Előzmény - 02.
Charlotte Tatia Petrova
Vampire - Original Doppelganger
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 20:26 Hozzászólás témája:
Jó volt tudni, hogy Esther támogatja őt. Feltéve ha tényleg támogatja, nemcsak mondja. De egy anya nem tenne ilyet a gyermekével, így maradt a megnyugvás, hogy Mikael-el nem lesz baj.
Megvártam, míg Niklaus visszatért a faluba és elindultam az ösvényen a házam felé. Le sem tudtam volna tagadni, mennyire élveztem a mai napot is. A mosolyom mindent elárult.
Tatia kunyhója
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 20:07 Hozzászólás témája:
- Ne aggódj. Anyám pártomat fogja. És ha ezer dühös apám támadna hirtelen, akkor sem tartani vissza semmi a holnap éjszakától - csókoltam neki még kezet, aztán újra vállamra vettem a kötelet, és küzdeni kezdtem a fatörzsekkel, hogy bevonszolhassam őket a táborba. De közben olyan sűrűn fordultam még hátra Tatia felé, ahogy csak lehetett.
(tábor)
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 20:02 Hozzászólás témája:
Tudomásul vettem, amit mondott és már alig vártam, hogy feljöjjön a telihold. Bár ebben a faluban épeszű ember nem kívánt ilyet, az én eszem most nem is volt teljesen ép.
« Szeretném, ha eljönnél. Mindennél jobban. Csak vigyázz, hogy az apád meg ne tudja. » Intettem őt óvva, mert az apja hozzáállását ismerve, amikor rólam volt szó, nem sok jóra lehetett volna számítani, ha ez kitudódik.
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 19:56 Hozzászólás témája:
Viszonozta a csókomat, és úgy éreztem, eljött a nap a földre... legalábbis az én mellkasomban olyan forróság támadt, mintha ott ragyogott volna tovább, és nem a felhők fölött.
- Hát persze, hogy jelzek - mondtam, mikor elszakadtunk egymástól. - Holnap nem biztos, hogy tudok jönni. Apám minnél gyorsabban be akarja fejezni a falat a falu körül. Holnap gyanítom, napközben ott fog majd engem is. De holnap éjjel telihold lesz... és amint apám nyugovóra tér, én eljövök hozzád. Persze, ha még mindig akarod. Vigyázni fogok rád, egész éjjel - simogattam meg az arcát.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 19:51 Hozzászólás témája:
Örültem annak, hogy boldog mosoly ragyogott fel az arcán. Leírhatatlanul jó érzés volt, hogy ezt a boldogságot én okoztam neki még akkor is, ha erről csak mi tudhatunk. Mégis mintha ebben rejlett volna az egésznek a szépsége. Két napja elkezdődött valami új, a mi kis külön világunk megnyitotta kapuit. És csak minket engedett be rajta.
Mire feleszméltem volna, ajkait éreztem az enyéimen és nem voltam rest viszonozni a csókját. Édesen és kedvesen válaszoltam szája mozgására, ha nem tudtam volna, hogy mennie kell, itt maradtam volna vele az örökkévalóságig. Ameddig csak lehetett volna.
« Menned kell. Az apád nemsokára keresni fog. » Nagy nehezen elszakadtam tőle, mert ezen kívül muszáj volt feltennem egy kérdést is. « Ugye majd jelzel, ha újra láthatlak? »
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 17:17 Hozzászólás témája:
Boldogan mosolyogtam el magam mikor azt mondta, hogy ő is kedvel engem. De még milyen boldogan mosolyogtam!
- Ha tudnád, mennyire örülök - suttogtam, és közelebb léptem. - Megnevettettelek, és életet hoztam a napjaidba? - ismételtem, aztán átöleltem. - Kezdetnek nem is rossz, azt hiszem - suttogtam, és mire feleszmélhetett volna, újra a szájára tapasztottam mohó ajkaimat.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 16:52 Hozzászólás témája:
Kérésem meghallgatásra talált, válasza biztosított arról, hogy nem a milliomodik vagyok a sorban, akinek ezeket a szavakat mondja. Ráfoghattam volna, hogy vajon ezt hány lánynak mondta, de bíztam benne, hogy tényleg igazat mondott. A szemei erről árulkodtak, azok pedig nem csaphattak be.
De továbbra sem hittem a fülemnek. Akartam, de annyira hihetetlennek tűnt, hogy így érez... irántam! Talán túl régóta voltam már egyedül ahhoz és túlságosan bebeszéltem magamnak, hogy nem érdemlem meg az ilyesfajta szavakat. Lehet, hogy ez volt a probléma.
« Persze, hogy kedvellek. Hogy gondolatod azt, hogy nem? » Még inkább hitetlenkedve néztem rá. Ha nem kedvelném, nem csókoltam volna meg és vége lett volna a történetnek, de így teljesen más lett a helyzet. « Ugyanúgy kedvellek, ahogy te engem. Te vagy az a személy, aki hosszú idő után újra megnevettetett és életet hozott a napjaimba. » Mindenféle nehézség nélkül vallottam be ezt neki. Magam is meglepődtem, milyen könnyen ment.
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 14:56 Hozzászólás témája:
Láttam az arcán, hogy kissé ledöbbent, a kérdésére pedig elmosolyodtam.
- Hogy hány lánynak? Akár hiszel nekem, akár nem, de még egynek sem. Nem ismertem sokat, az tény... de soha nem is éreztem egyik iránt sem azt, amit irántad. Alig ismerlek, tudom - bólintottam. - De mikor rád nézek, úgy érzem magam, mint a hajózás közben a tengeren, ahogy reggel feljött a nap az ég alján. Szikrázott, és elborított mindent. Persze megértem, ha te másképp érzed - néztem a földet. - Te biztosan sok férfitól hallottad már ugyanezt - mondtam, és a hangom megtelt némi keserűséggel. - Azt hittem, hogy egy kicsit te is kedvelsz engem.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Hétf. Jún. 18, 2012 12:10 Hozzászólás témája:
Szavai akármilyen jól estek, le is döbbentettek. Annyira valószínűtlennek hangzott, amit mondott, mintha a világ leglehetetlenebb dolga lett volna. Jelen pillanatban így éreztem. Képtelen voltam elhinni, hogy valaki ilyesmit mondott nekem.
« Hány lánynak mondtad már ezt? » Kérdeztem rá kissé viccelődve és valami miatt reméltem, hogy a számuk nem volt sok. Milyen szép is lenne... « Alig ismersz, Nik. Nem érezheted még ezt. » Mondtam ki aztán nagy keservesen, a saját szívemet is megfájdítva ezzel. De ahogy tenyerem alatt éreztem szívének ritmusát, az teljesen megnyugtatott.
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:50 Hozzászólás témája:
Megkönnyebbültem, de ugyanakkor kissé értetlenkedtem is.
- Mitől féltesz? Mondtam, hogy nem megyek a szörnyek közelébe - nevettem rá. - Apám miatt se félts. Anyám megbékítette. És különben is... ugyan honnan jönne rá, hogy mi ketten találkozgatunk? Nemsokára elhagyom apám kunyhóját, és új életet kezdek majd, egy új helyen. És magammal akarlak vinni - emeltem fel a kezét, és mellkasomra szorítottam. - Érzed? - kérdeztem tőle, a szívem ritmusára utalva. - Ez itt érted ver. Csak a te neved van benne.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:48 Hozzászólás témája:
Hitetlenkedő szemekkel meredtem rá. Hogy gondolhatja, hogy megbántam? Sok mindent bántam már meg életemben, de ez nem tartozott közéjük. Még véletlenül sem.
« Egyáltalán nem. » Állítottam határozottan, mindenféle hazugság nélkül. Mégis ott volt bennem a rosszérzet, a félelem. « Én csak... féltelek. » Vallottam be őszintén, lesütött szemekkel. Nem sok mindenkinek mondtam még ilyet, ezért is volt nekem kissé idegen ez a helyzet.
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:44 Hozzászólás témája:
Ledobtam a kötelet a vállamról, és odaálltam Tatia elé.
- Megbántad? - kérdeztem csendesen, mert valami bizonytalanságot vettem ki a hangjából. - Azt a csókot, az erdőben... megbántad? - kérdeztem újra, és kissé félve vártam a válaszát. Ha most igent mond, a világ számomra meg fog szűnni létezni.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:40 Hozzászólás témája:
Szótlanul biccentettem a kérésére, de pár lépés után még visszanéztem rá és láttam, ahogy összeszedelőzködik. Aztán mégiscsak elindultam, útközben azon gondolkozva, mennyire élvezem ennek a fiúnak a társaságát. Ám az is eszembe jutott, hogy a falubeliek még jobban megvetnének, ha megtudnák, mi történt az erdőben. Akkor lenne nekem nemulass...
« Remélem mihamarabb újra láthatlak. » Szólaltam meg, amikor Niklaus már szinte előtte járt. Tényleg nagyon reménykedtem benne.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:36 Hozzászólás témája:
Megfogtam a kezét, és sétáltam vele vissza a tisztásig, ahol a fákat döntögettem délelőtt.
- Menj csak előre. De kérlek, az erdő szélén állj még meg - kértem kedvesen. Övembe tűztem a fejszét, felvettem a földről a víztartó iszákot. Előszedtem egy kötelet, a fák törzsére tekertem, majd átvetettem az egészet a vállamon, és húzni kezdtem terhemet magam után. Nyakamon kidagadtak az erek az erőfeszítéstől, de a fatörzsek megmozdultak, és fogamat összeszorítva küzdöttem magam egyre és egyre előre, egészen addig, míg a falu kunyhóinak teteje már felderengett a lombok között.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:33 Hozzászólás témája:
Próbáltam megnyugodni, de még a természet bámulása sem segített ebben. Mintha teljesen kicseréltek volna, legalábbis az érzéseimet biztosan. Most örültem annak igazán, hogy ide jöttem és a viszontagságok után is itt maradtam. Ez a csók pedig... eddigi életem legjobb csókja volt.
« Igen... menjünk... » Fordultam nagy nehezen újra Niklaus felé, amikor már nagyjából összeszedtem magam, de még most sem volt az igazi. Mégis elindultam, mert tényleg nem akartam, hogy valami baja származzon abból, hogy még mindig itt vagyunk.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:27 Hozzászólás témája:
- Nem.... dehogyis.... - kapkodtam levegő után kissé reszkető lábakkal. Ez a csók, életem első, igazi érzelmekkel teli csókja a lelkem mélyéig felkavart, aztán elfordultam tőle, mert a lelkem rezdüléseire a testem is válaszolt, és nem akartam, hogy észrevegye. Ez biztos kellemetlenül érintette volna.
- Talán most már vissza kellene mennünk, még mielőtt apám tényleg keresni kezd - javasoltam, mikor már éreztem, hogy tudok uralkodni magamon és testemen.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:22 Hozzászólás témája:
Még soha nem csókoltam meg így senkit, ahogy engem sem csókoltak így. Vele annyira más volt minden, hiába ismertem még csak két napja, úgy éreztem, mintha hosszú-hosszú ideje találkoztunk volna először.
Tovább csókoltam, nem akartam elengedni ezt az érzést. Annyira jó volt, hogy képtelen voltam rá. De muszáj volt...
« Én... én sem szoktam ilyet csinálni. Ne haragudj. » Zavarodottan motyogtam, elléptem előle és pár lépéssel távolabb sétáltam. Ha nem akartam teljesen elveszíteni a fejem, akkor nem lehettem a közelében.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:15 Hozzászólás témája:
A pofon elmaradt. Helyette az édes, puha ajkait éreztem meg a sajátomon. Kissé bátortalan volt, és óvatos, én pedig igyekeztem eltitkolni, hogy nem vagyok túl tapasztalt. Összeszedtem minden merszemet, hogy nyelvemmel szétnyissam a száját, és gyengéden belényomuljak az ő szájába, miközben közel húztam őt magamhoz, és felolvadtam a csók mindent elsöprő mámorában.
- Tatia... - szakadtam el tőle, mikor elfogyott a levegőm, és néztem kipirult arcát, szinte ragyogó szemeit. Nagyjából sejtettem, hogy én is úgy nézhetek ki jelenleg, mint ő.
- Nem szokásom ilyet tenni... ilyen illetlenül rövid idő után - suttogtam. - De képtelen vagyok megállni hogy ne tegyem, mikor a közeledben vagyok.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:10 Hozzászólás témája:
Lélegzetvisszafojtva hagytam, hogy végigsimítson az arcomon és sajátját közelítse az enyémhez. Nem tudtam, mi lett volna a helyes: elhúzódni, ahogy azt a normák megkívánnák, vagy közelebb hajolni és megszegni a szabályokat. A szívem egyre jobban amellett volt, hogy az utóbbit válasszam, az agyam pedig jelen pillanatban nem érdekelt. De még mennyire nem érdekelt!
Pár milliméter választott el az ajkaitól, amikor megmakacsoltam magam és a szájára nyomtam a sajátomat, hogy kissé bátortalanul, lágyan csókolni kezdjem. És vártam, vajon ő viszonozza-e...
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 19:02 Hozzászólás témája:
- Soha nem sodornálak téged veszélybe - ráztam a fejem. - Annyir őrült én sem vagyok - emeltem fel a kezem, kisimítottam egy tincset az arcából, aztán így maradtam. Tenyeremmel éreztem forró bőrét, és valami fura erő vitte arcomat az ő arcához, és ajkamat az őr ajkához egyre közelebb. Nem tudtam mi fog történni, de lehunytam a szemem, és felkészültem mindenre. Vagy egy csókra, vagy egy irtóztató pofonra.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:58 Hozzászólás témája:
Inkább nem mondtam semmit, nem akartam megbántani. A véleményem annyi volt, hogy nagyon, nagyon nem volt jó ötlet, amire készült. A legnagyobb jóindulattal sem.
« Egyszer szívesen elkísérnélek. Persze csak akkor, ha nincs telihold. » Ezt mindenféleképpen hozzá kellett tennem, viszont elmosolyodtam, ahogy az élményeit mesélte. Olyan lelkesedéssel tudott ezekről beszélni, mint ahogy még soha senkit nem hallottam.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:53 Hozzászólás témája:
- Pedig azt hittem, jó ötlet - lombozódtam le kicsit. - Maradjunk annyiban, hogy megfontolom, rendben? - kérdeztem. - És mondd... lenne kedved eljönni egyszer velem éjjeli vadászatra? Ide jönnénk, és innen leskelődnénk. Éjjel felbukkannak itt a szarvasok, és néha még vadmalac is jár errefelé. Egyszer láttam egyet, amelyik a csíkos malacait terelgette. Mókásak voltak. Nem volt szívem lelőni őket - nevettem. - Apámnak másnak azt hazudtam, hogy egész éjjel nem láttam semmit. Szerencsémre elhitte - vigyorogtam.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:50 Hozzászólás témája:
« Vagy az apád bolondnak fog kikiáltani. Ez túl veszélyes, nem teheted meg. És igen, féltelek... az nem érdekes, hogy velem megbékél-e a falu, neked nem kellene kockára tenned az életedet. Nem okos dolog. Ne csináld. » Hangom kérlelőbe váltott át és elmondani sem tudtam, mennyire megijedtem ettől az ötletétől. Belegondolni is rossz volt, sőt nem is mertem rágondolni, mi történhetne. Nem lehet ennyire vakmerő, hogy idejöjjön a telihold közepén és szörnyek után leselkedjen...
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:39 Hozzászólás témája:
- Mert izgalmas, és ijesztő is - adtam meg a választ. - És mert valami vonz hozzájuk. A faluból még senki nem mert kinn lenni az erdőben teliholdkor. Ha én megteszem, apám belátja, hogy nem fiú vagyok már, hanem férfi - mondtam. - Talán féltesz? - mosolyogtam el magam kedvesen. - Nem kell félned. Csak akkor jövök majd ide, ha már a falu népe megbékélt veled, és valaki házában biztonságban leszel - ígértem meg.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:36 Hozzászólás témája:
Az apró reccsenés miatt szinte kiugrott a szívem a helyéről, úgy megijedtem, de csak egy őzgida volt a zaj okozója. Pedig annyira jó érzés volt, ahogy a karjai átöleltek... szinte felemelő.
Kíváncsian vártam az újabb helyet, amit mutatni akart, a kis kunyhócskát látva pedig elismerően pislantottam rá. Jó kis búvóhelynek tűnt, de azt nem tehette meg, hogy innen leselkedjen a farkasok után. Az felér egy öngyilkossággal.
« Miért akarod meglesni őket? Még valami bajod esik és nem kerülsz ki innen élve. » Emlékeztem arra, hogy azt mondta őt nem bántják a farkasok, de ez akkor is nagyon veszélyes vállalkozás volt. Nem tehette ezt.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:29 Hozzászólás témája:
A vállamra hajtotta a fejét, és reszkető kézzel megsimogattam a haját, de ebben a pillanatban valami megreccsent az erdőben, és zavart gyorsasággal engedtük el egymást, hogy aztán megnézzek egy apró őzet, amint ijedten inalt tova a sűrűben.
- Van még valami, amit mutatni szeretnék neked. És bízom benne, hogy ezt sem fogod elárulni senkinek. Gyere - nyújtottam a kezem már teljes természetességgel, aztán visszakapaszkodtunk a víztől oda, ahonnan jöttünk, és még beljebb vezettem az erdőben, hogy végül büszkén mutassak rá egy pontra a fák között.
- Ez itt az én saját kunyhóm. Én magam csináltam. Ha hosszabb időre megyek vadászni, vagy éjjeli vadra lesek, itt szoktam elbújni. Innen fogom meglesni majd a szörnnyé változó embereket is teliholdkor - mondtam merészen.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:26 Hozzászólás témája:
« Nincsen semmi baj. » Tényleg nem haragudtam rá, csak rossz volt visszagondolni a hazámra. Hogy vajon hogyan lehetnek a szüleim, mit csinálhat a kislányom, mekkorát nőtt már? Olyan kérdések voltak ezek, amelyekre valószínűleg nem fogom már megtudni a választ.
Az ölelése viszont jólesett, talán ebben a pillanatban semmi más nem esett volna jobban. Mintha biztonságban lettem volna a karjaiban, ezért fontam át rajta az enyéimet is. Nem tudom, honnan vettem a bátorságot, de a vállára hajtottam a fejem és ahogy éreztem a szívverését, az csöppnyi mosolyt varázsolt az arcomra. Már csak azért is, mert az enyém is olyan heves volt.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:17 Hozzászólás témája:
- Tényleg ne haragudj - mondtam ahogy láttam, hogy keserű érzelmeket váltottam ki belőle, és - magam sem tudom honnan véve hozzá a merészséget - odaléptem, és bátortalanul átöleltem.
- Ne félj... - vigasztaltam - megoldódik egyszer minden, meglátod. Csak ne gondolj a rossz dolgokra, jó? - simogattam a hátát megnyugtatóan, a szívem pedig úgy kezdett verni, hogy azt hittem még az ingemen át is látni lehet majd.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:13 Hozzászólás témája:
A mosolyom egy pillanatra lefagyott az arcomról, de csak addig, míg fel nem idéztem magam előtt a kislányomat. Abban a pillanatban a meghittség és a szeretet ülhetett ki az arcomra.
« Igen, hasonlít rám. Szinte csak rám és a családomra hasonlít, az apjára nem is. Barna a szeme, ahogy a haja is, de nem a tükörképem. Egy külön kis emberke, akit nagyon szeretek. » A hangom szinte volt, erről soha nem hazudtam volna. Imádtam a lányom, átkoztam magam, hogy elhagytam. De nem hozhattam magammal, mert nem tudtam, milyen élet várna itt ránk.
Sóhaj hagyta el a számat, a víz felé fordítottam a tekintetemet. Nem akartam, hogy a honvágy vagy bármi más érzés eluralkodjon rajtam. Így is nehéz volt vele megküzdeni nap mint nap. « Semmi baj. Viszont ha visszatérnék a hazámba, ott is kellene, hogy maradjak. Végleg. És örülhetnék, ha a férjem családja egyáltalán megengedné, hogy lássam a kislányomat. » Magam elé motyogtam, nem akartam ezzel fárasztani és untatni őt. Volt neki elég gondja így is.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:05 Hozzászólás témája:
- Én pedig eddig nem mondtam még ilyet senkinek - válaszoltam őszintén. - Milyen beszédes szemeid vannak - mosolyogtam. - Mondd... a gyermeked hasonlít rád? - érdeklődtem. - Egy nap ha gondolod, szívesen elmegyek veled a hazádba, ha meg akarod keresni, és elmondani neki az igazat. Rossz lehet nélküle - érintettem meg az arcát kedvesen. - Sajnálom, ha rossz témát hoztam fel, és elszomorítottalak - mondtam aztán, átkozva a saját ostobaságomat. - Tapintatlan vagyok.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 18:02 Hozzászólás témája:
Ahogy ő is megindult, én is így tettem és lelépdeltem a vízeséshez, hogy aztán leüljek a partra és onnan nézzem a csobogó vizet. Ujjaimmal megérintettem a víz felszínét, de ekkor vízcseppek hullottak az arcomra és a testemre. Felnevettem Niklaus pocskolása miatt és viszonoztam a gesztust, hogy rajta is helyet foglalhasson néhány vízcsepp. Arra gondoltam, ha a szörnyek falujának határában ilyen gyönyörű képződmény található, akkor csak nem lehet olyan rossza az a hely. Még akkor sem, ha a lakói a telihold fenevadai.
De Niklaus szavai hallatára még a levegő is megállt bennem. Nagy hirtelenjében nem tudtam reagálni, mintha lefagytam volna. Nem azért, mert nem estek volna jól, éppen ellenkezőleg... ledöbbentett, hogy valaki így vélekedett rólam. Ez a fiú annyira kedves és elmondhatatlanul szeretetre méltó volt, hogy erre nem voltak szavak.
« Még soha senki nem mondott nekem ilyeneket. » Nagy nehezen kinyögtem ezt a néhány szót, miközben mindvégig a szemeibe néztem. Nem is tudtam, mit éreztem most. Kifejezni sem tudtam.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 17:54 Hozzászólás témája:
Tetszett neki a látvány, és boldoggá tett, hogy örömet okoztam neki.
- Még akkor bukkantam rá, mikor először jártam be az erdőt. Senki nem tud erről a helyről, és nem merészkednek ide - mondtam, lefelé ereszkedve a vízeséshez, és gyengéden fogva a kezét neki is segítettem.
- Odafenn - mutattam a fejünk fölé - már kezdődik a szörnnyé váló emberek falva. Azért nem merészkednek ide a falumbeliek. De most nincs mitől félni - mosolyogtam rá. - Velem biztonságban vagy - hajoltam le a vízhez és nevetve fröcsköltem le. - Ez a víz táplálja a falu forrását is. És itt halakat is lehetne fogni, bár azt még sosem próbáltam - egyenesedtem fel. - Tegnap óta ezt a vízezést úgy hívom, mint téged. Mert hasonlít rád. Tiszta, gyönyörű... gyengéd, és mégis hatalmas erő van benne - mondtam a szemébe nézve. - És mert ugyanúgy elvarázsolt, ahogy te teszed.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 17:49 Hozzászólás témája:
Úgy, ahogy kérte, lehunytam a szemem és bár tényleg nagyon kíváncsi természet voltam, most megpróbáltam visszafogni magam és nem kukucskálni. Kisgyermekként mindig csaltam és még idő előtt megnéztem azokat a dolgokat, amiket nem lehetett volna, de mivel már nem vagyok kislány, így türtőztettem magam. És megérte.
« Ez... gyönyörű... » Az apró vízesés szépsége teljesen elvarázsolt, magamtól biztosan nem találtam volna meg ezt a helyet. Nem gondoltam volna, hogy ebben az erdőben ilyet is találni lehet. Legközelebb jobban körül kell néznem, hátha találok én is valami hasonló gyönyörűséget. « Mikor találtál rá? » Kérdeztem Niklaustól, amikor elszakítottam a szemem a vízről és mosoly ült ki az arcomra. Igazi, őszinte mosoly, olyan, ami az elmúlt egy napban már rengetegszer megjelent az ajkaimon.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 17:43 Hozzászólás témája:
- Én is sajnálom, bár nem ismertem. És nem volt még túl idős sem. Szinte még gyerek - mondtam. - Egyedül Finn született még a régi világban, és Elijah. Anyámék húsz éve érkeztek ide, és alig néhány hónappal később már meg is születtem magam is - mosolyogtam, elárulván ezzel a koromat, majd elmosolyogtam magam, ahogy a kezét nyújtva engedte, hogy vezessem.
- Hunyd le a szemed - suttogtam. - Ez úgy az igazi, ha hirtelen látod meg - fogtam egyik kezemmel be a szemét, és mikor egy perc múlva megérkeztünk - kezem még mindig a szemén tartva, nehogy lessen - a háta mögé álltam, és a fülébe suttogtam.
- Most már lehet - emeltem el tenyerem előle, hogy megnézhesse az elé táruló látványt.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 17:36 Hozzászólás témája:
Belegondolva tényleg szép életem volt, szinte tökéletes. Aztán egy kis csorba és minden felborult. A csorba pedig a férjem volt... őt inkább már egy hatalmas csorbának lehetne nevezni.
Érdeklődve hallgattam az ő történetét, ami ugyan nem volt annyira mesébe illő, mint az enyém, de legalább megmenekültek a járványtól. És egy olyan helyzetben, amelyben ők voltak, az is éppen elég volt.
« Sajnálom a testvéredet. » Őszintén így gondoltam, bár nekem nem volt testvérem, nem tudtam még belegondolni sem, milyen érzés lehet elveszíteni, de ahogy elmesélte, Niklaus nem is ismerte őt. Csak Esther helyzetét érezhettem át, aki elvesztette a gyermekét.
Hirtelen megtorpantunk és nem is kellett gondolkoznom a kérdésén. Nem volt min gondolkozni. « Bízom benned. » Megszorítottam a kezemet markoló kezeit és hagytam, hogy vezessen.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 14:59 Hozzászólás témája:
- Szép gyerekkorod és életed lehetett - mondtam őszintén, és csakugyan így is gondoltam.
Összeszedtem a gondolataimat mikor ő kérdezett, majd beszélni kezdtem.
- Mi a régi északi világból jöttünk ide. Ott dúlt a dögvész, a legidősebb bátyámat el is vitte a ragály. Anyám boszorkány. Végzett egy mágiát, és álmot is látott, mely megmutatta neki, hogy van még olyan föld, ahová nem ért el a halál és a pusztulás. Hát felkerekedek, és ide utaztak. Én a régi világot már nem is ismertem. Itt születtem - villantottam felé egy mosolyt, majd megálltam.
- Megérkeztünk. Hunyd le a szemed, és hagyd, hogy kicsit én vezesselek. Megéri majd, meglátod - álltam oda elé, és megfogtam mindkét kezét. - Még soha senkit nem hoztam el ide, csak téged. Bízol bennem?
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 14:56 Hozzászólás témája:
« Igen, van ilyen szép. » Állítottam határozottan. Az ember számára nincsen szebb hely a hazájánál, ez rám is igaz volt. Kár, hogy így alakult az életem és magam mögött hagytam azt a csodás vidéket. « A tenger gyönyörű, az idő kellemes, az erdő pedig ott is ugyanilyen. Kiskoromban rengeteget szaladgáltam a birtokunkhoz közeli erdőben, de természetesen soha nem merészkedtem messze. Jó kislány voltam, aki betartja a szabályokat. A szüleim pedig jó emberek, a szemük fénye voltam. Egyetlen hibájuk van, hogy nagyon szeretik az illem szót, ezzel pedig nem is lenne baj, csak olyasvalakihez kellett hozzámennem, akinek a hírneve a családénak is jót tesz. Nem tehettem másképp. » Szívesen meséltem neki, reméltem, hogy nem untatom. De jó volt valakinek elmondani, Niklaus-nak pedig főként. Csakhogy engem is érdekelt az ő élete. « És te? Mióta vagytok itt a családoddal? Mi történt az eddigi életedben? »
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 14:07 Hozzászólás témája:
- Ne félj. Nekem nem lesz bajom - indultam el vele, és az oldalamon sétált. - Bulgária volt ilyen szép hely, mint ez? - kérdeztem tőle. - Alig meséltél még valamit szinte Milyen életed volt ott? Jó emberek a szüleid? - néztem rá, miközben szorgalmasan hajtogattam magunk előtt a fák és bokrok ágait.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 14:00 Hozzászólás témája:
Szaporán, aprókat bólogattam. Még szép, hogy gondoltam rá, nem is tudtam volna nem ezt tenni. Ő volt az, aki már egy nap alatt is életet hozott belém és nagyon kedveltem emiatt. És minden más miatt is.
« Tényleg alaposan ismerheted az erdőt. » Megállapításom után felálltam a farönkről, leporoltam a ruhámat és már kíváncsian vártam a helyet, amit mutatni akart. « Menjünk sétálni. Csak nehogy véletlenül bajod legyen belőle. » Bár azt mondta, hogy az apja nem szabta meg neki a határidőt, de ki tudja, mikor jön rá egy pálfordulás és lesz olyan, mint tegnap délelőtt.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:55 Hozzászólás témája:
Rövid idő után elhúzta a kezét, és egyrészt kissé csalódottá tett, aztán eszembe jutott, hogy az illem még ezt a néhány másodpercet sem engedte volna meg. Én pedig nem akartam, hogy tolakodónak tartson, és elássam magam a szemében.
- Tényleg te is gondoltál rám? - mosolyogtam el szívből magam, szemlélve a zavarát, aztán gondoltam egyet.
- Akarsz sétálni egyet? Apám nem szabta meg, mikorra kell visszaérnem. A fát ráérek összeszedni később is. Mutatok neked egy nagyon szép helyet az erdőben.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:51 Hozzászólás témája:
Jólesett az érintése, olyannyira jól, hogy hagytam, hadd simogassa a kezem. Eszem ágában sem volt elhúzni tőle az ujjaimat, mégis mint villám csapott az agyamba, hogy az illem ezt nem engedné. Hiába nem otthon voltam már, sokszor eszembe jutottak a szokások, éppen ezért egy kis idő után ösztönösen elhúztam tőle a kezem, Csak utána gondoltam arra, hogy ezzel talán megbántom őt... De most már nem tehettem semmit...
« Nem, még nem ettem. » Szólaltam meg végül, miután levegőt vettem, de ez a levegővétel a szívemnek felért egy oxigénpalackkal.
Következő kérdésén pedig hallatszott, hogy hirtelen tett fel. Ez a pár szó olyannyira jól esett, mint hosszú idő óta semmi sem. Sokat gondolt rám... ezt annyira jó volt tudni. « Ahogy én is rád. Úgy aludtam el, hogy a tegnapi délutánra gondoltam és ugyanúgy keltem fel. Azóta csak ez jár a fejemben. » Mondtam el mindenféle kertelés nélkül, de a mondandóm végére zavarom felülkerekedett rajtam, így újra a talajt kezdtem el bámulni.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:40 Hozzászólás témája:
Csak akkor múlt ez a zavarom, mikor meghallottam a hangját, és egyszerre könnyebbültem meg, és öntött el az öröm.
- Nagyon örülök Tatia - szorítottam meg a kezét néhány pillanatra. - Viszek majd neked valamit újra. Ettél már vadtyúkot? Egy csomó van belőlük az erdőben. A húsa még finomabb, mint a nyúlnak - szedtem össze minden bátorságomat, és kezem ott hagytam, ahol volt, az ő kezén. Sőt, olyan merésszé váltam, hogy lágyan simogatni kezdtem a hüvelykujjammal kézfejét. - Tudod, hogy tegnap óta sokat gondoltam rád? - bukott ki belőlem a kérdés hirtelen.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:35 Hozzászólás témája:
Érdeklődve figyeltem rá, belül pedig szinte már vigyorogtam, de a számon csak kis mosoly játszott. Nem voltam ahhoz hozzászokva, hogy egy férfi ilyen legyen, utoljára akkor találkoztam vele hasonlóval, amikor még csak udvaroltak nekem a férjem előtt. De szinte már én is belepirultam a szavaiba, muszáj volt kissé lehajtanom a fejem, hogy ne lássa az arcomon éktelenkedő pírfoltot, még a szemeimet is lehunytam egy-két pillanatra. Természetesen értettem én, hogy mit akar elmondani, de csak akkor pislogtam újra felé, amikor nem beszélt tovább.
« Szeretném, ha átjönnél. Nagyon örülnék neki. » Vallottam be őszintén, hiszen tényleg így volt. Élveztem a társaságát, talán így még soha senkiét nem élveztem. És ha az anyja segít neki, akkor semmi akadálya nem volt annak, hogy a telihold éjszakáját nálam töltse. Legalább én sem leszek egyedül és nem kellesz annyira félnem.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:21 Hozzászólás témája:
- Minden nő kíváncsi - nevettem le magam. - Úgy látszik, te sem vagy kivétel - vigyorogtam, majd komolyra váltottam.
- Anyám látta ma rajtam, hogy valami... hogy valaki... - tördeltem a szavakat - szóval, hogy más vagyok ma, mint ezelőtt. És rájött, hogy beszéltem veled, de nem árul el apámnak. Elmondtam, hogy ha te is úgy akarod, telihold éjszakáján átjövök, hogy megvédjelek. Tudod, mit mondott anyám? - suttogtam, közelebb hajolva. - Hogy ő majd vigyáz rá, hogy apám ne ébredjen fel, és ne kezdjen el keresni. Csak érjek vissza hajnal előtt - kacsintottam. - Ezek után mit mondasz? Szeretnéd, hogy átmenjek? Nem kell félned tőlem. Nem vagyok olyan, aki bizalmaskodni fog veled akaratod ellenére - vörösödtem el, mikor rájöttem mi csúszott ki a számon. - Szóval úgy értettem, hogy... nem kell tartanod ilyesmitől, hogy csak azért... - hebegtem, de rájöttem, hogy még csak tovább rontom a helyzetet, hát elhallgattam.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:16 Hozzászólás témája:
Meglepve hallgattam a szavait, egyszerűen nem hittem a füleimnek. Mikael tényleg ezt tette volna? Hogy változhatott meg ennyire kevesebb, mint egy nap leforgása alatt? Lehet, hogy megvilágosodott és rájött, hogy Niklausszal is bánhatna emberibben, hiszen megérdemli? De ahogy tovább hallgattam őt és felmerült az édesanyja, már nagyjából értelmet nyert a dolog. Ha pedig Esther képes volt őt így meggyőzni, akkor tényleg nagyon különleges nő lehet. Nemhiába mondja mindenki, hogy sok mindenre képes. Ebből kiindulva már csodákat is képes megteremteni...
« Mondd csak. De előtte el kell mondanom, hogy nagyon kíváncsi természet vagyok, így azt a kérdést, hogy "kíváncsi vagy?" nekem fel sem kell tenned. » Árultam el neki somolyogva és az apró virágra néztem, amelyet végighúzott a lábamon, ebbe pedig kissé beleborzongtam. Jólesően, persze.
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:06 Hozzászólás témája:
- Hogy rendben volt-e? - kérdeztem vissza. - Akarsz hallani egy csodát? - néztem rá. - Apám nemcsak megdicsért a zsákmányért, de még sört is adott innom - mondtam, még mindig ámélkodva én magam is. - Anyám beszélt velem - tettem aztán hozzá. - Azt mondta, apám nem fog válogatni az eszközökben, ha engedetlen leszek, és rosszabb is várhat rám, mint a pofonok. Először megijedtem, de látva apám viselkedését... szerintem anyám volt a közbenjáró nála is, hogy legyen kissé elnézőbb velem - vontam vállat, majd közelebb ültem Tatiához, letéptem egy szál virágot, és játékosan végigsimogattam vele a lábát.
- De mondok még mást is, ha kíváncsi vagy rá - hajtottam oldalra a fejem.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 13:00 Hozzászólás témája:
Helyet foglaltam az egyik tuskón és pár pillanatig csak az erdő fáit bámultam, de amikor Niklaus befejezte a munkát, rögtön felé kaptam a tekintetemet. Talán nem kellett volna, mert önkénytelenül is végigfuttattam tekintetemet izmos felsőtestén, ahogy a víz végigcsordult rajta. Be kellett valljam, hogy igazán jó látvány volt, de inkább elkaptam a tekintetem. Még a végén túlságosan feltűnő és zavaros lett volna...
« Nem álmodtam. Csak kellemesen és mélyen aludtam. » Válaszoltam ismét rá tekintve, mulatva a pimaszságán. A jókedvem még most is kitartott. « És te? Minden rendben volt nálatok? »
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 12:50 Hozzászólás témája:
- Ne tréfálj - ráztam a fejem. - Te sosem zavarnál. Csak adj még öt percet nekem, és máris befejezem - gallyaztam le gyorsan a fatörzset, míg ő leült az egyik kidöntött fa földben maradt tuskójára.
- Készen vagyok - egyenesedtem fel fáradtan, aztán megfogtam a magammal hozott bőr víztartót, és számba csorgattam a vizet, azt sem bánva, hogy a fele a mellkasomon folyt végig, rám tapasztva teljesen az ingemet.
- Most már én is pihenek - mosolyogtam, majd odaültem egy másik törzsre, és kitartóan fürkésztem. - Szépet álmodtál? - kérdeztem. - Olyan mélyen aludtál reggel, hogy ha jobban kinyitottam volna a fülem, még talán azt is hallottam volna, hogyan horkolsz - pimaszkodtam vele egy kicsit játékosan.
Tartózkodási hely: Mystic Falls Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 12:41 Hozzászólás témája:
Végighordoztam a tekintetem a földön heverő fákon és a fejszén, aztán magán Niklauson. Keményen dolgozott, én pedig ilyenkor hálát adtam azért, hogy nőnek születtem. Bár kislányként nagyon sokszor járkáltam azok körül a szolgáink körül, akik ilyesfajta munkát végeztek és legtöbbször az lett a vége, hogy játszaniuk kellett velem. Így legalább apám is megértette, ha késlekedtek az összeaprított fával.
« Nem akarlak zavarni a munkában, csak igen, megkaptam az üzeneted. Mindkettőt. » Tettem még hozzá apró, a szám szegletében bujkáló mosollyal, aztán pedig a szemeibe néztem. Most láttam csak igazán, milyen szép szemei voltak!
Klaus
Hibrid - Sweetheart
Elküldve: Vas. Jún. 17, 2012 12:31 Hozzászólás témája:
(Tatia kunyhója)
Megtaláltam a megfelelő helyet, és szaporán hozzá kezdtem néhány fatörzs kidöntéséhez. Apám nem mondta meg mennyi fára lesz szükség, de úgy gondoltam, az elkövetkező napokat mindenképp ki akarja húzni vele. Ő még a telihold után egy-két napig sem engedett minket nagyon ki a faluból.
Órák teltek el, csak a verejték patakzott rajtam egyre jobban. Épp megálltam, hogy megtöröljem izzadt homlokom, mikor meghallottam a hangot a hátam mögött, amitől a szívem valahogyan azonnal a torkomba ugrott.
- Tatia - mosolyogtam el magam, ahogy megfordultam, és alig tudtam levenni róla a szemem. - Hát megtaláltad, amit üzentem - állapítottam meg, és letettem kezemből a fejszét.