|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:13 pm | Serena, és Eyal Szorosan fogtam a kezét, a másikkal pedig az arcát simogattam nyugtatás képen.- Minden rendben lesz. Csak még ezt bírd ki. Utána egy darabig nem lesz telihold.-suttogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:16 pm | Eyal & Serena Sok 18 éves lánynak az a legnagyobb baja, hogy nincs pasija. Hát, nekem a telihold... Ez az én formám. Mikor már a nyelőcsövemet nem marta annyira a farkasölős víz oda mentem a láncokhoz majd rántottam az egyiken egy nagyot, hogy megnézzem kibírja-e?! Szerencsére igen. - Segítesz? - biccentettem a láncok felé, és levettem magamról a felsőmet, így egy nyúlékony nadrág és melltartó volt rajtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:20 pm | Serena, és Eyal Segítettem neki, és rátettem a láncokat. Adtam neki egy csókot, és bezártam a rácsokat, majd leültem a vele szembe lévő kőre, és figyeltem őt. - Itt leszek, veled ne aggódj.-mosolyogtam halványan rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:23 pm | Eyal & Serena Leültem a földre, fejemet pedig a falnak támasztottam és próbáltam ellazulni. Rohadt szar érzés volt, hogy láncok voltak rajtam, de hát így jár egy vérfarkas... Eyalra nézek, és halványan elmosolyodok. - Nagyon utálom ezt. - mondom halkan, kétségbeesett hangon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:26 pm | Serena, és Eyal - Elhiszem... Nekem sem jó azt látni,hogy szenvedsz.-mentem közel a rácsokhoz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:29 pm | Eyal & Serena Még mindig a földön ültem és őt néztem. Éreztem, hogy közeledik a telihold, mert egyre jobban feszültek meg az izmaim és én is egyre idegesebb lettem. - Nem akarom! Nem akarom! - mondtam idegesen mikor már kezdett mindenem fájni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:30 pm | Serena, és Eyal - Csak nézz rám, és próbáld eltűrni!-mondtam komolyan, és nagyon rossz volt őt látnom,ahogy szenved. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:33 pm | Eyal & Serena Elkezdtek törni a csontjaim aminek hatására felkiáltok. Először a kezem tört el, majd szép sorjában kezdtek eltörni a többi csontom is. A legrosszabb ebben az egészben, hogy több órán keresztül megy, kisebb-nagyobb szünetekkel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 10:34 pm | Serena, és Eyal Csak visszaültem a kőre, és hallgattam a szenvedését. Mikor végre átváltozott, már csak a rács mögül vicsorított rám. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|