|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 20, 2014 10:42 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | Fay Randolph ▲ Faj: szellem, majd boszorkány ▲ Hirdető: Shane Randolph ▲ Kor: 16-18 ▲ Avatar: Nicola Peltz ▲ Státusz: FOGLALT ▲ Ismertető: /Pb téren alkuképes vagyok, a nevet illetően viszont örülnék, ha megmaradhatna ez.
Huszonkét éves koromban anyád Clare annyira az újai köré csavart, hogy én gondolkodás nélkül feleségül vettem, ahogy kiderült terhes veled. Neved jelentése hit, bizalom. A hit, hogy te össze fogsz tartani minket, semmivé lett, mert anyád nem sokkal később úgy döntött, más férfinál keresi a boldogságot. Aznap éjjel, mikor a pajtánkban kivégeztem egy vámpírt, te elbújva a sötétbe figyeltél engem, és minden mozdulatom. Az a fajta kislány voltál, aki barbibabák nélkül is jól szórakozott autószerelő apja oldalán, és már szinte amikor felnyitottam a motorházakat, a sarkamban voltál, aminek a vége a könyékig olajosság lett. Anyád boszorkány volt, ahogy te is az lettél, de erről nekem soha nem beszélhettél. A család titkaiból annyi lett, hogy az ominózus éjszaka után ti is egy vámpír áldozatai lettetek. Anyád ugyan visszatért, hisz az ő ereiben vámpírvér is csörgedezett, de te az élet és a halál között ragadtál, s a kiutat azóta sem találod onnan. Anyád bár így az élők sorát erősíti, valamiért nem lát téged, velem ellentétben. Engem viszont nem találtál meg, egészen mostanáig...
| |
|
|