|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 11:46 pm | - Jin! - sikkantottam fel, mikor a komornyik megpofozta őt és Jin a földre esett. Azonnal lehajoltam hozzá és segítettem neki felkelni a földről. A szeme könnyes volt és az arcán vöröslött az a pont, ahol Mr Shelby megütötte. Ezt mégis hogy gondolta?! Ő egy ősvámpír, nem gondol az erőfölényére ezzel a törékeny kislánnyal szemben? Szó, mi szó Jin tényleg megérdemelt volna egy alapos fejmosást, de nem pofozkodást és erőszakos viselkedést. Ha megtehetné ezt vele, akkor sem szabadna. A másik pedig, hogy ő csak egy személyzetis. Hiába villog fel a szeme dühösen, amikor Jin valami gorombábbat mond. Neki úgy el kell viselnie, mintha semmi nem történt volna. Rendkívül kiszolgáltatottnak és tehetetlennek éreztem magam az ősvámpír, komornyik ellen. Túl erős és idős, ahhoz, hogy be merjek szólni, emiatt neki, de egyszerűen nem bírtam ki. Nem bánthatja csak úgy Jint. Semmi köze hozzá. Ő egy alkalmazott, egy komornyik, nem pedig a nevelője. - Maga fogja vissza magát! - kiáltottam dühösen Mr. Shelby eltűnő alakja után. Remegett a kezem, lábam. Féltem, hogy Jinnel valami történt és kétségbe voltam esve, mert védtelennek és tehetetlennek éreztem magam a komornyikkal szemben. Ugyanezt éreztem anno apámmal szemben is. Gyakran ütött, vert meg, de semmit nem tehettem, mert erősebb, befolyásosabb volt. Szörnyű volt ezt az érzést újra átélni. Magam sem tudom megvédeni tőle, nem hogy Jint is. - Gyere, kelj fel. - motyogtam halkan, lágy hangsúllyal és engedtem, hogy Jin a karomra támaszkodva álljon talpra. - Menjünk, nézessünk meg szépen egy orvossal. - mondtam határozottan, ellentmondást nem tűrően. Tudtam, hogy ellenkezni fog, de a múltkori elég véres eset jutott az eszembe, amikor megsérült, így magabiztosan belekaroltam és elindultam a parkoló felé, majd villámgyorsan a kórházba. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 6:44 pm | Kezdtek elfajulni a dolgok. Ez nem tetszett. Viszont nem volt ínyemre közbeszólni, hiszen én csak a komornyik vagyok. Viszont amíg Nash távol van, addig rám van bízva a háztartás és persze Jin. Azt mondta bármit bevethetek, hogy megfegyelmezzem. Amolyan tutora is vagyok egyben. - Elég legyen! - mondom miközben lekeverek egy hatalmas pofont, hogy még a haja is megpördül vele együtt a levegőben, miközben a földre esik. Ahogy leér felnéz rám és a szeme bekönnyezik. Dühösen szívem be és ki a levegőt, miközben mérgesen nézek rá. - Fogd vissza magadat! - parancsolom neki. Aztán Selena felé fordulok. - Sajnálom Asszonyom, de nem szeretnék tegeződni... Én itten a komornyik vagyok és kérem szedje össze magát a jelenlétemben. Elkeserítő a viselkedése. Kérem vegye már észre magát. - sorolom gyorsan a dolgokat, aztán a fűre szegezem tekintetemet és sürgősen a garázs fele veszem az irányt. (parkoló) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 4:29 pm | -Hát, nem teljesen. A tudat ott van, csak már nem szentelünk neki annyi figyelmet, vagy semennyit sem.- javítottam ki Jin. Felrángatott a földről, és csak úgy köpte a szavakat. -Jin, állj le, oké? Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy több, mint ezer éves vámpír megijed tőled, főleg így? A másik: Most komolyan azt akarod, hogy menjek Nash után Vegasba, és rángassam el onnan? Bár... ez nem is olyan rossz ötlet.- Ha jobban belegondolok, egész vicces lenne, ha elmennék Vegasba, és beállítanék hozzájuk az új énemmel. Azthiszem lenne meglepetés és meglepődés mindkét részről. És az összeszólalkozásokról, és veszekedésekről még nem is beszéltem... De egy próbát megér, nem? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 3:39 pm | Amikor Selena törökülésbe ledobta magát a fűre én már nem is szóltam semmit, csak úgy bámultam rá, mintha egy UFO lenne. Ez nem normális. Ennek valami hiányzik. Aztán elmagyarázta, hogy mi az az érzelemkikapcsolás. - Hát ez jó! Szóval a vámpírok ilyen baromságokkal etetik magukat, hogy könnyebb legyen elviselni a tudatot, ha valami rossz történik. - jegyzem meg hetykén. Valamiért nagyon rosszul hangzik ez az egész. - Na idefigyelj! - elkaptam a karját és felrángattam a földről, majd elengedtem megtartva a tisztes távolságot. Arra készültem, hogy jól beolvasok egyet neki. - Most komolyan Selena? Anyu? Vagy mit tudom én ki vagy. Most azonnal visszahozod Nasht, mert amíg nincs itt és nem mondja meg, hogy tényleg itt maradhatsz, addig nem vagyok képes elviselni téged és a gyomorék kislányodat. - olvasom rá a szebbnél szebb szavakat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 2:38 pm | Egy kis könnyebbséget éreztem, mikor Clau megszólalt. A tekintetemet elvettem Mike-ról, (valahogy nem áll a számra a Mr. Shelby, mivel nagyjából egyidősek vagyunk. Másrészt: könyörgöm! Ez a 21. század!) majd Clau felé fordultam. Az arcán látszott némi megdöbbentség is, amiből azonnal tudtam, mire gondol. -Nagyon szívesen válaszolok, mind a fel nem tett és a feltett kérdésedre is. Igen, ez, amit most csinálok, valóban az, aminek látszik. És igen, ezt ilyen könnyen mondom.- Fogtam magam és törökülésben leültem a fűbe. -Vámpírbetegség?- nevettem fel. -Na jó. Látom tényleg nem értitek ezt a dolgot. Ha egy ember -bocsánat- vámpír kipapcsolja az érzelmeit, azt valószínűleg azért teszik, mert a bennük felgyülemlett stressz, rossz emlékek már olyannyira eluralkodtak rajta, hogy már nem bírná ép ésszel. Magát a kikapcsolási folyamatot nem tudom leírni, mert azt meg kell hozzá tapasztalni, de nagyjából ezért váltunk hárman -azaz Katie, Nash és én- ilyenné.- Mikor felnéztem, három, elkerekedett szempár nézett le rám. -Most mi van?- kérdeztem meglepetten. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 9:02 am | Én csak szótlanul ide-oda kapkodtam a fejem. Meglepetés ért meglepetés után, döbbenetemben megszólalni sem tudtam. Csak hangtalanul, artikulátlanul tátogtam, mint egy hal és kerek szemekkel néztem az előttem zajló jelenetet. Szinte már külső szemlélőnek éreztem magam. Időközben megjelent a komornyik és Jin egy igencsak goromba megszólalással üdvözölte, mire az a háta mögé lépett és befogta a száját. Legszívesebben késsel hámoztam volna le róla a jóképű személyzetist. Mégis mi joga van erre? Ki hatalmazta fel arra, hogy fizikai erőszakot vessen be egy fiatal lánynál? Ő csak egy komornyik. Minden undokabb beszólást el kéne engednie a füle mellett, mert az a dolga, hogy kedves legyen, a mi kedvünkben járjon és azt csinálja, amit mondunk. Jó az tény, hogy Jin megint nagyon gorombán viselkedett, de egészen eddig , mintha kicserélték volna. Szörnyű volt látni, ahogy Selena megjelenése megszakította ezt a kedves tulajdonságát. Újabb megdöbbenés, akkor következett be, amikor láttam, hogy beszél Selena a komornyikkal. Nem vagyok ebben valami gyakorlott, de jól észleltem, hogy flörtölni próbál a zavarba jött Mr. Shelby-vel?! - Ezt csak ilyen könnyen mondod? - itt már nem tudtam csendben maradni. A komornyik az esküvőről kérdezte Selenát, én a helyébe már idegbajt kaptam volna - sőt, kaptam is -, ha az esküvő előtt tűnt volna el a vőlegényem, de rajta nem láttam sok feszültséget. Nyugodtan kacérkodott tovább a komornyikkal. Láttam, hogy Jinnek is kezd egyre furcsább lenni itt a helyzet és mikor megemlítette, hogy vámpírbetegség nagyot kellett volna nevetnem a szóhasználaton, de önkénytelenül is anyám jutott az eszembe. Az nem lehet, hogy Nash és Selena is olyanná válljon. Olyan érzéketlenné és üressé. Kétségbeesetten néztem hol Jinre, hol Selenára. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jún. 18, 2013 8:10 am | Selena egyre furcsább és furcsább lett... Nem értettem, hogy hiányzik most egy kereke vagy mi van. - Jól érzed magadat? - vágok közbe, ezzel a komornyikba fojtva a szavakat. - Tudod... Nem muszáj elvenned Nasht. - vigyorgok, mint a vadalma. Minden lehetőséget megragadok, hogy kitegyem őket ebből a házból. Persze ez a némber még nem is tudja, hogy Nash is ilyen kerge lett, mint ő. - Ez valami vámpírbetegség??? - teszem fel idegesen a költői kérdést. Fogalmam sem volt róla mit takar, az érzelemkikapcsolás, amit előbb Selena emlegetett. Viszont olyan ragályosnak tűnik ez az egész. Mondjuk Selena még mindig normálisabbnak hat, mint Nash volt pár órája.... Na az katasztrofális volt. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 5:53 pm | Látszott rajta, hogy zavarba jött ettől a tegzzük egymást dologtól. A régi Selena biztos hogy a magázásnál maradt volna, de az új énem szeretne inkább mindenkivel tegezőviszonyban lenni. -Az esküvő? Ha én azt tudnám... (kb. ilyen fej: ) Valószínűleg nem mostanában, mivel Nash Vegasban vakációzik azzal a ribanc Katie-vel.- Nagyon mélyen talán volt bennem egy kis féltékenység. Nagyon, nagyon mélyen... A kérdésére alig bírtam kimakogni a szavakat. -Öhm...neem...épp ellenkezőleg.- nagynehezen sikerült a szemébe néznem. Na, ezt nem kellet volna. Elfogott egy majdnem olyan érzés, mint annak idején, amikor először találkoztam Nash-el. Bár ezt inkább vágynak mondanám, amit láthatólag ő is észrevett rajtam, az arckifejezéséből ítélve... //bocsi, először véletlenül Betty-vel küldtem el // |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 5:52 pm | Látszott rajta, hogy zavarba jött ettől a tegzzük egymást dologtól. A régi Selena biztos hogy a magázásnál maradt volna, de az új énem szeretne inkább mindenkivel tegezőviszonyban lenni. -Az esküvő? Ha én azt tudnám... (kb. ilyen fej: ) Valószínűleg nem mostanában, mivel Nash Vegasban vakációzik azzal a ribanc Katie-vel.- Nagyon mélyen talán volt bennem egy kis féltékenység. Nagyon, nagyon mélyen... A kérdésére alig bírtam kimakogni a szavakat. -Öhm...neem...épp ellenkezőleg.- nagynehezen sikerült a szemébe néznem. Na, ezt nem kellet volna. Elfogott egy majdnem olyan érzés, mint annak idején, amikor először találkoztam Nash-el. Bár ezt inkább vágynak mondanám, amit láthatólag ő is észrevett rajtam, az arckifejezéséből ítélve... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 5:48 pm | Látszott rajta, hogy zavarba jött ettől a tegzzük egymást dologtól. A régi Selena biztos hogy a magázásnál maradt volna, de az új énem szeretne inkább mindenkivel tegezőviszonyban lenni. -Az esküvő? Ha én azt tudnám... (kb. ilyen fej: ) Valószínűleg nem mostanában, mivel Nash Vegasban vakációzik azzal a ribanc Katie-vel.- Nagyon mélyen talán volt bennem egy kis féltékenység. Nagyon, nagyon mélyen... A kérdésére alig bírtam kimakogni a szavakat. -Öhm...neem...épp ellenkezőleg.- nagynehezen sikerült a szemébe néznem. Na, ezt nem kellet volna. Elfogott egy majdnem olyan érzés, mint annak idején, amikor először találkoztam Nash-el. Bár ezt inkább vágynak mondanám, amit láthatólag ő is észrevett rajtam, az arckifejezéséből ítélve... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 12:16 pm | - Öhm... Rendben akkor tegezzük egymást. - jöttem kissé zavarba ettől, de belementem. Lehet kissé fura lesz a tegeződés, de rendben. Tehát a lánya. Nash igencsak kitett magáért... Elég sok családtagot szedett össze az elmúlt fél évben. - Ha szabad megkérdeznem az esküvő mikor lesz? Gondolom Nash úrfi távolmaradása miatt ez most csúszik egy picit. - firtattam. Próbáltam nem pofákat vágni arra, hogy kétszer is végigmért. -Talán van nem tetszik? - muszáj volt rákérdeznem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 11:50 am | -Úgy értettem, hogy a macska lesz a kertben, mi meg lehetőleg kerüljük el egymást. Komolyan néha annyira értetlen vagy.- ráztam meg a fejemet. -Majd én is nagyon jól fogok szórakozni, ha egyszer a szemem elé kerül, mert tutira kicsinálom a csajt.- forgattam a szemeimet. A férfi, aki az előbb közeledett, befogta Jin száját. A komornyik? Nos, azthiszem lesz vele egy kis...dolgom-gondoltam, miközben elmosolyodtam. Na ilyet is régen csináltam. -Hello Mike. Igen, én Selena vagyok, ő pedig, akit az előbb láttál, a lányom, Ariadne. Ugye nem gond ha tegezlek? Mert...szerintem kb. egyidősek lehetünk.- Még a hülye is látja, hogy ősvámpír. Mi régiek legalábbis sokkal hamarabb észrevesszük. Kétszer is végiglegeltettem rajta a szemeimet, de végülis muszáj volt félrenéznem. Ezt inkább lerendezem Mike-al akkor, ha Clau és Jin nem lesznek a közelben.... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 10:27 am | (Grill) Mikor végeztem a Grillben első dolgom volt, hogy visszajöjjek. Nem voltam munkaruhában, de ez nem is fontos. Hiszen itt élek és Nash barátja vagyok amúgy is. Egyenruha nélkül is utasíthatom a személyzetet és persze fogadhatom a parancsokat, kívánságokat. Megláttam, hogy a kert végében van a nép jó része és az újonnan érkezettek, akikről ugyancsak már tájékoztatott Nash. Odamentem és egyre nagyobb lett a ricsaj. Odaléptem Jin mögé és befogtam a száját. Nash rámbízta és azt is, hogy neveljem meg... Persze ez az anyja feladata, de hát úgy látszik nem jönnek ki jól egymással. - Üdvözlök mindenkit! - mondom mosolyogva. - Mr.Shelby vagyok. De szólítsatok csak Mikenak a munkaidőn kívül. - magyarázom. - Ön biztos Selena és az előző leányzó....? - vártam, hogy befejezze a mondatot. Nash nem említette, hogy jön még valaki. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 10:19 am | A szám is tátva maradt, amikor szó szerint beoltott. - Szóval akkor én aludjak a kertben??? - kérdeztem felháborodva és karba tettem a kezemet. A hangom is egy fokkal erőteljesebbre váltott. Ez nem komplett. - Igen azzal a mocsok Pierce lánnyal van... Úgy láttam egészen jól elszórakozgattak... egymással. - jegyeztem meg hetykén. Selenánál már csak egy embert utálok jobban... Azt a Petrovát... FÚJ! Ha még egyszer találkozunk biztosan nem engem el olyan könnyen. Megmozgattam újra mind a tíz ujjamat. Már nem fájt. El sem hinné az ember, hogy pár órája még el volt törve mind. Fogalmam sem volt róla miért változom át egy vérszívó döggé, ha Selena a közelbe kerül. - Ó nagyon fog örülni... Mivel ő is egy érzéketlen fráter lett!!! - sikoltom a képébe, de akkor valaki kezét érzem a számon. Ijedve kapok a kézre, ami visszatart a beszédtől. Mi a fene!!!? Aztán elenged és megfordulok. - Remek! Itt van a hülye komornyik is... - duzzogok.
(Szerintem Jint kell majd megnevelni xD) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 10:07 am | -Hát, ha utálja a macskákat, arra van egy könnyű megoldás. A ház és a kert is külön-külön elég nagy, hogy mindketten elférjenek egymás mellett. És ez ugyanúgy vonatkozik kettőnkre is, Jin.- kacsintottam rá. Pár héttel ezelőtt egy ugyanilyen helyzetben valószínüleg mindent megtettem volna annak érdekében, hogy kiiktassam ezt a lányt. Most viszont belátom, hogy sokkal élvezetesebb az, ha csak simán felcukkolom. -Szóval Vegasban van. Gondolhattam volna. És ha már ott van, valószínűleg Katie-t is vitte magával, igaz?- néztem rájuk felváltva. -Tudod Jin, azért nem kerestem őt, mert éppen Olaszországban voltam Ariadnéval. Emmellett kipróbáltam a vámpírok által igen kedvelt érzelem-kikapcsolást, és most, bevallom sokkal jobban érzem magam, mint pár héttel ezelőtt. Épp ezért kíváncsi vagyok a Nash-el való találkozásra, és arra gondoltam, hogy talán én is beszállok a pofoszkodásba.- nevettem fel, miközben Claura kacsintottam. Lépteket hallottam a ház felől, de ez biztos nem a lányomé, mert ezek erőteljes, férfias léptek. -Ez meg ki?- kérdeztem értetlen arckifejezéssel.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 17, 2013 9:45 am | Ó ne Istenem ne gyertek közelebb, mert harapok! Komolyan mondom kifogom rakni "Vigyázat a kutya harap!" c. táblát a kerítésre. De akkor is közelítenek. A lánya?! Megőrülök! - Mi az, hogy te is itt fogsz lak... - háborodtam fel, de Claudia megszólalt, ezzel belém fojtva a szót. - Utalja a macskákat... - dörmögöm az orrom alatt, míg Clau beszélt. Közben végig a kis csajra meredtem. Remek! Még jó, hogy a ház hatalmas... - Nash Vegasban van. Itt hiába keresed! De hihetetlen, hogy nem tudsz vigyázni a saját pasidra sem! - nevetem el magam a végére. Talán jobb lenne, ha tovább állnék, de maradnom kell, mert Claudiával megyünk pasilesre. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 10:02 pm | A hangok egyre közelebb jöttek és már az alakjukat is ki tudtam venni a kert végében. Ugyanis nem csak Selena érkezett meg, hanem a mellette lépkedő lánya is. Tudtam, hogy van egy eltitkolt lánya, akivel úgy tűnik azóta felvette a kapcsolatot, de akkor is furcsa volt. Mikor megtudtam, hogy ő a lánya nagyjából köpni-nyelni nem tudtam, de sokkal jobban érdekelt, hogy Jin mit reagál erre. Féltem, hogy ezek hallatán felháborodik és olyanokat vág Selena fejéhez, amiket nem kellene. - Jin itt lakik. - világosítottam fel Selenát halovány mosollyal. - Én pedig itt maradok vigyázni rá, míg Nash haza nem ér. Nem tudom, hogy nekem kellene-e elmondanom, hogy mi van Nash-el, hiszen velem nem is beszélt. Csak Jinen keresztül tudom hol van, mi van vele. - Vegasban van. - motyogtam tömören és segélykérőn néztem Jinre. Valószínű Selena nem éri be majd ennyivel, de nem tudom jó ötlet-e a leendő menyasszonyának elárulni, hogy egy másik nővel indult 'vakációzni'. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 9:40 pm | -Macskát? Felőlem jöhet, bár nem tudom, Nash mit szólna hozzá. Hát...majd meglátjuk.- rákacsintottam, aztán hirtelen felkaptam a fejemet, mert a nevemet hallottam. Méghozzá Claudia hangján. Ahogy közelebb értünk, végre megláttam... őket. -Clau, Jin! Hát ti hogy kerültetek ide?- Felváltva néztem rájuk meglepett arckifejezéssel. Mivel ők ugyanígy néztem Ariadnéra, bemutattam nekik. -Ő Ariadne. Az én kislányom. Kicsim, amíg én elbeszélgetek velük, menj be, és nézz körül a házban.- az utolsó mondatot már csak suttogtam, majd Ariadnét a ház felé tessékeltem. -Nem tudtok valamit Nashről? Nekem csak annyit írt, hogy elment valahová, és hogy mire visszajön, költözzek ide.- |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 8:54 pm | Előre sejtettem, hogy Claudia így fog nézni rám. De nem bántom, mert amikor elkezdte, jobban mondva megpróbálta felsorolni e fényes párkapcsolat melletti érveit hát jócskán belebukott és egyből felcsúszott az arcomra "Az én megmondtam" mosolyom. Aztán amikor igent mondott a kérésem megfogtam a kezét és sikítva ugrándozni kezdtem vele. -Ez nagyszerű! - sikongattam. De aztán hangokat kezdtem hallani és Claudia kimondta azt a nevet, amit a legkevésbé akartam hallani jelen pillanatban. Selena Messziről már kivettem a körvonalát és még valakinek, akit a személyzet tagjának tudtam be. Hiszen alig ismerem még azokat is akikkel együtt fogok élni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 8:34 pm | - Úgy lesz. - mondtam elszántan a pofozkodós dologra. Kuncogva figyeltem, ahogy Jin veri a levegőt és végre vidáman szónokol tovább. Kicsit igaza is volt, meg kicsit nem is Selenával kapcsolatban. Tényleg nem hallottam róla mostanában és Nash sem mesélt róla. Érdekli őt egyáltalán hol van? De egy nyomos érv viszont mellette szól. A menyasszonya. Valószínűleg most is fehér ruhákat próbálgat vagy kitudja mi kell még az esküvőhöz. Hosszú lett volna sorolni, hogy Nash esküvőjéhez mi kell, mert vagy minden, ami kék és fényűző, vagy semmi, mert maga a vőlegény nem lesz ott. - Ne mondj ilyet Selenáról. - motyogtam rosszallóan. - Igenis összeillenek, hiszen boldogok... jó ez kissé hülye kijelentés volt jelen körülmények között, de... - mély hallgatásba merültem, ugyanis nem tudtam több jó érvet felhozni. Pont én elemzem ki a kapcsolatukat és állapítom meg, hogy boldogok együtt, mikor még a kapcsolatokat sem ismerem közelről és vacak emberismerő is vagyok. Jobb lenne, ha be tudnék dugulni ilyen témáknál, mert sok hülyeséget beszélek. - Benne vagyok. - vigyorogtam izgatottan. Jin mondandójára figyeltem, de még így is hallottam a garázsból jövő zajokat. Lépteket és egy hangot, aki magyaráz valakinek. Valószínűleg ketten vannak és nem személyzetisek. És ez a hang... olyan ismerős. - Selena... - mondtam ki hangosan is, amire gondoltam és tovább füleltem a kocsifelhajtó irányába hátha hallok még valamit. - Őt hallom. - tájékoztattam Jint is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 8:23 pm | - Apunak is nagy háza volt, de ez..nagyon hatalmas. - füttyentettem elismerően, bár gondolhattam volna, hogy egy vámpír költi a pénzt, s minél nagyobb, annál jobb. Még nem találkoztam a mostohaapámmal, és nem tudtam mire számítsak, viszont, ha a nyálas filmeket veszem alapul akkor utálni fogjuk egymást.- Jut eszembe, lehetne macskám? - mosolyogtam anyára szélesen. Szerettem az állatokat, s ebben a kertben nem lenne nagy gond tartani. - Itt nem zavarna senkit, bár nem tudtam, hogy a vőlegényed mennyire örülne neki.- |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 7:22 pm | Láttam Claudián, hogy sikerült sikeresen felhúznom a hülye aggodalmammal. Bár lehet mégsem bugyuta fajta... Hiszen valós eseményeken alapul az egész félelmem. - Azért jó lenne ha felpofoznád! - állok fel izgalmamban és beverek egyet a képzeletbeli ellenségemnek. Igazi harcos vagyok, ha kell. Több harcművészetben is a toppon. Persze ilyen élőlények közt ez jó kb. a semmire. De végül is az élvezet a lényeg. - Selena szerintem nem hiányzik senkinek. - motyogom még mindig vidáman. - Legalábbis nekem nagyon nem. Az a nő egy trampli! - tiltakozom. Most nem az elkopott gyerekes érzelmeimről volt szó Nash iránt, hanem az egész ügyről. - Annyira nem illenek össze... Az a nő csak élősködik rajta... vagy Nash élvezi annyira, hogy néhanapján legyen kivel...- nem fejeztem be a mondatot, mert láttam Claudia rosszalló nézését lelki szemeim előtt. - De visszatérve a titkos szerelmemre... - visszacsüccsentem Claudia mellé a padra. - Írtam neki egy levelet és úgy döntöttem megkeresem. - vigyorgok mint a vadalma. - Lenne kedved kémkedni velem? - nézek rá kiskutya szempárral. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 6:07 pm | - Köszönöm, ez nagyon kedves tőled. - mosolyogtam rá hálásan és próbáltam elrejteni az illetlen meglepettségemet. - Ne aggódj, alapvetően egy toleráns fajta vagyok és jól kezelem a kamaszokat is. - kuncogtam beismerésén. Összeráncoltam a homlokom, amikor láttam, hogy a mosolygós Jinből, megint szomorkás, orrlógató lett és nagyon pesszimista. - Ne is gondolj ilyenekre. - kicsit kétségbeestem a szavaitól. Eddig is volt bennem egy kis félelem, hogy elvesztem Nash-t, de most, hogy valamilyen szinten megerősített benne, lázadni kezdtem a gondolata ellen is. Nem, az nem lehet, hogy Nash ne jönne vissza... Nem történhet meg. - Nem lesz baj. Vissza jön. - bizonygattam erősen inkább csak magamat. A légzésem felgyorsult és a szívem is idegesen vágtázni kezdett. Visszaringattam magam a gondolatba, hogy fogadott bátyám egy pofon hatására újra ő lesz. - Ó, az esküvő. - vágtam egy fájdalmas fintort és szegény Selenára gondoltam. Biztosan lázasan készülődik és mindent megtervez előre, hogy tökéletes legyen, de nem lehet az, ha a vőlegény valahol messze Las Vegasban jár egy másik nővel. - Selena tudja egyáltalán hol van? - ráncoltam össze a homlokom. Annyira nyomta szívemet Nash mostani akciója, hogy úgy éreztem összeroskad, ha még egy problémát rádobnak. Idegesen doboltam a padon az ujjaimmal és már tervezgettem, hogyan fogok lekeverni neki egy pofont. A bal vagy a jobb kezemmel? A jobbal nagyobbat ütök, de mi van ha egyre nem reagál? Akkor a bal kezemmel is kap egyet... - Ne görcsölj ilyeneken, Jin. Ezt majd megoldják a felnőttek okosan, hogy ne legyen több probléma. Majd megpróbálok én is beszélni a lüke fejével. - motyogtam. - De ha nagyon kell, pofozkodunk. - vigyorogtam rá. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 5:23 pm | Figyelmesen követtem és próbáltam felfogni azt amit mondott. Nagyon boldogan mesélt Nashről és saját magáról. Ez tetszett és én is vele együtt mosolyogtam. Aztán kezdett szomorúvá válni a történet és lehervadt a vigyor a képemről. - Sajnálom. - mondtam szomorkásan. - Ha bármire szükséged van csak mond én itt vagyok... amennyire tudok és a tinédzser hormonjaim engedik. - mosolyodom újra el. Annyira hangulatfüggő vagyok és általában nagyon bunkó beszólásaim vannak, amit Nashtől "örököltem". - Nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem ő már nem fog visszajönni... - mondom keservesen. - ... vagy nem tudom... és az esküvővel most mi lesz? - tettem fel a költői kérdést. Be van rekesztve. Selena nem is tudja hogy Nash már rég elhagyta a várost... A szörnyű az, hogy nem is keresi... Hát milyen kapcsolat ez??? - Annyira felnőtt probléma tornyosult mostanság rám, hogy én is lassan kénytelen leszek felnőtté válni a sok gondtól.- |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 16, 2013 5:07 pm | Meglepődtem ugyan, de azonnal viszonoztam az ölelését és nyugtatóan megsimogattam a hátát. Boldog voltam, hogy már idáig jutott a kapcsolatunk, hiszen az elején még csak a közelembe sem jött és tartotta magát a hűvös, flegma hangsúlyához, amikor velem beszélt, azonban a napokban, mintha megtört volna a jég közöttünk. Tudtunk úgy beszélgetni egymással, hogy a végén nem csapódott be előttem egy ajtó és nem idegesítettük fel egymást. Szerintem még jól is esett mindegyikőnknek a közeledés. - Ugyan, ez természetes. - motyogtam. Én egy idegen koldus felé is segítőkészen fordulnék, ha az segítségre szorul. Talán még a legnagyobb ellenségemen is, ha látom, hogy szüksége van rám. Még anyun is. Ha végre látnám, hogy szüksége van rám... - Nos, igen. Ő a testvérem. - mosolyogtam. Jó volt erre gondolni és nem arra, hogy ha legközelebb meglátom, alaposan megcincálom. - És amolyan megmentőm is. Megmentett, mert vámpírrá változtatott. És azért is szerettem meg nagyon, mert életemben először ő volt az, akit érdekelt a sorsom. Nem is tudom.. lehet, hogy én vagyok flúgos, de túl magányos voltam és sokáig szeretet nélkül éltem. - motyogtam zavartan. Beharaptam az alsó ajkam és kinéztem magamnak egy pontot a levegőben, amit elkezdtem bámulni. - Jól esett, hogy végre pár kedves szót kaptam. Szó, ami szó, sokkal jobban szeretek valaki másról beszélni és hanyagolni az én érzéseimet, mert nem tehetek róla, de zavarban érzem magam, amikor ilyen mély érzelmeket kell megfogalmaznom. - Eddig nem volt testvérem, sem barátom és biztos hallottál róla, hogy a szüleim le sem tojnak. Egy roncs voltam az előző életemben. - motyogtam. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|