Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 12, 2016 6:42 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 06, 2016 2:36 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 35 év körül FAJ » Vámpír (de akár lehet dhampir is vagy bármi, amivel el tudod képzelni, csak ember ne) PLAY BY » Hugh Dancy STÁTUSZ » FOGLALT! FOGLALKOZÁS » - VÁRJA » Jelenleg csak én. KAPCSOLATUNK » Te vagy az oka annak, hogy bajba kerültem. Te vagy a baj. Nem az a fajta férfi vagy, aki mellett nyugalmas lehet az élet, de nekem soha nem is volt jó az átlagos... a hangulatingadozásaid mégis kiverték nálam a biztosítékot. Egyszer a tenyereden hordoztál és kedvesen mosolyogtál, máskor úgy ordítottál, mint a sakál, miközben ripityára törted a bútorokat, mert éppen olyan kedved volt. Engem sem kellett félteni, nem tanultam meg, hol van a határ... nem hallgattam, amikor jobb lett volna, véletlenül sem adtam igazat neked a vitáink során és amikor szerettél, azt is képtelen voltam elhinni. Tartoztam neked, megmentetted az életemet Rómában: egy rosszul sikerült üzlet után a partnerem meg akart leckéztetni, te szemtanúja voltál annak, hogy a bár hátuljába cipelnek és nem hagytad, hogy bántsanak. Olyan voltál, mint egy herceg fehér lovon, akinek később megmutatkozott a démoni oldala is, ettől függetlenül nem akartalak elhagyni... van benned valami, ami mágnesként vonz. Talán az, hogy hozzám hasonlóan te is defektes vagy, esetleg a két szép szemed, nem tudom. Egy este, amikor elutaztál mégis leléptem, te pedig azóta a nyomomban vagy és fogalmam sincs mi lesz velem, ha megtalálsz. Megölsz? Esetleg magadhoz ölelsz és majd két hónap múlva jön elő belőled a szörny? Veszélyes vagy és rettegek... ám hiányzol. // Szeretném, ha a pb maradna, de a név változtatható, ahogy az előtörténet is a megalkotóra van bízva. ^^ Nagyon várlak, gyere gyorsan! | |
|
|