|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 10:38 am | - Hééé... - mondtam csillapítólag, és erőtlenül ugyan, de magamhoz öleltem. - Nem kell félned. Én sem félek. Gondolj mindig arra, hogy miért tesszük. Önmagunkért. A családunkért. A barátainkért, és mindenkiért, akiket kedvelünk. A mi fajtánkért tesszük. Ez adjon erőt neked is. Mert nekem ez ad. És az, hogy tudom, bármit is tegyen velem Maxfield, te ott vagy mellettem - hajoltam oda, és lágy csókot nyomtam az ajkára. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 10:42 am | Ahogy beszélni kezdett, az történt, amire számítottam. Szavai nyugalmat adtak a tomboló szívemnek, amely most meghasadni készült a félelemtől, a fájdalomtól és attól, amely a napokban történhet még. - Nem maradhatnék itt? - kérdeztem halkan, miután megcsókolt. - Csak aludni... a hallásomnak hála meg fogom hallani, ha jön valaki. Kérlek... - suttogtam, és tekintetem megtelt könyörgéssel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 10:46 am | - Mindennél jobban ezt szeretném - mondtam Elena arcát simogatva. - De nem szabad. Nem lehet! - kiáltottam aztán elkeseredve. - Belekezdtünk valamibe... és nem bukhatunk el. Muszáj erősnek lenned. Ki kell bírnod... nélkülem. Jegyzetelj. Írj néhány dolgot, mintha csakugyan megfigyelni lettél volna itt. Maxfield nem foghat gyanút. És ígérem, ha ennek az egésznek vége, nem fogok elszakadni tőled. De most... ki kell bírnod nélkülem. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 10:59 am | Tudtam, hogy igaza van, mégsem vitt rá a lélek arra, hogy most felálljak és elsétáljak. Muszáj volt éreznem egy kicsit a közelségét... bepótolni az elmúlasztott napokat, és ez most rengeteget segített. Abban biztosan, hogy ne csináljak ismét hülyeséget. És... azt hiszem, egészen jó vagyok titoktartásban. Vagy tényleg ennyire egyszerű kikapcsolni néhány érzelmet? Mi van, ha visszakapcsolom? Nem, inkább... nem akarok kísérletezni. - Akkor... gondolom nekem ideje lenne mennem - suttogtam rekedten, és lassan felültem, hogy összeszedjem a lehozott holmikat, nehogy Maxfield olyat találjon, aminek nem itt van a helye. - Holnap ha minden igaz... ismét találkozunk. Maxfield nem fog egy napot sem elpazarolni, ahogy eddig megismertem őt - forgattam meg a szemem, majd letöröltem a kezemről a vért, amely az imént a kötésből került a kezemre. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 3:02 pm | - Én is ettől félek - morogtam válaszul Elenának. Igen, félek. Tudom, hogy ez az őrült hentes holnap visszajön, hogy folytassa amibe belekezdett. Néztem szomorúan, ahogy Elena összeszedte a holmijait, és azt hittem, beleszakad a szívem a távozásába. - Várj még! - szóltam utána hirtelen ötlettel. - Zárd be a cellát... de maradj itt. Kívül, a rácsokon... mintha csak jegyzetelnél. Ha a doki ránk is talál, nem fog gyanút. Beszélj még velem... úgy kevésbé félek a holnaptól. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 3:10 pm | Amikor hirtelen utánam szólt, megálltam, és visszafordultam felé. Nem tudtam eleinte, hogy mit szeretne, hiszen bármit kinéztem a helyzetből adódóan... talán hogy van máshol is sérülése... de az ötlete ismét arról adott tanubizonyosságot, hogy a férjem egy zseni. Erről nem is akarok soha vitát nyitni. - Ez az ötlet nem is rossz - bólogattam, aztán kisétáltam, hogy elfordítsam a kulcsot a zárban, majd leültem a fal mellé, és elővettem egy jegyzettömböt, majd a mobilomat is. - Csak hogy a fájdalmad elnyomhassa egy kis kárörvendés... úgy tűnik, hogy Klaus csillaga leáldozóban. Ha jól vettem ki a szavaiból, Hayley is faképnél hagyta. Amit nem csodálnék. Azt hiszem, hogy Hayley szerelmes Klausba... szóval talán jobb is neki a világhatalomra törő hibrid nélkül - legyintettem, miközben a telefonomat nyomkodva próbáltam elterelni a figyelmét. Ha már nem lehetek ott mellette, hogy fogjam a kezét, és tartanom kell a távolságot... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 3:40 pm | - Nocsak - jegyeztem meg, tényleg nem minden kárörvendés nélkül. - Bár nem tudom, min is csodálkozom. Mutass valakit, aki hosszabb távon bírta Klaus mellett - döntöttem a hátam a falnak, és most, a vér elfogyasztása után tényleg kissé jobban éreztem magam. - Azon mondjuk meg vagyok lepve, ha efeletti bosszújában nem tombolta végig fél New Orleanst - fűztem tovább a gondolatokat. - De a tény, hogy háborúra készül, nem azt jelenti, hogy leáldozott volna a csillaga. Ha ott átveszi a hatalmat, a város harmada behódol, harmada meghal, a harmadik harmad meg menekül, amerre majd esze látja. Hayleyt csak azért nem nyírta ki szerintem, mert magában hordja a gyerekét. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 3:53 pm | Vontam egyet a vállamon. Nem szándékoztam mutatni érdeklődésemet Klaus iránt, hiszen tudtam, hogy ha Damon bármit megneszel, akkor addig nem áll le, amíg meg nem tud mindent. Ezért... körülbelül annyi érdeklődést produkáltam, mint úgy általában. Damon is hozzászokott már, hogy ha arról volt szó, én képes voltam védeni Klaust, ezért ebből a szempontból nem állt be nagy változás. - Azt hiszem, hogy győzni fog. Igen, áldozatok árán, de ő lesz az, aki végül elfoglalhatja azt a helyet, ami megilleti, vagy mi - forgattam meg a szememet. - És talán igazad van. Bárkit megkaphat majd, akit csak akar - bólogattam. - De ők is csak játékszerek lesznek, ahogy körülbelül majdnem mindenki, aki Klaus ágyába kerül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 4:12 pm | - Édesem, ha tovább taglaljuk Klaus szerelmi és egyéb életét, kihányom a vért - forgattam a szemeimet, aztán végignéztem a puszta kőpadlón. - A kedves doki legalább egy pokrócot idelökhetett volna. Hogy őszinte legyek, hiányzik az ágyam, meg a reggeli kávé... igen, az nagyon fog. Meg a srácok álmos feje reggel - mosolyogtam. - És te fogsz a legjobban hiányozni éjjel. Megszoktam már, hogy ott szuszogj mellettem. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 4:27 pm | Halványan elmosolyodtam, ahogy beszélt a gyerekekről, a reggeli ébredésről, az éjszakákról... - Megígérem neked, hogy holnap egész nap azt az átkozott vírust fogom keresni... és ha sikerül, két nap múlva már nem kell itt lenned, rendben? - kérdeztem apró mosolygással, majd nagyot nyeltem, és a jegyzetem felé fordultam. Tudtam, hogy előbb-utóbb aludnia kell. Én pedig nem maradhatok itt egész éjszaka. Letettem az apró noteszt, majd a telefont is, és egy kicsit közelebb csúsztam a rácsokhoz. - Szeretlek, ugye tudod? - kérdeztem rekedten. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 4:31 pm | Kinyújtottam a kezem a rácsokon, hogy megfogjam Elena kezét, és rámosolyogtam. - Én is szeretlek - súgtam halkan. - Ígéred meg, hogy holnap, ha a doki felvisz, ott leszel velem. Sokkal könnyebb akkor elviselnem mindent - húzódtam aztán újra hátrébb. - Talán aludnom kéne. Még akkor is, ha nem lesz túl kényelmes. És neked is muszáj pihenned. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 4:42 pm | - Persze, hogy ott leszek... még ha nekem sem könnyebb, mint neked, de nem engedem holnap sem, hogy jobban bántson téged... - ráztam meg a fejem, majd nagy nehezen, de talpra álltam, és éreztem, hogy a szívemre ólomsúlyú nehezék kerül. Nem akartam őt itthagyni. Ha el kell mennem, fel kell innen mennem, keresnem kell egy olyan programot, ami leköt. És segít rajtam. - Holnap éjjel is lejövök majd, ha mindennek vége... és hozom ezt a keveréket is - süllyesztettem le a zsebembe, hogy aztán még egyszer felé forduljak. - Jó éjszakát - suttogtam még csendesen, majd kivonultam, és próbáltam nem mutatni, hogy mennyire fáj ez a pár lépés... hogy mennyire kínkeserves megtenni minden centimétert. A gyomrom ideggel telt meg, és tudtam, hogy olyat kell találnom, amely ha csak kicsit is, de mosolyra fakaszt. Ezért hát előkaptam a telefonomat, és egy telefonszámot kikeresve gépeltem be a következő szöveget: "Remélem, ma délután jobb voltam, mint a kis vörös."
Majd a küldés gombra kattintva egy nagy levegőt vettem. Egy kis kuncogás bukott ki belőlem, de mindez alig tíz másodpercig tartott. A gondolataimat ismét Damon kezdte uralni. (Labor)
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Május 04, 2014 4:55 pm | Néztem, ahogy Elena kisétált, és erőt kellett vennem magamon, hogy ne gondoljak rá, mennyire szeretnék vele menni, fogni a kezét, és magamhoz ölelni őt. De bárhogy is akartam... nem lehetett. Csönd borult rám, és egy dolgot tehettem csak. Lefeküdtem a földre, igyekzve megtalálni a kényelmet. A nap történései kimerítettek, így hát rövidesen lehunytam a szemem. Tudtam, hogy szükség lesz az erőmre. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 09, 2014 7:12 pm | Délutáni órákban jártunk már. Ez annyit eredményezett, hogy az épület ezen részében alig találhattam erre kóborló diákot. Az ilyen esetekben felettébb örültem, hiszen nem kellett felesleges köröket futnom, nem kellett magyarázkodnom. Kísérletezni éjjel volt a legjobb, de a lebukás egy ilyen intézményben állandóan veszélyeztethet. Éjszaka a kíváncsi diákok miatt, kik képesek meglesni mindenkit, akit csak akarnak. De erre az én laboromban nem kerülhet sor. Nem vagyok nyomorult ostoba, hogy ne tudjam elrejteni a valóságot minden ostoba kamasz elől.
- Felkészültünk egy újabb napra? - kérdeztem egy negédes mosollyal, ahogy Salvatore cellája elé léptem. - A partnered miatt ne aggódj. - intettem a mellette lévő üres cella irányába. - Ő már nem fog visszatérni ide. - tettem hozzá, s tekintetemben ördögi fény csillant meg.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 2:02 pm | Sokáig aludtam. Már ha álomnak lehet nevezni a félájult állapotban heverést. Néha kinyitottam a szemem, de lehunytam újra és újra, belesüllyedve a feneketlen, fekete sötétségbe. Mikor legközelebb felrezzentem, a nap - már amennyire a cella ablakából látni lehetett - csaknem a hegyek mögött lángolt, vörösen, mint amilyen minden naplemente. És ami magamhoz térített, az egy olyan hang volt, aminek a tulajdonosát a pokol legmélyebb bugyraiba kívántam. - Marhára vágytam a társaságodra - tápászkodtam fel nyögve. - Kár, hogy nem teljesült a kívánságom. Nyársra húzva láttam álmomban a fejed. És el ne felejtsem: magam segítettem oda - dünnyögtem, aztán felkaptam a fejem. - Megölted Milát? - suttogtam döbbenten. Noha nem voltam oda a nőért, de ilyen halált sosem kívántam neki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 2:40 pm | - Szép álmok ezek, vámpír barátom. Kár, hogy csak álmok. - tettem hozzá teljes közönnyel. - Nem öltem meg. Csupán gondoskodtam arról, hogy immáron ne az emberekre legyen veszélyes. Jótanácsként hozzátenném, hogy innentől neked is lenne tőle félnivalód, de nem fogsz innen kijutni egyhamar. - nevettem fel, majd kinyitottam a cellát, és odasétálva elé, belényomtam egy újabb fecskendőnyi verbénát, mielőtt támadni támadt volna kedve. - Tudom, hogy tegnap éjjel a kislány lehozta a napi véradagodat. Inkább védekezem ellene, amíg van rá lehetőségem. - magyaráztam el. - Mondd, miért izgalmas számotokra egy ártatlan lányt igézés alatt tartani? Ha utána csak... hidegvérrel megölnétek? - kérdeztem a tekintetébe nézve. - Bár talán ostoba kérdés, hiszen ti vámpírok... királynak érzitek magatokat. De van tudomány, mely megfoszt majd titeket a képzeletbeli koronától.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 2:57 pm | A homlokomat ráncolva meredtem Maxfieldre. Hogy érti, hogy Mila nem veszélyes az emberekre? Talán.... talán a vírus? De nem, az lehetetlen! Maxfield azt mondta, hiányzik hozzá még valami. Valami, amit még talán Elena sem talált meg a jegyzetei között. - Ne légy te abban olyan biztos, hogy én még sokáig itt leszek - vetettem oda Maxfieldnek, mikor besétált, de még gyenge voltam ahhoz - véradag ide vagy oda - hogy ellenálljak az újabb adag verbénának, és nemsokára fájdalommal telve, tehetetlenül roskadtam le a földre. - Te el sem tudod képzelni, hogy egy vámpír is élhet gyilkolás nélkül, mint ahogy az emberi lények? - hörögtem a földről felfelé. - Pedig meglepődnél, ha tudnád az igazat... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 10, 2014 3:05 pm | - Számtalan dologban nem vagyok bizonyos. De abban, hogy te egy ideig még itt leszel... abban igen. - kacsintottam rá meglehetősen nagy szemtelenséggel, annak ellenére hogy jómagam már nem voltam egy hülye kis kamasz. - Nem az az éltetőelemetek, hogy boldogságot okozzatok másoknak. Hanem hogy elvegyétek azt másoktól. Ezáltal nem tudom elképzelni azt, hogy bármi jószándék jelen lehet a szívetekben. - emeltem őt fel, majd kivonszoltam a cellából.
/Labor/
|
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|