|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 11, 2016 7:00 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 55 év (de 35 körülinek néz ki) FAJ » boszorkány PLAY BY » Sarah Paulson STÁTUSZ » szabad FOGLALKOZÁS » ügyvéd VÁRJA » én mindenképpen KAPCSOLATUNK » Mikor három éve utoljára találkoztunk, titkon öröm töltött el, hogy egy ideig nem kell a közeledben lennem. A főnököm vagy, mióta kikerültem a jogi egyetemről, melletted voltam gyakornok, és a segítségeddel lettem jólmenő ügyvéd New Yorkban. Mindvégig a hátam mögött álltál. Az anyám a legjobb barátnőd volt, és emiatt gondoltad úgy, hogy a halála után neked kell gondoskodnia a gyerekeiről. És felettébb tetszett, hogy hozzád hasonlóan én is boszorkánynak születtem... de amikor vámpírrá változtam, kikeltél magadból. Úgy érezted, hogy elárultak, annak ellenére, hogy sosem köttetett közöttünk semmilyen alku ezt illetően. Meg akartál büntetni. És tudtad, mit utálok a legjobban a világon. A boszorkány-létet. Hát visszaadtad ezt a képességet, és mellé tompítottál a vámpírságomon. Nem vagyok olyan gyors, mint a többi fajtámbéli, ahogyan a gyors gyógyulástól is megfosztottál. És mindezt miért? Egyszerűen túlnőttem rajtad. És ezt nem fogadtad el. Három év után most tértem vissza New Yorkba, és tudom, hogy vár ránk egy hosszú, kellemetlen beszélgetés. A név alkuképes, a pb viszont neeeem. Nagyon várlak! | |
|
|