Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ↷ in the land of gods and monsters
|
A poszt írója ♛ Suzanne Bishop Elküldésének ideje ♛Szer. Dec. 28, 2016 11:07 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Dec. 27, 2016 4:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
≫kor ≪ 300-400 között
≫faj ≪ Vadász és vámpír
≫Szerepkör ≪ Támaszom
≫play by ≪ Norman Reedus
≫várja ≪én biztos
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪A te életed nem állt másból, mint a halálból. Szinte annyira megszoktad annak a tényezőnek a jelenlétét, hogy ha nincs körülötted halál, egyszerűen megőrülsz. Amikor a harmincas éveid végében jártál az ezerhatszázas évek közepén, beleütköztél egy boszorkánycsapatba Palenqueban, hogy megállítsd őket. A csapatvezető fejét akartad leszedni, ám hiába is; vámpírként tértél vissza az elbukott járatból. Ez neked óriási nagy szégyen volt vadász létedre. A társaid kitiltottak, sőt, te magad is kitűnő préda lettél a számukra; egyszerűen elmenekültél. Némelyikükkel végeztél, akiket megtudtál ölni. Egy igazi túlélő voltál. A boszorkánycsapat vezérét akarod továbbra is, egy nőét, akinek köszönhetően vámpírrá lettél. Mai napig követed őt, és nem egyszer keveredtél az ő útjába. Nidhyana a köveket kereste amelyek megoldást találtak volna az életében, de te azokat folyamatosan elloptad előle, hogy magadhoz csalogasd őt. Ő nem akart veled végezni, de te annál inkább ő vele. Egyszerűen felszivárgott a nő miután visszaszerezte tőled a köveket, és többé nem lelted a nyomát. Neki köszönhetően nem csak, hogy vámpírokra vadászol, de a boszorkányokat is előszeretettel szereted lekaszabolni. Ugyanakkor meleg a szíved, én tudom. Velem az elmúlt pár hónapban ismerkedtél meg, amikor is New Orleansbe látogattál, míg aztán én is ellátogattam oda kikapcsolódás gyanánt. Nidhyana után kutattál, ám időközben belém botlottál vadászat közben. Azt hiszed rólam, hogy vadász vagyok akárcsak te, de mivel kiderült rólad, hogy gyűlölöd a boszorkányokat, így aztán nem árultam el neked, hogy én sem vagyok másabb. Még is segítesz tanítani, hogy miként van egy igazi, tapasztalt vadász. Olyanná akarok válni, amilyen te vagy. A példaképem vagy. De csak a példaképem? Én magam sem tudom. Titokzatos vagy, még én magam is alig tudok rólad valamit. Soha nem beszéltél az életedről, pedig én vagyok a legelső ember, akit magadhoz engedtél. Mit látsz bennem? ||| Nos, kezdetnek ennyi lenne, azt hiszem. A név alkuképes, viszont a play by nem, sajnálom. A továbbiakban segítek majd neked bármiben ötletelés gyanánt. Nagyon várlak téged, nagyonnagyonnagyon
A hozzászólást Orchydea Shalya Nirvan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 28, 2017 12:47 am-kor. |
|