|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 21, 2012 1:01 pm | Elvigyorodtam. Feketíthetném egy kicsit Rickyt, hogy szexuális zaklatás miatt rúgták ki, amit egy diákja irányába követett el.. de.. hát az ugye nem volt igaz. Csak a kiscsaj jártatta a száját, amiért Ricky nem volt hajlandó vele asztalra mászni. És mi is a jobb ilyenkor? Hát feljelenteni szexuális zaklatás vádjával. - Hol éltél eddig? A neved olyan.. franciás. Onnan jöttél? Én bírom a francia nőket. - pimaszkodtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 21, 2012 1:27 pm | - Igen, jól gondoltad, francia vagyok. Csak 10 éves koromig éltem ott, de annyi bőven elég volt belőle. - húztam a végén egy halvány mosolyra a szám. - Sokan bírják a francia nőket. - kacsintottam rá. - Viszont nem tudom... a Saltzman sem egy tipikus amerikai név. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 21, 2012 4:26 pm | - No, igen. Bár a franciákról rengeteg nem túl kedves pletyka terjed, de... örömmel látom hogy Te nem felelsz meg egyiknek sem. - kacsintottam rá jókedvűen, aztán vontam egy újabbat a vállamon. - Német név. Azt jelenti, hogy "Sóember". Hát.. ha sírásó lennék, még meg is érteném. De így.. - legyintettem, csak úgy dőlt belőlem Ricky tudása. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 21, 2012 5:24 pm | - Hát, igen... - féloldalas mosolyra húztam a szám, majd rántottam egyet a vállamon. - Szóval, valahol a te őseid németek vagy hasonlóak lehettek. - gondolkoztam el egy pillanatra. Anyám osztrák származású, de én mégsem tudok németül. Bár, ha belegondolok nem is baj... Itt Amerikában hol tudnám használni? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 21, 2012 8:00 pm | - Hidd el, hogy ez engem nagyon hidegen hagy. Mármint hogy kik voltak az őseim. Töri tanár vagyok, vagyis voltam, de húhhhh... elég volt a szakmából. - legyintettem. Letti nem tudott arról, hogy Ricky ölni is képes lett volna a szakmájáért. Na igen.. egyfolytában utazott a hülye kutatásai miatt. - Nem unod még az itt üldögélést? Elmehetnénk valami érdekesebb helyre. - kacsintottam rá |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 21, 2012 8:28 pm | - Bocs, ezt nem tudtam. - húztam el a szám, majd sóhajtottam egyet. Csodálkoztam, hogy töri tanár létére nem volt kíváncsi ezekre, de hát van ilyen. - Épp említeni akartam, hogy mennyünk már innen. - felálltam a fotelből és a szemébe néztem. - Milyen érdekesebb helyre? - jelent meg huncut mosoly az arcomon. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 22, 2012 9:05 am | - Részemről szíves örömest hallgatom a te javaslataidat, hogy hoivá menjünk - kacsintottam rá kis pimaszsággal, közben magamra véve a levetett dzsekimet. Csak nem rángathatom magamtól a lakásomra. A fene se tudja velem kapcsolatban hogy mit művelnék. A gyengédségben még soha nem volt részem, így.. pff.. nem egy álompasi volnék. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 22, 2012 1:08 pm | - Inkább rád hagyom a választást. - legyintettem egyet és elmosolyodtam. Azt hiszem az elmúlt egy órában egy kicsit eltereltem a rossz kedvét... - Nos, hova menjünk? Van valami javaslatod? - figyeltem őt kíváncsian. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 22, 2012 1:24 pm | Kissé úrrá lett rajtam a hülye fejem, és nagyon gondolkodtam hogy elviszem a lakásomba és szembe találkoztatom az életemmel. A néhány véres tükördarabbal a fürdőben, amit Ricky tört szét ma délelőtt. - Eljössz a lakásomra? A hotelban lakom - vontam egyet a vállamon egyszerűen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 22, 2012 1:35 pm | Egy kicsit elgondolkoztam a kérdésén, de aztán válaszoltam. - Elmegyek. Végül is én is ugyanott lakom. - rántottam vállat és a kijárat felé indultam. - Mehetünk? - kérdeztem, majd egy halvány mosolyra húztam a szám. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Aug. 22, 2012 5:54 pm | A fejemben annyit még hozzá tettem, hogy bátor ez a kislány. De még milyen bátor! - Gyere! - dobtam le pár bankót a pultra, és elindultam vele.
/ Ricky lakása / |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 25, 2012 8:28 pm | Már egy ideje a városban vagyok, de Eyal nem is sejti. Sőt! Azt sem tudja, hogy élek. Először a Grillbe indultam, de láttam milyen tömeg van így inkább, egy kevésbe telt szórakozóhelyre indultam. Benyitottam és egyből megcsapott a cigifüst. Az egy valami, amit rühellek! A bárpult felé vettem az irányt és leültem. - Whiskyt! - szóltam a csaposnak, aki pillanatokon belül már meg is hozta a rendelésemet. Nem érdekelt, hogy minden pasi, aki körülöttem ült, rólam beszélt. Én csak belekortyoltam az italomba és mélyen elgondolkoztam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 25, 2012 8:37 pm | /Jasmine lakása/ Gondoltam lejövök a puba,és iszok egy kis whiskeyt..Ahogy beléptem,ismerős illat csapta meg az orromat. Szétnéztem,és megláttam a szőke hajkoronát.-Corinna.-mondtam halkan a nevét. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 25, 2012 8:49 pm | Meghallottam, hogy egy férfi suttogja a nevem, egy ismerős hangú férfi... Csak nem az akire gondolok... Felkaptam a fejem és megfordultam. Ő az, Eyal! Magammal vittem a whiskymet és leültem mellé az üres helyre. - Eyal Lestwick. Régi, jó barátom... - mondtam gúnyosan a jelzőit és elnevettem magam rajta. Annyira meglepődött. Nos, gondolom erre nem számított. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 25, 2012 9:14 pm | Mikor kitisztult a fejem, és abbahagytam a bambulást, köhögtem egyet.-Szia Corinna....Mit keresel erre felé?-kérdeztem , és végig őt figyeltem.-Te meghaltál!-mondtam komolyan |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 25, 2012 9:24 pm | Végre visszatért a jelenbe, és kíváncsiskodni kezdett. Nos igen. Most jön majd az, hogy bosszút álljak. Na, de arra még várunk egy kicsit! - Igen, halott vagyok, egy vámpír. - válaszoltam neki komoly arccal. Olyan értelmetlenül nézett rám... ilyet még nem láttam. - Miért nézel így rám? Talán rosszul festek? - kérdeztem egy kicsit aggódva. Otthonról még normálisan jöttem el, hát most úgy néznék ki? - Hogy kerülök ide? Követtelek Eyal... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 25, 2012 10:25 pm | -Semmi...semmi.-mondtam egy sóhajjal.-Nem, nem nézel ki rosszul.-mondtam egy halvány mosollyal.-Követtél? Miért?-kérdeztem értetlenül |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 26, 2012 10:09 am | - Akkor jó. - mondtam egy nagy sóhajjal. - Eyal... tudod, te azt jól! - fontam össze a mellkasomon a kezem és úgy vártam a válaszát. Az nem lehet, hogy elfelejtette... De tuti, hogy csak játssza az értetlent, nem olyan buta ő. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 26, 2012 11:24 am | A gyűrűre pillantottam.-Mit akarsz cserébe?-néztem a szemébe-Azért jöttél mert megcsináltad a gyűrűt,és nem adtam cserébe semmit. Mondd! Mit akarsz? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 26, 2012 1:00 pm | Okos fiú! De nagyon hamar leakarja tudni az ügyet. - Áláj, állj, állj! Ez nem ilyen egyszerű. Miután én voltam olyan kedves, hogy megcsináltam neked, te utána csak úgy eltűntél. Nem adtál érte semmit cserébe... Nem annyira egyszerű, amennyire gondolod. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 26, 2012 10:39 pm | -Igen eltűntem, mivel volt néhány elintézetlen ügyem...Szóval, mit kérsz cserébe? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 27, 2012 10:06 am | - Eltűntél? Mégis minek nézel te engem? - ittam bele a whiskymbe dühösen. - Megmondtam, nem ilyen egyszerű dolog ez. Én már tudom mit fogok tenni kedves, Eyal... - vettetem rá megvető mosolyokat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 27, 2012 10:33 am | -Miért ne lenne ilyen egyszerű?-kérdeztem már én is dühösen-Figyelj...nem érek rá itt veled vitázni....Mondd meg hogy mit akarsz tőlem, és hagy menjek!-néztem szemébe |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 27, 2012 12:04 pm | - Mi olyan sürgős neked, hogy máris menni készülsz? Tudtommal az emberek nem azért járnak bárokba, hogy egy pillanatra beugorjanak. - döntöttem egy kicsit oldalra a fejem, és elmosolyodtam. - Nem fogod ilyen könnyen megúszni ezt, Eyal. Jegyezd meg! - váltott komolyra az arckifejezésem. - Tőlem már nem tudsz elbújni, olyan sokáig követtelek, hogy ismerem minden mozdulatodat. És ne merj szólni rólam egy szót sem senkinek, hogy élek, és itt vagyok. Megértetted? - beszéltem hozzá végig fenyegetően. Remélve, hogy ezeket a dolgokat végre komolyan veszi. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 27, 2012 12:30 pm | -Lehet hogy visszajöttél! De nem fogsz nekem parancsolgatni aranyom!-mondtam komolyan-Tudod mit?Ha nem mondod meg mit akarsz, akkor nem kapsz semmit....-mondtam dühösen, és lehúztam a Whiskey-t ami a kezébe volt. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|