|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 9:15 pm | Eyal & Ser
- Kerlek hagy igyak, legyszi. - fordulok fele es a szemeibe nezek. Nagyon szomjas vagyok es meges is van, de szerencsere meg van kb. 3 ora addig, hogy ne legyen arnyek. Aztan majd meglatjuk hogy kesobb mi lesz... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 9:22 pm | Serena, és Eyal Sóhajtottam egy kicsit, és megfogtam a kezét.- Ez így tudod ,hogy nem lesz jó.-mosolyogtam halványan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 9:35 pm | Eyal & Ser
- Tudom, de kerlek. - suttogom neki lagy hangon, majd eloveszem azt a tekintetemet aminek soha nem tud ellenallni. Ezzel mindig elerem amit akarok, es ez termeszetesen most sem lesz maskepp. Sohajtottam egyet majd vissza mentem a fahoz es leultem a tovebe. Nem tudon hogy mihez kezdhetnek, nem olyan konnyu vampirnak lenni mint ahogy en azt elsore gondoltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 9:41 pm | Serena, és Eyal Akkor szokott rám nézni így, mikor elszokta érni azt amit akar. De most megálljt parancsoltam magamnak, és nem engedtem belőle.- Most nem fogsz meghatni ezzel.-ültem le mellé, és megfogtam a kezét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 9:47 pm | - Menyj a sunyiba meg oda ahova gondolom. - mondom neki es vallba utom, de nem tul erosen. Meg mindig erzem a vert, es szinte alig birom itt tartani magamat, hogy ne menjek most rogton vert inni. Tekintetem hirtelen Eyal gyurujere siklik ami megvedi a naptol. Ossze kulcsolom ujjainkat, fejemet vallara hajtom es gondolkodok hogy hogyan vegyel el tole a gyurujet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 9:51 pm | Serena, és Eyal Elnevettem magamat, ahogy belém ütött. Összekulcsoltam a kezét az én kezemmel, és puszilgatni kezdtem a haját. Lehunytam a szememet, kicsit elszundíthattam, max egy perc lehetett, éreztem,hogy le van véve a gyűrű az ujjamról, és Serena felveszi, majd kiszáguld.Visszahúzom dühösen.- Ez mégis mi volt?-kérdeztem , és lehúztam ujjáról a gyűrűmet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 9:56 pm | Idegesen szemebe nezek mikor vissza huz. A napra nem is sikerult kimennem mert sajnos hamar felebredt. - Csak inni akarok... - mondom kicsit higgadtabban es kihuzom kezemet szoritasabol. Nem tudom miert olyan nagy dolog az hogy szomjas vagyok?! Azt meginkabb nem ertem hogy mi a francert nem ihatok?!? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:15 pm | Serena, és Eyal - Azért mert inni akartál, le kellett venni a gyűrűmet? Még is mi francot képzelsz te?? Nem tud más kimenni a napra csak én, és a másik! Hogy jössz te ahhoz,hogy levedd a gyűrűmet??-néztem rá idegesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:18 pm | - Jol van na, nem kell leharapni a fejemet!!! - mondom neki idegesen es a fahoz simulok. - Bocs hogy nem vagyok jo vampir, tutira bennem van a hiba. - mondom szarkasztikusan es egy kis gunnyal vegyitve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:20 pm | Serena, és Eyal - Még neked áll feljebb?? Én akartalak átváltoztatni??, Nem!!! Te hoztad meg ezt a döntés magadtól! Szóval szerintem jobb ha meg se szólalsz.-mondtam még idegesebben, és inkább leültem egy másik fához. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:25 pm | - Hat bocs hogy nem tudom hogyan kell figyelni basszus. - mondom neki duhosen. Ketsegbeesetten felpattanok a foldrol es a fahoz simulok mikor a nap elkezdi egetni a labamon a bort. Eyal duhos ram, ugy hogy nem tudom hogyan fogom kibirni azt, hogy ne valljak hamuva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:27 pm | Serena, és Eyal - Hát bocs,hogy vámpírrá változtattattad magadat!-mondom neki a másik fától, és marhára nem figyelek már rá, mert nagyon idegesített. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:32 pm | A nap egyre csak kozeledett, es arnyek mar alig volt. Mar nem nagyon birtam elbujni a nap sugarai elol. Meg igy lehettem vagy fel oran keresztul, aztan a nap elerte a tetopontjat. Mikor elkezdte egetni a boromet a fajdalomtol lerogyok terdre a foldre es felkialtok, a borom pedig egyre inkabb csak egett, es sehol sincsen arnyek. Csak a fajdalmat erzem amit a nap okoz szamomra. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:35 pm | Serena, és Eyal Próbáltam lenyugodni, és nem Serena hülyeségére figyelni. De mikor meghallottam,hogy sistereg a bőre, és már a fájdalomtól felkiált vámpír sebességgel megfogom, és beviszem, egy árnyékos helyre. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:39 pm | A borom csupa piros volt az egestol, es pokolian faj. Ott ultem az arnyekban, a fa toveben felhuzott labakkal amit a kezemmel kulcsoltam ossze. - Nem akarok orokke a sotetsegben elni... - mondom neki nagyon halkan es a boromet nezem ami kezd helyre jonni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:53 pm | Serena,és Eyal - Nem fogsz, csak egy kis idő kell.-suttogtam, és néztem őt, ahogy gyógyult lassacskán a bőre.Nem akartam semmit se mondani, neki, ezért leültem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 10:57 pm | - Ne haragudj, nem akartam ilyen lenni csak... csak nehezen birom ezt az egeszet. - mondtam szinte alig hallhatoan, de mivel o vampir ezert siman hallja amit en szinte neman mondok. A nap hetagra sut, en pedig meg mindig nagyon szomjas vagyok. Este meg sokara lesz, es Eyal csak azt mondta hogy akkor kapok legkozelebb inni, ha beesteledik. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|