|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 08, 2013 8:11 pm | - Nem vagy rossz. Legalábbis... ha teljes mértékben az lennél, most nem ültél volna le ide velem beszélgetni. Nem vagy gonosz, és rossz... ahogy... egy énem nekem is mindig jó marad. Vagy mondjuk úgy, emberi... - sóhajtottam fel, majd megfogtam ismét a kezét, miután letettem a kiürült poharamat. - Viszont Samantha-nak nem mondtam el valamit... - sóhajtottam nagyot, és lehajotttam a fejemet. Nem, persze hogy nem Samantha miatt jöttem ide néhány hónapja. Azt se tudtam, hogy itt van. Volt egy másik célom... méghozzá óriási. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 08, 2013 8:22 pm | - De azért ne hagyjuk, hogy ez túl gyakran megmutatkozzon. Mert ebből az egészből nem hiszem, hogy sok jó kisülne.. Túlságosan is sok ember akarná ezt kihasználni. Erre már sikerült rájönnöm. - Ha ellenséged van rögtön a gyenge pontodat célozza. Az emberiségedet. Amihez nekem nagyon közel áll Tristan. Habár ezt soha nem voltam hajlandó kimutatni.. Egészen mostanáig. - Mégis mi az, amit nem mondtál el neki? - Kérdeztem felvont szemöldökkel kíváncsiságtól fűtve. Azt hiszem nem valami olyasmiről van szó, hogy vegetáriánus vagy valami ilyesmi.. Ennél sokkal többről van szó. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 10, 2013 5:20 pm | Úgy beszélt, mint aki tudta, hogy milyen az, ha kihazsnálnak. És talán nem is tévednék sokat, ha azt mondanám, hogy... valószínűleg volt is része benne. De nem akartam erre külön kitérni. Mert... én sem szívesen beszélnék azokról az emlékekről, melyek megalázóak nekem. - Hát... arról sosem beszéltem neki, hogy miért jöttem a városba... - sóhajtottam, és lassan, keserű mosollyal emeltem fel a fejemet. - Van itt valaki... aki fontos nekem... aki miatt muszáj volt idejönnöm, mert talán... veszélyben van az élete... - suttogtam, és lehunytam a szemiemet. Nem tudtam a lány nevét, egyszerűen sejtésem sem volt róla, ami eléggé hátrányos... de azonnal felismerem, ha szembe jön velem... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 10, 2013 5:35 pm | Elhessegettem mindenféle régebbről beugró emlékképeket. Nem akarok ezekre emlékezni, mert felesleges. Meg amúgy igazából semmire sem akarok emlékezni az egésszel kapcsolatban. Nem szokásom elmélyedni az emlékeimben, hiszen voltaképpen nincs is miben. Nem a múltban akarok élni. A jelenben. Ahhoz pedig nem kellenek hülye emlékképek. Ezek lesznek később azok.. Egyre kíváncsibb és kíváncsibb lettem, hogy mégis miről van szó. Különböző elméleteket kezdett el gyártani a fejem. Ezekből egyik sem tűnt valószínűnek. Még csak a közelében sem voltak egy értelmes oknak.. Na mindegy. Ezért is nem szeretek előre gondolkodni. - Valaki? Egyáltalán tudod, hogy ki az? Nem mellesleg miért lenne veszélyben? - Tényleg érdekelt, hogy mégis miről beszél. Ki lenne veszélyben és voltaképpen miért? Az már egyszer biztos, hogy nem egy férfiról beszélünk. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 14, 2013 9:34 pm | - Van a múltamnak egy... olyan része, amiről senki nem tud. New Orleans... - suttogtam, és halkan felsóhajtottam. - Volt ott egy lány. Gyönyörű volt... tökéletes... éppen akkor tudta meg, hogy az apja meghalt a háborúban... - sóhajtottam fel, és beletúrtam a hajamba, miközben még mindig meredtem magam elé, mint valami idióta. - Tökéletes volt... nem engedhettem, hogy eméssze a bánat - ráztam meg a fejem. - Először csak megigéztem, majd... vámpírrá változtattam. Talán életem legrosszabb döntését hoztam meg vele... - nyeltem egyet. - A lényeg a lényeg, hogy nemrégiben felfedezést tettem egy másik lányról... aki ugyanúgy néz ki, mint az a másik 1944-ben - bambultam el. - Először azt hittem, hogy talán a Petrova ág leszármazottai lehetnek, de azt gyorsan kilőttem... hiszen nincs még egy hasonmási szál. És ők sem hasonmások, hanem... egy varázslat... egy gonosz boszorkánytól... azt hiszem... de még semmi sem biztos - ráztam a fejemet. - Veszélyben van. És rá kell jönnöm, hogy ki veszélyezteti az életét. A múltban az a lány fontos volt nekem... és a mostani lány rá emlékeztet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 15, 2013 10:25 pm | Hmm.. A múltjának egy olyan részét készül megnyitni előttem, amit még senkinek sem mondott el. Mondhatni megtisztelő. Nem gondoltam volna, hogy rögtön ekkorát ugrik a kapcsolatunk azzal, hogy békésebben viselkedünk. Meg hát sokkal egyszerűbb kezelni a helyzetet, ha csak ketten vagyunk. Mondjuk örülök, hogy beavat a dolgokba.. Mert így talán az én itt töltöm időm is kevésbé lesz unalmas. Bármilyen kisebb-nagyobb buliban benne vagyok. Abban is, ha meg kell védeni valakit. Csak legyen izgalom és engem már meg is vettek az egésszel. Főleg, ha tényleg üldöznék.. Hogy én azt mennyire imádnám.. – Szóval konkrétan annak a lánynak az ikertestvére után kutatsz, akit vámpírrá változtattál. Gondolom ő már halott.. Vagyis hát ezek szerint. Biztos vagy benne, hogy nem ő az? Meg pontosan hogyan is néz ki az a lány? Ha esetleg összefutnék egy a leírásoddal megegyező személlyel eldugnám a pincében. – Néztem rá hatalmas vigyorral az arcomon. Na ott biztos, hogy senki nem keresné. Mondjuk valószínűleg ennyi kérdést meg sem tud jegyeznie egyszerre. – Láttad már valahol ezt a lányt, mellesleg? – Kérdeztem érdeklődve. Bár hülye kérdés.. Valószínűleg igen, ha rájött, hogy él egy ilyen lány.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 10:27 pm | - Talán halott. Talán nem. Nem tudom. Magára hagytam... vagy ő hagyott magamra - vontam egyet a vállamon. Felnevettem a szavaira, majd megpaskoltam a szemét. - Nem tudok személyleírást adni róla, de kedves vagy - mondtam én is vigyorogva. - Olyan, mint a többi. A haja gyönyörű barna... kissé sötétebb... hosszú. A szeme... már nem emlékszem a színére... - próbáltam emlékezni. - A jelenben nem... vagyis, úgy értve, hogy most, az utóbbi években nem. Csak azt tudom, hogy olyan, mint Ő. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 20, 2013 8:14 pm | – Gondolhattam volna, hogy nem maradsz ott mellette és vigyázol rá. A kitartás mások mellett mondjuk úgy, hogy nem a te műfajod. Azért remélem Samantha-val kivételt teszel. – Tudom, hogy már egy fajta békét kötöttünk és bevallottam, hogy fontos a számomra, de ez akkor sem fog változtatni az igazságon, hogy magamra hagyott. Azért ezt nem fogom elfelejteni. Valószínűleg soha. Ez nem olyan dolog, amit bárki könnyen elfelejtene. – Szóval akkor várunk arra, hogy belefuss a kis hasonmásába? Nem gondolod, hogy akkor inkább a várost kellene járni ahelyett, hogy itt ücsörgünk? – Kíváncsi vagyok, hogy ki volt ekkora hatással rá, hogy képes keresni. Engem nem keresett.. Mondjuk nem hiszem, hogy gondolt arra, hogy én is olyan lettem, mint ő.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 23, 2013 11:24 am | - Áh, ez olyan bonyolult volt mindig is - forgattam a szemeimet. - Nem vagyok valami kitartó, de... én igyekszem - sóhajtottam. - most viszont tudom, hogy addig kell keresnem, míg meg nem találom. Egyszerűen érzem azt, hogy valami miatt veszélyben van... legalábbis azt hiszem... mostanában kissé idegbajosabb vagyok, mint az elmúlt évszázadokban - sóhajtottam fel, és halkan felnevettem, de nem örömömben. - Én most szívesebben ücsörgök itt veled. Tudod... békülni jöttem ide. Nem arról a lányról beszélni - sóhajtottam fel, és megfogtam Naomi kezét. - De tudom, hogy rád számíthatok. Mostantól... remélem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 23, 2013 5:37 pm | - Majd szépen lassan beléd nevelem a kitartást, hidd el. - Kacsintottam rá vigyorogva. Azt hiszem én elég kitartó voltam. Egészen mostanáig nem adtam fel, hogy megtaláljam Tristan-t. Sikerült is, szóval.. A kitartás mondhatni az erősségem. Máris van egy különbség közöttünk. - Szóval a békülés már meg volt. És még mindig itt ücsörgünk, mint a kiscserkészek arra várva, hogy esetleg pont itt fog elsétálni? Vagy valaki ledobja elénk a hulláját? Most komolyan Tristan? Ha azt hiszed, hogy veszélyben van.. Akkor szedd össze magad és keresd meg. Ha akarod még segítek is. Úgy sincs jobb dolgom. - Rántottam egyet a vállamon. Kíváncsi vagyok ki az, akit ennyire meg akar védeni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 30, 2013 10:28 am | - Hát, már nagyon is látom, hogy mi a különbség kettőnk között. Te egy tökéletes... kitartó lány vagy. Én pedig... mindig mást csinálok, mint amit várnának, és sosem tudom, hogy mit rontok el, pedig az igazság éppenhogy nem szúrja ki a szememet. Ez egy rosszféle hozzáállás - vontam egyet a vállamon. Nem tudok már változni. Több évszázadot leéltem így, ezek után én már nem tuodk mit csinálni. Ez a kialakult jellemem. Felsóhajtottam, és felnevettem utána. - Egyelőre azt akarom megfejteni, hogy annak a lánynak mi köze van ahhoz a múltbélihez... - köszörültem meg a torkomat. - tudtommal nem volt lánya... hogy talán ez a mostani lány az unokája legyen, és... annyira hasonlítson. Vagy talán éppenhogy szórakozik velem, és csak megváltoztatta a nevét, de ez annyira kizártnak tűnik... nem tudom. Egyetlen hasonmás vérvonal van, de... még egyszer nem jöhetett létre... ami még maradt, hogy valami varázslat sújtotta a lányt, csak tudnám, hogy... miért - köszörültem meg a torkomat. - Én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem vagyopk képes megszabadulni a múlttól? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 30, 2013 10:53 am | - Akkor azt hiszem itt az ideje annak, hogy te tanulj tőlem. Egy kis kitartástól még nem fog megfájdulni a fejed. Na meg, ha itt maradsz velem vagyis igazából én maradok itt veled egy idő után talán erőt merítesz a kitartásomból és te is ki fogsz tartani. Most szépen eldöntöd, hogy mit akarsz. Mi az a cél, amit jelen pillanatban el szeretnél érni. Aztán pedig nem adod fel, amíg véghez nem viszed. – Ha meg akarja találni a lányt, hát akkor nem kellene itt ücsörögnünk, hanem megkeresnünk. Mert, ha olyan ráérősen csinálunk mindent, mint én a lány még simán meg is halhat. Nekem is kellett majdnem 900 év ahhoz, hogy megtaláljam. De ha éppen elhűltek a nyomok legalább jól éreztem magam és nem azon görcsöltem, hogy most miért nem hallok felőle semmit. – Szóval akkor keressük meg a lányt. Vagy ücsörögjünk ezer évig azon, hogy milyen varázslat miatt néz ki pontosan ugyanúgy, mint az a másik. – Én a megkereséséré szavazok, mert akkor már az is kiderülhet, hogy Ő az csak nevet változtatott. Ami a vámpírok körében nem olyan ritka dolog. Néha jó másnak kiadni magad. Főleg, ha szeretnél elszakadni a múlttól. Én még így nem éreztem.. Ezért is maradtam a saját nevemnél.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 04, 2013 5:45 pm | Még mindig tanácstalan voltam. Egyszerűen nem tudtam belegondolni abba, hogy mi lesz, ha találkozok azzal a lánnyal. Vajon miben fogok változni? Vagy egyáltalán be áll majd valami változás? Megáll az idő? Az én világomban biztos... Serenity különös nő volt számomra. És meg kell jegyeznem, de nem állok még készen, hogy az élethű másával találkozzam. Talán pontosan ezért akartam ezt ennyire húzni. - Hát... legyen szó akármiről is, azt hiszem, neked van igazad. De elég gyáva egy barom vagyok - álltam fel, és az előbb kihozott whiskybe kortyoltam bele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 04, 2013 7:40 pm | Nem gondoltam volna, hogy Tristan ilyen gyáva. Jó, oké lemondott rólam, de az nem egyenlő a gyávasággal. Amúgy sem volt kötelessége felnevelni, csak elég pocsék úgy élni, hogy vannak halovány emlékeid valakiről, aki veled volt az életed elején aztán pedig köddé válik, mintha ez olyan egyszerű és természetes dolog lenne. De felesleges a múlton rágódni most a jelenre és a jövőre kell koncentrálni. Ami ezt a lányt foglalja magában. - Na, de most itt vagyok és teszek ez ellen. Azt akarod, hogy seggbe rúgjalak vagy megindulsz magadtól is keresni ezt a lányt? - Néztem fel rá komolyan. Semmi értelme az időhúzásnak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 08, 2013 7:08 pm | - Jó-jó-jó. Olyan vagy, mint az anyám volt -vigyorogtam szélesen, persze nem gunyorosan, inkább viccelődve. Hiszen meglehetősen vicces volt a helyzet. - Jól van... megyek. Azt hiszem, hogy előbb visszamegyek Samantha-hoz, valami emberibb külsőt varázsolok magamnak, aztán megindulok keresni azt a lányt - sóhajtottam fel, majd kezet csókoltam neki de ezt is szemtelenül. - Vigyázzon magára, kisasszony! - nevettem fel, majd gyorsan eltűntem a szeme elől.
(Samantha lakása) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 09, 2013 5:46 pm | - Ne is legyél nyuszi. Még a végén kénytelen leszek letagadni, hogy úgymond az apám vagy. - Mondtam nevetve. Bár komolyan gondoltam. Talán még képes lennék letagadni, hogy bármi közöm van hozzá. Férfi létére igazán összeszedhetné már magát, hogy szembe merjen nézni egy nővel.. Mikor kezet csókolt és elköszönt csak megforgattam a szemeimet. Tristan.. Talán soha nem fog felnőni. De nem is kell. Miután eltűnt sóhajtottam egyet és beindultam a házba, hogy egy kicsit lepihenjek. Ha nem is fizikailag, de érzelmileg teljesen lefáradtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 31, 2013 11:50 pm | Szinte az egész házat széttúrtam már unalmamban. Minden egyes zugát felmértem. Hála az égnek, hogy ezt nem nekem kell összetakarítani. Mintha az imáim meghallgattattak volna haza is ért az én vérbankom. Egyben a bejárónőm. Az egyszer biztos, hogy mára eleget dolgozott. Meg úgy az elkövetkezendő jövőre is.. - Hát végre itthon vagy. Tényleg irtózatosan munkamániás vagy. Talán ki kellene lépned.. Ja, és takaríts ki mire hazaérek. - Igéztem meg, majd mikor bólintott elvigyorodtam. Imádom az embereket irányítani.. Talán egy kicsit túlságosan is, de ez vagyok én.. Ha nem tetszik valakinek.. Hát sajnálom így járt. Senki kedvéért nem fogok változtatni a viselkedésemen. Még gyorsan átöltöztem mielőtt távoztam, de természetesen csak ledobáltam a ruháimat, hiszen úgy is van, aki eltakarítja utánam.
| Utcák. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 18, 2013 3:07 pm | <--- Erdő
Ha Tristan valaha is keresni fog, akkor itt fogja megtenni. Akkor pedig rá fog jönni, hogy nem igazán tartozom az élők sorába. Vagyis élek. Csak test nélkül, ami eléggé kellemetlen. A kanapén észrevettem a ház eredeti tulajdonosát, ahogy alszik. Tetszik, hogy tudja hol a helye. Még akkor is, ha én nem éppen vagyok itt. Nem igazán volt helyem a lakáson belül, szóval inkább úgy döntöttem, hogy kint foglalok helyet. Térdeimet átkarolva ültem és bámultam bele az éjszakába. Remélvén, hogy valahol, majd felbukkan Tristan. Azt akartam, hogy érdekelje mi van velem. Még, ha az esetek többségében pont az ellenkezőjét bizonyítom be. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Dec. 13, 2013 10:29 pm | (Tristan és Samantha lakása)
A szívem szinte majd kiugrott a torkomon... nem voltam képes rendesen levegőt venni. A lakás nem volt távol tőlünk, nem is volt teljesen felkészülési időm... mitől féltem? A szívem mélyén már éreztem, hogy valami baj van, és... istenem, mégis mit kellene tennem, ha tényleg történt valami? Samantha-ra néztem, majd elengedtem a kezét, és nem érdekelt, hogy ki lát meg, ott termettem a bejárati ajtó előtt, és verni kezdtem az ajtót. - Naomi! - üvöltöttem be. Nem is tudom, mi vegyült a hangomba... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Dec. 13, 2013 10:49 pm | Láttam, hogy egyre feszültebb lesz, ahogy közeledünk a lakáshoz. Lehet, hogy nem volt annyira jó ötlet ez az egész. Jobb lett volna, ha annyiban hagyom most csak még jobban kiborult. Legalábbis ezt éreztem és láttam rajta. Csak nyisson ajtót vagy bukkanjon fel valahonnan, mert ha nem teszi, akkor ennek nagyon nem lesz jó vége. Tristan pillanatokon belül, már az ajtó előtt volt és dörömbölt rajta, mint akinek elmentek otthonról. Odasiettem hozzá és nem érdekeltek a következmények a vállára tettem a kezeimet. - Shhh.. Ha itthon van, már rég meghallotta ezzel csak a szomszédokat fogod felébreszteni.. Nyugodj meg. - Suttogtam, miközben a hátát kezdtem simogatni és lábujjhegyre pipiskedve belecsókoltam a nyakába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 09, 2014 9:22 pm | Szinte éreztem, hogyan esik szét a kezeim alatt a fa, melyből az ajtót készítették. Soha életemben nem kínzott még ennyire rossz érzés, és azt hiszem, ha ez így marad, viharosan fogok szívrohamot kapni annak ellenére, hogy vámpír vagyok, és jóformán lehetetlenség, hogy bármiféle emberi betegség végezzen velem. Ostobaság talán... de akkor is, jóformán halálfélelmem támadt. - Hát nem érted?! Talán valami baja esett! - kaptam el Samantha kezét szorosan, és csupán akkor vettem vissza a vehemenciából, mikor megláttam tekintetében azt, amit sosem akartam elérni. - Saj... sajnálom... én nem akartam fájdalmat okozni... - nyeltem egyet, és rögtön visszavettem a hangomból, most úgy pislogva, mint egy megsebzett házieb. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jan. 10, 2014 9:53 pm | Nagyon is tisztában voltam azzal, hogy milyen Tristan. De arról fogalmam nem volt még, hogy mire képes, ha egy családtagjáról van szó.. Soha nem beszélt nekem erről. Miért is tette volna? Én játszottam az elérhetetlent most pedig mondhatni a karjaiba vetettem magam, mert tisztában vagyok azzal már, hogy meg kell ragadnom a pillantott. Ez az, amire a szellemlét megtanított. Félelem? Nem szoktam félni. Általában jól kiszámítom a helyzeteket és, ha félek is előbb szorítom sarokba, mintsem foglalkoznék vele. Most pedig képtelen voltam erre.. Megijedtem tőle.. Elkapta a kezemet és nem is a fizikai fájdalom volt az, ami lekötötte a figyelmem.. Hanem az, amit a szemében láttam. Tényleg fontos neki.. Nekem is elborult az agyam most pedig neki is.. Nagyon úgy néz ki, hogy minket egymásnak teremtettek. Erre nincs más magyarázat.. Két nem normális egymásra találása.. - Semmi gond.. Semmi gond. - Nyugtattam meg, majd gyengéden átöleltem.. Féltem, hogy ellök magától. Én egyszerűen csak támaszt akarok neki nyújtani. Ennyi az egész. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jan. 10, 2014 9:58 pm | Itt voltam de ugyanakkor még sem. Mégis ki várhatja el tőlem, hogy őrizzem a házamat, mint valami kutya? Meguntam a várakozást. Azt hittem Tristan hamar fel fog bukkanni, de ezek szerint még sem vagyok annyira fontos személy, mint azt gondoltam. De miért is hittem azt, hogy fontos lehetek a számára? Ez egy nagyon jó kérdés, mert már én magam sem tudom megmondani. A lényeg az, hogy most megint itt vagyok. Amit látok az egy eléggé indulat fűtött jelenet. Az ajtómnak mondhatni annyi. Talán ők is látnak.. Vagy legalább Samantha. Ha az a kis boszorkány látott neki is kell.. Nem tudom mennyire volt kicsi, csak remélni tudtam, hogy átadja neki az üzenetem.. Mármint Tristan-nek. A lényeg, hogy kapcsolatba kell lépnem velük. Hogyan? Beszélek vagy hallják vagy nem.. Még mindig új nekem ez a szellemdolog.. - Az ajtót ti fogjátok rendbe hozni. Felőlem csinálhatjátok puszta kézzel is, de a lényeg az, hogy a ház maradjon egyben. - Szóltam oda nekik, majd közelebb mentem vagy inkább lebegtem, már én sem tudom.. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 02, 2014 8:46 pm | Nem akartam megijeszteni őt... de a szívem legmélyén tudtam, hogy most nagyon rosszat tettem... annak ellenére, hogy próbálom kontrolállni magamat, mindig elkalkulálok valamit, és akkor jobb, ha senki nincs a közelemben. Ő most sajnos itt volt... és látta azt az arcomat, amit én nem biztos, hogy láttatni akartam vele. Persze úgy tiszta, hogy ismerjük ki egymást, én ismerem őt, mikor éppen elmentek neki otthonról, és ezek szerint most már... többé-kevésbé ő is látott belőlem mindent. Viszonoztam az ölelését, de a következő pillanatban valami oolyasmire lettem figylemes, amire nem számítottam. Vagy... talán megőrültem?! - Te is hallottál valamit? - bámultam az ajtó felé. Vagyis inkább... fél órával ezelőtt talán ajtó volt. Most már azzal a két hatalmas ökölnyommal nem biztos, hogy ajtó látszatát keltette. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Feb. 06, 2014 9:41 am | Nekem is megvolt a sajátos kirohanásom, szóval semmi okom nem volt arra, hogy őt is elítéljem. Szeretem őt így is.. Ezekkel a sötét, apró kis foltokkal a lelkében. Nem egy angyalhoz akarom kötni az életemet. Aggódik. Pusztán ezzel az egyetlen egy szóval meg tudom magyarázni, hogy miért esett majdnem nekem.. Oké.. Abban a pillanatban egy picit megijedtem tőle, hiszen nem erre számítottam, de ettől még nem fogok felvenni minimum két lépés távolságot tőle. Azzal csak rontanék a helyzeten. A hang, amit hallottam túlságosan is ismerős volt.. Egy ideig azt hittem, hogy csak képzelődöm, de mikor Tristan is rákérdezett lehunytam egy pillanatra a szemeimet és koncentrálni kezdtem. Mikor kinyitottam megláttam Naomi-t. Tritsan arckifejezéséből ítélve ő nem látta, ami csak azt jelentette, hogy... - Kinek tettél keresztbe ennyire? - Beszéltem látszólag a levegőbe. Egy erre járó simán hülyének nézhet.. Nem, mintha érdekelne. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|