|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 21, 2016 2:18 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Dec. 28, 2015 10:29 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 84 FAJ » Dhampír PLAY BY » Matthew Daddario STÁTUSZ » SzabadFOGLALKOZÁS » Az elképzelésedre bízom. VÁRJA » Gianna & Brenna & Maybelle & Zane || [ha előbb jön, akkor ő is akár]KAPCSOLATUNK » Brenna: Te magad is a Seattle-ben elhelyezkedő Stardust Castle tagja vagy és a korodnak köszönhetően már régóta ott tanítod a hozzád hasonlókat, habár eléggé szűkszavú vagy, de ha segítségre van szüksége valakinek, akkor szívesen nyújtasz. De engem valahogy nem szívlelsz pedig még csak nem is találkoztunk. Valahogy a zsigereidben érzed, hogy ha én csatlakozom a kastélyban élőkhöz az csak bajt hozhat a fejetekre. Mindent megpróbáltál elkövetni annak érdekében, hogy megakadályozd, hogy úgymond beavassanak a világ rejtelmeibe és ez jelentette a vesztedet. Az alvilági rész egy bárjában próbáltál megkötni egy üzletet úgymond az egyik ott élő ördöggel, ami finoman szólva az életedbe került. Gia: Abban a bárban ücsörögtem, ahol te éppenséggel belesétáltál a saját vesztedbe. Nem szokásom beleavatkozni az alvilági ügyletekbe és többnyire nem is járok a város ezen részén még sem tudtam tétlenül végignézni, hogy egyszerűen a végzetedbe rohansz. Segíteni próbáltál neked, de sokkal idősebb vámpírokkal néztünk szembe, ami úgymond mindkettőnk halálával végződött. Míg az én testem megátkozták, hogy teljes bénulásba birtokolja a lelkemet, neked az emlékeiddel játszottak el, megfosztva mindentől, amit valaha tudtál kezdve azzal, hogy mi is vagy. Nem tudod, hogy miért érzel késztetést arra, hogy mások vérét fogyaszd, de a történtek óta nem tudlak lerázni és az igazság az, hogy nem is engedné a lelkiismeretem. Még szerencse, hogy mielőtt a vesztembe rohantam volna, hogy segítsek neked, segítségül hívtam az egyik felmenőmet (Maybelle), akinek köszönhetően az átok nem sodort minket a halál szélére és én neki köszönhetem új alakom, viszont az emlékeiddel nem tudott mit kezdeni. // a play byhoz ragaszkodnék! bárminemű kérdés esetén a postaládám nyitva áll! gyere hamar, mert nagyon várunk! | |
|
|