|
|
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 20, 2015 8:50 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | abrienne d'alembe becenév » Abbey, de gyakran szólítanak Dr. D'Alembe-nek is születési idő » 1925. január 23. születési hely » Boston, USA kor » 90 év ( kinézetre harminc) play by » Katheryn Winnick foglalkozás » Az emberi életek megmentésére tettem fel az életem.
| |
faj » Boszorkány család » Anyát még kislányként veszítettem el egy szörnyű és tragikus autóbalesetben. Apát pedig azt követően pár évre a rák vitte magával. Akkoriban még nem ismerték ezt a betegséget, a gyógyítása szinte embert próbáló volt. Ő nevelt fel, így a halála óta nem vagyok igazán a régi. Mondhatni, magával vitt egy darabot belőlem, és ezt már sosem kaphatom vissza. Azóta még inkább szeretnék minél több életet megmenteni. Lehetne bennem harag a világgal szemben, ám úgy érzem, egyelőre még több jót tehetek le az asztalra.
a felszín alatt » Velem kapcsolatban egy dolgot jegyezz meg jól: lehet küllemem ártatlan... lehet tekintetem jámbor... ne ítélj elhamarkodottan! Közel sem vagyok olyan ártatlan és jámbor, ahogyan azt rám nézve bárki is elmondhatná. Hajam szőke, akár a gabonamezők a nap koronája alatt, míg tekintetem olyan kék, mint a legszebb tenger legtisztább víze. Arcom sápadt, szinte falfehér, de nem bújkál bennem korság. Éppen ellenkezőleg, erőm teljében vagyok. Sosem voltam gyenge nő. Most sem vagyok. Az erő esetemben nem a testben lakozik. Sokan vehetnének példát erről. Hisz a fizikai fájdalom mit sem ér, ha a lelkem valójában nem is gyötrődik. Boszorkány vagyok. S mióta becsaptak, az egykori mentorom egyik legfőbb bizalmasa elárult, a bosszúm édesebb, mint megannyi édes csokoládé egy belga csokoládégyárban. Ilyen voltam-e mindig? Nem. Fiatal lányként kedvességemről voltam elhíresedve, s mikor kitört az a járvány, az elsők között voltam, akik életüket áldozva segédkeztek azokon, akik már megkapták a gyilkos járványt. Nem segíthettünk rajtuk, magam is néhány gyógyfűvel próbáltam testüket gyógyítani, ezzel együtt lelküket is, de akkor ez még... gyógyíthatatlan volt.
user információk » Név » Viki Kor » 26 év Multik » nincsenek, de ki tudja még? ^^
| életem lapjai » 1955.
A test elhal, a lélek marad... a test elhal, a lélek marad... Ez a mondat keringett fejemben, miközben valaki egy vizes rongyot szorongatott a fejemhez, hogy ezzel csillapítsa tomboló lázamat, de éreztem; itt és most nem én leszek a megmentő. S nem én leszek az, kit megmentenek. Oly' kevés beteg gyógyul meg... nincs megfelelő felszerelés. Az egyetlen, amit eddig használni tudtam, a gyógynövények mágikus ereje, amelyben talán még az egyszerű ember is hinni tud. Boszorkányként pedig... főleg hiszek bennük. A korei háborút csak alig éltük túl. A katonák mellett pár nővért, köztük engem is a frontra vittek. Segítettünk a hőseinken.Vagy megkönnyítettük halálukat. Járvány. Őrjítő járvány. A levegőben. A vízben... tombol. Most éli egyik fénykorát. Háborúk dúlnak a világon mindenhol, a régi rendszerek - mint dominók dőlnek meg, egyik követi a másikat. S mi marad utánuk? Vér... halál... veszteség... éhség... - Lányom, pihenj - súgta az ágyam mellett álló nő fehér-kék ruhában, arcát eltakarta. Mintha így elkerülhetné sorsát. A halál eljön... vagy így, vagy úgy, de elpusztít bennünket. Vagy háborúban, vagy betegségben, vagy mikor egyszerűen lejár az időnk. S én tudtam, hogy az enyém most eljött... de még éreztem magamban erőt... éreztem annyit, hogy beszéljek valakivel...
A Halál nem váratott sokáig. Mikor eljött az időm, önként szálltam bele a megsemmisülés vörös felhőjébe, majd csak vártam, hogy történjen valami. Boszorkányok földöntúli társalgása. Nem láttam szememmel, de hallottam őket. Mire képes a boszorkányok ereje...! De a halál nem tartott örökké, mondhatni, a lehető legrövidebb időn belül keveredtem ki belőle. 2010-et írtunk. Szokatlan világ tárult szemeim elé; nyoma sem volt azoknak a gépeknek, üzleteknek, autóknak, melyek egykoron itt álltak. A vérem egyik pillanatról a másikra agyamba szökött, hisz nem tudtam felfogni, mi történik... csak mentem előre, míg meg nem pillantottam egykori mentorom gyermekét. Visszatértem. Éltem. Tudtam, hogy az ő keze van benne...az anyjáé még inkább. És folytatni akartam, amit elkezdtem. Mindent megtanultam, amit az életről tudnom kellett. Levegő. Ki és be. Munkát kaptam a kisvárosi kórházban. De mellette nem felejtettem el boszorkány lenni. De nem, valami ismét történik. A testem megfeszül. Lábam görcsösen a fékre fonódik, ám késő. Becsapódik. Engem csak a biztonsági öv fog meg... a légzésem felgyorsul. A szám széle felszakad. Elütöttem valakit... |
|
| | |
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 21, 2015 9:38 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
Gratulálunk, elfogadva! üdvözlünk a diaries frpg oldalán Üdvözöllek az oldalon, Miss D'Alembe! Meg kell mondanom, a play by-odért egyszerre élek és halok, imádom ezt a színésznőt, és az, hogy boszorkányként álmodtad meg, hát... még egy plusz pont; de ennyire azért ne siessünk előre! Végigéltél egy világháborút, és egy másikban részt is vettél, mint orvos... valószínűleg már az is kiemelkedő, hogy a férfiak korában már ekkora lehetőséged volt, ám a halál gyorsan kettétörte a megálmodott életet... nagyon érzékletesen írtad le ezt a részt, nagyon tetszett, ahogyan az is, hogy mennyire tömören, ám mégis részletesen mutattad be a visszatértedet. Úgy érzem, még lesz mit írnod a játéktéren is, és magam részéről úgy vagyok ezekkel, hogy teljes képet csakis akkor kaphatok, ha később is olvasom a karaktereitek reagjait. Ezúttal... te is megvettél, vettem is egy jegyet az első sorba. ^^ Kérlek, less be a foglalókba, majd ha ezekkel megvagy, irány a játéktér! Szerintem az, akit elütöttél, ellátásra szorul! Jó szórakozást! |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|