|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 5:45 pm | – Igen, koncentráljunk a sétára. – Valahogy a jelen pillanatra szívesebben fordítanék figyelmet, de legyen ahogy akarja. Elmegyünk sétálni, abból még semmi bajunk nem lehet. Legalábbis nem hiszem. Maximum, ha belebotlanánk. Milena-ba. De azt azért kétlem. Nincs akkor szerencsém, hogy átharaphassam a torkát annak a libának. – El tudom képzelni. – Sóhajtottam egyet, majd inkább hátat fordítottam neki. Nem akarom őt feleslegesen kínozni és magamat sem azzal, hogy őt nézem.. Mert egyszerűen a puszta látványa is arra buzdít, hogy rávessem magam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 5:20 pm | - De most koncentráljunk a sétára. – vigyorogva csókoltam meg ajkait és hagytam, hogy a víz lemossa a habokat róla. Miért kellet nekem ezt mind végig néznem?! Nagyot sóhajtva támaszkodtam meg a feje mellet és a másik kezemmel teljesen magamhoz szorította. - Ugye tudod, hogy nehezen megy? – vigyorogva léptem el tőle, miközben elkezdtem magamat is letisztítani. Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy még csak most vesztette el az ártatlanságát. És pont nekem tartogatta magát Ez jól esett. Lassan folytattam mosakodást.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 4:59 pm | Talán megleptem azzal, hogy ilyen hamar már a zuhany alatt voltam, de hát na.. Ami engem most jobban érdekelt az az, hogy miképpen is fogunk viselkedni, ha kitesszük innen a lábunkat. Visszatérünk a kezdetekhez? Mármint a legelejére? Hogy én bunkón fogok vele viselkedni és mindenki mással is vagy olyanok leszünk, mint a vásárláskor. Mondjuk az is lehet, hogy ennél picit többet mutatunk már.. Mert hát azért elég sok minden történt közöttünk azóta. Ahogy magához húzott és szenvedélyesen csókolni kezdett kellemes bizsergés járta át a testemet és készséggel viszonoztam neki édes csókját. Vigyorogva figyeltem, ahogy a tusfürdővel elkezdi mosni a hasamat és a melleimet. – Ha tennél, sem lenne ellenemre. – Mondtam egy vigyorral az arcomra. Azok után, ami történt.. Miért is lenne ellenemre? Tökéletes volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 4:44 pm | Még szinte ki sem mondtam mit akarok, Adélaide már a tusoló alatt állt, és ahogy végig folyt a testén a víz. Hatalmasat kellet, nyeljek és uralkodnom magamon. Miért kell ilyen dögösen kinéznie?! Szinte már kapkodva toltam le az alsóm és rohantam utána. Becsukva a zuhany ajtaját azonnal magamhoz húztam és szenvedélyesen megcsókoltam. Nem értettem magam, de kellet, kellet a csókja, hogy érezzem. Aztán már a tusfürdőhöz nyúlva kezdtem el bekenni a lány hasát és melleit. Ma már úgy is láttam, éreztem, fogtam e testrészeket. - Nyugi, semmi olyat nem teszek. – nevetve simogattam meg a vállát. Hátha azt hiszi, hogy Ismét akarom. Mondjuk, akarom, de nem tehetem.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 4:36 pm | Örültem, hogy nem fejtegette mi is történt az álmomban.. Nem szokásom sírni szóval valószínűleg nem sírtam volna el magam, ha rákérdez. Csak az egész nagyon rosszul érint. Utálom, hogy nem lehetett normális gyerekkorom. De nem mindenkinek jár ki ez. – Benne vagyok. – Mosolyogtam rá. Azt hiszem mindkettőnk számára jót fog tenni egy séta, de nem tudom biztosan, hogy hogyan is fogunk viszonyulni egymáshoz a házon kívül. Valószínűleg, amit meglátjuk, hogy valaki ránéz a másikra megint az lesz, mint amikor bevásárolni voltunk. Nincs mit felvállalnunk.. Vagyis nem hiszem, hogy lenne. Maximum annyit, hogy elég közel állunk egymáshoz.. Két nap ide vagy oda.. Teljesen magához láncolt. Na de inkább rábízom, hogy hogyan akarja. Én ehhez egyáltalán nem értek.. – Akkor irány a közös zuhany. – Kuncogva pattantam ki az ágyból és megindultam a zuhanyzó felé, ahol gyorsan meg is nyitottam a csapot és vártam, hogy ő is csatlakozzon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 4:26 pm | Mikor azt mondta egy álom, akkor reggel jól sejthettem. Legalább a gyanúm beigazolódott. Tovább simogattam a testét. Aztán bevillant valami. - Hüm, tusoljunk le, utána pedig sétáljunk egyet. – simogattam a kezét és kimásztam alóla. Legszívesebben még élveztem volna a teste melegét, de annak nem lett volna olyan jó ötlet. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak szexre kell. Oké, élvezem vele azt is. De itt az érzelmeim nagyon bekavarodtak. Azt hiszem, szeretem. Igen, lassan be kell vallanom. Ha nem így lenne, nem érezném a mozdulatait. Nem figyelném, a tekintetét. Egyszerűen nem figyelnék rá ennyire. Sőt, semennyire nem figyelnék rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 4:17 pm | Kellett nekem az éjszakára gondolni.. Olyan, mint egy kis gondolatolvasó manó. Belemászik a fejembe és kiszedi azt az információt, amire szüksége van. Vagyis most jelenleg így tűnik. De azért remélem, hogy nem teljesen lát bele a fejemben, mert akkor egy biztos, hogy kiborulnék.. Nem kicsit, hanem nagyon.. – Csak egy hülye álom.. Aztán meg már nem akartam egyedül aludni. – Nem akartam kifejteni, hogy konkrétan mi történt. Soha nem arról voltam híres, hogy olyanokról beszélek, ami fájdalmat okoz nekem. Sem a szüleim haláláról sem pedig a testvéreméről. Mások valószínűleg keresnének egy olyan embert, akiknek kiönthetnénk a lelküket. Én inkább megtartom magamnak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 4:09 pm | Valahogy sejtettem, hogy nem hisz nekem, de kedves volt, hogy nem boncolgatta a témát. Majd a tarkóját simogatva viszonoztam a csókját végig simítva a hátán. - Amúgy, hogy kerültél mellém? Az éjszaka. – köszörültem a torkom meg miközben magamra húztam a törékeny testét. Elképzelhetetlen, hogy milyen érzés mikor meztelen testünk egymáshoz simulnak. Csak cirógattam továbbra is a testét. Az egy dolog, hogy vége az aktusnak, de még kell egy kis idő, amíg a test lenyugszik. És mivel ő a lelkieket is belevitte, így attól még szeretgetni kell. El fogom kényeztetni. Az már most biztos.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 4:00 pm | Éppen csak egy pillanatra változott meg az arckifejezése, de rögtön észrevettem.. Oké.. Ez kezd egyre furcsább és furcsább lenni. Oké.. Mindig könnyen észreveszek dolgokat, de rá sokkal több figyelmet fordítok. Ebből is tudom, hogy nem igazán mondod igazat, de nem akarom fejtegetni. Ő sem fejtegette, hogyan kerültem mellé és miért akarok bosszút állni. Megvan a magunk titka. Amibe nem tudom, hogy valaha is beavatjuk a másikat. Nem szóltam semmit sem, csak beletúrtam a hajába és magamhoz húzva gyengéden megcsókoltam. Attól, hogy azt mondja nincs semmi én érzem, hogy van valami.. Majd megtudom.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 3:16 pm | Megnyugodtam, hogy nem fájt neki, de végül is mindent megtettem neki, hogy ne fájjon. Még mindig kellemesen bizseregtem, ha csak rágondolok mi történt. Egyszer csak megkérdezte, hogy mi a bajom. Még is, hogy vette észre? Megráztam a fejét és mosolyogva csókoltam és cirógattam ajkait. - Nem, dehogy is. Minden tökéletes. – simogattam a kezét és fogtam meg a kezét. ahogy mozdult én azonnal követtem a szememmel. Vagy csak a légzését figyeltem. Ez már hihetetlen. Nem, nem szerethettem belé. Lehunytam a szemeimet és megszorítottam a kezét.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 3:08 pm | Rajzolgatni kezdtem a mellkasára miközben hallgattam a szívverését. Nem volt szokásom ilyesmit csinálni, hogy hozzábújjak valakihez.. Vagy éppenséggel a szívverését hallgassam. Vele minden olyan más. Viszont fogalmam nincs arról, hogy miért, de ezzel rá érünk foglalkozni.. Idővel, majd megtudjuk. Vagyis remélem, hogy lassan megvilágosodunk azzal kapcsolatban, hogy konkrétan mi a fene is folyik köztünk. – Nem, egyáltalán nem. – Ráztam meg a fejemet, miután viszonoztam édes csókját. Tökéletes volt.. Hiszen ő is az. – Minden rendben van? – Kérdeztem, mikor hirtelen megváltozott az arckifejezése.. Egy apró pillanat töredékéig, de én észrevettem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 2:28 pm | Pont ugyan azt fogalmazta, meg amit vártam. Ő sem tudja, mit tegyen. Erre már inkább nem is válaszoltam. Halkan simogattam a vállát és a haját. Ki van zárva, hogy szerelembe estem. Megígértem magamnak, hogy nem esek többet szerelembe. Most egyelőre ezen nem akarok gondolkozni. Kibújva alóla simogattam meg az arcát és csókoltam meg. - Fájt? – kérdeztem meg, érdekelt, még sosem csináltam ilyet. És szeretek információt gyűjteni. Furán érzem magam, hirtelen megfájdult a fejem. Ez jelent valamit, de ezt nem fogom kimutatni neki. Valami rossz fog történni, nagyon rossz.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 23, 2013 2:17 pm | Nem vártam tőle szerelmi vallomást és semmi ilyesmit. Mert még én sem tudom, hogy mi zajlik kettőnk között.. Egyszerűen csak szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy ő is ugyan úgy érez, ahogy én.. Hogy mi ez? Nem tudom.. Összezavarodtam. Két nap után nem lehet az ember szerelmes.. Egyszerűen nem és kész. Én amúgy sem vagyok az a szerelmes típus.. Szóval kétlem.. Ez csak megmagyarázhatatlan vonzalom.. Erről van szó.. Semmi másról. – A közeledben nem tudok tisztán gondolkodni, szóval mondhatjuk azt, hogy elég nehéz erre válaszolni.. Egyszerűen szükségem van rád.. És ennek semmi köze a bosszúhoz. Mert akkor elhiheted, hogy nem mentünk volna el idáig. Dehogy miért.. Azt nem tudom. Egyszerűen nem tudom megfogalmazni.. Azt sem értem, hogy mit érzek. – Ráztam meg a fejemet és odabújtam hozzá fejemet a mellkasára hajtva. Nem tudom, hogy mi ez az egész, de jó. És amíg így van a legkevesebb az, hogy kiélvezem. Olyan jó érzés hozzábújni és megcsókolni.. Ilyet még soha nem éreztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 9:01 pm | Halkan simogattam őt, miközben hirtelen elkezdett bombázni a kérdéseivel. Oké, nekem ez még korai. Megvakartam a tarkómat és felültem az ágyban. Olyanokat kérdez, amiről fogalmam sincs. Még magamban sem tisztáztam, de igaza van, meg kéne beszélnünk. - Nem tudom. Érzem, hogy kellesz. De közben nem tudjuk elviselni egymást. Neked ott a bosszúd, nekem meg a mágia. Van köztünk valami, azt tudom. Hirtelen jött minden. Nem, nem bántam meg, hogy ez is megtörtént. Mert valami fenomenális érzés volt. De nem tudom, hogy mit érzek. Vagyis igen, de ezt nem lehetne. – felé fordulva néztem a szemeibe mindvégig. Itt-ott nagyot sóhajtottam. Valahogy olyan kuszán hangzott, ahogy elmondtam. A fejemben jobban összeállt. De azok a szemek, ahogy rám nézett. Hülye lennék második nap szerelmet vallani. Nem, még nem. Meg kell győződnöm, hogy ez valós és nem csak fellángolás volt. - Te? Ugyan ezek a kérdések. – hátra dőlve, ámulva a plafont vártam a válaszát.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 8:47 pm | Már megszokás volt, hogy eltakarjam magam. Bár előtte, már tényleg nincs mit szégyellnem. Mindent látott, amit láthatott. Meg hát a kapcsolatunk két nap alatt eléggé komolynak tűnik.. De nem tudom, hogy neki mi a véleménye erről az egészről.. Viszont tudni akarom. Hogy mit gondol. Mit érez.. Ezt nem lehet máshogy kideríteni, csak ha beszélünk róla. Lehet, hogy korai még, de én nem bírok tovább várni.. – Te.. Mit érzel irántam? Vagy mit gondolsz erről az egészről.. Ami köztünk van.. Vagy éppen nincs? – Kérdeztem bizonytalanul. Életemben nem volt még példa arra, hogy én elbizonytalanodjak valamiben. Neki annyi mindent sikerül elérnie velem kapcsolatban. Még a végén teljesen kifordulok önmagamból.. Csakis miatta! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 8:39 pm | Csak csendben néztem, hogy otthonosan mozgott az ágyamba. Olyan volt, mint egy kislány. Csak nevetve másztam be mellé és terültem el mellette. Annyira jó érzés volt, hogy itt van velem. Simogatva elkezdtem a vállát és magamhoz húzva takartam ki. - Szégyenlős. – takartam el a melleit és csak a válla látszott ki. Elpirulva még szebb. Megtöröltem a száján lévő elkenődött rúzst. Az én hibám, én csókoltam le róla. Elmosolyodva simogattam ajkait továbbra is. Ennél telt és kívánatos ajkai még senkinek sem voltak akit ismertem.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 8:29 pm | Ez az érzés.. Valami mámorító volt. Nem is értem, hogy miért húztam ennyi ideig el ezt az egészet. De tudom, hogy ez az egész azért volt annyira jó, mert pont most történt meg és pont vele.. Nem biztos, hogy mással is ugyanezt éreztem volna.. Egyáltalán nem bántam meg és még azt sem érzem, hogy kevésbé kívánnám, mint előtte. Sőt ez még fokozódott, már ha ez lehetséges. Miután lemászott rólam, hamar eltűnt a fürdőben és egy pillanatra azt hittem, hogy menekülni akar, de inkább csak feküdtem az ágyban és próbáltam felidézni az elmúlt pár percet. Mikor visszajött, már egy alsó volt rajta és megállt az ágy előtt. – Gyere ide mellém. – Mondtam kipirult arccal miközben elbújtam a takaró alatt. Oda akartam bújni hozzá.. Ezek után mindenképpen. Csak féltem, hogy neki nem fog annyira tetszeni az ötlet vagy már el is vettem a kedvét magamtól.. Bár ha így van remélem lesz benne annyi, hogy a szemembe mondja. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 8:19 pm | Mindent úgy tettem, hogy érezze ez nekem is különleges alkalom. Mondhatni, ez volt az első. Még sosem voltam ennyire gyengéd senkihez. Egyre szaporábban vettem a levegőt és mikor Adélaide felnyögött csak széles mosoly kerekedett az arcomon. Nem sokkal később éreztem, ahogy megfeszült a testem és valami kellemes érzés végig fut a gerincemen. Lehető leggyengébben másztam le róla. És egy csókot nyomtam a homlokára. Gyorsan kibújtam az ágyból egyenesen a fürdőig és megszabadultam a kondomtól, majd felhúzva az alsómat sétáltam vissza hozzá és megálltam az ágy előtt. Most mintha kivirult volna, sokkal szebb volt. Már mintha lehetett volna ezt még feljebb fokozni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 8:10 pm | Álmomban sem lehetett volna jobb ez az egész, mint most. Hiszen.. Igen.. Már párszor hajtogattam, hogy tökéletes.. De ha egyszer tényleg az. Elmosolyodtam, ahogy összekulcsolta az ujjainkat ettől csak még jobban éreztem magam. Olyan, mintha egy szerelmespár lennénk. Nem lehetünk azok.. Nem két nap után. Egyszerűen még a gondolata is hülyeség az egésznek. Csak.. Kívántuk a másikat és ennyire. Főleg mivel azt egyáltalán nem tudom, hogy ő vajon mit érez. Olyan jó érzéssel tölt el amikor azt mondja, hogy gyönyörű vagyok.. Elhiszem. Hiszen érezteti velem, hogy több vagyok, mint egy egyszerű lány.. És nem hiszem, hogy csak úgy megszokásból mondja ezt. Két nap alatt nem igazán lehet semmihez sem hozzászokni. Pár perc múlva egy számomra még ismeretlen érzés járta át a testemet és ettől egy picit hangosan fel is nyögtem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 8:03 pm | Ahogy éreztem, igen csak tetszett neki, hogy harapdáltam. A sóhajai mosolyt varázsolt az arcomra. Kezemet kezébe simítottam és összekulcsolva ujjainkat mozogtam rajta. Ahogy tudom, a szűz lányoknak kevesebb százaléka tudja elérni a mennyei gyönyört. Ami kicsit frusztráló, hiszen miért ne élvezhetné, amit nyújtok neki? - Gyönyörű vagy. – ismételtem meg, tudom, rengetegszer mondom neki. De ahogy észrevettem kell a lányoknak ezek a bókok. Hogy nőnek érezzék magukat. Én pedig mindent megadok neki. Mindent, amit megadhatok. Az orra hegyére nyomtam egy utolsó csókot és vártam azt a bizonyos beteljesedést, ami már oly’ közel van.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 7:51 pm | Már annyi minden zavaros a számomra, de egyetlen dolgot kijelenthetek biztosra. Még pedig azt, hogy soha nem akarom őt elveszíteni.. Bármit megteszek azért, hogy vele maradhassak.. Tényleg bármit. Még talán a bosszúmat is képes lennék feladni.. Nem ez hülyeség.. Az mindennél többet jelent a számomra. Úgy érzem, hogy ezzel tartozom a testvéremnek. Nem szabadott volna meghalnia.. Na de mindegy nem szabad ilyesmire gondolnom. Ahogy fogai finoman karcolta a bőrömet.. Hát nem is kellett ennél több, hogy mindent elfelejtsek. Aztán újból birtokba vette az ajkaimat én pedig ugyan olyan szenvedéllyel csókoltam, mint a legelején. Az egész testem bizserget már.. Minden egyes mozdulatától egyre jobban. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 7:34 pm | Sajnos észrevette, hogy picit elkalandoztam. Gyorsan minden kósza, vagy nem oda illő gondolatot kisöpörtem a fejemből. Óvatosan karcoltam végig a vállát a fogaimmal, ügyelve, hogy ne sértsem fel a puha bőrét. Majd szenvedélyesen falni kezdtem ajkait. Elengedtem a lábát és a hajába túrva élveztem a társaságát. Nem hittem volna, hogy ennyire élvezhetek egy lágy, érzelmes szerelmeskedést. Eddigi kapcsolataim minden vad orgiákra hasonlítottak. Elcsábítottam a csajt és leléptem. De ő más. Vele minden más.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 7:07 pm | Nem tudtam elképzelni, hogy min gondolkodhatott eközben, de reméltem, hogy semmi olyanon amin nem kellene.. Vagyis igazából nem tudom, hogy min kellene ilyenkor gondolni. Én személy szerint csak arra tudok gondolni, hogy neki jó legyen.. Tudom ez az első alkalmam, de végül is ez a mi közös első alkalmunk. Nem tudom, hogy lesz-e még ezután több, mert én nem éreztem, hogy ezután az egész után köddé válna minden. De lehet, hogy ő neki már most elege van abból, hogy ilyen ügyetlen vagyok vagy lehet, hogy valamit rosszul csinálok.. Halkan sóhajtoztam, ahogy egyre inkább fokozta a tempót és vigyor kúszott az arcomra, mikor kicsit megharapta a vállamat. Egyáltalán nem volt ellenemre a dolog, sőt kifejezetten tetszett is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 5:30 pm | Elmosolyodva kényeztettem továbbra is. Olyan hihetetlen, hogy az a lány, aki leöntött kávéval, még sosem volt férfival. És pont én vagyok az első számára. Bár ebből semmi jó nem fog kisülni, belegondolok, hogy akár bele is halhatok abba a varázslatba, ami neki a legnagyobb hasznára lesz. Tovább mozogva hessegettem el a fejemből ezeket a gondolatokat. Eddig sem haltam bele, pedig jobban szeretem a fekete máglyát, mit, a normál varázslatokat. Azok unalmasak. Talán ezért is hagyott el Camille. Nem! Most főleg nem rá kéne, gondoljak. Az arcomat a vállába fúrva kissé megharaptam. Nem erősen és én ezzel aztán nem ártok neki. Óvatosan fokoztam a tempót és teljesen belé merültem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 22, 2013 5:10 pm | Olyan gyengéd volt velem.. Egyszerűen tökéletesebb nem is lehetett volna ez a pillanat. Egy darabig még nem mert megmozdulni vagyis gondolom hagyta, hogy megszokjam ezt az érzést. Féltem attól, hogy nagyon fog fájni még akkor is, ha már bőven volt alkalmam arra, hogy fájdalmat érezzek az életemben. Furcsa érzések keringtek bennem aminek még nevet sem tudok adni. Mert két nap után nem eshetek szerelembe, ha már 22 év alatt nem sikerült, akkor nem pont most fogok szerelembe esni. Mondjuk az egyszer biztos, hogy még senki iránt nem éreztem így, mint iránta. Viszont nem tudom megmagyarázni, hogy mi is az amit iránta érzek. Finoman kezdett mozogni én pedig a hátát simogattam mindeközben. Egyáltalán nem volt rossz érzés.. Sőt az még jobbá tette, hogy ezt vele történik meg. Simogatásától és csókjaitól, már a mennyországban éreztem magam.. Nem vagyok benne biztos, hogy én ezt most megérdemlem.. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|