Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 07, 2014 8:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Már akkor beszéd hangját véltem hallani, mikor elfordult a kulcsom a zárban, és beléptem a pincehelyiségbe. Nem arról vagyok híres, hogy sokáig hagyom a "rabokat" szórakozni. Már így is nagy kegyességben részesültek, hogy egy cellába kerültek. Volt idejük kitalálni ellenem valami igazán remek tervet, hiszen erre is volt már példa, de nem félek az efféle trükköktől. Talán rajtam keresztül jutnak, de a helyiségből semmiképpen nem jutnak ki.

- Napsütésre ébredtek a kísérleti patkányok? - kérdeztem hullámzó hangon, egy kedélyes mosollyal, miközben tekintetem ugrált a nő és a férfi között.   
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 08, 2014 2:49 am
- Igen, ez egy iskola - bólogattam türelmesen Mila felé, ahogy egy felnőtt magyaráz egy óvodásnak. - De régen is szórakoztak velünk nappal. Emlékszem rá jól. Talán van olyan helyiség, ami messze esik a többitől, vagy hangszigetelt - vontam vállat. - Ami meg a fogadást illeti, felteszem rá egy napi véradagomat, hogy te leszel az első - tettem hozzá, de aztán ijedten megrezzentem, ahogy meghallottam a kulcscsörgést, és hideg megvetéssel bámultam Dr. Maxfieldre.
- Kerüljük a felesleges köröket, jó? - morogtam. - Sosem értem, minek ennek ekkora feneket keríteni. Úgyis tudjuk, hogy ugyanaz lesz a vége.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 09, 2014 8:55 pm

Már sokszor szembesültem azzal, hogy Damon olyan, mint egy... nem is tudom. Beszélsz hozzá, de körülbelül semmit nem fog fel abból, amit mondasz neki. Vagy úgy alakítja, hogy neki legyen igaza. Ez például kiállhatatlan benne, de talán ez a kis időszak betöri majd. Remélem. Nincs kedvem a hisztijeit hallgatni majd, ha netán elkezdenek hiányozni neki a drága családtagjai. Nevetséges.
Ahogy viszont megjelent a doktor, megforgattam a szemeimet. - ez a nap sem lesz jobb. Társulok Salvatore-hoz. Essünk túl rajta minél előbb. Vagy inkább öljön meg most. Semmi hangulatom ezzel a tudálékos idiótával egy helyen lenni - fintorodtam el.   

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 10, 2014 6:24 am

- Semmi sincsen kizárva. - vontam egyet a vállamon, ám arcom őrizte a komolyságot melyet akkor erőltettem magamra mikor beléptem az ajtón. Gyakran támadt kedvem a nevetéshez is, viszont azt a lapot nem játszom ki egyelőre.

- Nem kell emiatt aggódni. Ezután mindketten külön cellába fogtok kerülni. - tettem még hozzá, majd elfordítottam a kulcsot a zárban, és a férfira néztem. - Te már ötven éve megszöktél e falak közül. Gondolom, alig várod, hogy ismét a tudománynak szenteld az életed. - mondtam gunyorosan, majd elővettem egy fecskendőt a zsebemből. Volt ideje feltöltődni, hát nem hagyhatom, hogy nekem támadjon. Milenáról folyamatosan gondoskodom, ő már.. jó ideje itt van, kevesebb benne az erő, mint ebben a férfiban.
A nyakához nyomva a fecskendőt belényomtam a verbénát. - Ma te leszel az "áldozat". - léptem hátra egyet Damon alakjától.  

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Ápr. 10, 2014 10:32 am
Csak egy megsemmisítő pillantást vetettem Mila felé, majd talpra ugrottam, ahogy a doki belépett a cellába. Ha a régi Damon lettem volna - célok, szerettek nélkül - azonnal meg is támadom, és futok, ahogy a lábam bírja, de - fájdalom - ezt most nem tehettem meg. Célom volt, amiért ide jöttem. Nem rúghattam fel mindent. És mikor a doki tekintete felém fordult, már tudtam, hogy nincs menekvés. Görcsbe rántotta zsigereimet a fájdalom, ahogy belém ürítette a verbénát, és a fájdalomnál is nagyobb félelem, egyenesen rettegés, mert tudtam, hogy ez a fájdalom semmi ahhoz képest, ami nemsokára rám vár.
Halk hördüléssel csuklottam a földre, és igyekeztem felkészülni az elkövetkező órák minden keservére. Csak egy valamiben bíztam... hogy Elena ott lesz, és nem hagyja túl messze menni ezt az őrültet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 12, 2014 7:50 pm
folyt. köv. ITT

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 01, 2014 9:16 pm
Nem kellett sok színészi ügyesség, hogy elhozzam őt a pincéig, majd be a cellába. Ekkor már a másik cellaajtót nyitottam ki számára, és löktem be egyszerűen, aztán az orosz nő felé fordultam.

- Ahogy látom, már unod ezt az unalmat itt lenn, igaz? - sóhajtottam, majd nagy kegyesen kinyitottam előtte a cella ajtaját, és mire támadott volna, benne is landolt egy adag verbéna.
- Te most velem jössz. Hagyjuk a hőst magában... gyógyulgatni. - néztem még egy pillanatra Damonre, aki a padlón pihent meg, majd Milenával együtt tűntem el.

/elhagyatott kórház/

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 02, 2014 2:19 am
Tehetetlenül zuhantam a cella padlójára, és éreztem, hogy a hirtelen ütéstől a számból is folyni kezd egy vékony érben a vér. Igaz, ez már tényleg csak a pont volt azon a bizonyos i betűn...
A verbénától és vérveszteségtől kábán, homályosan láttam, ahogy Mila összeroskad, majd Maxfield kivonszolja, mint egy zsákot. Fene tudja miért, de megszántam. Tudtam, hogy nehéz órák várnak rá is...Bár tagadhatatlan, hogy most jól esett volna akár még az ő társasága is. Elesett voltam, és vigaszra vágytam. Reméltem, hogy Elena nemsokára megjelenik, és beszélhetek vele. Kimondhatatlanul hiányzott nekem.

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Cora Bouchard-Taylor
Keresem :
my only hope for happiness
Cellák       - Page 3 Ac175eb70cfd08fed11773123e0bbb82

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :
⊂ mayor of seattle, leader of the Council

A poszt írója Cora Bouchard-Taylor
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 8:23 pm
(Klaus rezidenciája)
Mikor visszaérkeztem, egy cetlit találtam Maxfield-től, miszerint ő ezúttal kitérőt tesz egy városszéli elhagyatott kórházban. De mindent gondosan kikészített.
Csak megcsóváltam a szemem, és a tálcára helyezett véradag mellé odatettem a saját táskámból szerzett véres tasakot. Tudtam, hogy ha Damon most sebezhető, akkor az én vérem is segíteni fog a gyógyulásában. Maxfield pedig oda teheti a vírusát, ahová én most gondolom.
Mielőtt a pincébe indultam volna, megnéztem a számítógépeket. Egyik sem jelzett kamerát. Ezek szerint modern technika ide, vagy oda, a pincében ilyesmi nincs.
Megfogtam a kulcsokat, majd megindultam lefelé.

Meglepett, hogy csak Damon lélegzetét hallottam, hiszen azt hittem, hogy Mila is vele van. De talán Maxfield pont vele van, és vele kísérletezik. Bele sem akarok gondolni.
Ahogy elfordítottam a kulcsot a pince ajtajában, nyeltem egyet. Valahogy... soha nem éreztem magam ennyire könnyűnek. Aggódtam, de egyedül Damon miatt. Mintha mindaz, ami Klausszal történt, tényleg ott maradt volna a hálószobájában. Úgy élt a fejemben, mintha csak a fantázia szülte volna.
- Damon? - kérdeztem halkan, miután bezártam magam mögött a pince ajtaját, és a szívem összeszorult, ahogy megpillantottam őt a poros padlón. A kötés, melyet a mellkasára csináltam, lassan teljesen átvérzett, így hát letettem a tálcát, és rögtön megkerestem a cella kulcsát is, hogy tíz másodperc múlva már a feje mellett térdeljek, és fejét az ölembe húzzam. - Damon - simogattam az arcát, majd egy könnyed csókot leheltem az ajkaira. Tudtam, hogy szüksége lesz a táplálékra, így hát azt is a közelbe készítettem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 8:38 pm
Nem tudom, mennyi ideig feküdtem a porlepte padlón, amikor kinyílt a cella ajtaja. Először megrezzentem, mert azt hittem, talán Maxfield jött vissza, aztán félig lehunyt szemeim ellenére is felismertem Elena lépteit.
- Elena... - motyogtam aztán ki a nevét, mikor ölébe húzta a fejemet, és ránéztem. Jólesett a törődés, mert még mindig nem sikerült összeszednem magam úgy, ahogy kellett volna. Maxfield vírusa megtette a magáét.
- Éhes vagyok - suttogtam halkan. - Vigyázz, légy óvatos. Maxfield elvitte Milát... nem tudom hová. És nem tudom, mikor jön vissza.... nem akarom, hogy lebukj. Féltelek...

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 8:45 pm
Megkönnyebbültem, mikor ébredezni kezdett. Kezem a mellkasára siklott, és éreztem, hogy a vérétől nedvessé válnak az ujjaim. - Még mindig vérzel... - szorult el a torkom. Ekkor már éreztem magamban valami lelkiismeretfurdalást... de azt is aziránt, hogy nem voltam itt mellette... igaz, valószínűleg nem lett volna lehetőségem előbb lejönni hozzá.
- Ne aggódj, Maxfield ma éjjel házon kívül van - simítottam végig az arcán, majd a csuklómra néztem. - Ha most vámpír vagy, de a szervezeted mégis... emberként reagál, akkor... talán ez segít majd összeszedni magad. És utána megkapod a vért is - haraptam fel a csuklómat, majd az ajkaihoz tartottam. - Csak... próbáld meg. Maxfield azt fogja hinni, hogy nem működik a csodaszere - simogattam hajtincseit.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 8:57 pm
Megéreztem számnál Elena csuklóját, de összeszedtem magam, és eltoltam a karját.
- Nem jó ötlet - mondtam erőtlenül. - Az agyam tiszta, bármi történt is. Ha Maxfield azt hiszi, hogy nem jó a keverék, kipróbálja újra és újra, más formákban. Nem akarok magamnak, és másoknak sem újabb szenvedést. Ha látja, hogy a vírus működik... akkor ennek a gyötrelmeit legalább megúszom. Szóval... nem, nem iszom a véredből - nyújtottam aztán a kezem. - Segíts.... segíts felülni.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 9:02 pm
- Az isten szerelmére, tényleg azt várod tőlem, hogy nézzem végig, ahogy a cafatokra tépés közepette elvérzel? - kérdeztem már kétségbeesetten, aztán nagyot nyeltem, és próbáltam úgy cselekedni, hogy neki jó legyen. Talán nem most van itt az ideje, hogy én próbáljam osztani az észt.
- Rendben. De ezzel még nem zártuk le - suttogtam, ekkor már lágyabban, aztán a kezébe nyomtam a tasak vért. - Nem kell tudnia róla, hogy kicsit erősebb vagy, mint hiszi... tettetni a gyengét bárki tudja - sóhajtottam, aztán elővettem a zsebemből a Klaus által adott fiolát. - Ezt... Klaus adta. Azt mondta, hogy az anyja keverte, és enyhíti a fájdalmadat, ha beveszed. És igen, mielőtt megkérdezed: nála jártam. Meg akartam győződni róla, hogy komolyan gondolta az alkut a partin, mikor itt voltunk. Még mindig benne van, hogy közbelépjen, ha mindannyiunkat elnyelne a föld - tartottam továbbra is Damon hátát, és vártam hogy átvegye a fiolát, de vérének illata miatt meg kellett köszörülnöm a torkomat.
- A sebedet legalább... átköthetem? És ne féltsd az életemet, pontosan tudom, hogy mit fogok mondani Frankensteinnek - motyogtam, de hangomban hallhatta, hogy most ne kötözködjön velem, mert ebből nem fogok engedni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 9:12 pm
- Nem fogok elvérezni. Azt Maxfield se hagyná. Szüksége van még rám - vontam meg a vállamat, aztán átvettem a tasak vért. Ha valamire, arra nagyon nagy szükségem volt.
- Klaus? - vontam fel aztán meglepve a szemöldökömet. - Ez az arrogáns, beképzelt Ősi még most is meg tud lepni. Feltéve persze, ha igent mondott egyáltalán - sóhajtottam, aztán beleegyezően bólintottam Elena szavaira, mert jelenleg jobbnak láttam és éreztem, ha nem támasztok ellenvetést.
- Jól van. Nem túl kényelmes a véres kötés. Jobb lenne egy másik.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Szomb. Május 03, 2014 9:20 pm
- Igent mondott, igen. Cserébe ő is kért valamit a rengeteg szívesség miatt, amit azt hiszem, akkor fogunk megbeszélni, ha te már kikerülsz innen - néztem rá úgy, hogy lássa, nem akarok most ellenvetést hallani, hiszen akárhogy is nézzük, kettőnk közül én vagyok az erősebb.
- Mindjárt hozok fertőtlenítőt is - engedtem el gyengéden, mikor már tudtam, hogy biztosan ül, majd egy pillanat múlva már egy egész kis táskával tértem vissza, amely tele volt orvosi szerekkel.
- Eléggé csúnya ez a seb... - nyeltem nagyot, ahogy felhúztam a pólóját, és elkezdtem róla lebontani a véres kötést. - Már tudom, hogyan fogok végezni ezzel az idiótával... vágok egy sebet a mellkasába, és hagyom itt elvérezni, míg kedvem nem támad letépni a fejét - koccantak össze a fogaim, hiszen nem voltam hozzászokva ehhez a látványhoz. Ha nem Damonről lenne szó, nyilván nem is érdekelne az egész.
- Jobb lesz, ha hanyatt fekszel. És igyál bele a Klaus által küldetett izébe - böktem a fiolára.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 8:25 am
Felbontottam a véres tasakot, és mohón inni kezdtem a tartalmát, majd mikor félig volt elrejtettem a cella sarkába. Bármennyire is utáltam néha Milát, ha visszakerül ide, neki is jól fog esni az extra adag vér. Ha meg nem... elteszem kicsit későbbre.
- El tudom képzelni, miféle árat kért Klaus - morogtam aztán a visszatérő Elenának, aztán a fiola tartalmát fürkésztem. - Remélem nem te leszel az ár, mert akkor jobb lesz Klausnak, ha én nem kerülök ki innen - ittam aztán egy kortyot a szerből, a maradékot meg átadtam Elenának. - Hozd magaddal minden alkalommal, amikor lejössz. Túl értékes ahhoz, hogy Maxfield nálam megtalálja - feküdtem aztán hanyatt engedelmesen, és hagytam, hogy Elena átkötözzön.
- Bele tudtál már nézni a doki jegyzeteibe? - kérdeztem aztán.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 8:42 am
- Bármit is gondolsz Klausról... most az egyszer tisztességes ajánlatot tett. És tudom, hogy előbb veled kellett volna megbeszélnem, de... belementem. Mert tudom, hogy akármennyire nem fog tetszeni először... de már egyszer megtetted... - sutotgtam, és nyilván nem értette, miről beszélek, de úgy gondoltam, hogy ha kicsit enyhülnek a fájdalmai, megbeszélem vele a részleteket is.
Gyengéden mosni kezdtem róla a saját vérét, majd nyeltem egyet, és bólintottam egy aprót. - A jegyzeteiben nincs semmi. Talán a számítógépén tárolja, de... egyelőre fontosabb volt lejönnöm hozzád, mintsem feltörni a titkosított mappáit - nyeltem újabbat, és reméltem, hogy megérti. Meg kell találnunk a mérget, ez egyértelmű. De nem fogja holnap bevetni rajta, és ezáltal... valamennyire de még van időnk.
A sérülését fürkészve az ujjaimra kentem valami fehér krémet, és azzal kezdtem el ápolni, majd kibukott belőlem minden. - Klaus azt akarja, hogy ha Hayleynek vagy neki... vgy mindkettejüknek baja esik, vigyázzunk mi a gyerekükre, és... neveljük fel - sóhajtottam, ekkor már Damon szemeibe nézve. - Oké, tudom, hogy most mit gondolsz! De Klaus ha nem is mutatja, de kétségbe van esve egy közelgő... háború miatt. Igen, azt hiszem, hogy így fogalmazott. És tudod, hogy... veled ellentétben én tudom őt barátként tekinteni... legalább egy terhet le akartam venni a válláról, amely nyomaszthatta volna, ha nem sikerül elintéznie ezt.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 9:06 am
Gúnyosan felhorkantam, mikor Klaus fene nagy tisztességére került a szó, aztán hagytam, hogy Elena valamivel lekenje a sebemet.
- Muszáj lesz valahogy belenézni a doki jegyzeteibe. Vess be nála mindent. Akár menj vele kávézni is, de férkőzz a bizalmába. Anélkül nincs esélyünk - suttogtam, aztán úgy pattantak fel a szemeim, mintha valaki pofon vágott volna.
- MICSODA? - akartam felülni, de erő híján képtelen voltam. - Ezt nem mondod komolyan! Klaus azt akarja, hogy MI neveljük fel az Ő fattyát? ÉS TE KÉPES VOLTÁL AZT MONDANI, HOGY RENDBEN? Hát neked elment az eszed?

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 9:13 am
- Szóval menjek vele kávézni. Legközelebb ha arra kér, hogy vessem le a ruháimat, akkor azt is tegyem meg, hátha akkor ténylegesen a bizalmába férkőzöm? - kérdeztem némileg megbántva. Persze nem most volt itt az ideje, azok után, hogy ő is bizonyos szinten miattam viszi vásárra a bőrét. De Maxfield egy undorító féreg, és eleve az, hogy flörtölni próbál velem... a hányinger kap el, akárhányszor csak rá gondolok.
- Nyugodj le! - bukott ki belőlem hirtelen. - Ha te így fogod fel, akkor figyelmeztetlek, hogy egy Klausnál nagyobb szemétláda "fattyát" neveled évek óta - szorult el a torkom. - Az a gyerek semmiről nem tehet... nem tehet arról, hogy ki az apja... ha netán velünk történne valami, és a gyerekeink szülő nélkül maradnának... te örömmel fogadnád, ha azt mondanák a gyerekedre, hogy más fattyát nem nevelik fel? Damon, egy ártatlan emberi életről van szó... és ha veled, ha nélküled, de én nem engedem, hogy baja essen. Nem azért, mert Klaus kért rá. Hanem mert... az a baba tényleg ártatlan... - köszörültem meg a torkomat halkan, és a figyelmemet ismét a sebnek szenteltem. - Amúgy is, mennyi az esélye hogy Klausnak, aki mögött ott áll majdnem az egész családja, baja esik? Hayleyről nem is beszélve, aki szintúgy egy erős és határozott nő...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 9:20 am
Megforgattam a szemeimet. Csak ez hiányzik még most nekem. A női hiszti.
- Nem mondtam, hogy vetkőzz neki, csak hogy menj vele kávézni. Abba még senki nem halt bele - morogtam, aztán hevesen megráztam a fejem. - Oké, a gyerek semmiről nem tehet. De én biztos, hogy nem fogom nevelni! Van Klausnak családja, egy szakajtóra való testvére, meg anyja. Nevelgessék csak ők a kis hibridet. Az én házamba nem fogja betenni a lábát! És Delenát csak ne hasonlítgasd hozzá, mert a kettő nem ugyanaz! - heveskedtem. - Igen, annak a gyereknek is családban kell felnőni. Csak épp nem a miénkben, és ez az utolsó szavam.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 9:27 am
Nagyot kellett nyelnem, és azt éreztem, hogy legbelül valami óriási szomorúság fog el. Mindez nem is azért szólt, mert megígértem Klausnak, inkább annak, hogy tudtam, annak a babának jó helye lenne nálunk, ha úgy alakulna... és valami csoda folytán rohadtul nem érdekelt, hogy ki az apja, hiszen csakis a gyerek érdekeit tartottam szem előtt, nem pedig Klaus kívánságát.
- Értem - bukott ki belőlem csupán ennyi, ahogy a fáslit a kezembe fogtam, és többet nem is szóltam. Bár ismert már annyira, hogy tudja, nem adom fel könnyen, és ez sem a megadásom és beletörődésem jele.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 10:11 am
Egyetlen szó bukott ki Elenából, és valahogy sejtettem, hogy ez még koránt sem jelentette a dolgok végét... de úgy döntöttem, jelenleg elnapolom a Klaus-kölyke problémát.
- Meg kell tudni, mi van Milával - mondtam aztán. - Ha azért, hogy megszabaduljon a kíntól elmondja, hogy te meg én... és hogy ő ismer minket... alighanem te is mellénk kerülsz. Légy óvatos. Rajtad múlik most mindannyiunk élete - szorítottam meg a kezét, majd végignéztem a mellkasomon. - Már nem olyan rossz, mint eddig volt.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 10:20 am
- Nos... ha Mila nincs itt, és Maxfield sem, akkor valószínűleg együtt vannak, és annak a nőnek bizonyára nem élete legkellemesebb perceit kell eltöltenie. De tudja, hogy ha ki akar jutni innen, jobb, ha nem köp be minket... remélem, ezt te is szóvá tetted neki - húztam vissza Damon pólóját, miután végeztem a sebének ellátásával, aztán a földre ültem, és hátamat a rácsoknak vetettem.
- Nem hiszem, hogy sokáig fogom bírni ezt nap mint nap... és azzal is légy tisztában, hogy ha egyszer is megpróbál hozzám érni, nem érdekel, hogy milyen ördögi vírusrecept van a kezei között, kitöröm a nyakát, és én magam fogom kivésni belőle a belső szerveit, hogy elküldjem a többi Augustine-nak - nyeltem egyet. Meglepő mondatok voltak ezek, hiszen soha senkit nem akartam megölni. Mindig is... kerestem a jót mindenkiben. És ezzel némiképpen még magamat is megijesztettem. Úgy beszéltem, mint Katherine.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 10:26 am
- Naná, hogy közöltem vele - mondtam. - De Mila, ő Mila. És azt hiszem, ezt nem kell tovább taglalnom, mert ezzel mindent elmondtam - sóhajtottam, aztán meglepve néztem Elenára.
- Hm. Nem szoktál te ilyen vérszomjas lenni édesem. De ha valaha sor kerülne erre a jelenetre szólj, vagy vedd videóra nekem, hogy én is láthassam - kértem Elenát, majd magamhoz húztam.
- Remélem gyorsan vége lesz ennek a rémálomnak. Nincs kedvem hetekig kísérleti patkányt játszani. Haza akarok menni veled, és a gyerekeinkkel. Még Fred is hiányzik. Remélem a srácok nem nyúzták még szét teljesen - próbálkoztam meg egy apró mosollyal.

Cora Bouchard-Taylor
Keresem :

Kedvenc dal :
Hobbi & foglalkozás :

Elküldésének ideje Vas. Május 04, 2014 10:33 am
Kicsit megráztam a fejem, hogy ne kelljen tovább gondolkodnom azon, hogy mégis hogyan ölném meg Maxfield-et, ha lehetőségem adódna rá. Tisztában voltam azzal, hogy várnom kell, amíg ki nem derül, hogy hová is rejtette a csodaszerét, de nem volt ínyemre a gondolat, hogy ismét kikezdjen velem. Vagy kávézni hívjon.
- Csak néhány napot bírj még ki... holnap megpróbálom kideríteni, hogy hová rejtette a feljegyzéseit... és utána megszöksz. Valahogy megoldjuk. Nekem továbbra is az egyetemen kell maradnom... - ráztam meg a fejem, majd keserű mosoly mutatkozott meg az arcomon.
- Damon, én... annyira félek... - bukott ki aztán belőlem, és éreztem, hogy tekintetemet könnyfátyol burkolja be. - Annyira félek, hogy elveszítelek. Végignézni azt, ahogyan megkínoznak, úgy viselkedni veled, mint akit soha nem ismertem... úgy, mintha egy idegen lennél, akit nem szeretnék a saját életemnél is jobban... - folyt ki egy könnycsepp a szememből, és beletúrtam a hajamba. - Olyan, mintha ez az egész azt váltaná ki belőlünk, hogy egyre távolabb kerüljünk egymástól, és én nem akarok... nem akarok távol lenni tőled. Én csak veled akarok lenni - csuklott el a hangom. Ez a nap túlontúl érzelmes számomra.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Cellák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Whitmore főiskola-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm