|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 11:56 am | Megnyugtató volt ahogy a karjaimban volt épségben. Soha többé nem engedem el egyedül sehova. Kicsit lehet, hogy már kellemetlen lesz számára, de számomra a legfontosabb az, hogy biztonságban tudjam. - Akkor ha elég kipihentnek érzed magad irány pakolni. Ha akarod még segítek is. - Nevetése zeneként hatott a szívemnek és egy gyors csókot loptam tőle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 1:17 pm | - Rendben segíthetsz, de egyenlőre túl jó itt az öledben, hogy nekiálljak pakolni. - Mosolyogtam, és viszonoztam lopott csókját, amit én végül egy kicsit elmélyítettem. - Főleg, hogy ötletem sincs mit rakjak be. - Gondolkoztam el hirtelen a csók végeztével. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 1:46 pm | - Hmm, jobban belegondolva. - Simítottam végig testén egy huncut vigyorral az arcomon. - A legegyszerűbb ha semmit. Minek egyáltalán rád ruha? Teljesen felesleges. - Vigyorogva megcsókoltam és eldőltem vele együtt az ágyon. Kendra létezéséről is megfeledkeztem. De arról soha nem fogok, hogy ezt még valahogy megbosszúlom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 1:56 pm | - Vajon miért egy ilyen válaszra számítottam?! - Kérdeztem elvigyorodva, és eldőlt velem az ágyon. - Azért befogok rakni egy két ruhát, de azok is kitudja meddig lesznek meg, főleg ha leszakítod rólam. És ne mond, hogy nem volt már rá példa. - Vontam fel szemöldökömet mosolyogva, és hosszan megcsókoltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 2:41 pm | Kezem finoman végigsiklott testén miközben továbbra is vigyorral az arcomon néztem rá. - Hmm. Leszakított ruhadarab? Egyáltalán nem rémlik. - Nevettem fel, majd viszonoztam édes csókját és gyengéden megcsikiztem. - Nos akkor viszont irány bepakolni az a pár ruhát, de ha lehet legyen köztük valami olyan is amit nem sajnálsz ha eltépnék. - Kacsintottam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 2:50 pm | - Azt valahogy gondoltam, hogy nem fog rémleni. - Mosolyogtam, és megcsikizett csókközben, mire gyorsan elváltam ajkaitól, és halkan felnevettem. - El a kezekkel! - Nevettem, és egy kicsit eltávolodtam tőle. - Én mindegyik ruhámat sajnálnám ha eltépnéd. - Másztam ki az ágyból, és a szekrényhez léptem. -Na akkor segítesz? - Kérdeztem visszafordulva felé. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 3:08 pm | - Na ilyet se mondtál még nekem. - Néztem rá kikerekedett szemekkel, majd végül ahogy ő kimászott az ágyból én leültem az ágy szélére. - Te mutatod, hogy mit szeretnél én pedig rábólintok ha jöhet. Aztán majd elmehetünk vásárolni is.. - magam sem tudom mire vállalkozom - mert elvileg én elszakítom a ruháidat. - Vágtam értetlen képet, majd szinte rögtön fel is nevettem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 3:22 pm | - Rendben akkor keresek valamit. Vásárlás? Tudod ezt még egy férfi se ajánlotta sem nekem. - Mosolyodtam el halványan ahogy a ruháim közt kutattam. - Elvileg... Én máshogy emlékszem de mindegy. - Sóhajtottam fel halkan, és felmutattam egy farmernadrágot, és egy egyszerűbb felsőt. - Ezek jöhetnek nem? - Kérdeztem halványan elmosolyodva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 3:34 pm | - Különleges lány vagy, megérdemled. És ez egy vissza nem térő alkalom. - Hátradőltem az ágyon amíg ő ruhái között kutatott. Most már annyira a vámpírok nem lesznek oda érte, de az egyetlen dolog amiért aggódhatok még az Kendra. Soha nem fogja feladni és ezt nagyon jól tudom. Felemeltem a fejemet, majd csak bólintottam és vissza is tettem a puha ágyneműre. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 3:39 pm | - Majd még átgondolom. - Mosolyogtam, és amint rábólintott a két ruhadarabra amit mutattam tovább kutattam, és be is tettem őket egy táskába. Mikor végeztem az ágyhoz léptem. Közelebb hajoltam hozzá, és egy puszit nyomtam arcára. - Min gondolkodsz ennyire? - Kérdeztem, eltávolodva tőle, de nem álltam fel az ágyról.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 3:45 pm | - Semmin csak nekem azért úgy néz ki fárasztóbb volt az éjszaka. - Végül is egy sikert zárhatok magam mögött. Most már tudja magát kontrollálni ha még nem is emlékszik rá, de ez nagy lépés. Magamra húztam Aurorat és simogatni kezdtem a hajtincseit egy puszit nyomva feje búbjára. Nem sokára nálam leszünk és minden egyes percben vigyázhatok rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 4:01 pm | - Nem muszáj mennünk még. Igazából még én is fáradt vagyok kissé. - Sóhajtottam fel halkan, és amint magára húzott, fejemet mellkasára hajtottam, és egy kicsit lehunytam szemeimet. - Hosszú volt az éjszaka. Már amennyire emlékszem belőle. - Mondtam és szinte bele is borzongtam a gondolatba. A fájdalom volt a leginkább az amire emlékeztem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 4:10 pm | - Akkor pihenjünk egyet. Kúsztam fel a párnák irányába közben őt magamhoz szorítottam, hogy ő is jöjjön. - Én emlékszem mindenre. Észnél kellett lennem. Segítettem egy vérfarkason. A második átváltozása volt. - Nagyot sóhajtottam és lehunytam a szemem. Fárasztó volt az éjszaka. Akkor meg végképp ha magadnál vagy. Azóta se volt időm aludni. De legalább tudom, hogy Aurora jól van. Szóval most már nyugodtan hunyhatom le a szemem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 4:21 pm | - Ha nagyon fáradt vagy, nyugodtan aludj egyet. - Vetettem fel az ötletet, ahogy feljebb kúszott velem a párnákhoz. - Akkor valóban fárasztó lehetett az éjszaka. Ugye majd velem leszel a második átváltozásnál? - Kérdeztem egészen halkan, és felnéztem rá, habár Ő már lehunyta szemeit. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 4:39 pm | Mosoly kúszott az arcomra, habár kicsit keserű volt, de őszinte. - Természetesen veled leszek. - Most is vele lehettem volna, ha nem ajánlom fel a segítséget. És már elve rossz belegondolni, hogy már a második átváltozása. Az elsőnek sem szabadott volna megtörténnie. Az én hibám. Az én múltam miatt történt meg ez. De megpróbálom a legjobbat kihozni belőle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 09, 2012 5:22 pm | - Akkor már nem lehet olyan rossz. - Mondtam egészen elhalkulva a végére. Csak kerüljön a szemem elé, Kendra! Talán soha nem fogja abbahagyni, és az első amit megfog tenni, hogy engem kicsinál. Azt hiszi nem tartok ki sokáig, de tévedni fog. Ezek után bármit képes leszek kibírni. - Ne hibáztasd magadat... - Szólaltam meg hirtelen. Tudtam, hogy talán hibáztatja magát emiatt. Akárhányszor történik velem valami, mindig ez van. - Végül is azzá váltam aki valójában vagyok. - Néztem szemeibe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 2:35 pm | Hiába kért arra, hogy ne hibáztassam magam legbelül mindig is úgy fogom érezni, hogy az én hibám volt. Utána kellett volna mennem.. - Szerintem mind a ketten tudjuk, hogy te ezt nem így fogod fel. Bár ezen a felfogáson bármikor segíthetek. Ketten összehozzuk a dolgokat, ha szeretnéd. - Felé kerekedtem és csókolgatni kezdtem a nyakát a vállát, majd szenvedélyes csókot leheltem ajkaira. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 10, 2012 5:41 pm | - De igen is így fogom fel. Nem maradhattam örökre ember. Valami oknál fogva úgyis kiváltottam volna! - Makacskodtam már csak azért is. - Összehozzuk ketten? Hát erre hogy mondhatnék nemet? - Húztam ajkaimat egy halvány mosolyra, és fölém kerekedett, és szinte rögtön el is kezdte csókolgatni nyakamat, és vállamat. Majd egy szenvedélyes csókot kaptam, amit viszont nem hagytam annyiban, és karjaimat összekulcsolva nyaka körül, elnyújtottam a csókot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 4:14 pm | Ahogy elnyújtotta a csókunkat akaratlanul is vadabbul kezdtem csókolni és simogatni kezdtem az egész testét. Hosszú perceket töltöttünk el így, majd nagy nehezen elváltam az ajakitól. - Ha így folytatjuk soha nem jutunk el hozzám azt ugye tudod? - Vontam fel a szemöldökömet és gyengéd csókokat leheltem ajkaira. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 9:25 pm | Vadabbul kezdte csókolni ajkaimat, és éreztem ahogy keze bejárja testemet. Egyszerűen képtelen voltam elszakadni ajkaitól, így tovább csókoltam. - Igen tudom! - Bólintottam enyhén, de nem húzódtam el tőle, hagytam, hogy lágy csókokat nyomjon ajkaimra, majd a végén én csókoltam meg csak kicsit hosszabban a kelleténél. - Igazad, tényleg nem fogunk így eljutni hozzád egyhamar. - Vigyorodtam el. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 2:12 pm | Nagyot sóhajtja húzódtam le róla. - De azt hiszem jobb lesz, ha az ilyen dolgokra nálunk térünk ki. De akkor most már tényleg készüljünk össze. - Dörzsöltem meg a szemeim. Már kezdtem eléggé fáradt lenni, de leginkább a saját ágyamban szerettem volna lehajtani a fejem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 6:38 pm | - Nem kerítünk sort még nálad se ilyenre. Maximum csak akkor ha jól kialudtad magad. - Mosolyodtam el halványan, és kimászva az ágyból, felvettem egy kardigánt magamra, és egy kicsit kényelmesebb cipőt. Kezembe vettem táskámat és már indulásra is készen voltam. - Én már kész is vagyok! - Néztem Sean szemeibe. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 7:03 pm | - Na ne akard ezt megvonni tőlem. Erre mindig van energiám. - Vigyorodtam el, majd mikor végre felállt és úgy látszott elkészült, magamhoz húztam és szenvedélyesen megcsókoltam. - Szeretlek. - Simítottam meg az arcát. - Akkor indulhatunk? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Szept. 12, 2012 7:34 pm | - Egy szóval sem mondtam, hogy megvonom, tőled, csak látom rajtad, hogy fáradt vagy. Meg persze én is az vagyok, bármennyire is tudnánk mindketten még szorítani ennek energiát. - Mosolyogtam, és ahogy odajött hozzám, és magához húzva adott egy szenvedélyes csókot, viszonoztam neki, és kezem arcára tévedt. - Ahogy én is szeretlek! - Billentettem egy kicsit oldalra fejemet, érezve, hogy arcomon van keze. - Indulhatunk. - Bólintottam, és kezemet összekulcsoltam az övével. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 13, 2012 2:56 pm | - Rendben akkor. - Finoman megsimítottam a kézfejét és rá mosolyogtam. Azután kivettem a kezéből a táskáját, majd elindultunk a kijárat felé. Az ajtót bezárva magunk mögött szálltunk be a kocsimba és indultunk el hozzám. Ahol valószínűleg az első napirendi pont a pihenés lesz.
(Sean lakása) |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|