Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 31, 2013 12:08 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Gyengéden simítottam a hasát végig, nem is tudtam mire vélni a saját magam viselkedését. Talán az a tudat dolgozott bennem, hogy ez a gyönyörűséges lány még érintetlen... teljesen az. És nem tudom, hogy... akarja-e ezt ténylegesen... a teste... készenáll-e egyáltalán erre? Nem tudom a saját kérdéseimre a választ.
- Biztosan ezt akarod? - szakadtam el ajkaitól, és nagyot nyeltem. - Én még most... le tudok állni. De egy perc múlva már teljesen esélytelenül próbálsz majd lelökni magadról - indultam el a nyakánál lefelé, ott becézgetve őt csókjaimmal.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Aug. 28, 2013 6:27 pm
Nem így képzeltem el az első alkalmat, hiszen azt akartam, hogy olyan férfihez mehessek hozzá, akit szeretek és vele lennék együtt először, mert szeretem, de most magam sem tudom mi vezérelt el idáig. Így akarom és így lesz. A véleményemet most vagy Ő változtatta meg vagy az, hogy vámpírrá változtam nem tudom. Na, jó.. Mindkettő esélyes, de melyik nő tudna ellenállni neki? Mindig is olyan férfiról álmodtam, mint ő. Mintha az álmom vált volna valóra azzal, hogy belépett az életembe. Nem is tudom mihez kezdtem volna, ha ő nem lenne. Talán mégis hozzámentem volna egy vadidegenhez és nem lett volna akkor hazugság az, amit az anyámnak mondtam.. De az nem az én akaratom lenne. Ez pedig most az. Pontosan az.
Most már tudom, hogy megnyertem ezt a harcot.. Hamarosan ledöntött az ágyra, ami hát.. Mi másnak a jele lehet? Egy kicsit féltem.. De azt hiszem, hogy ez egy ilyen helyzetben természetes.. Vagy nem tudom.. Még nem voltam ilyen helyzetben..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Aug. 28, 2013 5:26 pm
Egész életem során talán kétszer voltam olyan furcsa és szokatlan helyzetben, mint most. De hát... istenem, ez a nő... olyan szép... hát mit kezdjek én vele? Legszívesebben itt és most leteperném, hogy megismertessem vele a valódi élet gyönyörű oldalát, de tudom, hogy ő még érintetlen... nem volt még soha senkivel. Én tegyem meg, mikor... nincs köztünk szerelem? A lányok régen is szerelemből szerették megtenni mindezt először, és ugyan a mai világ sokban változott, de ez talán nem.
Nem is foglalkoztam tovább ezekkel a gondolatokkal. Kezem hirtelen arcára simult, szenvedélyesebben kezdtem őt csókolni, miközben egyik kezem végigzongorázott gerince vonalán, s tüzes hévvel döntöttem őt le az ágyra.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 27, 2013 3:14 pm
Most már biztosan állíthatom, hogy semmi nem állít meg a célomtól. Még ő magam sem.. Nem értem miért állítana le.. Talán mert nem tetszem neki? Vagy esetleg nem tekint rám nőként? Nem kíván..? Annyi oka lehetne annak, hogy mégis miért csinálja azt, amit csinál. Miért utasít el folyton.. Mikor én csak őt akarom. Lehet, hogy nem így kellene gondolkodnom főleg, mivel még soha nem voltam férfival és most mégis boldogan adnám oda magam mindenestül neki, mikor alig ismerem.. De mégis úgy érzem, hogy ez most így helyes. Ez egy kezdő lépés afelé, hogy megnyerjem őt magamnak, mert a célom még mindig ez.
– Ezt te sem gondoltad komolyan. – Mondtam, majd újból összepréseltem ajkainkat. Nem értem, hogy miért ellenkezik, mintha olyan rossz dolog lenne.. Ezt akarom és pont ezért lesz ez. Őt.. Itt és most. Nem érdekel semmi más, csak ez.. Pontosan ez a pillanat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 25, 2013 10:54 pm
Csak tudnám, mi suhanhatott végig a fején. Egyszerűen... én már ott tartottam, hogy katasztrófát csináltam, amiért vámpírrá változtattam. Egy gyönyörű kislány... porcelán pofikával, imádnivaló testtel... és vámpírként kell élnie, és meghalnia. Kell ennél nagyobb tragédia, amit egy nő érezhet? Persze-persze... örökre fiatal marad. De ha így lesz, simán a halálomat váltja ki a szépségével.
Átkarolta a nyakamat, szavai nem úgy mutatkoztak előttem, mint aki meggondolta magát, és le akar állni... ezt bizonyította a csókja is. Szenvedélyes volt. Olyan, ahogyan csókol egy valódi nő. Mintha köddé vált volna a szemeim előtt az a törékeny kislány.. de még nem eléggé.
- Hé... - húztam el a számat tőle, majd a kezeimet az ő kezeire tettem. - Hidd el... jobb, ha erről most lemondasz - nyeltem egyet. Még egy próbálkozás, és... nem fogom a fürdőig elcipelni, itt fogok a padlón nekiesni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 20, 2013 9:55 pm

Minden egyes porcikám azt akarja, hogy elcsavarhassam a fejét. Természetesen az igazi célom azaz, hogy elnyerjem a szívét és mindenestül az enyém legyen.. Amióta úgymond belépett az életembe éreztem, hogy Ő kell nekem. Mindennél jobban. Nem fogom feladni, amíg meg nem szerzem. Az sem érdekel, hogyha van egy másik nő az életében, akit ki kell vernem a fejéből.. Megteszem.. Csak legyen az enyém. Teljes mértékben. Ennyit akarok nem többet. Bár ez nem lesz egy könnyű menet, de megéri harcolni..
– Nem fogsz. – Mondtam, majd karjaimmal átkaroltam a nyakát és a lehető legszenvedélyesebben csókoltam. Nem vagyok az a törékeny kislány, aki voltam. Nem is lehetek, hiszen neki nőre van szüksége nekem pedig annak kell lennem.. Hogy elcsábíthassam.. Ennél jobban jelenleg semmit nem akarok.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 20, 2013 9:29 pm
Még mindig a cuccokra figyeltem, hiszen azokat is rendben kellett tartani. Pluszban, nekem egy nő se mondja, hogy nem vagyok figyelemmel a kis kezükre. Tehát... nézzük csak, mit kell itt pakolni.
Kihúztam a cipzárt, de közben fél szemmel ránéztem a lányra, és egy sóhajtással egyenesedtem ki. Ekkor már felém szárnyalt, alig hallottam a lépteit, és megállt előttem úgy, hogy ajka majdnem az enyémre tapadt. A szavai pedig... azt hiszem, ebben a pillanatban még a hideg is kirázott, de jó értelemben persze... ki ne vágyna egy ilyen tökéletes nőre? A bökkenő csak az, hogy ő talán ezt másképpen gondolja, mint én. Egy nő mindig mást gondol egy kapcsolatról, mint egy férfi. Általában.
Kezeimet a vállára tettem, így tolva kissé távolabb magamtól. - Nem akarlak bántani - suttogtam a szemeibe nézve. Nem tudtam, hogyan fogja ezt értelmezni. Én leginkább a lelki dolgokra értettem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 7:32 pm
Játék avagy több? Ezt még ráérek eldönteni. Vagy talán nem? Majd talán akkor, mikor ráveszi magát, hogy meggyőződjön róla. Láthatólag semmit komolyabb dolgot nem akar tőlem.. Mármint hosszútávra.. A szíve talán foglalt. Vagy talán biztos.. Nem tudom. De az egyszer biztos, hogy mindent meg fogok tenni azért, hogy meghódítsam. Kell nekem és kész. Ő az első férfi az életemben, akihez vonzódom.. Mármint minden téren.. Eddig egy sem keltette fel igazán az érdeklődésem, de ő.. Semmit nem tudok róla, de mégis tudom, hogy kell nekem és meg is fogom szerezni.
Viszont, ahhoz hogy ez megtörténjen nem lehet ugyanaz a jó kislány, aki voltam. Meg kell változnom. Ha nem is teljesen egy kicsit.. Jó, nagyon. Hiszen már pusztán attól is zavarba jövök, hogy a közelemben van, de muszáj lesz.
Nagy levegőt vettem, majd odasétáltam elé és olyan közel álltam hozzá, hogy ajkaink szinte összeértek. – Veled akarok zuhanyozni. – Suttogtam ajkaira.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 16, 2013 12:22 pm
Egyre inkább felhúzódott a szemöldököm. Jelenelg ezt a viselkedést nem tudtam hová tenni, de talán arra ment ki a játék, hogy teljesen elvegye az eszemet, aztán a képembe vágja, hogy ő mindezt nem úgy gondolta. Nők. Néha lehetnek naívak, mégis ott van bennük az a bizonyos démon, ami egyszer legyőzi a naivitást, és kiszabadul a palackból.
Torokköszörülve fogtam meg egy csomagot, majd ahogy a lépcsőn felérve megláttam az ajtót, csak felsóhajtottam, és kinyitottam azt, hogy megállva megvárjam, hogy ő sétáljon be előbb.
Nem reagáltam az előbb semmit a szavaira, meg a vigyorára, mert évtizedek óta először éreztem azt, hogy lassan már én jövök zavarba, nem pedig őt hozzák abba. Áh, nevetséges már ez a helyzet.
- Nos... - nyeltem egyet, becsukva az ajtót. - Ha szeretnél... - intettem a fürdő felé. - Zuhanyozz csak - sóhajtottam, és a csomagok felé fordítottam a fejemet. Mondhatni, amint kilép ebből a helyiségből, leöntöm magam egy üveg hidegvízzel.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 06, 2013 2:33 pm
Vonzódom hozzá. Azért viselkedek így. Vagy talán erre még rátett volna az is, hogy vámpír lettem? Nem hiszem, hogy ennyire meg kellene változnom, hiszen ez nem normális.. Soha nem lettem volna képes ilyet mondani egy férfinak.. Még, ha a férjem lett volna akkor sem.. Egyszerűen nem tudom mi ütött belém..
De nem láthatja a zavarodottságomat. Őrültnek hinne és talán itt helyben megölne vagy magamra hagyna. Egyiknek sem örülnék szóval a legjobb lesz, ha továbbra is így viselkedek, ahogy.
- Azt neked kell kideríteni. - Mondtam csak ennyit fülig érő vigyorral az arcomon. Lehet, hogy tényleg elment az eszem.. De neki erről nem kell tudnia.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Aug. 06, 2013 1:38 am
Egyre gyanúsabb volt mindez. A lány túlontúl... hozzám volt... kötve? Nem találkoztam még életem során ilyennel... vagyis de... egyszer... mikor teremtettem egy lányt... Anastasia-t... és ő is így viselkedett. Aztán valahogy eltűtn a szemeim elől... tudja a fene, hogy mi ez már megint.
- Hm - fordultam felé hirtelen bamba képpel. - Kedvesem, biztosan magadnál vagy? - jelent meg egy vigyor a képemen, már a lépcső felé tartva. Az előbb még valami tartózkodást láttam benne, most meg... zuhany? Együtt? - A bolondjárt járatod velem? - kérdeztem egy nagy sóhajjal. A nők és a játékaik. Ezzel meg főleg meg tud őrjíteni engem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 05, 2013 1:42 am
- Igazán? - Kérdeztem csillogó szemekkel.. Nem tudom, miért de meg akarok neki felelni. Az akarom, hogy ha rám néz ne egy hibát lásson vagy csak egy lányt akit a semmiből ragadott ki. Azt akarom, hogy úgy nézzen rám, mint egy nőre.. Aki mindenesetre vámpír és ő tette azzá..
- Hmm, és mit gondolsz zuhanyozhatnánk együtt? - Kérdeztem miközben beleharaptam az alsó ajkamba. Oké, a maradék eszem is elment. Talán meg is őrültem. Agyamra ment az apám elvesztése? Nagyon úgy néz ki. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz rám.. Vagy nem is ez van hatással rám.. Hanem Ő.. A francba fogalmam sincs mi ütött belém.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 05, 2013 1:15 am
- Kezdesz igazán vámpírrá válni. Ez tetszik nekem. - kacsintottam rá. Szerintem minden vámpírban ott van, hogy valakivel muszáj kötözködnie, hol okkal, hol ok nélkül. És... ami azt illeti, én nem bánom... egyelőre.
Elszakadt a tekintetem a portás tekintetétől, majd vigyorogva Serenity felé néztem. - Ami azt illeti, akarok. Lezuhanyozni, és kicsomagolni. Utána meg elmenni valamerre, mert ebben a városban soha nem áll meg az élet, még naplemente után - billentettem oldalra a fejem. - Ne aggódj. Nem fogok semmi olyasmit kérni, csinálni, amit te nem akarsz - vettem át a kulcsot a portástól.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 02, 2013 1:53 am
- Hmm, igazából különlegesnek kellene érezned magad. Senkivel nem kötözködtem ennyit, mint veled. - Vigyorogtam rá. Nem tudom miért.. De ő ezt váltja ki belőlem. Piszkálni akarom, mikor még okom sincs rá. Egyszerűen csak játszadozni akarok vele. Nem az érzéseivel.. Mert hát azzal azért nem igazán játszadoznék. Meg nem is tudok olyannal, ami nincs. Mármint felém nincsenek érzései és van az az érzésem, hogy nem is lesz.
- Köszönöm szépen, hogy igazat adsz nekem. - Szeretem, ha igazam van. Régebben is szerettem, de most valahogy jobban vágytam erre.
- Ezt most úgy mondtad, mintha lenne valami komolyabb terved abban a szobában. - Mondtam úgy, hogy csak ő halhassa. Bár belőle azt is kinézem, hogy akar valamit. De nem.. Én nem..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 02, 2013 1:36 am
- mondta már neked valaki, hogy enyhén kötözködős jellem vagy? Vagy csak engem tisztelsz meg ezzel a szerény jellemvonással? - vigyorodtam el kínlódva. Persze, szeretem a játékokat. Csak nem lenne szép tőlem, ha egyszer másképpen zárnám le a kötözködést. Igaz, addig is állok a leány elébe, kíváncsi vagyok, hogy mit tud még kiváltani belőlem.
- Na, most az egyszer igazad van - feleltem pimaszul. Ha már ő is, akkor én is. Belekaroltam karjába, majd ahogy átértünk, rögtön a hotel ajtaján léptem be. Kellemes légkör. Semmi háború.
- Helló! - biccentettem a portás felé. - Egy szobát kérünk azonnal - néztem a szemeibe igézően.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 26, 2013 10:45 am
- Talán még félsz is a patkányoktól is? - Kérdeztem nevetve. Nem tudom miért, de a közelében mindig is úgy éreztem, hogy kötözködnöm kell vele. Annyira fenn hordja az orrát. Nem mondom, hogy nincs mire, de azért nem árt ha egy kicsit visszarángatja valaki a Földre. Mondjuk kíváncsi lennék arra, hogy vajon akkor is ilyen volt, mikor még ember volt..?
- Vagy éppenséggel pillanatok alatt eltűnnék a kocsi elől.. Nem de? - Kérdeztem vigyorogva, miközben a szemeibe néztem. Zavarba kellett volna jönnöm a közelségétől, de azt hiszem most már kezdek valamennyire hozzászokni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 24, 2013 6:57 pm
- Szívből reméltem, hogy így lesz. Tudod, nem szeretem azokat a helyeket, ahol nincs más, csak a por... a ragacs... és patkányok. Gusztustalanok, ki nem állhatom őket. - ráztam meg a fejem, majd kis séta után megálltam, az útra néztem.
- Átsétálhatunk. Nem lenne szerencsés elüttetned magad, mert utána csak pislognának, hogy gyorsan gyógyulsz - karoltam belé, és rávigyorogtam. Egy tanárra van szüksége. De ha már nem lesz, én tovább fogok állni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 14, 2013 10:17 am
- Hmm. - Tettem úgy, mint aki gondolkozik. - Lehet. - Mondtam vigyorogva. Természetesen biztos voltam benne, hogy ez semmiség a számára.. Csak kicsit fel akartam csigázni. Mert hát hiszen egy vámpír csak nem fél a magasban vagy valami ilyesmi.. Igazából szerintem semmitől sem kellene félnie.
- Azt hiszem kénytelen leszek az első opciót választani. - Mondtam úgy, mint aki tényleg számításba vette a második ajánlatot. Az elől menekültem el otthonról. Mi értelme lenne a menekülésnek, ha ugyan oda csöppennék vissza csak a földrajzi helyzetemet változtattam volna meg.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 13, 2013 8:23 am
- Miért, talán gyávának tartasz hozzá? - lepődtem meg teljes mértékben. Hééékás, mi az, hogy fel merek-e menni? Az a kérdés, hogy Ő fel mer-e jönni velem? Sőt, nem is hagyományos módon fogunk felmenni. De ez még a jövő zenéje.
Kifizettem a taxit, majd felsóhatva úgy döntöttem, jobb lesz szállás után nézni.
- Mit kíván a kisasszony? A mai viszonyokhoz képest ötcsillagos helyet, ahová a nagy katasztrófahelyzetben is víg az élet, vagy valami lepukkadt helyet? - kérdeztem. Egyértelmű volt a válasz. Szerintem.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 09, 2013 5:38 pm
Hiába tudtam nagyon jól, hogy nem igaz mégis úgy éreztem, mintha egy pár lennénk. Vagy legalábbis valami olyasmi. Lehet, hogy ő minden nővel ilyen kapcsolatban áll egy darabig. Aztán pedig idővel tovább áll és keres újabb örömforrást. Nekem sem szabad mellette lehorgonyoznom. Látszólag nem érdeklem annyira, mint amennyire szeretném, hogy egy férfi érdeklődjön irántam.
- Szóval hajlandó lennél felmenni velem oda? - Néztem fel vigyorogva a Szabadság szoborra. A vásárlás engem annyira nem is érdekel.. Egy darabig el lennék vele, de nem örökre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 08, 2013 7:13 pm
- Fogadni mernék, hogy ilyet még te sem láttál - vigyorogtam még midnig, kedvesen megfogva a kezét, hogy kihúzzam a taxiból, majd felsóhajtottam, és egy messzebb pontra mutattam.
- Az ott a Szabadság szobor. Ha akarod, majd megnézhetjük együtt. Ha van egy kis szerencsénk, feljuthatunk a fáklyába is... aztán van itt egy csomó felhőkarcoló. Itt a legmagasabbak - mondtam boldog mosolygással. - és persze egy csomó üzlet, ahol akár ingyen vásárolhatsz ezeknek köszönhetően - böktem a két szép szemére.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 04, 2013 7:10 pm
Taxiba szálltunk és elindultunk New York felé. Repülő még csak eszünkbe sem jutott. Egy háborús időben ez egy olyan dolog, amit biztos, hogy nem vállalok be. Még csak a közelébe se mennék semmi ilyesminek. Bár a taxinak is meg vannak a maga veszélyei, de annyira nem kell félnünk. Hiszen mind a ketten vámpírok vagyunk.
Az út eltartott pár óráig. Kicsit hosszú nap volt számomra ezért el-el bóbiskoltam és amikor felébredtem valahogy a fejem mindig Tristan vállán pihent. Mikor felébredtem rögtön elpirultam. Természetesen ezt nem egyszer játszottuk el, de nem úgy tűnt, hogy baja lenne ezzel. Szóval, az utolsónál már nem is zavartattam magamat. Kényelmesebb volt az egyszer biztos.
Mikor kijelentette, hogy itt vagyunk kinéztem a taxi ablakán. - Ez gyönyörű. - Nyögtem ki nagy nehezen, hiszen eleinte olyan voltam, mint aki megnémult. Egyszerűen nem jött ki hang a számon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 04, 2013 5:40 pm
(New Orleans - Bár)

Gondolkodtam azon, hogy vajon lesz-e még alkalmam visszatérni New Orleans-ba. Szép egy város, meg kell hagyni, de hát... olyan kis nyomornegyedekből áll. Mindenhol vámpírok. Csodálom, hogy Serenity él még.
Az út több óráig tartott. Néha a taxisofőr is meg akart állni kajálni. Bár éppenséggel nem volt szokás ilyen hosszú távot ilyesféle módszerrel megtenni, de utálok repülni ebben a helyzetben. Hiszen bombák, meg minden ilyesmi... jobb ez így.
Ettünk, és aludtunk, ha kellett. De én éber voltam. Mint mindig.
Hamarosan már láthattuk a magasabbra nyúló tornyokat. Mindig is becsültem New York-ot, amiért az itteni technika mindenben fejlettebb, mint máshol.
- Itt vagyunk - mosolyogtam Serenityre.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 04, 2013 5:37 pm
New York

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

New York

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» New York
» Creatures of New York
» Marvel York
» Marvel York
» New York bandái

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Múlt :: 1944 - New Orleans-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm