Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 9:56 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
- Nekem mindegy - vontam vállat. - Nem muszáj hozzám bújva. Hidd el, nekem sem ez a vágyálmom. Bár így mindketten jobban járnánk. Mert ellenkező esetben marha nehéz lesz csaknem jéggé fagyott tagokkal mozogni reggel. Annak idején úgy ébredtünk... minden alkalommal. A föld alatt túl hidegek az éjszakák. Ez csak jó tanács. Rajtad múlik, megfogadod-e. Vagy esetleg félsz tőlem? - vigyorogtam el magam halványan, a körülmények ellenére is.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 11:03 am

Felvontam a szemöldököm, de ekkor arcomra már inkább valami gúny ült ki, és ravaszság, nem pedig félelem.
- Én? Félni tőled? - kérdeztem, majd ismét hátat fordítottam. - Úgy rémlik, az a te reszortod. Méghozzá te félsz tőlem... vagy féltél - vontam egyet a vállamon. - Hidd el, nekem nem kerül sok erőfeszítésembe az, hogy neked essek, legyen szó akár kiszáradás körüli állapotról is - vigyorodtam el, bár ő ezt nem láthatta. - Szóval a helyedben inkább te félj, ne pedig én. Bár elismerem, nincs túl sok kedvem manapság a "szeretem a feleségemet, nem akarom megcsalni a feleségemet" nyavalygáshoz - forgattam meg végül a szememet, aztán legyintettem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 12:59 pm
- Felvilágosítalak róla, hogy szeretem a feleségemet, és sosem csalnám meg. Veled pláne nem. Belőled elég volt kétszer. De ha nem, nem. Én nem erőltetek semmit. De holnap reggel majd ne nyavalyogj, hogy nem bírod mozdítani egy porcikádat sem, és jéggé fagytak a csontjaid - fordultam az oldalamra, és belebámultam a fekete sötétségbe, ami lassan leszállt odakinn, és idebenn is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 1:35 pm

- Úgy ismersz engem, mint aki nyavalyog? - kérdeztem meglehetősen felháborodottan, hiszen sosem voltam azok között, akik nyávogtak. Nem tudom, ez belőlem kimaradt, és azt hiszem, hogy nem is véletlenül. A nők is mind különbözőek, én pedig nem bírom elviselni, ha valaki nyávog.
Visszaültem a padlóra, majd elvigyorodtam, ahogy elfordult, és az álmaiba próbált menekülni. - Aludj csak. Bár remélem, érzed te is, hogy mennyire hülye vagy - kezdtem el piszkálni. Hát igen, ez belőlem fakadt, és ha volt valaki, akit szekálhatok, akkor azt szekáltam. - Féltem egy kissé az érzéseidet... - sóhajtottam fel úgy, mintha együtt éreznék.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 1:47 pm
- Mondd, nem fognád be legalább fél órára? - csattantam fel. - Megőrülök lassan tőled. Remélem nem csak a nyelvedet vágják ki, hanem a fejedet is le. Hogy lehet valaki ennyire idegesítő nőszemély? - füstölögtem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 1:55 pm

Felnevettem, ahogy morogni kezdett, és kellemesen elnyúltam.
- Nem szokásom a közérdekeket szolgálni - rántottam meg a vállamat. - Fogd be te a számat, ha képes vagy rá - tettem aztán hozzá eléggé kihívóan, miközben kibámultam a résnyi ablakon. - Magad sem tudod, mennyi ideig leszel itt... életed nagybetűs szerelme mit csinált legutóbb, mikor nem azt kapta tőled, amit várt? - gonoszkodtam tovább. Na igen... nehogy már könnyű dolga legyen itt lenn! Én gondoskodom a megnehezítéséről.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 1:59 pm
Eddig bírtam idegekkel, felültem, mintha rugók löktek volna fel, és vámpírarccal meredtem Milára.
- Fogd már be a pofád! - hörögtem. - Vagy ha nem, hát esküszöm, én fogom be úgy, hogy kitöröm a nyakad! Esküszöm, inkább néhány óra kínszenvedés odafenn, mint még egy fél óra itt veled! -dühöngtem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 2:22 pm

- Ugye tudod, hogy engem ezzel nem ijesztesz meg? - kérdeztem felsóhajtva, ahogy villogó vámpírszemekkel nézett rám. Nem mondanám, hogy félelem jelent meg bennem, hiszen jóval idősebb vagyok, mint ő. Nem fogom csak úgy megadni neki az örömet az iránt, hogy félni lásson.
- Azért a helyedben majd gyanakodó lennék, ha... netán kilenc hónap múlva ismét "apuka lennél" - vigyorodtam el ezúttal már úgy, mint a sátán, miközben a levegőbe macskakörmöztem. Tudhatta ő, miről beszélek. Mindketten tudjuk, hogy a Petrovák nem szentek.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 2:25 pm
- KAPD....BE - sziszegtem Mila felé gyűlölettel telve, aztán elvágtam magam újra a padlón, erőteljesen ügyelve rá, hogy háttal legyek neki. Elhatároztam, hogy innentől alkalmi süketet fogok játszani. Mondjon bármit, semmire nem vagyok hajlandó reagálni rá. Akkor legalább megvan az esély, hogy elhallgat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 2:34 pm

- Nem illendő így beszélni egy hölggyel - kacsintottam rá szemtelenül, bár inkább csak a hátának, hiszen elfordult, és úgy kezdett el gondolom az álomra koncentrláni, már csak azért is, hogy engem ne kelljen hallgatnia.
- Unalmas vagy... mondták már? - kérdeztem aztán, tovább folytatva a piszkálódását. - A huszas években legalább valódi férfi voltál... de még mennyire... - emlékeztem vissza vigyorogva, aztán legyintettem. Na igen, unalmas.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 2:37 pm
Hallottam Mila piszkálódását, és megesküdtem, hogy inkább elharapom, és lenyelem a nyelvemet, de akkor sem vagyok hajlandó válaszolni neki. Elenára gondoltam, a gyerekekre... és arra, ami majd rám vár. Reméltem, szívből reméltem, hogy hamar vége lesz ennek az egésznek. Egy az idióta nő meg csak hagy fújja a magáét...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 16, 2014 2:41 pm

Kezdtem magam is elfáradni... nem érzékeltem mást, csak a percek múlását. Már nem kötözködtem, hiszen semmi hangulatom nem volt a falnak beszélni. Jobbnak tűnt inkább az, ha csendben a gondolataimba mélyedek, és nem gondolok ezekre az itteni hülyékre. Én mint mindig, ezt is meg fogom oldani. És nem is nagyon érdekel az, hogy... ki mivel próbálja ezt megakadályozni.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 21, 2014 7:49 pm

Közel két nap telt el... és Maxfield csupán annyiban tette tiszteletét nálunk, hogy lehozta a napi véradagot. Amit mondhatni, nem volt annyira nehéz meginnom, hiszen éheztem. És ezzel ugyanígy volt Damon is. Persze én nem voltam soha az a fajta, aki kimondja, hogy valami fáj neki. Nem is volt fájdalom ez... az éhséget már megszoktam. Nem tudnám mivel jellemezni azt, ami bennem tombolt. Tekintve, hogy nagyon sokáig az érzéseimről sem engedtem beszélni senkit. Magamat főleg nem. Tatia sem ismeri igazán azt az oldalamat, ami képes érezni. Talán mert évszázadok óta senki nem találkozott vele.
- Ez a fickó készül valamire... - jegyeztem meg Damonre pislogva, ahogy megfigyeltem Maxfield távozó alakját. Nem tudtam, mire megy ki a játék. Miért nem csinál semmit. - Bár felőlem aztán... remélem, a szemeim előtt kínoz meg kicsit, hagy szórakozzak végre - tettem még hozzá eléggé gonosz hangnemben, közben végigmérve Damont. Meglep, hogy még nem rinyált a felesége miatt.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 22, 2014 6:43 am
Éhes voltam. Iszonyúan, szánnivalóan éhes. Akárcsak Mila. Hiába is tagadná... Láttam sápadt arcát, feszült pillantását, akárhogy igyekezett titkolni, még önmaga előtt is. Én annak idején megszoktam már a folyamatos, fájó űr érzését a gyomrom helyén, de még nekem is kegyetlen volt a mostani éhség. Mit szól hozzá akkor valaki, aki talán még sosem tapasztalta? De tisztában voltam vele, hogy Mila előbb elharapná és lenyelné a nyelvét, minthogy bevallja a fájdalmát.
- Készül, naná hogy készül - morogtam válaszul. - Mit gondoltál, mi ez itt, vámpírhotel? Adott két napot rá, hogy kissé összeszedjük magunkat, és ma akcióba lép. Ami roppant fájdalmas lesz. Vagy neked, vagy nekem... bár remélem inkább az előbbit. Az a verzió nekem jobban tetszene. Én lehetnék az első a városban aki elmondhatja, hogy hallottam a nagy Milenát fájdalmában üvölteni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 22, 2014 4:56 pm

- Kikérem magamnak! - bukott ki belőlem sóhajtva, bár némi hevesség is költözött a hangomba. Jobbnak láttam végül nem tovább beszélni, hiszen akárhogy is nézzük, itt nem a hiszti és nem a komolytalanság az, ami erőt ad.
- És mondd csak, anno mikor itt voltál... - kezdtem bele, miközben eldobtam a kiürült poharat, és közelebb sétáltam Damonhoz, hogy leüljek vele szembe. - Mennyi ideig tartottak az orvosok cellán kívül? Mármint... mennyi ideig nézegettek titeket... belülről? - köszörültem meg a torkomat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 22, 2014 5:22 pm
Nocsak. Normális hangot ütött meg, sőt, érdeklődőt. A jelek szerint mégis fél, bármennyire is igyekszik titkolni.
- Sokat - válaszolom zordan. - Túl sokat. Bár lehet, hogy csak az érzi úgy, aki a történtek szenvedő alanya. Néha csak egy fél óra volt az egész, mi mégis egy napnak éreztük. A fájdalom és a gyötrelem elmossa az időérzéket. Hidd el, megátkozod még a születésed pillanatát is amikor először vágnak majd darabokra. De általánosságban azt mondhatom, nagyjából két órát töltöttünk odafenn egyszerre. De az elég volt két napra is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 22, 2014 5:27 pm

Nem szoktam ilyen kíváncsiságot mutatni senki felé. Ezért is leptem meg saját magamat azzal, hogy... érdeklődve hallgattam őt. Már az is furcsa volt, hogy nem beszéltem közbe, és tényleg végighallgattam őt. Meredeknek tűnt a történet, de nyilván megvan a történtek oka. Áh, ezek a dilis emberek... néha betegebbek, mint megannyi vámpír.
- És... annak idején, mikor itt voltál, és éppen... belülről vizsgálta át... - köszörültem meg a torkomat, majd megcéloztam a tekintetét. - mire gondoltál? Úgy értem, mi segített túlélni? - kíváncsiskodtam tovább.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 22, 2014 8:53 pm
Elgondolkodtam Mila kérdésén. Hogy mire gondoltam, hogy túléljem az egészet?
- Nagyon sok mindenre - válaszoltam aztán elgondolkodva. - A múltamra. A jövőmre, hogy mi várhat rám még... feltéve, ha túlélem azt. Az akkori társam, Enzo, megtanított valamire. Kell, hogy legyen egy dolog, ami éltet. Ami beveszi magát a fejedbe, mint egy rögeszme... és én találtam. Minden alkalommal, mikor egy szike felhasította a bőrömet, vagy láttam az orvos arcán, hogy kéjes örömmel tölti el a fájdalmam, megesküdtem, hogy bosszút állok a Whitmore-okon. És valóra is váltottam a bosszúmat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Márc. 23, 2014 3:21 pm

- Szóval a jó öreg Damon Salvatore-nek is vannak fogadalmai és ígéretei... - sóhajtottam fel, de most nem volt semmi megvetés a hanogmban. - Igencsak dícséretes, ha szabad ezt mondanom - jegyeztem meg halkan. - Már csak azért is, mert nem néztem volna ki belőled, hogy képes vagy bármit is hosszabb ideig betartani... a házassági fogadalmadon kívül - forgattam meg a szemeimet. - Bár persze ezt talán meg tudod kontrázni - vontam egyet a vállamon. - És a feleséged mi módon vesz részt ebben az egészben? Ne aggódj, nem foglak titeket lebuktatni - tettem aztán hozzá, mielőtt elkezdett volna háborogni.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 24, 2014 2:08 pm
- Nem voltam mindig házas. És szelíd vámpír sem - válaszoltam Milának, egy apró vállvonással kísérve. - Egy időben úgy éltem, ahogy egy vámpírnak élnie kell. Gyilkolás, vér, szórakozás.... és nem szerettem adósa maradni senkinek. Főképp úgy, ha valakit meg kellett érte ölnöm - engedtem el egy halvány vigyort.
Mérlegeltem egy darabig, hihetek-e Milának, aztán felsóhajtottam.
- Ha lebuktatsz, itt ragadunk mindketten, és talán évtizedekig lesz az a programunk, hogy két kínzás közt összeforrasszuk magunkat. A te érdeked is, hogy hallgass. A lényeg, hogy ha látod Elenát a doki mellett, ne ismerd meg, és ne buktasd le. A többi már a mi dolgunk. Cserébe megígérem, hogy téged sem hagyunk itt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Márc. 27, 2014 7:18 pm

- Már meg ne haragudj, hogy ezt mondom, de akkor legalább férfi voltál - forgattam meg a szemeimet, miután arról beszélt, hogy régen nem ilyen férfi volt. Hát nem. Tényleg nem. Még emlékeztem, hogy miként viselkedett a huszas években, mikor egyszer összeakadtunk. Akkor tényleg más volt. Nem egy nyápic férjecske, de hát... ízlések és pofonok ugyebár. És úgy tűnik, hogy neki még nem volt elég pofonja ahhoz, hogy visszatérjen a régi kerékvágásba.
- Aha... szóval a feleséged ezzel a hentessel van - ismételtem meg a lényeget bólogatva, de meglehetősen furán hatott az egész. Most akkor hogy is van ez? Tényleg egy iylen helyzetbe csöppentem, hogy az életem tőlük függ?  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 28, 2014 9:05 pm
- Nem attól lesz férfi a férfi, hogy bunkó, aljas, vagy épp gyilkos - vágtam egy fintort Mila felé. - Azt hiszem, annak ellenére, ahogy ma élek, jobban vagyok férfi, mint valaha. A gondok, a felelősség, és a szeretet megérleltek. Nem vágyom vissza a régi életembe... csak néha - ismertem el, aztán felnevettem.
- Nem lehet kellemes megbarátkoznod a ténnyel, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik kihúzhatnak a pácból - mondtam némi kárörömmel. - De fogadd el, hogy ez van. Néha hoz az élet hirtelen és váratlan dolgokat - filozofáltam, majd az ablakon át a lassan derengő égre néztem.
- Hamarosan itt a hajnal, aztán a reggel. Akarsz fogadást kötni, a jó doki melyikünket filézi ki hamarabb?

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Márc. 31, 2014 9:03 pm

- Nyilván mások az elképzeléseink a tökéletes férfiról. Bár neked nyilván elég annyi, hogy az életed soha nem volt még ennyire fenomenális... - forgattam meg a szemeimet, miközben undor ült ki az arcomra. Valószínűleg azért, mert én soha nem lennék képes vámpírként olyan életet élni, mint ő, miközben ezer másik dolgot csinálhatnék helyette. Igaz, talán azt a filozófiát követi, mely azt mondja, hogy egyszer élünk (ez nálunk vámpíroknál hülyén hangzik), ragadjuk meg azt, ami megadatik, bár azt hiszem, még pár évszázad és újabb hasonmás fog születni, egyszóval... akkor majd újrajátssza az egészet? Elvégre a feleségét ismerve maximum száz évet adok neki. Ha addig valaki nem tépi ki a szívét csupán jóindulatból.
- És mégis miben akarsz fogadni?  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 03, 2014 10:32 am
- Ja persze... - mormogtam gúnyosan. - Számodra a tökéletes kapcsolat nyilván úgy fest, hogy a szerencsétlen pasi ott van az ágyadon lekötözve, hogy kedved szerint rá tudj mászni, akár akarja, akár nem - mondtam morcos durcássággal, aztán megvontam a vállam.
- Most mondhatnám, hogy fogadjunk a véradagban, de egyikünk sem járna ezzel jól. Szóval ez csak amolyan jelképes fogadás. Szólás, ha így jobban fel tudja az agyad dolgozni. De úgy tippelem, van még 2-3 óránk. A régi Augustine doktorok legalábbis sosem szerettek 9 előtt kelni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 06, 2014 6:47 pm

Megforgattam a szemeimet, majd hangos nevetés bukott ki belőlem.
- Sokan mondják, hogy páratlan a logikád, de ez egy iskola. Maximum éjjel kezdenek hozzá az efféle procedúrákhoz, ha egyáltalán hozzálátnak, hiszen nap közben egyáltalán nem jönne jól senkinek, ha kiderülne, hogy mi folyik idelenn. Vagy ahová kerülnek a vámpírok... tudom is én - legyintettem ismételten nemtörődöm módon. - Felőlem fogadhatunk, de részemről még mindig úgy gondolom, hogy... öhm... te leszel az első - kacsintottam rá.   

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Cellák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Whitmore főiskola-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm