|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:42 pm | Serena,és Eyal Lement a nap végre, és egy nagy sóhajjal nyugtáztam,hogy mehetek hazafele.- Na úgy látom,hogy itt végeztem, és mára ennyi volt. Innentől azt csinálsz amit akarsz. Nincs telihold, nincs semmi. Ja, és majd szerzek egy gyűrűt, de kb ennyi lesz a mi ügyünk.-mondtam úgy ,hogy felé se fordultam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:45 pm | Eyal & Ser
Felkeltem a foldrol es egybol ele suhantam. - Tudom hogy haragszol, de kerlek ne haragudj. - mondom neki majd lassacskan megfogom a kezet. - Van egy otletem hogy hogyan erhetnem el, hogy kapcsold vissza az erzeseid. De... De az rizikos. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:50 pm | Serena, és Eyal Kihúztam a kezemet, az ő kezéből mikor megfogtam.- Már mondtam,hogy nem fogom visszahozni az érzéseimet. Nem érdekel a rizikó, ahogy te sem.-mondtam színtelenül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:53 pm | Eyal & Ser
- Akkor menj tessek, nem allok az utadba. - mondom egy alig lathato konnycseppel majd vissza mentem a fahoz es ossze pakoltam, majd leultem a kore es elkezdtem telefonozni. Faj az, hogy semmit sem szamitok neki... Es faj, hogy elveszitettem ot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:56 pm | Serena, és Eyal Vontam egyet a vállamon, és lassan elkezdtem sétálni előre. Nem zavart,hogy ott ül egyedül, és telefonozik.- Meg fogsz fagyni, ha kint maradsz éjszakára!-szóltam vissza neki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:59 pm | Eyal & Ser
Mikor meghallottam szavait felneztem a telefonombol. - Nem izgat teged hogy mivan velem, akkor meg?! - mondom neki szemrehanyoan. Igaza van, fazok de termeszetesen ezt nem fogom neki elmondani. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:02 pm | Serena,és Eyal - Igen, ebben igazad van. Csak azért mondtam, mert látom,hogy remegsz.-mentem oda, és odaadtam neki a kabátomat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:06 pm | Eyal & Ser
- Koszi. - mondom mikor felnezek ra, es magamra teritem a kabatjat. Egybol a sirogorcs vesz hatalmaba mert eszembe jutnak az emlekek amiket ateltem vele... Es faj, de ha o ilyen akkor tenyleg le kell zarnom ezt a korszakot hisz az erzeseit nem fogja kikapcsolni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:14 pm | Serena, és Eyal Sóhajtottam, és ott voltam még vele egy darabig. A másik részem nem nagyon akarja ,hogy itt hagyjam. Lehet,hogy ilyen vagyok, de akkor sem akarom ezt vele. Megint a jó énem akar visszatérni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:19 pm | Eyal & Ser
Leult mellem. Kb felorat ultunk igy mignem felalltam es ele setaltam. Kezemmel lagyan vegig simitottam arcan. - Emlekszel arra, hogy igent mondtam arra hogy hozzad koltozok? Aztan ott van az elso ejszakam veled. - kezdtem el sorolni a jo es szep dolgokat amik velunk tortentek. - Kepes vagy vissza kapcsolni az erzeseid, csak gondolj vissza a szep dolgokra. - suttogom es ovatosan arcon puszilom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:24 pm | Serena, és Eyal Odajött hozzám, és sorolta a szép dolgokat, amiket együtt tettünk. Kaptam egy puszit az arcomra. Annyira hiányzott ez az érzés.Lágyan megfogtam fejecskéjét, és rajta tartottam az arcomon, majd lassan ajkaimmal rátaláltam az ő ajakira. Nem csókoltam meg, csak egy puszit adtam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:28 pm | Eyal & Ser
Nagyon halvanyan elmosolyodtam mikor szajon puszil. Ereztem, hogy kezd megtorni de meg nem az igazi. - Sikerulni fog, csak gondolj arra, hogy mit ereztel akkor amikor igent mondtam. - suttogom neki szemeibe nezve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:33 pm | Serena, és Eyal - Nem akarom.-suttogtam, és lehajtottam a fejemet, de a kezét nem engedtem el. Nem akartam újra annyi fájdalmat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:37 pm | Eyal & Ser
- Kerlek kapcsold vissza... - mondtam majd egy lagy csokot adtam szajara. Leultem ele a foldre, majd onnan neztem ot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:51 pm | Serena, és Eyal Elmosolyodtam azon a csókon amit kaptam. Lágy volt, és finom.Érezni akartam még azt a csókot, ezért megfogtam, és magamhoz húzva megcsókoltam lágyan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 10:55 pm | Eyal & Ser
Meglepett mikor felhuz a foldrol de egyben jo is volt. Egy lepessel kozelebb vagyunk ahhoz, hogy vissza kapcsolja az erzeseit. Mikor magahoz huz, az olebe ulok majd lagyan csokolom. Tarkojat gyengeden elkezdtem simogatni. - Hozzad koltozom. - mondom ket csok kozott, hogy felidezzem neki ezt a pillanatot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 11:00 pm | Serena, és Eyal Viaskodtam a másik felemmel. Nem akarta,hogy visszakapcsoljam az érzéseimet. Vele akartam lenni, meg nem is. De mikor hozzám beszélt csak a szavaira figyeltem, és éreztem,hogy már az érzéseim újra visszakapcsoltak.- szeretlek.-suttogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 11:05 pm | Eyal & Ser
- En is nagyon szeretlek. - suttogtam es elmosolyodtam mikor ereztem rajta, hogy vissza kapcsolta az erzeseit. Nemtudom, hogy mennyi ideje beszelgethetunk, de a nap elkezdett felkelni es perzselni a boromet. En egybol felpattantam Eyal olebe es a fa ala mentem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 11:07 pm | Serena, és Eyal Nem tudom,hogy mennyi idő lehetett míg ott voltunk, de eléggé sok. Mivel már kelt fel a nap, és Serenát megégette. Odamentem hozzá, és átöleltem.- Este hazamegyünk.-suttogtam, és megcsókoltam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 11:11 pm | Eyal & Ser
- Hozzad? - kerdezem tole huncutul mosolyogva mikor atolel es megcsokol. - Kerlek hozol vert? Legyszi... - kerem tole ovatosan, hisz legutobb mikor ezt kertem tole total leoltott. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 11:14 pm | Serena, és Eyal - Édesem, meg kell tanulnod kontrollálni magadat. Nem hozok, azért mert így is sokat ittál már.-mosolyogtam rá, és megsimogattam az arcát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 11:19 pm | Eyal & Ser
Kicsusszantam karjai es a fa kozul, majd az arnyek szelehez setaltam. Nagyon idegesito, hogy nem tudok sehova menni. Es a legjobb, hogy kb 3 ora mulva meg itt sem lesz arnyek... - Es akkor mikor ihatok? - kerdezem tole es hatra fordulok hozza. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 06, 2014 9:58 am | Serena,és Eyal Odamentem hozzá, és megfogtam a kezét.- Minden nap csak egy tasak vért ihatsz. Majd csak délután, vagy mikor ki tudunk menni akkor.-mosolyogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jún. 06, 2014 6:05 pm | Eyal & Ser
- De te is tobbet iszol. - kozlom vele mikor oda jon hozzam. Sokkal jobb vele igy beszelgetni, hogy vannak erzesei. Ez az az Eyal akit oly annyira szeretek, es vissza jott. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 10, 2014 8:26 pm | Serena,és Eyal - Igen,én többet iszok, de én már 500éven felül vagyok.-mosolyogtam, és megpusziltam arcát. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|