|
| |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 20, 2012 9:50 am | - Az volt. - Mondtam neki már tömören, de még mindig nagyot nyelve. El sem tudja képzelni, mennyire rossz volt tudni, hogy több ezer kilométer választ el tőle, hogy anélkül fog felnőni, hogy engem megismerne. Szörnyű volt? Nem, attól sokkalta rosszabb. Újabb korty a kávéból, már csak nyugtatásképpen is. Felkavart ez a téma, akárhogyan is próbáltam titkolni. Talán kívülről kicsit nyugodtabbnak tűntem, mint ahogy éreztem magam, de már ebben sem voltam biztos. Két téma közül ez volt az egyik, ami fel tudott zaklatni. A másik kategóriába a Klaus-szal kapcsolatos dolgok tartoztak. - Oda, ahonnan most idejöttem. Mystic Falls-ba, bár akkor még nem így hívták. Csak egy falu volt tele olyan emberekkel, akik szintén Európából menekültek oda. - Vállat vontam, jelezve, hogy annyira nem volt nagy szám az a hely sem. Az tény, hogy ott változott meg még jobban az életem, de ő miért is lenne kíváncsi erre? - Tudsz még valamit akármelyikükről? Akármit? - Kérdeztem rá azért, hogy biztos legyek benne. Akármilyen információ jól jöhet, legyen az jó vagy rossz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 9:59 pm | A szemeibe néztem, egy pillanatra se szakadva el tőle, miközben magyarázta, hogy miért tette. Évtizedek óta először erővel kellett visszafognom magamat, hogy ne törjön ki belőlem az az énem, aki ellen lassan 900 éve küzdök! Nem akartam gyengének mutatkozni, nem akartam megadni neki az örömet, hogy egyszer is gyengének lásson, egyáltalán semmilyen örömet nem akartam adni neki... egyelőre nem. Még... még bennem a tüske. És neki fájt, de ezek szerint nem várt sokáig az átváltozással. Azok után már ki tudta zárni, hogy hiányozzam neki. ‹ Értem. Biztosan szörnyű lehetett a lányod nélkül. › bólintottam egyet már nyugodtan, és higgadtsággal a hangomban. ‹ És hová mentél innen... annak idején? › |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 9:42 pm | Szinte ugyanazt mesélte el, amit nemrégiben Esther mutatott nekem. Olyan átéléssel beszélt, mintha tényleg nagyon közelről ismerte volna a lányomat és az akkori családomat, mintha csak rokon lett volna, vagy egyszerűen köze lett volna hozzájuk. De kit tudja, talán így volt. Ha valaki, hát én nem tudhatom, mi történt velük. Ilyenkor tűnt nagyon, nagyon hosszúnak ez az ezer év. Mert ilyenkor voltam képes számba venni, hogy mit vesztettem. Szinte kérdőre vont, úgy szegezte nekem a kérdést: Miért kellett a lányomnak anya nélkül felnőnie? - Ez alól nem bújhatok ki, nem tehetem meg nem történtté. Magammal akartam vinni a lányomat is, de nem lehetett. Azt hittem, neki jobb sorsa lesz, ha egy biztos családban nő fel, még akkor is, ha ezt anya nélkül kell tennie. De nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rá. - Nem akartam érzelgősnek tűnni, mert nem voltam az, de ez volt az igazság. Szerettem a kislányomat, mondjon akárki akármit. Senki nem tudja, mit éreztem és min mentem át, csak én. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 8:31 pm | Meglehetősen érdeklődve néztem rá. Teljesen más volt így, hogy Ő beszélt nekem erről. És arról, hogy egyszer boldog volt az apámmal.... amikor én megfogantam. Tehát... talán nem is vagyok annyira kényszer-gyümölcs, mint hittem. ‹ A lányodról? › kérdeztem vissza, és belekortyoltam a bögrémbe. Már nem is emlékeztem arra, hogy mikor hallottam utoljára a nevemet. Erina Petrova. Azt a borzalmas középső nevemet soha nem szerettem hallani. ‹ Hát, miután az apjának ellenszegült, a te szüleid vették gondjába Őt, és a szerelmét, akihez férjhez ment. Gyermekük is született, de a lány aztán csapdába esett. Képtelesen értve. Egy vámpír csapdájába, aki élősködőként várt rá minden éjszaka. › meredtem magam elé, de ő nyilván azt hihette, hogy csak beleélem magamat a mesébe. De azt nem tudhatta, hogy átéltem... annak a férfinak a műve vagyok. ‹ Vámpírrá változott. Megölte a családot... kivéve a kislányát, aki megmenekült egy szolgáló segítségével. És azt mondják a nagyszájú népek, hogy a mai napig kérdezi: miért kellett neki anya nélkül felnőnie. › néztem vissza Tatia szemébe komolyan. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 8:01 pm | - Igen, a kereket oldott feleség voltam én. Valahogy gondoltam, hogy itt is mindenki a történetnek csak ezt a részét ismeri. - Jegyeztem meg, de csak úgy magamnak. Jellemző. Anno Mikael is csak erre figyelt fel és emiatt megutáltatott mindenkivel, a hazámban miért lett volna másképp? Azon csodálkoztam volna, ha nem így állítanak be. Kurtán elnevettem magam, amint elmesélte, mit tudott még. Hát igen... Cedric az Cedric. - Erre mondtam azt, hogy mesetere volt a manipulációnak. Elhitette az emberekkel, hogy ő a legjobb a világon, aztán elbújt a foga fehérje. Aztán ha nem a tervei szerint sikerült valami, betört a feje. Viszont még engem is képes volt elcsábítani egyszer, hiába nem szerettem őt. Akkor fogant meg a lányunk... de ez már a személyesebb része a történetnek - Tettem hozzá, aztán eljött az idő, hogy kitérjek a másik családtagomra, aki után kutattam. A kislányomra. - Érdekelne, hogy a lányomról, az ő sorsáról mit tudsz. A neve Erina Georgoeva Petrova volt. Furcsa, hogy téged is Erinnek hívnak, talán ezért vagy szimpatikus. - Mosolyodtam el kissé, aztán újabb kortyot ittam a kávéból. Meglepően finom volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 7:28 pm | A lelkemben mosolyogtam. Az apámról mesélt. Igazából velem mindig kedvesen viselkedett gyerekkoromban. De mikor kezdett önálló akaratom lenni, akkor vált parancsolóvá, és egyre többször jelent meg a terítéken az 'Azt csinálod, amit én mondok, mert én az apád vagyok!' kezdetű dialóg. Hogy mi történt vele? Szerencsés elmondanom vajon? Bár mit kezdhetne vele? Apám azóta már halott. És kétlem, hogy ezt a nőt érdekeltem valaha annyira, hogy sejtse, mennyi szenvedésen estem át az anyám szeretete nélkül. ‹ Öhm.. › kezdtem bele, a kávém habját figyelve, és ezek után emeltem rá tekintetemet. ‹ Az a Cedric nevű férfi.. nos, úgy hallottam róla, hogy volt egy lánya, akit egyedül nevelt, mert a felesége kereket oldott. › fogalmaztam nagyon szépen. ‹ Szerette a lányát. Megadott neki mindent, pónit, ékszert, bármit, amire egy olyan kislánynak szüksége lehetett annak idején. De Ő maga.. változott, a lányával együtt. Erőszakkal akarta kényszeríteni a lányát egy férfihoz. De miután nem sikerült neki.. pfff... › legyintettem egyet a föld felé. ‹ Nyoma veszett. Egyesek szerint akkor meghalt, a lényeg, hogy ma már biztosan nem él. › fejeztem be végül szemrebbenés, vagy bárminemű érzés nélkül. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 7:16 pm | A hangja rejtélyessé vált, így akarta felkelteni az érdeklődésemet. Sikerült. Ha vannak információ, akkor kissé közelebb kerülök a családom későbbi történetéhez, de ha nincsenek, akkor sincs semmi, mert ugyanott állnék, ahol eddig. Nem veszhetek, csak nyerhetek. Akkor meg miért ne? - Rendben. - Egyeztem bele szűkszavúan, hogy felkészítsem magamat a mesélésre és hogy elmondjam neki azt, amit a saját családomról tudtam. - Kezdjük a férjemmel. Túltengett benne a birtoklási vágy, remekül tudott manipulálni, pedig egyébként nem volt olyan rossz pasas. Először legalábbis ezt hittem, csak aztán kényszerítettek arra, hogy összeházasodjak vele. Maradjunk annyiban, hogy pár év múlva már képtelen voltam elviselni. Magas volt, világosbarna hajú, zöld szemű és Cedric-nek hívták. Cedric Georgiev-nek. - Kortyoltam bele az időközben kiérkezett kapucsínómba, felkészülve már arra is, hogy pár perc múlva a lányomról meséljek. - Valami infó? - Kérdeztem rá a tenyerembe temetve az állam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 7:04 pm | Vontam egyet a vállamon, ahogy kérdését meghallottam. ‹ Nos, ha nem érdekel, magamnak is megtarthatom az információimat. Pontosítok.. az esetleges információimat. › vittem némi rejtélyességet a hangomba. Ha érdekli, úgyis rákérdez, és ha nem.. akkor kevesebbet kell jártatnom a számat. Nem volt nagy élmény nekem mesélni. Mert ha az Ő családjáról mesélnék, a sajátomról mesélnék. Mit mondjak? Hogy az apám kis híján volt olyan szemét, hogy engem is akaratom ellenére adott férjhez, ahogyan a nagyapám tette a velem szemben ülő nővel? Vagy hogy a kislánya átváltozásakor megölt mindenkit, aki körülvette? Egyedül a gyermekem úszta meg. De róla meg én nem tudtam semmit. ‹ Érdekel, vagy sem? › kérdeztem felvont szemöldökkel. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 6:44 pm | Kissé furcsálltam, ahogy méregette az arcom. Mintha csak keresne valamit vagy éppen megállapítana valamit. De csak magamban vállat vonva nyugtáztam, hogy biztosan annyi ennek az oka, hogy már régen találkozott fajtabelivel. Hiszen ő maga mondta, hogy itt csak elvétve fordulnak elő vámpírok. Míg ő rendelt, én kissé körülnéztem az utcákon. Hát...ezer év alatt változott, mondjuk inkább az lepett volna meg, ha ez nem így lett volna. Azért az a fejletlenség tetőpontja lenne, úgy vélem. Csak akkor kaptam felé a fejem, amikor újra a családomról kérdezett. Segíteni? Na ez meglepett. - És miért is segítenél nekem? Már ha csak magamból indulok ki, már akkor sem tenném, hiszen nem is ismersz. - Állapítottam meg, de nem gúnyolódva, csak tényközlően. És persze kíváncsian. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 19, 2012 2:55 pm | ‹ Tehát Mystic Fallsból érkeztél. › jegyeztem meg magamnak. Ha onnan jött, hát majd biztosan vissza is tér oda. Hamarosan. Ha utánanézett annak a valaminek, amit említett. De közben csak a szemeit fürkésztem. Olyanok voltak a szembogarai, mint az enyémek. Az arca simulatai... nagyon kell figyelnem, hogy egy pillanatra se gyengülhessek el. Keménynek kell maradnom. Amíg meg nem tudom, hogy miért tette azt velem, amit! ‹ Üljünk be ide. › böktem egy kávézó teraszára, majd amint mellénk lépett a kiszolgáló, a szemeibe meredtem. ‹ Két cappuchino-t kérünk. › mondtam neki csábos kis mosolygással, majd mikor bólintott, az újdonsult ismerősöm felé fordultam. ‹ És mondd csak Tatia... az előbb ezer évet említettél. Kik voltak itt a családod tagjai? Tudod, én se vagyok fiatal, ezért talán tudok mondani neked valamit róluk. › ajánlottam fel, furcsa mód, kedvesen. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 18, 2012 3:04 pm | Bólintottam. Neki a türelem lenne a felerősödött tulajdonsága? Nem sok ilyen vámpírral találkoztam, ez a lány ebből a szempontból ritkának számít, mint a fehér holló. Türelem... de vajon mire várhat ennyire? Vagy kire? Ez már nem az én problémám volt, de ő is kérdezett, így én is ezt tettem. Kíváncsi voltam, kire érdemes ilyen hosszú ideig várni. - Miért várakozol? Ki miatt? - Kérdeztem végül aztán rá, aztán sóhaj hagyta el a számat. A családom felől érdeklődött, hogy van-e itt valami. A gond csak az volt, hogy ezt a kérdést nem tudtam biztosan megválaszolni. Muszáj volt, gondolkozom egy kicsit, addigra már ki is értünk az utcára. Itt kissé frissebb volt a levegő, a nap pedig őrült erővel világított, amikor megszólaltam. - Volt itt családom. Bonyolult volt ez már akkor, ezer éve is. A dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna és ahogy jobbak lehettek volna, így végül elvesztettem őket. Vagyis elhagytam őket. Hosszú sztori. - Mondtam kissé érzelmesebb hangon, ami nem állt hozzám közel. De ahogy a kislányomra gondoltam, a gyönyörű kis arcocskájára, rögtön meglágyult a szívem. Még akkor is, ha elhagytam őt. - Egy ideig még biztosan maradok. Valami után utánanézek, ha már itt vagyok. Mystic Fallsban csak rosszul lennék előbb-utóbb. - A szemeimet megforgatva közöltem vele maradási szándékomat, miközben az utcán sétálgattunk. Erin jó társaság volt, én pedig nagyon ritkán gondolok ilyet valakiről. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 18, 2012 11:35 am | ‹ Igazad van, nem vagyok fiatal. De mint minden vámpírnak, nekem is van egy felerősödött érzelmem. Mégpedig a türelem, még ha hihetetlenül is hangzik. De így van. Türelmesen várok. És egyszer Ő majd eljön. › beszéltem úgy, mint egy szent lélek, persze rendesen átitatva szarkazmussal. De az igazságalapja megvolt. Türelmes jellem vagyok, és tessék! Itt az eredménye. Az anyám... itt áll velem szemben. És fogalma sincs arról, hogy ki vagyok, és mit csinálok itt... egyáltalán arról sincs, hogy életben vagyok. ‹ Van itt családod, vagy ilyesmi? Noha talán ez egy ostoba kérdés egy olyan vámpírtól, mint te. Idősebb lehetsz, mint én. Szóval a rokonok kilőve. › sóhajtottam egy hatalmasat tudatlanul, és próbáltam a világ legártatlanabb arcát magamra erőltetni. Egyelőre még nem akarok lebukni. Nagyon hamar eljönne a vég, ha máris kudarcot vallanék. De nagyon furcsa érzelmek kavarogtak bennem. Szívem szerint megfojtottam volna Őt. Azt hiszem, joggal. Elment, mindenféle üzenet nélkül, nem hagyott nekem semmit magából, csak a régi meséket. Másrészt tudtam, hogy jól fogok szórakozni az elkövetkezendő napokban. ‹ Meddig maradsz? › |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 17, 2012 6:01 pm | - Nem lehetsz valami fiatal vámpír, már ne haragudj. Ha eddig nem jött, akit vársz, nem valószínű, hogy most fog. - Mondtam ki amit gondoltam, mintegy tényt közölve. Minek is találták fel egyáltalán a várakozást? Nem jó az semmire, bár a vámpírok még mindig jobban viselik, mint az emberek. Az embereknek nincs annyi idejük, mint nekünk, értékes vagy éppen értéktelen hónapokat, éveket vesztegethetnek el várakozással, sokszor hiába. Ezért is jó a vámpírlét: nekünk rendelkezésünkre áll az örökkévalóság. Magam is elindultam kifelé a sikátorból, nem sok keresnivalóm volt már itt. Vacsora letudva és eltakarítva, majd megkeresik ezt a szerencsétlen fószert, ha akarják. Addig meg jó helyen lesz itt. - Régen volt már, hogy utoljára itt jártam. Majdnem ezer éve. Azóta is mindig megtartottam a több száz kilométeres távolságot, de most jó újra itt lenni. Ideje volt már. - Vállat vontam, de az igazat mondtam, tényleg örültem, hogy visszatérhettem. Még ha sok idő telt el, akkor is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 17, 2012 5:16 pm | Figyeltem arca rezdüléseit, közben néha sóhajtva egy nagyon aprót, de nem akartam benne az unalom jeleit kelteni. Hisz' nem is azért tettem ezeket a kis reflexszerű testrezgéseket. Már hozzám nőttek ezek. ‹ Akkor isten hozott újra itt, Bulgáriában. Remélem, nem lesz számodra kellemetlen a hely ennyi kihagyás után. Legalábbis a szavaidból azt szűrtem le, hogy nem tegnap jártál ott utoljára. › tettem hozzá somolyogva, és megtöröltem a vértől csillogó ajkaimat, de már vigyor rajzolódott a szám körül. ‹ Várok valakit. Ezért nem hagyom el ezt a helyet. › Azt nem tettem hozzá, hogy éppen Őt vártam. Egyelőre maradjon csak az én picike titkom. ‹ Ha a vacsorát nézzük, a lehető legjobb városba érkeztél. Szófia igazán gazdag az ínyencségekben. › kacsintottam rá, miközben a karanténba vágtam a kiszívott testet, és elindultam a sikátor kijárata felé. ‹ Mikor jártál itt utoljára? › |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 16, 2012 7:24 pm | Mintha kissé elgondolkodott volna. Valószínűleg nem az járt a fejében, hogy a férfi élettelen teste nem lesz itt jó helyen, de gondolatolvasó még életemben nem voltam és nem is készültem azzá avanzsálni, szóval inkább hagytam ezt a vajon min gondolkozik kérdést? Egyáltalán miért érdekelt volna? Nem voltam én sem a barátnője, sem a rokona, hogy ilyeneken gondolkozzak, sőt, talán még akkor sem nagyon hatna meg. De a kérdésére mégis válaszolni akartam. Nem voltam faragatlan tuskó és normálisnak tűnt a lány, bár kinek mi a normális. Nekem ő egy normális vámpír volt, aki normálisan eszik, akkor csak nem lehet vele hatalmas gubanc. Így hát megráztam a kezét és beszélni kezdtem- - Különlegesebb oka nincs, csak el akartam hagyni a várost. Van ott valami, amivel nem tudtam szembenézni. - Ez nem igazán tartozott rá, de jólesett kimondani. Még mennyire jól. - És te? Vámpír vagy és még soha nem jártál az országon kívül? Ezt el sem tudom hinni. - Hüledeztem, bár nem lehet mindenki olyan, mint én. Nem menekülhet mindenki egyik országból és városból a másikba. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 16, 2012 9:39 am | Felkaptam a fejemet, mikor Amerikát említette. Ha valami, hát az tényleg jó messze van. Ó, de még mennyire! Én mennyiszer álmodtam arról, hogy egyszer szeretnék oda menni... de nem. Itt kellett maradnom. Várni, hogy talán egyszer választ kapok az összes kérdésre attól a nőtől, aki majdnem ezer éve megkeserítette az életemet. De ő még nem jött el... legalábbis... a következő pillanatig ezt szenttül hittem. Szinte köpni-nyelni nem tudtam, csak elengedtem a hullát, hogy egy nagy konténer mellé essen, és nagy szemekkel kezdtem pislogni a nő felé. Azt mondta, hogy Petrova. Méghozzá... méghozzá Tatia Petrova. Az én nevem is Petrova... és az anyám neve... Charlotte Tatia Petrova... ha végignéztem az arcán, hasonló vonásokat fedeztem fel. Néhány simulat olyan volt, mint az én arcomon. És ettől mintha a szívem állt volna meg. Itt áll előttem az a nő, aki... aki miatt ilyenné váltam. Mit kellene most tennem? Hiszen elhagyott, valamiért elment, hírt se adott magáról! Én hogyan viszonyuljak hozzá? ‹ Örvendek. › nyújtottam ki végül neki a jobb kezemet, szinte reflexszerűen. A testem megadta a választ. Nem mondok neki semmit. Jobb szeretném előbb kiismerni. És megtudni róla mindent. ‹ És mi szél hozott vissza ide? Mert az imént azt mondtad, hosszú ideje nem jártál itt. Volt valami különlegesebb oka? Vagy csak untad a hemzsegő várost? › mosolyodtam el ismét. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 16, 2012 8:57 am | Végre valaki olyannal találkoztam, aki olyasmi stílusú volt mint én. Legalábbis a ravasz mosolyából erre mertem következtetni. A Mystic Fallsban élő vegetáriánus, sőt már-már szamaritánus vámpírok után ez szinte boldogsággal töltött el, mert végre nem kell azt hallgatnom, hogy az emberek ezt nem érdemlik meg és hogy nincs értelme bántani őket. Jó, hogy nem érdemlik meg, de akkor haljak éhen? Azt én sem érdemlem meg. Önfenntartás mindenek előtt, enélkül nem lehet élni. - Igen. Amerikából. Gondoltam, visszanézek egy kicsit Bulgáriába, már régen voltam itt. - Vállat vontam, nem nagyon akartam most mesélgetni. Én sem szerettem, ha csak úgy nekem állnak, hogy elmondják az élettörténetüket, ő miért szeretné? Nem tűnt olyan típusnak. Inkább olyan tipikus vámpírnak. Figyeltem, ahogy táplálkozik. Nem vacakolt sokat, pár másodperc múlva el is engedte a férfit, aki élettelenül hullott a földre. De a lány előtte bemutatkozott.... Erin. Rögtön eszembe jutott a kislányom, akit ezer évvel ezelőtt Erinának neveztem el, de Bulgáriába ez nem volt annyira nagyon ritka név. Másnak is megtetszhetett. - Az enyém Tatia. Tatia Petrova. - Ebből rájöhetett, hogy én is bolgár vagyok, ugyanúgy,a hogy ő. Már csak arra lennék kíváncsi, milyen idős. Bár tőlem idősebb nem sok van, szinte csak a Elsők és Oluver. Azt hiszem, itt vége is a sornak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 15, 2012 8:46 pm | Elmosolyodtam, de nem a szokványos kislányos mosollyal, amivel az áldozataimat, vagy az egy éjszakás kalandjaimat szerettem levenni a lábukról. Sokkal inkább ravasznak neveztem volna ezt a somolygást, és keveredett belé még egy másfajta érzelem is. Ritkán találkoztam Bulgáriában olyannal, mint én vagyok. Ezért ez meglepetést is okozott számomra, és ezt tagadni sem lettem volna képes. ‹ Lekötelezel. › biccentettem felé, és rátapadtak karmaim a férfi gallérjára, hogy a szemeibe mélyedjek, de azok már nem sok életről árulkodtak. Volt még egy csöppnyi ereje. De menekülni, vagy kiabálni már kevés volt. ‹ Messziről? › fordultam még a lány felé érdeklődve, persze nem annyira, hogy láthassa ezt rajtam. Még a végén azt hiszi, hogy érdekel az élettörténete! Ments isten, hogy valaki kíváncsiskodónak nézzen. Magammal szeretek foglalkozni. Bár tény, hogy ritkán adódik alkalmam társalogni vámpírokkal. Ki kell használnom az alkalmat. ‹ Amióta az eszemet tudom, Bulgáriában élek. › adtam választ a kérdésére egyszerűen. ‹ A nevem Erin. › tettem még hozzá. Nos, az életemben egyszer legyek udvarias, és mutatkozzak be. Az etikett... hóh, azt már jó régen elástam. De mielőtt bármit válaszolt volna, a férfi ütőerére tapadtam, és belévájtam a fogaimat húsába, hogy jóízűen táplálkozni kezdjek. Pár másodpercig tartott csupán, aztán ellöktem magamtól a testet. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 15, 2012 7:42 pm | A lány közeledni kezdett. Körülbelül annyi idős lehetett, mint én, hosszú barna haja és szemei voltak. Még soha életemben nem láttam, de hát nem ismerhetek én minden vámpírt a földön. Mert vámpír volt, ezt éreztem és persze az is igazolta ezt, hogy "tápláló falatnak" nevezte az áldozatomat. Ember nem mond ilyet, esetleg olyan, aki nem teljesen ép. - Még milyen tápláló! Szükségem volt már egy jó kis vadászatra. - Ő sem volt velem ellenséges, ezért én sem ezt az arcomat vettem fel. Nem mentem volna vele semmire, amíg nem próbál nekem ugrani, addig semmi baja nem lesz. És én is nyugodtan megvacsorázhatom. A férfi csak nyöszörgött, már nem volt teljesen magánál, de ahhoz képest egész jól bírta. Mások ilyenkor már teljesen kifekszenek. - Ha gondolod, a tiéd lehet. Én már eleget ettem. - Elengedtem a férfi gallérját, hogyha gondolja, nyugodtan fogja csak meg és egyen. Már tényleg nem voltam éhes és mivel ennyire jószívű lettem az utóbbi időkben, adakoztam egy kicsit. - Messziről jöttem és régen nem jártam tt, legyen ennyi elég. És te? - Én is rákérdeztem, már csak udvariasságból is. Meg ah egyszer úgyis egy férfiból eszünk, legalább tudjam, kicsoda ő. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 15, 2012 2:28 pm | Ismét eljött egy újabb napfelkelte. Ráadásul most szombatra járt az idő. Ilyenkor a normális emberek szeretnek kijárni az utcára, sétálni vagy egyedül, vagy a családjukkal. Számomra fontosabb az első. Akik egyedül vannak. Hisz' a családos férfiakat, vagy éppenséggel nőket hogyan csábíthatnám el a gyerekeiktől, vagy házastársuktól? Tisztább úgy, ha egyedülálló áldozatot találok. A sötét sikátorban. A gyomrom már hangosan korgott, és vágytam az újabb tápláló reggelire, mélyen bízva abban, hogy finom falatot fogok találni, és nem valami dohány szagú, részeg pasast, aki azt se tudja, hány napja fetreng saját maga társaságában. De ahogy beléptem a sötét sikátorba, megpillantottam valamit, és az arcom megrándult a rám törő féltékenységtől, és haragtól. Egy nő éppen derülten táplálkozott egy férfiból. Ellopta az én példányomat! Még jó, hogy a saját fajtámtól nem féltem a zsákmányt. ‹ Látom, tápláló falatot találtál. › szólaltam meg halkan, szorosan ott állva mellette, a férfi teste éppen összegörnyedni készült. Nem érdekelt túlságosan, hogy még soha nem láttam ezt a nőt, a fajtámbéliekkel szeretek közvetlen maradni. Csak nem ugrik nekem, és nem öl meg két pillanat alatt, nemde? Hiszen ártani nem ártottam neki. Nagy sóhaj szaladt ki a számon, és a mutatóujjamat végighúztam a vérző nyakon, hogy megízleljem. ‹ Hm. Ízletes. Honnan vetődtél ide? › kérdeztem utána a lánytól érdeklődve, de nem ellenségesen. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 15, 2012 11:36 am | Szófia - Hotel - Tatia szobája
Az utcák nyüzsögtek az emberek. Szombat volt és délután, ez volt a legmegfelelőbb időpont ahhoz, hogy áldozatot találjak magamnak akármelyik korosztályból. Na jó, gyerekeket sohasem bántottam, arra sohasem vetemednék. De a többiek jöhetnek, főleg az életerős, fiatal és középkorú férfiak voltak a kedvenceim. Jó volt őket legyűrni és érezni, hogy mennyivel erősebb vagyok náluk és hogy addig játszadozhatok velük, ameddig csak akarok. Ám most nem volt kedvem játszadozni, talán majd pár nap múlva. Most csak enni akartam, erre pedig tökéletes célt szolgált a közelemben lévő sötét sikátor. Ahogy azt szerettem volna, egy húszas évei végén járó fickó kanyarodott be a kietlen részre, én pedig egy igazi ragadozóhoz híven nesztelenül követtem őt egészen addig, míg direkt zajt nem csinálva rúgtam neki egy követ az egyik konténernek. A férfi felém kapta a fejét, én pár méter távolságra álltam tőle, de még így is láthatta, ahogy ravasz mosolyra húzódik a szám. Hirtelen termettem előtte, mindenféle bevezetés nélkül hajoltam a nyakához, hogy megharapjam, de akkor nem is olyan messze, a sikátor másik végében egy hozzám hasonlóan sötét, női alakot pillantottam meg. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 15, 2012 11:25 am | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|