Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Kedd Május 12, 2015 6:49 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 04, 2015 10:23 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | miss whatever Státusz • | SZABAD | Faj • | Boszorkány | Kor • | 18-20 | Play by • | Sasha Pieterse | Ismertető • | A húgom vagy, akinek a létezéséről mit sem sejtek. Azt hittem, hogy utánam már annyi van a szüleimben, hogy nem követik el a hibát még egyszer. Hát ők nem is követték el, de az édesanyám lefeküdt egy férfival. De az a férfi igazi nőfaló volt. Hogy miért, mert jelen pillanatban Mr. Buzolic-ról beszélünk, akinek már elég nagy családja van. Szóval igazából a féltestvérem vagy. De rajtam kívül még vannak ketten és az egyiküket ismered is. Méghozzá Lillian-t. Tudod jól, hogy mit tett, hogy ő áll az apátok halála mögött és szeretnéd ezért az ő életét elvenni. A szemet, szemért elvet alkalmazod. Ugyanabban az árvaházban nevelkedtünk és próbáltál nyitni felém, de én mindig elhúzódtam tőled és igazából mindenkitől is, de most már úgy gondolod, hogy eljött az ideje annak, hogy kitálalj. Főleg, mivel az ördög közelébe kerültem és mindenképpen szeretnél megszabadítani tőle, mielőtt valami katasztrófa következne abból, hogy őt támogatom. Ha kell be is piszkolod a kezed azzal, hogy ellenséggé gyúrod a másik féltestvéred szemében, hiszen mindegy mekkora árulást követett el az apátok Lillian hidegvérrel megölte.
|| play by alku tárgya a név pedig teljesen mindegy számomra, hogy mit választasz. további útmutatás az előtörténetemben és üzenet formájában. gyere hamar! | Várjuk • | Kieren Grebon & Lillian Fray & Bailey Thea Buzolic |
| |
|
|