|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 09, 2012 2:49 pm | Elmosolyodtam szavain. - Hát remélem nem bántad meg, hogy maradtál. Bár lehet, hogy néha így gondolod.. - Sóhajtottam egyet. - A lakás? Hát van egy szép kis felirat vérrel a falon meg aztán amit lehetett azt felforgatott. Szóval van mit csinálni vele. - Vakartam meg a fejemet elgondolkozva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Nov. 09, 2012 11:15 pm | - Talán... De az se fordul elő valami sokszor. - Vontam meg vállamat alig láthatóan, és egy csókot nyomtam arcára, még mielőtt megszólalhatott volna. - Majd átmenjek segíteni? Az elmondottak alapján tényleg nem hangzik valami jól. - Húztam el szám szélét, és vettem egy mély levegőt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 11, 2012 1:29 pm | - Dehogy. Te csak nyugodtan lazulj itthon mi majd megoldjuk a lakást Angelával. Bár szerintem szegény már fele lakást kitakarította vagy a háromnegyedét. De ha egyszer találtam magamnak jobb elfoglaltságot.. - Vigyorodtam el, majd gyengéden megcsókoltam miközben finoman az arcát simogattam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 11, 2012 1:36 pm | - Pedig szívesen segítek, ha szükség van rá. - Mosolyodtam el igen csak halványan. - Reméltem, hogy valami ilyesmit fogsz mondani. Jobb elfoglaltság vagyok mint a takarítás, helyes válasz. - Nevettem fel halkan, és viszonoztam gyengéd csókját. - Szegény Angela-t meg egyedül hagytad így a takarítással. Mit fog szólni emiatt? - Vontam fel szemöldökömet. - De mondjuk én is tehetek róla. Túlságosan is lefoglaltalak. - Vigyorogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 11, 2012 2:15 pm | - Hát nem nagyon fog érdekelni szerintem bármit is szól a dologhoz. Azt tettem amit jónak éreztem, azaz itt maradtam veled. Mert úgy gondolom ez a kis együttlét már ránk fért. - Mosolyogtam rá. - És lehetne egy dolog amit kérhetnék? Ha hallasz valamit a múltamból először rendezzük le személyesen nem akarok ilyen papírfecniket. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 11, 2012 2:44 pm | - Valami mindig így is közbejött. - Sóhajtottam. - Rendben, csak hogy már nálam is betelik egy idő után a pohár, és képes vagyok annyira felhúzni magamat, hogy ilyen kis papírfecniket hagyjak.. - Forgattam meg szemeimet, és lemásztam róla. Nem akartam visszatérni erre a témára de, úgy tűnik, hogy Sean még szeretné tovább húzni ezt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 11, 2012 7:45 pm | - Csak ennyit akartam hozzáfűzni, de felejtsük el inkább az egészet. A lényeg, csak annyi, hogy szeretlek. - Mosolyodtam el és oldalamra fordulva odahajoltam hozzá és gyengéden megcsókoltam. Nem is tudom minek hoztam fel a témát amikor már úgymond lezártuk az egészet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 11, 2012 7:58 pm | Halkan felsóhajtottam, és végül csak elmosolyodtam. Viszonoztam csókját, és a végén szemeibe néztem. - Én is szeretlek! - Mondtam őszintén, és utána egy pár perc múlva kimásztam az ágyból. - Nem megyünk el sétálni egyet? - Kérdeztem az ablak felé nézve, ahol tisztán lehetett látni, hogy esik a hó. Elkezdtem felöltözni, míg a válaszát vártam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 12, 2012 2:16 pm | - Hát ha ezt szeretnéd persze szívesen. - Mosolyodtam el, majd feltápászkodtam az ágyból és elkezdtem öltözködni. Közben kipillantottam az ablakon és észrevettem, hogy szép nagy pelyhekben esik a hó. - De aztán jól öltözz fel nehogy véletlenül a hó alá kerülj és megfázz. - Nevettem fel, miközben egyet rákacsintottam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Nov. 12, 2012 7:22 pm | - Magamtól biztos nem kerülök a hó alá. Max. csak akkor ha te odajuttatsz. - Vigyorodtam el, és amint felöltöztem, felvettem a csizmámat, és a kabátom zsebébe raktam egy pár kesztyűt, biztos, ami biztos, hisz nem akartam, hogy lefagyjanak az ujjaim. Felvettem kabátomat, és már kész is voltam. - Én már megvagyok! - Fordultam Sean felé vigyorogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 13, 2012 2:55 pm | - Senki nem mondta, hogy magadtól fogsz odakerülni. - Vigyorodtam el, majd minden ruhámat összeszedtem és felhúztam, majd mikor felszólalt, hogy kész van felé fordultam. - Akkor menjünk. - Léptem oda hozzá és egy rövid csókot nyomtam az ajkaira közben ujjainkat összekulcsoltam, hogy így induljunk ki a szobájából. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Nov. 13, 2012 4:55 pm | - Ha belöksz a hóba, akkor magammal húzlak! - Vigyorogtam vidáman, egy pillanatra felé fordulva. Mikor mind a ketten végeztünk, odalépett hozzám és röviden megcsókolt, közben éreztem ahogy ujjainkat összekulcsolja. - Akkor most már tényleg mehetünk. - Állapítottam meg a csók végén, és kézen fogva elindultunk ki a lakásból.
Folyt. Park
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 07, 2013 11:18 pm | Grill
Mikor hazaértem, le se dobtam magassarkúimat, csak a kabátomat, és úgy ültem le a kanapéra fáradtan. Nem volt valami könnyű ez a nap, és most végre jól esne egy kis pihenés. Hátradőltem a kanapén, és halkan felsóhajtottam. Még szerencsés is voltam. végül is megúsztam egy találkozást egy vámpírral. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 4:19 pm | [Daneville. Belvárosi utcák.]
Megtudtam, hogy hol lakik Aurora és utam rögtön hozzá vezetett. Kocsiban még párszol lejátszottam magamban mit is mondok, ha újra látom egy pofonra már fel voltam készülve. Leállítottam a kocsimat amiben szerintem, ha belerúgnék össze esne. Mennyi mindent megélt már szegény. Kiszálltam és lassan lépkedve oda mentem az ajtóhoz. Ökölbe szorítottam a kezem és feltartottam a kopogáshoz. Nagyon nyeltem és 2x kopogtam. Vajon mit fog szólni, hogy lát biztos kiutál majd és nem enged be a házba. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 4:54 pm | Alighogy leültem a kanapéra, kopogtattak az ajtónál. Halkan felsóhajtottam, és felálltam. Beletúrtam hajamba és az ajtóhoz léptem. Úgy nyitottam ki az ajtót, hogy szinte nem is oda figyeltem. Már épp készültem üdvözölni a feltehetőleg ismerős valakit az aki az ajtómban áll, de amint elnéztem miután kinyitottam az ajtót, elkerekedett szemekkel néztem a férfire. Pontosabban Liam-re. Egy nagyot nyeltem, és eleinte meg se bírtam szólalni. Nem számítottam rá ennyi év után. - Te meg mit keresel itt? - Kérdeztem, amint képes voltam kinyögni ezt a kérdést. Legszívesebben felpofoztam volna, azért amit tett velem, de mégse tettem. Akkor még talán tényleg meg is tettem volna, de azóta elég sok idő eltelt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 5:54 pm | Csak bámultam rá, mennyit változott. Végig mértem egy darabig szótlanul álltam. Sok teremtménnyel harcoltam és volt mersze, de itt szinte remegtem. Még mindig szerettem. -Gyönyörű vagy!-Suttogtam. -Kicsit elkésve, de jöttem a magyarázattal. Ha még szóba állsz velem-Sütöttem le a szemeimet. Csak álltam és reménykedtem benne, hogy be hív. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 6:05 pm | Még talán Ő maga is meglepődött, hogy nem azt a lányt látta teljesen viszont, aki négy évvel ezelőtt volt. Mondjuk szerintem nem változtam annyira sokat, maximum az öltözködésem változott az idők során. Nőiesebb lettem, ennyi az egész. - Liam... - Sóhajtottam fel hangosan, és megforgattam szemeimet annak hallatán amit reagált változásomra.- Kicsit megkésve? Négy éve, érted? Tudod mikor volt az már? - Tettem fel sorba a kérdéseket, és egy nagyot nyeltem. - Gyere be... - Mondtam végül halkan félretéve a kisebb fajta dühömet, és elállt az ajtótól, hogy betudjon jönni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 6:13 pm | Pont ugyan olyan volt, mint annak idején. Tényleg mesébe illően szép volt, de nem csak ezért szerettem. -Tudom, de ha elmondom talán megérted a tettem.-Mondtam neki, majd bejebb mentem és körbe néztem. -Szép, egyedül élsz vagy van esetleg lovagod?-Kérdeztem kis féltékenység bújt meg a szememben azt hiszem. Követtem őt ahogy be megy a nappaliba és leül én is így tettem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 6:22 pm | - Vagy talán hagyhattál volna úgy ott, hogy elmondod, miért mész el. Akkor nem kéne magyarázkodnod. - Mondtam, miközben becsuktam az ajtót utána, és hagytam, hogy beljebb menjen a lakásba. - Félig-meddig egyedül. A bátyám lakik itt átmeneti ideig, de nincs sokszor itt. De viszont van lovagom, csak nem lakunk együtt. - Néztem szemeibe, és megvontam a vállamat. Egy kis féltékenységet láttam szemeiben, amivel meglepetett kissé, de nem tettem szóvá. Leültünk a nappaliba a kanapéra, és úgy fordultam, hogy tudja rá figyelni. - De hol is tartottunk. Ja igen, a magyarázat. - Tértem vissza inkább a témára.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 6:44 pm | -Hát akkor boldogságot!-Mondtam lesütött szemekkel nagyon reméltem, hogy hazudik. Magyarázat, persze az hát most egyenlőre jobban fájt az a tudat, hogy elvesztettem. -Hogy kezdjem, hogy ne néz elmebetegnek?..-Sóhajtottam majd gondoltam mit veszthetek. Max bolondnak hisz és végre le van tudva. -Mikor anyámékat megölte valaki végig néztem ahogy meg gyilkolja az a férfi őket.-Mondtam kissé idegesen, majd most jön a durvábbik hihetetlenebb része. -Vámpír volt...-Mondtam a szemébe nézve. -Azon a napon eldöntöttem, hogy utána eredek. És vadász lettem.-Mondtam teljes őszinteséggel. -Még valami.-Mondtam. -Látom a szellemeket és emlékszel mikor sétáltunk a hídnál és magamban beszéltem, valójában egy nőhöz beszéltem aki megfulladt és nem tudta mi történt és hol van..-Sütöttem le a szemeim és vártam, hogy nevetésbe törjön ki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 6:54 pm | - Köszi.. - Mondtam egészen halkan, látva ahogy lesüti a szemét. Minden csak nem örült a dolognak. - Már sok mindent láttam. Nem sűrűn szoktam elmebetegnek nézni az embereket. - Vontam meg vállamat szemeibe nézve. Vámpírok, szellemek, boszorkányok, vérfarkasok... Ezek után én már semmin nem csodálkozok, de mégis megdöbbentem azon amin Liam mondott. - Vadász lettél? - Kérdeztem vissza elkerekedett szemekkel. Vámpírok ölték meg a szüleit, ezért lett vadász. Már épp szólaltam volna fel újból, de még nem fejezte be, hanem folytatta. A szellemeket is látja. Egyéb valami? De így visszagondolva tényleg.. Volt mikor beszélt magában. - Még sosem hallottam ilyenről. Mármint a vámpírokról igen, és minden egyéb ilyenről tudok, de ilyenről nem tudtam. - Vontam össze szemöldökömet. - Ezt miért nem tudtad elmondani nekem akkor? Akkor se néztelek volna hülyének, ahogy most sem. - Csúsztam egy kicsit közelebb hozzá, és csúsztattam fel kezemet a karján, hogy aztán végül a vállán legyen, és úgy fürkésztem arcát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 7:12 pm | -Komoly hittél volna nekem?-Kérdeztem rá nézve és mikor közelebb jöt olyan jól esett ennyi év után a közelsége. -Az vagyok aki és nem szégyellem, csak meg kell találnom Logant és megölnöm-Mondtam a padlóra meredve. -De te honnan tudod ezeket?-Faggattam érdeklődve. Mondjuk érdekes kérdés hiszen itt lakik mystci Fallsban itt már semmi nem titok. -Féltem, hogy elvesztelek és nem akartalak ennek ki tenni, de nem telt el nap, hogy nem gondoltam volna rád-Mondtam megfogva a kezét és a szemeit kémlelve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 7:24 pm | - Az elején talán elég furának tartottam volna a dolgot, de azt hiszem igen. - Bólintottam enyhén, és megpróbáltam halványan elmosolyodni. - Logan. Szóval azt is kiderítetted, hogy ki volt az a vámpír. - Mondtam elgondolkozva. Érthető volt, hogy megakarja ölni azt a vámpírt aki megölte a szüleit. Én se tennék másképp szerintem. - Mystic Falls. Amint ideköltöztem, hát kiderült számomra hogy mi is folyik az emberek háta mögött. - Mondtam, visszagondolva arra, hogy milyen is volt, mikor megtudtam, hogy léteznek vámpírok. Vagyis inkább csak itt vált egyértelművé, hogy léteznek a természetfeletti lények, és hogy én is egy vagyok közülük. - De akkor miért csak most kerestél meg? - Kérdeztem mélyen a szemeibe nézve, és hagytam, hogy megfogja a kezemet. - Magamban is kerestem a hibát, mert elmentél egy szó nélkül. - Sütöttem le szemeimet egy pillanatra.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 8:08 pm | -Igen-Bólintottam.Majd megszorítottam a kezét. -Ő az egyik ok amiért itt vagyok a másik meg... te-Mondtam megsimogatva a kezét. -Ugye te nem lettél akármi?-Néztem aggódva, biztos, hogy nem vámpír azt kiszúrnám, de éreztem valamit még magam se tudtam, hogy mit. -Hé..hééé-Fogtam két kezem közé gyönyörű arcát. -Én voltam a tapló, nem tudtam, hogy ilyen jól viseled ezt majd és ezért nem mondtam el. Remélem megbocsájtasz majd, mert én még mindig...-Néztem mélyen a szemébe. -Szeretlek..-Ha ő már engem nem is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 08, 2013 8:17 pm | Én voltam a másik ok amiért idejött. Ennek hallatán halványan elmosolyodtam, de végül nem mondtam rá semmit. Nem is tudtam volna rá. Olyan hihetetlen volt ez az egész így hirtelen. - Öhm hát vámpír nem vagyok.. - Mondtam, de igazából ezzel nem árultam el, hogy vérfarkas vagyok, csak azt hogy azért mégse vagyok sima ember. Amint kiejtettem a számon, hogy magamat is hibáztatom, két keze közé fogta arcomat, és úgy néztem szemeibe. - Nem tudom hogy megbocsájtok-e... vagyis nem ilyen hirtelen. - Halkultam el. - Hogy mondhatod ezt annyira biztosan ennyi év után? - Kérdeztem. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|