|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 3:58 pm | - Hé, én soha nem fogadtam szüzességi esküt! - csattantam fel, majd magamra húztam a nadrágot is. Tudtam, hogy megint mindent elcsesztem, de nem mutathattam ki az elkeseredésemet. Nem, most kőkeménynek kell maradnom, látszatra. - De neked soha nem hazudnék. Viszont ha így gondolod, mért nem ölsz meg? - vontam fel a szemöldökömet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 3:37 pm | Elképedtem mikor azt mondta hogy lefeküdt azzal a vérfarkassal...Cinikusan, elnevettem magamat...-Hát igen...hogy is gondolhattam volna, hogy megváltozol, és tényleg azért jössz, hogy bevalld az érzéseidet...Értem én...Csak azért mondat mindezt, meg azért tepertél le így, hogy megbocsássak igaz?-kérdeztem színtelenül, és felvettem az alsónadrágom, meg egy pólót.-Te soha nem fogsz megváltozni...-néztem rá, és elmentem a hűtőhöz, majd ittam egy pohár jeges vizet, majd bevettem egy aszpirint, mert iszonyatosan dühöngtem, és fájt a fejem...-Még valamit szeretnél mondani?-kérdeztem színtelenül továbbra is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 3:32 pm | - Kösz, nem - ültem fel az ágyon, és magamra húztam a felsőmet meg a bugyimat. Végülis az is előfordulhat, hogy ki fog dobni azok után, amint mondani készülök. - Mielőtt idejöttem... - kezdtem bele, de elakadtam. - Szóval sokáig gondolkodtam, hogy mit akarok, de csak pár órája jöttem rá. És ehhez lefeküdtem azzal a vérfarkassal, akit megkínoztam, hogy Eyal megmeneküljön a vérfarkasharapástól. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 3:11 pm | -Kérsz valamit enni?-néztem rá mosolyogva-Persze, vér nincs itthon.-nevettem,és arcát simogattam, majd láttam hogy nagyon elgondolkozik.-Mi a baj? Min gondolkodsz?-néztem szemébe |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 3:08 pm | - Igen, tökéletes - vigyorogtam. Őszintén reméltem, hogy nem fogja megtudni a mosodában történt dolgokat. Bár jobb lenne, ha tőlem tudná meg. Mondjuk még nem voltunk együtt akkor, és előtte is sok hódításunk volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 2:59 pm | -Én is téged.-suttogtam fülébe , és megharaptam fülcimpáját. Egyre tempósabban mozogtam, és éreztem, hogy testem megfeszül, majd végül elérem a gyönyört..Neki sem kell sok, pár másodperc múlva, ő is elélvezett...Megcsókoltam, és arcát simogattam.-Ez ismételten tökéletes volt.-mosolyogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 2:07 pm | - Szeretlek - suttogtam a fülébe szenvedélyesen, majd nem igazán tudtam már türtőztetni magam, és beleharaptam a nyakába. Ez olyan megszokás nálam, de elégedetten tapasztaltam, hogy hiába az ő vére a legfinomabb számomra, hamar el tudtam szakadni tőle. Bár a sajátomat nem nagyon akartam felajánlani neki a vámpírvadász mivolta miatt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Júl. 29, 2012 10:55 am | -Hát igen, te türelmetlen vagy.-nevettem, és már húztam is le magamról is az alsónadrágot,majd egyből belehatoltam, és gyorsan mozogni kezdtem, majd vadul csókolni őt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 28, 2012 6:30 pm | - Valami olyasmi - bólintottam, majd egy nagyot sóhajtottam, amikor a testem érzékenyebb pontjait kezdte el kényeztetni. - De azért igyekezhetnél. Te is tudod, milyen türelmetlen tudok lenni - mondtam csábító hangnemben. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 28, 2012 12:04 pm | -Hát már nagyon régóta.-mosolyogtam, és le is vettem az inget, majd róla is a nadrágot, meg a bugyit.-Szóval, szeretnél egy kis kettyingetést?-kérdeztem nevetve, majd már kezemmel, izgatni kezdtem érzékeny pontját. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 28, 2012 11:35 am | - Mióta is vártál erre? - kérdeztem incselkedve, miközben lehúztam a felsőjét. - Kb négy éve? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 26, 2012 2:14 pm | -Nem még nem említetted.-nevettem, és bevittem az ágyba majd csókoltam őt. és levettem a felsőjét, majd melleit kezdtem simogatni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 25, 2012 10:03 pm | - Szeretlek. De most már igazán beengedhetnél, mert a személyzet nem díjazná az ajtó előtti szeretkezést - vigyorogtam, és a nyakába vetettem magam. Mázli, hogy olyan vagyok, mint egy macska, és a súlyó se túl nagy, mert így biztos nem dől el velem. - Mondtam már, hogy a becenevem Vámpírcica? - nevettem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 25, 2012 9:45 am | Értetlenül vettem, azt amit csinál...Visszacsókoltam, és meglepődtem, szavai.-Mit mondtál?-kérdeztem mosolyogva,és simogattam arcát |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 24, 2012 11:42 pm | Nem feleltem szavakban arra, amit mondott, hanem kihasználva az alkalmat, hogy kilépett az ajtón, szinte szó szerint magamhoz rántottam, és megcsókoltam. - Szeretlek, szeretlek, szeretlek! - motyogtam a csókok között. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 24, 2012 1:58 pm | Hallottam a csöngetését, és kinyitottam az ajtót.-Szia Sarah.-mosolyogtam-Mit keresel erre felé?-kérdeztem kedvesen |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 17, 2012 6:51 pm | /Eyal lakása/ Mielőtt csöngettem, elterveztem magamban, mit fogok mondani Leónak. Biztos nem a mosodával kezdem. Inkább rávetem magam, hogy ne kérdezhessen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 17, 2012 6:46 pm | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|