Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Lockwood kripta

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 01, 2013 12:18 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
- Na jó... Legyünk igazságosak! Elmesélem, hogy mi történt, ha előbb te mondasz valamit magadról. Még azt sem tudom, hogy te mi vagy - világítok rá erre a cseppet sem mellékes tényezőre. Így lesz fair. Hiszen első nekifutásból képes lenne kiszedni belőlem a fél életem történetét, mikor egy árva szót sem vallott még be magáról. Ne haragudj, drágám, de engem sem ejtettek a fejemre. Meg amúgy sem vagyok az a kitárulkozós fajta. Bár Delenával kapcsolatban még mindig érzem azt, amit szinte a kezdettől: hogy egész szimpatikus lány, és ez nagy szó tőlem.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 01, 2013 2:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Belátom, igaza volt. Ő még nem tud semmit rólam, pedig már elmondta, hogy vérfarkas, sőt még azt is, hogy mikor váltotta ki az átkát. Most én következtem, de a kérdésén el kellett mosolyodnom. Hogy mi vagyok? Furcsa, hogy a természetfelettiek mindig azt hiszik, ha találkoznak velem, hogy egy vagyok közülük. Az évek során már rájöttem,hogy van egyfajta... ilyen kisugárzásom, ami eléggé megtévesztheti őket. Sebaj, ráérek elmondani.
- Én csak egy egyszerű ember vagyok. - Mondtam ki az igazságot. - Nem vagyok vámpír, sem vérfarkas, nincsen boszorkányerőm vagy ilyesmi. Mindössze egy lány, akinek különleges a története. - Vontam meg a vállamat, majd sóhajtottam egyet, mert mielőtt akármit elmeséltem volna neki, meg kellett kérdeznem valamit. Alapvetően bíztam az emberekben, de jobb az óvatosság, főleg, hogy Hayley vérfarkas és amint mondta, Tyler barátja. Aki hibrid, Klaus alávetettje. - Szívesen mesélek, ha érdekel, de előbb lenne egy kérdésem: ismered Klaus Mikaelsont? Úgy értem személyesen... - Hallásból a nem emberi lények nagy többsége ismeri a főhibridet, de személyesen nem mindenki. Ha pedig Hayley netalántán jó viszonyt ápol vele... akkor nem beszélek magamról.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 01, 2013 7:29 pm
- Klaus? - vonom fel a szépen ívelt szemöldökeimet. Na az a hibrid meg vajon hogy kerül a képbe? Ha nem most mondta volna, hogy egy egyszerű halandó, akkor arra tippelnék egy ilyen kérdés után, hogy Delena is hibrid. Bár lehet akkor már hallottam volna róla Tylertől... Oké, így sincs több értelme.
- Egyszer találkoztam vele. Azon kívül, hogy egy nagyképű alak, aki királynak képzeli magát... igazából nem is tudom, mit gondoljak róla... - Már az előtt utáltam, hogy megismertem volna. Igaz, végül az elválásunk előtt aránylag rendes volt velem, amivel egy csöppet enyhítette a róla alkotott képemet... de ettől még nem lett a szívem csücske. És nem is lesz soha.
- Mi köze van neki a történetedhez? - értetlenkedek, és egyre kíváncsibb vagyok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 01, 2013 11:13 pm
Nagyot nyeltem, így váram a válaszát és már azon járt az agyam, hogyha ódákat kezd zengeni arról az egoista hibridről, akkor vajon melyik a legrövidebb útvonal, ahol el tudok slisszolni? Hatalmas kő esett le a szívemről, amikor meghallottam, hogyan vélekedik róla. Mosolyra húzódott a szám a nagyképű alak szavak hallatán, bár még mindig nem lehettem abban biztos, hogy nem csak azért mondja ezt, mert meg akarja tudni a történetemet, de... őszinte lánynak tűnt, olyasmi "ami a szívemen a számon és senki kedvéért nem változtatom meg a véleményemet" típusnak. Így megnyugodtam.
- Ő nem tudhatja meg, hogy itt vagyok, mert abból csak a baj lenne. - Kezdtem bele és egy pillanatra összeszorítottam az ajkaimat. Ha valaki, hát Hayley nem fog hülyének nézni a történetem hallatán, hiszen ő egy vérfarkas, egyáltalán nem átlagos. - Ez... ez nem az én időm. Ez az év... néhány hónapja Klaus anyjának szüksége volt rám és idehozott a jövőből. - Mondtam ki végül és figyeltem Hayley reakcióját. - Nem a közeli jövőből, hanem húsz évvel későbbről. Az én időmben 22 vagyok, akkor gondolhatod, hogy most mennyi... - Na igen, furcsa volt arról beszélni, hogy amúgy 2 éves vagyok összvissz ebben az időben. Aranyos történet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 02, 2013 11:28 am
Bámulok rá elképedve, nagy szemekkel. Aztán egyszer csak... kitör belőlem a nevetés. Ugye most csak viccel? A jövőből jött? Na ne már! Mikor cseppentem bele a 'Vissza a jövőbe' filmekbe? Észre sem vettem. Ilyet még a boszorkányok sem tudhatnak. Bár ha Estherről van szó... nyilván ezer évvel ezelőtt még a vámpírok fogalma is ugyanilyen nevetségesen hangozhatott. Úgy néz ki, az ősi boszorkánytól minden kitelik.
- Nem viccelsz, ugye? - komolyodom el lassan, és a lány arcát fürkészem. - De... Miért? Úgy értem, miért hozott vissza? Miért éppen téged, ha csak egy átlagos ember vagy? És mit akar tőled Klaus? - Lehet, hogy sok a kérdés egyszerre, de valahogy nem áll össze a kép. Az egész túl... hihetetlen és zavaros nekem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 02, 2013 10:56 pm
Szerencse, hogy nem voltam sértődős típus, így nem vettem a szívemre, amikor nevetni kezdett. Tulajdonképpen én is biztosan kinevettem volna magam a helyében, mert ez már rosszabb volt, mint egy bonyolult vígjátéksorozat a borzasztó kategóriából. Nem sokan szoktak megjelenni a jövőből, nekem megadatott ez az... átok. Vagy mégsem az? Így legalább felnőtt fejjel újra átélhetem a múltam, ám közben azért kell aggódnom, hogy mi van a jelenemben. Ebbe bele lehet betegedni.
- Esther-nek azért kellettem, mert csinálni akart valamit Klaus-szal. Valamit, amivel legyengítheti. - Vontam vállat. Ez a része engem csak abban érintett, hogy kellett a vérem és hogy örömtáncot járnék, ha annak a hibridnek egyszer beletörne valamibe a bicskája. - Klaus pedig azért nem tudhatja, hogy itt vagyok, mert már a saját jelenemben is megkörnyékezett... talán ember vagyok, de annak különleges. Az anyám a hasonmás, az apám pedig ősvámpír. - Néztem Hayley-re. - Az utódukként és a hasonmás-vérvonal folytatójaként értékes vagyok a számára, csakhogy engem ez egyáltalán ne doppingol. - Vallottam be nagyot sóhajtva. - Most pedig itt ragadtam... vagyis... mondhatni, hogy még nem akarok visszamenni, mert zűrök vannak a családomban és néhány dolog nem úgy alakult, ahogy az a jövőmben van.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 03, 2013 5:32 pm
- Várj most... jól értettem hogy...? - Nem, nyilván félreértettem valamit. Komolyan... vagy ez a lány van becsípve... vagy én. Biztos azt is csak képzeltem, hogy a jövőből jött. Mégis... az még hihetőbbnek tűnt, mint a magyarázata második fele. A hasonmás és egy ősi gyereke? Mégis melyiké?
- Szóval... Elena az anyád, ha nem tévedek... - az még majdnem érhető, hiszen a többinek már aligha lehetett gyereke egy vámpírtól, de... - és akkor melyik ősi is az apád? Csak azt ne mondd, hogy Klaus. - Ez így most talán egy kicsit túl nyersen, sőt, gorombán hangozhatott, de én már csak ilyen vagyok. Ami a szívemen, az a számon. Meg persze ott van még Elijah, meg Kolin, vagy hogy hívják a harmadikat... egyáltalán még van ősi vámpír? Nem nagyon izgat a családfájuk, és nyilván lehet akármelyik az apja. Sőt még az is kiderülhet, vagy valaki más, idősebb vámpír, nem az eredeti családból. Én csak azért tippeltem Klausra, mert annyira tart tőle, és már maga is említette a nevét egy párszor. De komolyan, nem töröm tovább a fejem rajta, mert még belefájdul.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 05, 2013 12:40 pm
Felnevettem. - Nem, nem Klaus az apám. Anélkül is mindig képbe kerül valahogy. - Vontam meg a vállamat. Az kellene még, hogy a hibrid legyen az apám... azt hiszem, nem éltem volna meg azt, hogy még kamaszkoromban is ép legyen az idegrendszerem. Arról is elég volt tudni, hogy ki a biológiai apám, ő sem egy mintapéldány, de legalább az, akit az igazi apámnak tekintek, normális.
- Az apám neve Oliver. Oliver Lambrick. Ugyanannyi idős, mint Klaus. - Mondtam kissé elhúzott szájjal. Nem ez volt a kedvenc témám, de hát ha egyszer ide lyukadtunk ki, most mit csináljak? - Talán ezért lehet nekem is természetfeletti beütésem, hiszen a szüleim sem átlagosak. - Néztem Hayley-re, de az arckifejezésén ismét el kellett nevetnem magam. - Hülyeségnek hangzik, igaz? De nem vagyok őrült... a történetem az, de én nem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 05, 2013 8:27 pm
- Oh, ne aggódj, én nem ítélkezek - rázom meg a fejemet gyorsan. Persze furcsa az egész történet, és nehezen megemészthető. Sőt, elhinni sem könnyű. De a lánnyal semmi bajom. - Én igazából semmilyen családfát nem tudok felmutatni. Évek óta a szüleimet keresem. Egyszer még kiderülhet, hogy az én történetem a tiédnél is őrültebb - mondom, aztán picit elgondolkodom. - Nem... nyilván a tiédtől bonyolultabb már nemigen lehet - teszem hozzá halkan elnevetve magam. Igazából akármit is fogok megtudni a szüleimről, ha egyáltalán valaha sikerül róluk kiderítenem bármit is, biztos vagyok benne, hogy nem fog minden pontban tetszeni. Előre utálom az okát, amiért elhagytak... akármi is volt az, és akármilyen nyomós érveik is lehettek. És ez az esetleges halálukra is vonatkozik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 07, 2013 2:26 pm
Bólintottam. Na igen, ha Hayley nem vérfarkas lenne, akkor minden bizonnyal már hívta volna a legközelebbi diliházat, hogy életem végéig bezárjanak oda és még a napfényt se lássam többé. Őrület a származásom, az egyszer biztos, de legalább az életem már nem ennyire bonyolult, ha nem nézzük azt a néhány apróságot, ami néha közbejön. Mindent összevetve egészen átlagos vagyok.
- Szóval... nem ismered a szüleidet? - Kérdeztem. - Semmit sem tudsz róluk? - Biztosan nem ez volt a kedvenc témája, de számomra eléggé nehéz elhinni, hogy valaki semmit ne halljon a szüleiről... bár azt sem tudtam feldolgozni, hogy egyesek miért hagyják el a gyerekeiket...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 08, 2013 6:52 pm
- Semmit - jelentem egyszerűen, mégis ezzel az egyetlen szóval elmondva mindent. Nyomatékosítva a tényt, hogy még csak kiindulnom sincs miből, csak a remény van, és ez a makacs akarat, a fogadalmam, hogy nem adom fel, amíg ki nem derítettem róluk az igazságot. Bármibe is kerüljön. Nem tudom a nevüket, nem tudom, hogy élnek-e, sem azt, hogy miért hagytak el.
- Az egyetlen dolog, ami remélhetőleg szűkíti a kört az az, hogy vérfarkas vagyok, és legalább egyikük hordozta a gént, talán maguk is kiváltották az átkot. A fajtámból nincs túl sok az országban, ráadásul sokan szeretnek falkában élni, és egyiktől a másikig csapódva sok érdekeset lehet hallani. Aztán meg csak tőlem függ, mit rakok össze belőle - vonok vállat az erős akarásom és látszólagos magabiztosságom ellenére kissé talán tanácstalanul.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 08, 2013 10:37 pm
Eléggé megsajnáltam Hayley-t, de ezt igyekeztem nem kimutatni, mivel olyan személyiségnek tűnt, aki nem tolerálja az ilyesfajta megnyilvánulásokat. Ha úgy nézzük, a biológiai apám engem is elhagyott, bár én csak nyertem ezzel a helyzettel, hiszen ha nem így lett volna... ki tudja hol lennék és mit csinálnék most. Hogy nem itt beszélgetnék, az biztos! Szerencsére ebbe bele sem kellett gondolnom, a szüleim normálisan felneveltek és szeretnek, szóval... életem eme részével semmi bajom nem lehet.
- Régóta kutatsz már utánuk? - Próbáltam finoman tapogatózni, mert még mindig nem akartam bunkó lenni, csak el sem tudtam képzelni, hogy Hayley mit érezhet vagy milyen lehet neki. Semmi sem tud a szüleiről, akik elhagyták és rá hagyták a vérfarkas-átkot. Mondhatom szép, nagyon szép. - Ezért csapódsz különféle falkákhoz? Hogy megtudj róluk valamit?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jún. 08, 2013 11:42 pm
- Igen. Elsősorban ezért. És mert alapvetően nyughatatlan típus vagyok. - Mondhatnám úgy is, hogy egyszerűen sehol nem találom a helyem. Keresem, hogy ki vagyok, hová tartozom. De ezeket nem szeretném hangoztatni. Az első válasz kevésbé hangzik szánalmasnak. És már sem hiányzik jobban, mint bárki szánalma.
- Nagyjából 4-5 éve kutatok a szüleim után. Azóta, amikor először átváltoztam. Előtte fogalmam sem volt róla, hogy mi vagyok, milyen géneket hordozok magamban. De azzal minden megváltozott. Kiderült, hogy a nevelőszüleimnek így már nem kellek... mármint nem az, én megértem őket. Csak belegondoltam, hogy ha nem hozzájuk tartozom, akkor vajon kihez...? Falkában élni is kicsit olyan, mint egy nagy család. - Hmm. Csak sikerült szánalmas választ adnom. Szép volt, Hayley.
- Nem hiányzik a saját időd? Biztos minden teljesen más húsz év múlva. Mitől függ, hogy visszatérhetsz-e? - Teszek fel hamar én is pár kérdést, csak hogy egy kicsit eltereljem a figyelmet gyámoltalan mivoltomról.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 09, 2013 10:01 pm
Halványan elmosolyodtam. A vérfarkasok egyébként is híresek a heves vérmérsékletükről, ilyen szempontból talán még a vámpíroknál is rosszabbak. Nem csoda, ha Hayley úgymond nem tud megülni egy helyen a fenekén hosszú ideig. Ha én is ilyen személyiség lennék, akkor biztosan járnám az országot és azt csinálnám, amit ő. Szabad lennék... csakhogy az ő esetében ennek a szabad életnek ára is volt.
- Akár most is visszamehetnék. - Válaszoltam a kérdésére. - Annyi dolgom lenne, hogy felkeressem Esthert és megkérjem, hogy küldjön vissza. De még egy kicsit maradni szeretnék... el akarok búcsúzni a szüleimtől és látni szeretném, hogy viszonylag mindent rendben hagyok itt magam után. Volt néhány kis kavarodás, dolgok, amik nem akkor történtek meg, amikor kellett volna, így maradok, míg minden rendbe nem jön. - Mondtam. Igazából eléggé féltem attól, hogy a jövőmben nehogy megváltozzon valami és egy rosszabb fajta kavalkádba csöppenjek vissza. Akkor nem tudom, hogy mit csinálnék...
- Te még nem válaszoltál a kérdésemre. Hogy váltottad ki az átkodat? - Kérdeztem rá ismét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 10, 2013 6:35 pm
Azt hiszem, nem igazán tudnám beleélni magam Delena helyzetébe, még ha akarnám sem. Túl zavaros, túl... rendkívüli, hihetetlen. Elég ha a saját dolgommal foglalkozom.
- Hopp... igazad van. Tulajdonképpen... nem egy nagy sztori - kicsit meg is vonom a vállam, de igazából nem az a lényeg, hogy mekkora történet, hisz mégis csak egy ember haláláról van szó, aki ráadásul közel is állt hozzám. Sokkal inkább csak nem szeretek róla mesélni, főleg nem olyanoknak akiket pár perce ismerek. De Delenának igaza van, megígértem, hogy válaszolok, ráadásul még mindig áll, amit első pillanattól hangoztatok magamban: valamiért szimpatikusnak tűnik. Talán csak mert ebben az őrült, természetfelettiektől hemzsegő kisvárosban ő tényleg egész normálisnak tűnik.
- Egy csónakázós baleset. Az volt az egyik első alkalom, hogy alkoholt fogyasztottunk a barátaimmal. Mind többet ittunk a kelleténél, de a következményeket tekintve nyilván én a legtöbbet. A csónak az én hibámból borult fel, és a haverom nem tudott úszni. Talán megmenthettem volna, ha valamivel józanabb vagyok - húzom el a számat. Remélem, hogy kielégíti a válaszom, mert nem szeretnék ennél is jobban belemerülni a témába.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jún. 10, 2013 10:01 pm
Figyelmesen hallgattam a történetet. Egy egyszerű baleset és emiatt történt az egész? Hallottam már olyat is, aki egy verekedés során váltotta ki az átkot vagy éppen rosszabb dolgot tette a hevessége miatt, de... Hayley igazából egy rosszul elsült buli áldozata lett. Igen. áldozat, elvégre vérfarkassá változott... egy ember meghalt, ezzel viszont az ő sorsa is megpecsételődött.
- Hogy érezted magad utána? - Kérdeztem rá hirtelen, majd kapcsoltam, hogy megint olyasmikről kezdtem el faggatni, amelyek nem nagyon tartoznak rám, mindössze érdekelnek. Hülye szokás, mikor fogom már lekaparni magamról? - Bocs a kérdésért, de... mindig is kíváncsi voltam arra, hogy milyen érzés nektek, akik nem emberek többé. - Sóhajtottam. - Elvégre normális lány voltál és egyszer csak az átok miatt megváltozott minden. Vagy nem így történt? - Nyeltem egyet. A saját időmben már régen kifaggattam apát és anyát, sőt még a nagyimat is, hogy ők mit éreztek, milyen volt, amikor vámpírrá változtak, mit gondoltak, hogyan fognak tovább élni? Bár Hayley farkas volt, egyre megy a dolog.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 16, 2013 1:01 am

Gondolatban a fejemet vakartam. Hát most mit mondhatnék erre? Nem egyszerű kérdés, nem volt egyszerű helyzet...
- Tulajdonképpen... beletelt némi időbe, mire felfogtam, hogy mi is történt velem. Nem értettem meg azonnal. Amikor átváltozunk, és a farkas énünk tör elő, általában nem vagyunk önmagunk, nem emlékszünk utólag semmire. Akkor is ez volt. Többszöri átvátozás és pár új ismerős segítségével ismertem meg csak ezt a valakit, aki lettem. - Megrázóbb volt az a része, hogy a szüleim csak úgy lemondtak rólam, és visszaküldtek az árvaházba. Még csak nem is igazán értettem, hogy miért teszik.
- Figyelj... én szívesen elcsevegnék még itt veled. És örülök, hogy megismertelek. De lassan lépnem kell - vezetem elő a dolgot, mert tényeg elég jól elidőztem már itt a társaságában. - A városban leszek még egy ideig, remélem, még összefutunk - küldök felé egy utolsó mosolyt búcsúzásképpen, aztán tényleg továbbállok.

|| Valamerre ||

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 19, 2013 6:19 pm
Hiába mesélte el, nem tudtam teljesen elképzelni, mit érezhetett. Mesélték már a vérfarkasok, hogy milyen, amikor először átváltoznak: pokoli szenvedés, ahogy eltörnek a csontjaik, karmaik nőnek és az egész testük egy állaté lesz, nem képesek a józan gondolkodásra és akárkit megtámadnak. Hayley-ről hirtelen nem ugrott volna be, hogy neki is ilyen sorsa van.
- Oké. - Bólintottam, amikor bejelentette a távozását. - Én is remélem, hogy találkozunk. Szia. - Mosolyodtam el és néztem, ahogy elsétál, utána úgy döntöttem, hogy nekem is ideje hazamennem. Eléggé elhúzódott a sétám.

Damon és Elena háza ;; Konyha

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 16, 2013 10:51 pm
Esther & Mikael

Az első utam Estherhez vezetett, de nem találtam otthon, így hát egy vámpírt igéztem meg, hogy várja meg a nőt az üzenetemmel. Direkt úgy fogalmaztam, hogy érdekelje, hiszen mostanában nem túl jó a viszonyunk. De ez reményeim szerint érdekelni fogja. Megtaláltam Silas-t, és persze a kavics, amit értéktelennek hittem, mégiscsak ér valamit, s Silas legendája nem csak koholmány. Direkt választottam kies, mindentől távol eső helyet, ahol nem hallhat minket vámpír. Egy fának támaszkodom, majd keresztbe font karral várom a nőt, kit egykor mindennél jobban szerettem. Remélem nem kell sokat várakoznom, gyűlölök várni...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 17, 2013 10:32 pm
Nem akartam sokat váratni Mikaelt, hiszen tudtam, hogy nincs oda azért, ha várnia kell. Soha nem volt híres a türelméről, de azt hiszem, ez családi vonás. Egyikünk sem szeret sokat várni. Bár én elviselem azt, ha az ellenkezője történik is.
A kripta felé lépdelve egy nagyot sóhajtottam. Még mindig nem tagadhattam, hogy ellenszenv alakult ki bennem Mikael iránt, mióta átvert engem, és megölte Klaust. Persze Kol is meghalt, de hát... az tervbe volt véve. Klaus-é nem... és ezt nem hiszem, hogy könnyen el tudom felejteni még Mikaelnek sem.
Megtettem azt a pár lépcsőfokot, majd egy kis sóhajjal álltam meg, ekkor már szembetalálva magamat azzal a férfival, akit jelenleg nem tudtam hová tenni. Bár talán mondhatni, a pokolba kívántam.
- Van valami különösebb oka, hogy idehívtál, vagy netán tiszteletköröket fogunk futni? Tudtommal nincs házassági évfordulónk - vontam fel a szemöldökömet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 17, 2013 10:51 pm
Végre meghallom Esther lépteit, s fellélegzem. Azt hittem az az ostoba vámpír képtelen átadni egy üzenetet, de tévedtem. Még szerencse, hogy megigéztem. - Ugyan, Esther. Csak akkor kereslek, ha a közös gyerekeinkről van szó! - A "közös" szót kihangsúlyozva teszek pár lépést a nő felé. - Az évszázadok folyamán sikeresen kiirtottál belőlem minden emberi érzést irántad Esther, nehogy azt hidd, hogy emlékszem arra a napra, mikor elvettelek... - Gyűlölöm, mióta átvert, s mióta feltámasztotta azt a fattyút. De nem térhetek el a lényegtől. - Viszont most nem ez a legfontosabb! Tudom, hogy hol van a gyógyír. Tudom a helyét, de Silas mellé van bezárva a vámpírság ellenszere, amit a fiainknak szántunk. Varázslattal van bezárva, és sajnos nekem nincs varázserőm, viszont neked van. Szóval nálam van a sírkő, tudom a helyet. Tudom mennyire emberré akarod tenni a gyermekeinket, legalább egy még közös bennünk! - Jelentem ki, miközben már ez is a terv része. Persze nem fog tudni róla, nem engedem, d viselkedésem, testbeszédem, és az arcom vonásai szavaimat igazolják. - Ez egy lehetőség, hogy újrakezdjék. Hogy élhessenek vérszomj nélkül. Hogy megöregedhessenek, végül meghalhassanak. - Ha még ott van az a nő, akit egykor szerettem, talán meggyőzhetem, de nem gyengülhetek el... Végig kell vinnem a tervet. - Hajlandó vagyok félretenni a terveimet Niklaus megölésével kapcsolatban egy időre... - Persze azt nem mondtam mennyi időre, de remélem Silas tényleg nem ver át, s segít nekem a tervem további részében... Kérdőn nézek Estherre, s várom a válaszát.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 18, 2013 5:07 pm
Elég gyorsan egyértelművé tette, hogy nem Klausról akar beszélni. Hát rendben. Róla amúgy sem tudna mit mondani, csak a szokásosat. Hogy meg akarja ölni. Azt meg egyértelműen nem moderálnám, tehát...
- Tudod, Mikael... a legkevésbé sem érdekel, hogy emlékszel-e arra a napra. Én még emlékszem, de hát... sok jelentősége már nincs - vontam egyet a vállamon. Ez nem volt szokásom, mert mindig is sok volt bennem a tartás az ilyen laza mozdulatokhoz.
Viszont ahogy folytatta, már nem is törődtem azzal, hogy milyen a tartásom úgy általánosságban, és felvontam a szemöldökömet. Beszélt a gyógyírről, Silasről... remek. Tud róla. Remélem, ez lesz a következő, amivel próbálkozik Klaus ellen. De félek, hogy Klaus ellen talán nem is lenne hatással. Vagy talán mégis? ezt majd később végiggondolom.
- Hm... szóval megvan a sírkő... gyorsabb voltál, mint én - mondtam némi elismeréssel a hangomban, majd végigmértem az arcát. Tudtam, hogy nem hazudik.
- És mit akarsz tenni ezügyben?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 18, 2013 5:54 pm
- Szerintem hagyjuk is a felesleges mellébeszélést! - Jelentem ki, majd egy pillanatra szünetet tartok. Mély levegőt veszek, miközben ismét meghallom bájos hangját. - A sírkő már hónapok óta nálam van. Csak eddig azt hittem, értéktelen, de mégsem. Silas össze van zárva a gyógyírrel... - Kezdek bele az információk áradatába, ami a fülembe jutott. - - Végre megtaláltuk a gyógyírt a gyermekeinknek. Nem erre vágytál? - Kérdezem, de hangom egy percre sem lágyul el. Majd gondterhelt sóhaj után folytatom. - De szükségem van rád, mert Silas-t egy varázslat védi! - Hihető vagyok, s már nem tud semmit leolvasni arcomról. Már nem engedem neki. Semmi mást nem mondok, azt pedig pláne nem, hogy egy darab van belőle. Elvileg nem tudhatja. - Viszont szeretnék kérni egy szivességet. Silas belelát az elmékbe, s arra kérlek, hogy olvass rám valami bűbájt, hogy ne láthasson többé belém! - Komolyan hiszem, hogy segíthet nekem... Legalábbis remélem...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 18, 2013 6:02 pm
- Én egy békés családra vágytam! - mondtam csak úgy mellékesen, majd felsóhajtottam. Felesleges a múlton rágódni. Hiszen mondhatni, a mi "ügyünk", vagyis a házasságunk lezáródott. Ha nem ezer évvel ezelőtt, akkor most. Mikor ő megölte Nik-et, én pedig ellenszegülve Mikaelnek, visszahoztam. De annyira felesleges mindezen rágódni már. Ami megtörtént, az már úgy is marad.
- Ó... - mondtam meglepetten, de már egy mosoly játszott az arcomon. - Szóval TE akarsz szívességet kérni tőlem... meglep, hogy van hozzá a történtek után bátorságod, vagy egyáltalán képed, hogy ilyet kérj tőlem - billentettem oldalra a fejemet.
- Tudod... magam is megszerezhetem azt a gyógyírt anélkül, hogy kellene a segítséged. Sok mindent megszereztem már az életben, nem egy átkozott sírkő és egy eldugott sziget fogja az utamat állni a céljaim elérésében - sóhajtottam fel, még ha tudtam is, hogy bármi is volt a múltban, most muszáj lesz összedolgoznunk, ha a gyógyírt akarjuk mind a ketten. Méghozzá szemmel láthatóan ugyanabból az okból kifolyólag.
- De... ha Nik-et békén hagyod... talán tehetek kivételt... - mondtam, majd nyeltem egyet, de úgy, hogy ő azt ne vehesse észre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 18, 2013 6:35 pm
- Mindannyian békére vágytunk, s reméltük nem omlik össze a családunk, de nézd meg mit tettünk... De ami elmúlt, az már nem jön vissza nem igaz? - Jelentem ki semmit sem mondó hangon, majd felveszem vele a szemkontaktust. Esther annak idején életem párja volt, legalábbis ezt hittem. De most nem látok mást, csak a nőt, aki elárult, és felszarvazott. - Igen én kérek tőled segítséget. És azok után, hogy nem öltelek meg, rögtön az után, hogy a fattyú kölyködet megöltem feljogosít erre engem, úgy hiszem... - És sejtettem, hogy mit fog cserébe kérni. Még mindig őt védi. Nem érdemel bocsánatot az a kölyök. Lehunyom szemeim, s lehiggadok. A tekintetébe fúrom az enyémet. - Egy időre békén hagyhatom, ha azt szeretnéd, de nem örökre! Sajnálom, ez a küldetésem, de hajlandó vagyok egy időre eltekinteni az üldözésétől... - Miért is ne lennék hajlandó? Hiszen Silas kínozza majd, s ha Klaus a haláláért könyörög majd, elsőként leszek ott, hogy átdöfhessem a szívét a tölgy karóval. De ezt Esther nem tudhatja... Még nem... - Lehet, hogy egyedül is meg tudod szerezni, de én tudom, hol van Silas. Benne vagy, vagy sem? - Kérdezem, mert eddig semmi építőt nem hallottam tőle...

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Lockwood kripta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Similar topics

-
» Titkos kripta
» Kripta
» Kripta a földbe vájva
» Kripta
» Salvatore kripta

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Mystic Falls-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm