Ennél jobb már nem is lehet.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 02, 2013 12:03 pm | Mikor hasra fordultam ő máris jött utánam. Felé fordultam és kezemet a hasára csúsztatva simogattam. - Minek kérdezed, ha tudod? – sóhajtottam. Úgy is tudom, hogy tudja, hiszen nem buta lány. Nem tudom, mit akarok vele. Vagyis én igen, de nem biztos, hogy ugyan azok a szándékaink. Finoman játszottam kezemen, a hasán és olyan, „ne legyél féltékeny” öleléssel magamhoz húzva belepusziltam a nyakába és szorosan tartottam a karjaimban. - És mielőtt megkérdeznéd, nem tudom, mit akar. Holnap találkozom vele. – köszörültem meg a torkom. Tudom, hogy nem fog örülni neki, de tisztáznom kell vele, mindent.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 02, 2013 10:06 am | Megszólalt a telefonja. Azért annyira még nem vagyok álmos, hogy ezt ne vegyem észre. Csak nem értem, hogy ki a franc keresheti ilyenkor. Meg ha ő is most jött a városba akkor főleg.. Talán valami régi barát? És ekkor, mintha megvilágosodtam volna. Camille. Miért keresi az liba? Nem akarom.. Miért nem haraptam át a torkát ott helyben? Nem akarom, hogy Neal közelébe menjen, mert abból semmi jó sem fog kisülni. Félek, hogy rájön nem is szeret.. Aztán pedig visszatáncol hozzá. Bár mondjuk akkor nagy valószínűséggel küldöm el Neal-t is a francba. Aztán pedig visszatérhetek a régi önmagamhoz. De nehogy azt higgyék, hogy ennyiben hagynám. Nem bírtam magammal.. Tudnom kell, hogy ki az.. Vagyis, hogy elmondja-e az igazat és, hogy mégis miért kereste fel ilyenkor. – Ki volt az? – Kérdeztem kicsit álmosan miközben közelebb húzódtam hozzá.
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|