Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
A ház előszobája és előkertje

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 6:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
- Nekem se - válaszoltam Elena szavaira, na nem mintha lett volna hova vagy hogy tervezni, vagy készültem volna, de... mindegy, ezt se most kell elmesélni.
- Szerintem azért majd bejön neki, ha csak kicsit is hasonlít a család többi tagjára, akkor bármit megeszik ami finom - mosolyogtam, s hagytam Damon-nek hogy átvegye tőlem a kicsit.
- Jajj, ne is mond, már most hiányoznak, pedig még el se mentetek - néztem Damon-re, miközben igencsak nehezemre esett elereszteni JJ kis kezecskéjét. de hát muszáj volt...
- Kihozom a cuccukat, míg beülteted Őt is a kocsiba - mondtam Damon-nek, miközben kihúztam az ujjam JJ ujjai közül, és visszasiettem a házba, hogy felkapjam az ajtó mellől a két táskát, s visszaérve Elenára nézzek kérdőn, hová is kéretik őket?
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 6:20 pm
- A te arcodba fogja köpködni édesem, jobb ha erre már most felkészülsz - jegyeztem meg, és bekötöttem az ülésbe Adamet, majd elsétáltam Elenához.
- Hello kisasszony - vettem át JJ-t. - Remélem nem méltatlankodik majd kiskegyed, ha elvisszük némi levegőváltozásra - fintorogtam felé mókásan, mire az orrom után nyúlkált. - Köszönj el tőlük Izi, mert három napig gyerekmentes övezet lesz a házad.

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
A ház előszobája és előkertje - Page 4 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 6:18 pm
- Ha két gyerek, ha négy gyerek, akkor se mostanában lesz a következő - kuncogtam, de mondhatni, cseppet se nyugtattak meg anya szavai, miszerint lesz miről mesélnie nekünk. Hát... nekünk is. Azt hiszem, ő nem is tud arról, hogy milyen válságban volt két napja még a házasságunk Damonnel. Oliver haláláról szintén nem tud még. Vagyis... de, arról igen. Nem az én memóriámnak való ez a sok történés. Azt se tudom, kinek meséltem és mit.
- Nos, maximum ha nem ízlik neki, amit kap, vagy az én arcomba köpködi, vagy Damonébe - mosolyogtam, és finoman átvettem tőle a húgomat. - És persze nagyon fogunk rájuk vigyázni. Valamint... visszük a kamerát is, szóval nem lesz hiány videókból sem. Szép emlék lesz még évek múlva - beszéltem tovább.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 6:13 pm
Damon elment az ülésekért, én pedig JJ-t dajkálva figyeltem tovább Elenára. Szavaira felsóhajtottam, s igyekeztem ellenállni a késztetésnek hogy visszanézzek a ház felé.
- Igen, ami azt illeti lenne mit mesélnem. Majd ha hazajöttök, jó lenne beszélgetni kicsit - bólogattam hozzá, s félrepillantva néztem hogy Damon az autóba szereli a gyerekeknek az üléseket. - És hiányoztok is, én is szeretném tudni mi a helyzet nálatok - mondtam, szándékosan nem említve Klaust, bár főleg az érdekelt, mi a helyzet velük, és a házasságukkal persze, bár nem úgy tűntek mintha Klaus még mindig gondot okozna...

Mikor Damon hangját meghallottam, felkuncogva követtem pillantásommal az autóhoz sétáló Adam-et.
- Ugyan, gondolj bele milyen jó móka lesz, szinte mintha ikreitek lennének - mosolyogtam, mikor láttam hogy Adam kb. nekilátott bemászni egyedül az autóba Delena mellé. Úgy tűnik már nagyon vágyott a társaságára.
- Kaphat, a neki valók közül már kaphat, tettem be neki a táskába, tápszerrel együtt, mert inkább Ő még szerintem annál marad majd.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 5:51 pm
- Kösz - vettem át Izitől a kocsi kulcsait, és alig két perc alatt kivettem a két gyerekülést, hogy a mi kocsinkba rögzítsem őket, a másik kettő mellé. - Igazából te kapsz három nyugis napot, mi meg tapasztalatot, miért ne akarjunk még most kistestvért a srácoknak - bukkantam fel a kocsiból vigyorgó képpel. - Apropó, mielőtt indulunk, tisztázzuk... JJ kaphat már bébikaját? Mert ha nem, akkor dobj meg minket egy doboz tápszerrel, ha van itthon. Ha nem, valami patikánál még megállunk útközben - nyomtam vissza a kocsikulcsokat Izi kezébe.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 5:47 pm
Amíg Damon megkapta anya kocsijának a kulcsát, rámosolyogtam Adamre, és megsimogattam a haját. Szerencsére ők nem mutatták semmi jelét annak, hogy ellenükre lenne a kiruccanás. A gyerekeknek is jót tesz, ha kicsit együtt vannak, és talán anya is ki tud kicsit kapcsolni. Hátha van valami fejlemény Rick ügyében, vagy lesz. Nem is tudom...
- Ha majd hazaérünk... remélem, tudunk kicsit többet is beszélni. Egy jó ideje már nem hallottunk felőletek, és... biztos van miről beszélnünk.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 5:43 pm
- Igen, nő mint a gomba - mosolyogtam JJ-re, s megsimogattam a nóziját. - Szerintem nem fogja zavarni hogy veletek lesz. Elvégre jó társaságban lesz. És Adam ott lesz vele, ha honvágya lenne - tettem hozzá, gondolva magamban a ma reggeli kis akciójukra is, ahogy Adam kiállt a kistestvére mellett. Biztos hogy ha JJ-nek ellenére lenne a távolság, Adam mellette lesz. De nem hinném hogy ilyen gond lesz..
Mosolyogva pillantottam Damon-re és üdvözöltem Őt is, miközben bólogatva intettem szabad kezemmel a kocsi felé.
- Ööö... nincs, de itt a kulcs - halásztam elő a zsebemből a slusszkulcsot, amit már bent eltettem, s most Damon kezébe adtam.
- Igazán... nagyon hálás vagyok, hogy újra elviszitek őket... - néztem vissza Elenára újra, s sóhajtva pillantottam le Adam-re, aki közben Elena kezét is megráncigálta, hogy üdvözölje. - Biztosan jól fognak mulatni veletek. És ennek igazán örülök.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 5:37 pm
Az ajtó felnyílt, és szinte abban a pillanatban gyomron is talált egy mini-rakéta, ami Adam képében érkezett, és nevetve ráztam kezet a keresztfiammal.
- Szia Adam - kacsintottam rá, aztán felegyenesedve köszöntem Izinek és JJ-nek is. - Nos, reméltem is, hogy nem lesz ellenvetés. Kibulizzuk magunkat még az igazi ősz beállta előtt - jegyeztem meg. - Nyitva van a kocsid ajtaja? Kivenném a két gyerekülést - mondtam még aztán Izinek.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 5:32 pm
Nem kellett olyan sokat várnunk, anya hallása meg pláne jó ahhoz, hogy meghallja, mikor érkezünk meg, bármivel is jelezzünk.
Amikor pedig kisétáltak, Damon rögtön szembe is találkozhatott a lelkes keresztfiunkkal, és én anya előtt álltam meg mosolyogva.
- Sziasztok! Hát... milyen nagyra nőtt már... - léptem közelebb, és megsimogattam JJ arcát, aki szintén nem mutatott ellenkezést a program ellen. - Remélem, nem fogja bánni, hogy két napig a nővérét kell bámulnia - mosolyogtam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 5:27 pm
(Nappali)

Az ajtót kinyitva Adam-et nem is kellett bátorítanom, már szaladt is ki a házból, le a lépcsőn, és Damon volt az első akit megtalált magának.
- Jó reggelt - mosolyogtam én is rájuk, a lehető legvidámabb arcommal, és akkor én Elena elé sétáltam JJ-vel. - Amint látjátok, nincs húzódzkodás a kirándulás ellen - mutattam két éber, és virgonc kis lurkómra.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 5:08 pm
Bekanyarodtam a kocsival a ház elé, és vetettem egy pillantást Delenára, aki úgy gondolta, máris megérkeztünk.
Rátenyereltem kicsit a dudára, jelezve az érkezésünket, aztán kiszálltam, hogy segítsek majd Izinek a két plusz gyerekülést hátra tenni.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Pént. Aug. 10, 2012 1:22 pm
(Damon és Elena háza)

Talán egy perc volt, mire ideértünk. Három utca választott el még mindig minket, mégis eléggé megritkultak a találkák. De... mindenkinek megvan a problémája, és... ez általában közbeszól. De majd talán most, hogy vége a sok botránynak...
- Nem, kicsim, te most itt maradsz! - szóltam Delenának, aki amint meglátta anyáék házát, gondolom Adam miatt, mászott is volna kifelé.
- Ne aggódj, Adam mindjárt ott fog ülni melletted - simogattam meg mosolyogva a haját, majd Damonre néztem, és vele együtt szálltam ki, hogy segítsek majd neki cuccolni a holmikat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 31, 2012 7:38 pm
Azt hiszem jó pár percig ácsorogtam a küszöbön, de amikor a szomszéd kutya ugatni kezdett, végül csak felráztam elmémet, és visszaléptem a lakásba. Becsuktam az ajtót, és elindultam a táskával a nappaliba.

(folyt. köv. ott)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 31, 2012 7:30 pm
(Háló)

Kisiettem az előszobába, és összekötve derekamon a köntösöm övét, már nyitottam is az ajtót. Hát nem kicsit lepődtem meg, amikor egy csomagküldő szolgálat futárja állt velem szemben, kezében egy nagyon-nagyon ismerős táskával...
- Jó reggelt, Asszonyom, elnézést a korai zavarásért. Csomagot hoztam. Itt lakik Mr. Alaric Saltzman? Ha itt van, esetleg ide tudná hívni? - kérdezte nagy hadarásban, én pedig előbb bólintottam a kérdésére, aztán csak hangtalanul ráztam meg a fejemet. Szólni nem is tudtam volna, mivel teljesen és totálisan kiszáradt a torkom... Ő eközben máris nyújtott felém egy írótáblát rajta egy adatlapféleséggel, melyen sok-sok név szerepelt. Odabökött egy vonalra, mely mellett a 25-ös szám állt. - Kérem itt írja alá, hogy igazolja, a csomag biztonságban megérkezett a megadott címre, és Ön átvette a tulaj nevében.
Bólintottam, és elvéve a felém nyújtott tollat, odafirkantottam a lapra az asszonynevemet.
- Köszönöm, Asszonyom, parancsoljon, és további szép napot kívánok - hadarta tovább a hivatalos monológját, miközben odanyújtotta nekem a táskát, amit én el is vettem, majd már ott sem volt. Visszasietett a kocsijához, és mire feleszméltem, elhajtott. Én meg álltam ott, kezemben a táskával, mint akibe villám csapott...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 13, 2012 5:02 pm
(Utca és előszoba)

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

A ház előszobája és előkertje

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Saltzman lakás-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm