|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 9:19 pm | -Sajnálom!-Álltam fel el engedve őt és fel s alá járkálva. -Igazad van nem érdeklem kegyelmet-Mondtam tovább járkálva. Én szeretem ő nem ez várható volt nagyon is. Idióta vagyok, hogy újra eljöttem. -És te? Valami lettél érzem.-Suttogtam rá nézve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 9:34 pm | Elengedett, és felállva a kanapéról elkezdett fel-alá járkálni a nappaliba, én pedig csak figyeltem, és egyelőre nem léptem elé ezzel megállítva Őt. - Nem az, hogy nem érdemelsz, egyszerűen csak... - Kezdtem bele, de aztán hirtelen felálltam és elé léptem. Kezeimet mellkasára raktam, és egy lépéssel közelebb léptem hozzá. Talán ez meggondolatlan volt, de aztán nem léptem vissza. - Elveszítettelek, és még csak az okát sem tudtam egészen mostanáig. Nem gondolnád mennyi ideig gondoltam erre.. Okokat kerestem, és arra is gondoltam, hogy téged is megkereslek. De nem láttam értelmét, mert úgy éreztem nem kellek neked, hogy nem véletlenül mentél el. - Mondtam el teljesen őszintén, szemeit fürkészve. - Vérfarkas vagyok. - Válaszoltam, és eltávolodtam tőle egy kicsit.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 10:33 pm | Megállított ekkor a szívem hevesebben kezdett verdesni, mint egy kolibri szárnyai. -Paraszt voltam egyszerűen-Mondtam egyik ujjammal feljebb húzva a fejét. Elég magas voltam és ő meg picike. -A saját életemnél is jobban kellesz nekem-Suttogtam a szemeit fürkészve, majd hirtelen hátrébb lépett és elmondta mi is ő. Letablózott. -Mióta-Néztem pislogás nélkül a földet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 10:43 pm | "A saját életemnél is jobban kellesz nekem!"- Visszhangzott ez a fejemben amint kimondta. Nem tudtam mit mondjak, vagy hogy egyáltalán mit tegyek. Még sosem voltam ilyen helyzetben, és nem is nagyon gondoltam rá, hogy ilyenkor mit kéne tennem. - Azért az életedet ne add fel miattam! - Mosolyodtam el halványan. - Nem olyan rég. Két-három hónapja tudom, és nem rég volt az első átváltozásom. - Mondtam és visszaléptem hozzá, de Ő akkor is a földet bámulta. - De ettől még ugyanolyan vagyok. - Mondtam halkan, hátha a szemeimbe néz végre.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 11:18 pm | -pedig megtenném!-Suttogtam. Vérfarkasokról szóló össze dolog ami eszembe jutott felcsillant. Akkor meg kellett hallania valakinek. Furcsa, nem az jutott eszembe, hogy egy gyilkos, ha nem az, hogy milyen rosszul viselhette ezt a dolgot. -Tudom-Húztam magamhoz és megöleltem. -Kérlek Rory bocsáss meg nekem-Szólítottam ismét úgy, mint rég és szorítottam magamhoz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 11:34 pm | Valamilyen szinten megnyugodtam, amint felnézett rám, de aztán magához ölelt, én meg hagytam magam, viszonoztam ölelését - Megbocsájtok! - Mondtam szinte suttogva. Eszembe jutott pár emlék régről. Mikor még ugyanígy ölelt, szorított magához. Talán már túl sokáig is öleltük egymást, de én hagytam magam, és nem is szakítottam meg ezt a pillanatot.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 11:44 pm | -Most már itt vagyok és megvédelek, ha barátként is.-Sóhajtottam nagyon és erősebben szorítottam magamhoz. Ha barátja van, hanem én szeretem és várok rá. Újra az enyém lesz. Éreztem az illatát amitől a hideg is kirázott. Régen is tudtam mit szalasztottam el, de most még inkább fájt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 7:17 am | - Köszönöm. - Mondtam, és éreztem, hogy erősebben szorított magához. Bár azt mondta, hogy barátként lesz itt mellettem, mégis éreztem, hogy ez fájt neki. Még mindig szeretett annyi év után is. 4 éve történt, és most újra magához ölelt. Régen ez nagyon hiányzott, és talán még most is egy kicsit. - Ugye most nem tűnsz el? - Kérdeztem egy kicsit eltávolodva tőle, de csak annyira, hogy szemeibe tudjak nézni. Egy kis félelmet olvashatott ki a szememből, mert féltem, hogy mikor tűnik el újra egy szó nélkül.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 10:17 am | -Nem állt szándékomban-Kacsintottam rá. Hosszan öleltem őt, forró csókkal illtve arcát. Késztetést éreztem, hogy ajkon csókoljam őt, de nem tehettem, mert már nem az enyém. Mindent elcseztem. Újra érezni akarom. -Jól bánik veled?- kérdeztem aggódva. Még mindíg remélve, hogy hazugság volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 3:06 pm | - Akkor jó! - Mosolyodtam el. Arcomra nyomott pár csókot, mire halkan felnevettem, és kibontakoztam öleléséből. - Mármint Ő? - Kérdeztem, ezzel a pasimra, Sean-re utalva, és az aggodalmat látva az arcán, halványan elmosolyodtam. - Igen, jól bánik velem. Szeret, és én is őt. Jól megvagyunk. Amúgy Sean-nek hívják. - Mosolyodtam el, és mondtam teljesen őszintén. Sean exeitől eltekintve tényleg jól megvoltunk.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 5:33 pm | Tehát Sean. Első dolgom lesz kinyírni. Forraltam magamban gonosz kis terveket. -Ő is??...- Nem tudtam kimondani a vérfarkas szót, hiszen nekem nem ilyenek maradt meg még ő. Egy emberi lány akibe még halálosan szerelmes vagyok. Ő tartotta bennem a lelket a csatáimban. -Örülök-Húztam a szám és elengedtem az ölelést. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 5:37 pm | - Igen Ő is... - Bólintottam enyhén, és amint elengedett, meg fogtam kezét és magam után kezdtem húzni, a kanapéhoz, és mikor leültem, lehúztam magam mellé Liam-et is. - Látom mennyire. - Haraptam ajkamba egy pillanatra, arcát fürkészve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 5:47 pm | -Értem.-Sütöttem le a szemeimet. Mindenről én tehetek és ezt tudtam. Nem is számítottam rá, hogy vissza jövök és újra az enyém lesz, vagy még is?Leültem vele és a szemébe néztem -Tényleg.-Csaltam valami művigyort az arcomra és képtelen voltam neki hazudni. Nem értem vadászatok alatt sok mindenkinek hazudtam, de neki nem tudok. Talán azért mert őt szeretem és tisztelem. -Hogy kerültél ide amúgy?-Kérdeztem tőle. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 6:45 pm | - Liam... - Mosolyodtam el lemondóan, és megingattam fejemet. - Tanulj meg jobban hazudni nekem! - Mondtam, habár nem gondoltam komolyan. Ő sosem hazudott még nekem, miért pont most tenné? Mindig is szerettem, hogy őszinte velem. - Egy kis nyugalomra vágytam a nagyvárosi élet után. Úgy gondoltam ez jó hely lesz erre, de tévedtem. Ez a város minden, csak nem nyugodt. - Mondtam felsóhajtva a végén. Ez a tervem nem sikerült. Nyugalomra vágytam, mégis nyugtalanságot, és "izgalmakat" kaptam.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 7:01 pm | -Sajnálom-Mondtam őszintén, de nem akartam kimondani amit már úgy is mind a ketten tudtunk. Hát legyen, felcsípek valami nőt, de nem vagyok ilyen vagy nem tudom, de innen első utam egy bár lesz vagy megölök valakit. -Pont kifogtad a rossz helyet-Ismételtem el ő szavait és mosolyodtam el. remélem nem kerül a szemem elé az a fazon, mert nem él sokáig akkor. Kiterjesztem a hatásköröm vérfarkasokra is. Úgy is tudom az összes gyenge pontjaikat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 7:20 pm | - Nincs mit sajnálni ezen! - Lágyult el mosolyom, és fogtam meg kezét, hogy összekulcsoljam az enyémmel. Nem akartam bevallani, de szükségem volt a közelségére, vagyis inkább, hogy mellettem legyen, még akkor is ha csak egy kis ideig. Végül is nem tarthatom magam mellett örökké.. - Igen, de nem bánom! - Vontam meg vállamat. Jó döntés volt, hogy a városba jöjjek. Igen, volt egy-két rossz döntésem, de ez nem akadályoz abban, hogy itt maradjak. - Mennyi ideig maradsz itt? - Kérdeztem kíváncsian, de persze magamban már azt reméltem, hogy hosszabb távra tervez itt.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 7:33 pm | Elmosolyodtam és megszorongattam a kezét. -Hosszabb távra gondoltam, van itt elég vámpír akit megtudok ölni és sok buzgó szellem párral már találkoztam is, remélem nem követtek próbáltam átnézni rajtuk-Néha rossz volt, hogy felkerestek mikor nem akartam, de én lehetek az egyetlen a városban aki ilyen szóval nem haragszom érte. Csak én segíthetek nekik. -Első dolgom hotelszoba valamint egy bár ahol leiszom magam!-nevettem fel. Sok pia kell, hogy feletesse velem, hogy mik történtek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 7:53 pm | - Akkor hosszabb távra... - Vigyorodtam el, boldogan. Legalább még jó ideig itt marad, számíthatok rá. Nem akartam, hogy ez csak ilyen egy alkalmas találkozás legyen. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy beakarom pótolni az elhalasztott éveket, de azért szerettem volna vele lenni. - Leiszod magad? Akkor kénytelen leszel magaddal vinni, mert én is leakarom inni magam, annak örömére, hogy újra itt vagy. - Mosolyogtam. Biztos nem velem tervezte ezt a leivást, de ha nem akarja akkor úgyis azt mondja, hogy inkább maradjak itthon.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 10:51 pm | -Igen-Élveztem ahogy örül, talán maradt még esélyem? Megsimogattam az arcát és rá kacsintottam. -Te még nem láttál részegen, halk, csendes fiúból hangos és pajzán fiú lesz-Nevettem egy nagyot. Csak ne csináljak semmi őrültséget. -Tudsz egy helyet? Nekem bár, disco is jó. De hívok akkor taxit.-Mosolyodtam el. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 11:10 pm | - Akkor még tényleg nem láttalak igazán részegnek! De még te se láttál engem részegnek, ha emlékeim nem csalnak! - Billentettem kicsit oldalra fejemet. Nem sűrűn részegedtem le, de azt tudom, hogy olyankor nem vagyok a legjobb. Kicsit meggondolatban, és túl őszinte. - Igen tudok egy helyet! És igen a taxi jó ötlet, főleg mikor majd haza kell jönnünk! - Mosolyogtam, és felálltam a kanapéról, hogy megtudjam keresni a cipőmet, amit valahol itt hagytam a szobába. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 11:17 pm | -Még nem volt szerencsém.-Mosolyodtam el. És néztem ahogy elsétál, majd megfogtam egy hógömböt és megráztam. -Barátod nem fog kiakadni?-Kérdeztem kiáltva, miközben még forgattam a gömböt, majd letettem azt. Bármiben lefogadok, hogy fel vesz valami dögös szerelést amitől én kikészülök. De hát ő mindenben gyönyörű. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 09, 2013 11:59 pm | - Nem tudom de ha ki is akad, akkor az csak később fog megtörténni. - Kiabáltam ki a hálóból, és elkezdtem kutatni a ruháim közt. Találtam is egy fekete ruhát, amit rögtön fel is kaptam magamra, és felvettem hozzá egy magassarkút is. Kimentem Liam-hez, miközben a ruhámat igazgattam. - Így jó leszek? - Kérdeztem egy kis mosollyal az arcomon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 10, 2013 1:15 pm | -Van nálam farkasfű, ha baja lenne-Suttogtam magamban miközben nevettem. Aztán megláttam őt tökéletes alakja volt csak úgy simult hozzá az a ruha és csodálatos mosolyától csak úgy olvadoztam. -Te meg akarsz ölni-Mondtam levegőhöz jutva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 10, 2013 1:44 pm | Meg sem kellett volna kérdeznem, hogy mi a véleménye a ruhámról, mert az arca mindent elárult. Elmosolyodtam, és közelebb léptem hozzá. - Eszemben sincs megölni téged... - Mosolyogtam, és egy kicsit közelebb hajolva hozzá egy puszit nyomtam arcára. - De ha már ennyitől a halálodon vagy... inkább nem is próbálkozok más ruhával. - Nevettem fel halkan arckifejezést látva.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 10, 2013 3:07 pm | -Ajánlom is.-Kacsintottam rá, majd megsimogattam a karját. Puszijától még nagyobb mosoly kerekedett arcomon. Annyira hiányzott már nekem ő, vissza szerzem eldöntöttem. Nem érdekel, ha egy vérfarkas kell kinyírnom hozzá akkor is ő az én igazim. -Felőlem melltartóban is jöhetnél és egy kis tangában...hmm nem rossz ötlet.-Vontam fel szemöldököm megfogva államat. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|