|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 10:36 pm | Eyal & Ser
- Kerlek. Kerlek hozz valami embert, Eyal. Ehen halok. - mondom mikozben nezem ahogy o tok nyugodtan setalgat a napon. Az arnyek egyre kisebb, ezert jol hozzasimulok a fahoz, de igy is kozeledik a napfeny ahogy egyre jobban telnek az orak. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 10:38 pm | Serena, és Eyal Leültem egy kőre, és néztem,ahogy a fához simul, nem szóltam semmit, nem mentem el azért,hogy hozzak neki embert.- Arra várhatsz, hogy én elmenjek neked hozni valakit.-tettem keresztbe a lábamat, és a kezemet is, és néztem őt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 10:43 pm | Eyal & Ser
Korulneztem es sehol sem volt arnyek. Nemtudom mit tehetnek. - Kerlek tegyel valamit. - mondom es egyre jobban a fahoz simulok, a nap mar elkezdte perzselni a boromet. - Ahh kerlek. - mondom es a nap egyre jobban sut. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 10:45 pm | Serena, és Eyal Tegyek valamit, persze ilyenkor tegyek valamit. Odamegyek, és magamhoz ölelem. Így én eltakarom a napot, a fa meg a másik oldalát, és így nem fog megégni.- Nehogy at hidd,hogy így változni fog valami.-mormogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 03, 2014 10:51 pm | Eyal & Ser
- Koszonom. - mondtam megkonnyebbulve amikor a napot nem ereztem a boromon. Eyalt nem oleltem at mert akkor a kezemet erne a nap. Viszont meg mindig szomjazok.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:19 pm | Serena, és Eyal Még egy ideig így álltunk, de már nagyon untam a nyavajgását arról,hogy éhes. Ezért elléptem tőle, és hagytam,hagy süsse egy kicsit a nap, majd visszaálltam.- Ez elveszi az étvágyadat.-mondtam színtelenül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:23 pm | Eyal & Ser
Felkialtottam mikor elallt elolem es a nap szo szerint elkezdte egetni a boromet. Piszkosul faj. - Miert teszed ezt velem? - mondom majd a boromet nezem. Pechemre ujjatlan felsoben vagyok igy szinte semmit sem takar. - Miert teszed ezt, ha szeretsz? - kerdezem tole es a szemeibe nezek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:28 pm | Serena, és Eyal - Ki mondta,hogy nem vagyok kikapcsolva?? Hmmm?-néztem a szemébe érzelem mentesen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:35 pm | Eyal & Ser
Elkerekedik a szemem mikor azt mondja amit... - Mi...? Mikor...? - teszem fel neki a kerdest hitetlenkedve. - Ha kivagy kapcsolva, akkor miert vedesz meg? - teszek fel neki egy ujabb kerdest. Pechemre a nap meg mindig hetagra sutott es barmikor hamuva valhatok, ha Eyal elall elolem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:37 pm | Serena, és Eyal Elvigyorogtam,ahogy megkérdezte,hogy mikor, és miért védem meg?- Hát nem egyértelmű drága? Azért hogy szórakozzak veled. Tudod az az Eyal akit szeretsz, az túl kedves, és vigyáz rád. De één, a másik fele, pont,hogy az ellentéte vagyok.-mosolyogtam el gonoszul. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:42 pm | Eyal & Ser
Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok a dolgok amiket Elena meselt nekem, hogy miket tett Stefannal. - Oh tenyleg? Hat bocs, ebbol en nem kerek. - mondtam majd kicsusszantam a karjai kozul, es kimentem a napra. A nap egybol elkezdte egetni a boromet en pedig felkialtottam a fajdalomtol. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:48 pm | Serena, és Eyal Sóhajtottam egyet, és lassan gúnyosan kimentem, majd néztem őt.Ekkor visszalöktem az árnyéba, és odafogtam,hogy ne tudjon mozdulni.- Megmondtam, lehet megmentettelek, de csak azért,hogy szórakozzak, és nem fogsz tudni mozdulni.-mosolyogtam gonoszul |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:53 pm | Eyal & Ser
A foldon ulok erotlenul, hisz a nap miatt elfogyott a maradek erom is. Bonuszkent megehesebb vagyok. - Kapcsold vissza az erteseid Eyal, multkor is sikerult. Kerlek. - mondom majd oda maszok a kozeli fahoz ami az arnyekban van es neki dolve figyelem ot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 9:57 pm | Serena, és Eyal Leültem egy kőre, és őt figyeltem,ahogy odamászott a fához, és engem nézett.- Miért kellene visszahoznom a régi Eyalt? Hmm? Csak azért hogy megint fájdalmat okozz neki? Mert ugye te nem törődtél azzal,hogy milyen érzés lesz ,azt néznie ,hogy hasba szúrja magát a szerelme. Ezért hozzam vissza?-kérdeztem dühösen, színtelenül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 10:01 pm | Eyalt & Ser
- Azert hozd vissza, mert szeretem es szuksegem van ra. - mondom neki halkan, de meg is komolyan. Kezdenek gyulni a felhok, de meg mindig sut a nap. Remelhetoleg hamarosan arnyek lesz. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 10:04 pm | Serena, és Eyal Látom,hogy felnéz az égre, és gyűlnek a felhők. Elmosolyodok, és ránézek.- Nem fogom őt visszahozni. Egyszer megtettem, másodszor nem fogom.-vigyorogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 10:08 pm | Eyal & Ser
Felallok a foldrol majd az arnyek vegehez setalok es ranezek. - Kerlek Eyal... Szuksegem van rad, egyedul nem megy mindezt megtanulnom. Es mert szeretlek. Neharagudj amiert ezt tettem. - mondom majd sirva leulok az arnyekba. Minden az en hibam, az en hibam amiert most utal. Es az en hibam az is hogy szomjazok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 10:13 pm | Serena, és Eyal Csak ültem, és néztem őt. Nem akartam semmit se tenni, főleg nem visszahozni a régi Eyal-t. Minek? Azért hogy szenvedjen? - Van rajtam kívül más vámpír is aki meg tud rá tanítani. Nem de?-fontam össze a karomat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jún. 04, 2014 10:16 pm | Eyal & Ser
Szavaira nem mondok inkabb semmit, csak letorlom a konnyeimet az arcomrol. Sut a nap. Meg mindig. Fejemet a fanak dontom, es ekkor megerzem, hogy valaki a kozelben csunyan eleshetett es verzik. Arcom egybol elvaltozik en meg felpattanok a foldrol, de nem tudok innen elmenni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:01 pm | Serena, és Eyal Hét ágra sütött a nap, és igazán meleg volt. Ha még nekem is ,akkor ő mit érezhetett. Mikor ezen gondolkoztam, orromat megcsapta a vér illata, és odasuhantam a vérző lányhoz. Megfogom ,és megharapom a nyakát, majd odaviszem Serenához, és a kőreteszem magam mellé, ahol marhára süt a nap.- Csak nem ez kellene neked?-kérdeztem gúnyosan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:15 pm | Eyal & Ser
Arcom egybol elvaltozik mikor meglatom a verzo lanyt. Kimegyek a fa alol aztan vissza megyek is oda mert nem birtam ki a napot. - Kerlek Eyal... Hagy igyak belole... - mondom es mindvegig a lanyt nezem. Szaraznak erzem magam, mint aki tobb hete nem ivott semmit. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:29 pm | Serena, és Eyal Szerintem egy olyan fél órát várhattam addig míg oda nem dobtam hozzá a vérző testet.- Ígyál, nemsokára lemegy a nap is.-dünnyögtem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:33 pm | Eyal & Ser
Mikor az arnyekba dobta a lanyt egybol oda mentem hozza es elkezdtem szivni a veret. Jol esoen esett az ahogy a ver lefolyik a torkomon, es az ahogy nem erzem vegre magamat szetszaradtnak. - Kerlek kapcsold vissza az erzeseidet... - mondom neki mikor szarazra csapoltam a lanyt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:35 pm | Serena, és Eyal Ide oda járkáltam, míg elfogyasztotta a lányt. Majd meghallottam kérdését.- Hagyjál már békén! Ez kell az kell. Semmi sem elég neked? Hmm? Megkaptad a véredet, most pedig legyél csöndbe, mert már idegesítesz!-mondtam komolyan. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jún. 05, 2014 9:39 pm | Eyal & Ser
Meglepodok azon amit mondott. Elengedtem a halott lany holttestet, majd oda mentem a fahoz es neki doltem. Ugy dontottem, hogy nem mondok inkabb semmit sem neki. Ugy is azt mondta, hogy idegesitem... |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|