|
Elküldésének ideje ♛Szer. Okt. 22, 2014 4:25 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | connor monroe | FAJ vadász Kor 24 Play BY Jack Falhee Státusz FOGLALT Ismertető
Connor, Connor.. Te voltál a legjobb játékszerem, mialatt szellem voltam. Nagyon jól éreztem magam a menyasszonyod testében, rendkívül szórakoztató volt porig rombolni a világod. Te pedig egyszerűen azt hitted, hogy rászokott a menyasszonyod a drogokra pedig csak én játszottam a testével, az életével, ahogyan csak akartam. Számomra szórakoztató volt az egész. Egy kis bűntudatom van a halála miatt, hiszen gyermeket várt. Én pedig mindkettejüktől megfosztottalak. Most pedig gyűlölsz. Milyen meglepő. Az utolsó pillanatban rájöttél, hogy nem a feleséged vagyok. A természetfeletti nem volt újdonság a számodra, hiszen hallottál történeteket, de egészen addig a pillanatig nem akartad elhinni, hogy léteznek és igazak. A huszadik emeleti kis lakásotokból vetette ki magát a feleséged. Legalábbis mindenki így tudja, de én voltam az, aki a halálba küldte és abban a pillanatban, mikor zuhanni kezdett én elhagytam a testét és megláttál engem. Magad sem tudod, hogyan lehetséges ez, de mindent elkövetsz annak érdekében, hogy megkeserítsd az örökkévalóságom. Nem akarsz megölni. Azt akarod, hogy szenvedjek, ahogyan te szenvedsz minden áldott nap a gyásztól, a veszteségtől. // A név alkuképes, viszont a play by szeretném, ha maradna Mr. Szívdöglesztő. Bármilyen kérdés esetén megtalálható vagyok PM-ben. |
|
|