Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 16, 2013 4:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
- Köszönöm. - fordultam hirtelen feléje és átöleltem. Valamiért nagyon meghatott, amit mondott. Tényleg olyan mintha egy nagy család lennénk. - Köszö..nöm - suttogom a hajába és kicsordult pár könnycsepp a szemem sarkából. - De... - húzódom vissza a könnyeimet törölgetve. - .. még sosem meséltél magadra és arról sem, hogy milyen kapcsolatban állsz Nashel... mármint tudom, hogy a fogadott húga vagy.. de ha bővebben kifejtenéd hálás lennék. - mosolyodom el.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 16, 2013 3:50 pm
(Étkező)
Leültem mellé a padra és türelmesen végighallgattam a mondandóját. Nehéz volt azonban továbbra is nyugodtak tűnnöm, mert először düh kerített hatalmába, aztán aggodalom és félelem. 
Emlékszem is, hogy mikor legutóbb Vegasból hazatért, akkor is milyen furcsa volt és történt pár rossz dolog is. Ő maga mondta, hogy a családja kedvéért ment bele a rosszba, de megbánta és isten tudja, hogy miért követi el még egyszer ugyanazt a hibát. Halálos méreg fogott el azzal a Katie Pierce-vel kapcsolatban és aggodalom Nash irányába, de közben csodálkoztam is, hogy lehet ilyen hülye... Jin-t is itt hagyja és nem áll ki mellette az ellen az ördögfajzat ellen.
- Tudod mit kellett volna csinálnod? - kérdeztem ingerülten. - Egy hatalmas pofont kellett volna lekeverned neki. Attól meg jött volna az esze. - nem kenyerem a fizikai erőszak és a veszekedés, de van az a pont, ahol ez már nem számít. Az a pofon amúgy is az érdekében lett volna. 
Aggódva néztem az elszontyolodott Jin felé és mindenféle gondolkozás nélkül ígértem a következőt: - Ne aggódj, megjön az esze. Ha nem is, akkor majd rásegítünk. - motyogtam magam elé nézve. Azért kíváncsi lennék, hol van ilyenkor Selena.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jún. 16, 2013 3:19 pm
(Étkező)
Leültem a kert végi padra és vártam, hogy ő is leüljön mellém. - A lényegre térve... Az volt, hogy elment oda ahol Nash volt...- nyelek egyet nagyot és az ujjaimat bambulom, amiket nemrégen eltört az a kis szajha. - Tisztára be volt rúgva... Próbáltam észhez téríteni, de ő csak azt hajtogatta, hogy Vegasba megy és egyebek. - mesélem... - Persze ott volt az a Katie Pierce is... Nagyon unszimpatikus egy némber ám! - mérgelődtem. - Aztán hozzám vágta a kulcsot és mondta, hogy hozzalak téged is át hogy vigyázz rám... na meg azt hogy majd valamikor jön. - ....folytatom. - De én még a végén is próbáltam meggyőzni őket... A csajszi eltörte az ujjamat válaszul és le is léptek. - fejezem be és várom a reakciót.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 4:21 pm
Ijedten néztem ahogyan Emmán egyre mélyebb sebet keletkeznek... Iszonyúan nézett ki... Elharaptam a bőrömet, hogy adjak neki a véremből, de elkántált valami igét és már jobban is volt. - Én is megyek! - közlöm és elindulok utána. Sokkal idősebb vagyok... nélkülem nem sok esélyük lehet... - De nekem még van egy kis elintéznivalóm. - közlöm és eltűnök. Most már tudom hol találom őket... De előtte még muszáj volt valamit megnéznem. Annyira ismerős volt ez a technika... Mintha már egyszer velem is megtörtént volna... Azok a sebek... El kell mennem a kriptába...

(kripta, majd erdő)

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 4:15 pm
Hirtelen termett mellettem, és a nyakláncomat nyújtotta, amit rögtön kivettem a kezéből. Születésem óta megvan, az anyámé volt.
-Köszönöm. -szólalok duzzogósan, majd felemelem a tekintetem. -Én vagyok lehetetlen term..? -nem tudom befejezni, mivel elfogy a levegőm. Fulladozni kezdek a falhoz dőlve, hogy támaszkodni tudjak. Köhögök, és levegőért kapkodom, miközben próbálok rájönni ennek az okára. Pár pillanat múlva az arcomból dőlni kezd a vér. Odakapok, és érzem, ahogyan a semmiből egy óriási seb keletkezett rajta. Hangosan felnyögök a belém nyilaló fájdalomtól. Nem kezdtem el ordítozni, pedig tudtam volna. Mindig is elég nagy volt a fájdalomtűrő küszöböm. Könnyel telt meg a szemem, miközben a bőröm is teljesen beráncosodott. Erősen összpontosítva rá megpróbáltam magamról mindent eltüntetni. Hiszen talán mindez csak egy illúzió.
Elgondolkozom egy pár pillanatra. Katie nem ment volna haza?! Ez az ő műve?! Szó nélkül elindultam Nash mellől, a kijárat felé, miközben minden porcikámat égette valami. Bajba került, vastapsot neki, tudtam, hogy nem bírja ki! Ám ilyen nagyobb konfliktusokba ritkán keveredik bele. Kivel lehet?! Elég ügyesen botorkáltam kifelé, miközben éles szúrást éreztem a hasamban. A hirtelen jövő fájdalomtól összerogytam. Belemarkolok a fűbe, miközben elmondok egy varázsigét. Lihegve kapkodom a levegő után, mikor az visszatér a tüdőmbe, az arcomról a seb pedig fokozatosan elmúlik, ahogyan a hasamról is. Megszüntettem az összeköttetést, amit azért tettem, hogy tudjam, ha baj éri ezt a lányt.. Föltápászkodok a földről, a hajamba túrva, miközben hirtelen a hasamhoz kapok. Talán Katie elérte volna a célját?!
Megköszörülöm a torkom, majd zavarban Nash felé fordulok.
-Katie az erdőben van. -sóhajtok egyet fáradtan. -Valaki rendesen elintézte, mint az előbb láthattad. -dadogtam, miközben egyre felgyülemlik bennem az ideg, hogy lehet, hogy már nincs.. Hogy már Emily nincs is..
-Most.. most.. -be sem fejeztem, felülkerekedett rajtam az idegesség, ahogyan minden porcikám remegni kezdett.
-Tényleg megyek. -bökök a kijárat felé, miközben az arccsontomat kezdem masszírozni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Május 23, 2013 3:54 pm
Mérgesen rúgtam fel a színtiszta zöld gyepet, amikor megláttam egy szép nyakláncot a fűben. Lehajolok érte és döbbentem jut el az agyamig, hogy ez Emmáé. Utána kiáltok de már messze van... Ezért vámpírsebességgel termek mellette. - Sajnálom, hogy így végződött... De lehetetlen természet vagy. - mondom és vigyorogva átnyújtom a nyakláncát.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Május 22, 2013 4:31 pm
Visszafordultam felé, kitártam a karom, ami visszahullott, csapódva a combomon. Megvonom a vállam.
-Hát jó. -sóhajtok nemtörődömül és érdektelenül. Az ötleteimet így sem-úgy sem használhatják fel, bár sokat nem érnek a törvények, szóval hagyhatom a fenébe az egészet..
Ismét megfordulok majd a táskámat a vállamra téve kisétálok a nagy birtokról, miután köszönésképpen hátrafelé intettem egyet.

[Folyt.: valahol]

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 21, 2013 7:05 pm
Ez nem normalis. Ez volt az első reakciom arra hogy az erejevel a földre dobott. Aztan a raadás az volt, hogy még tett pár cuki megjegyzest a természetemre. Nagyjából igaza volt. Tényleg egy hülye kis pisis vagyok néha. Viszont elfelejti, hohy más az erkölcsi mércénk. Ami neki semmiség az engem nagyon is megvisel és mélyen legbelül iszonyatosan fáj. -Rendben.... Menj csak!!! - üvöltöttem utána. Valamiért nem érdekelt az hogy így reagált. Kicsit sajnaltam hogy így viselkedik. Tisztára katie 2. Ő lesz a nyertese a kövi hogyan legyünk katie versenynek. Hülye picsa.oké ez még gondolatban is durva volt. Mennyire félreismerem az embereket.... Vámpírpkat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 21, 2013 5:51 pm
-Jó rendben, ez jó ötlet is, hiszen így nagyobb haszna a kis lámpáknak. -bólintok. -Nekem mindegy, majd felhívom a pasast. -bólintok, majd megforgatom a szemem az "igazi Emma" szavain. Mi ő?! Valami lélekguru? Nem tetszik ez nekem.. Mindegy. Gondolataimból visszatérve megvonom a vállam, majd figyelni kezdek rá. Ekkor elkezd mesélni a múltjáról. Érdekel?! Cseppet sem, de türelmesen végighallgatom. Nem értem.. Úgy beszél, mintha alapból azt hinné róla mindenki, hogy egy melegszívű, gyengéd, érzelgős kis ártatlan szűz fiú, amikor nem is, de ő valamiért ezt hiheti magáról, legalább is a szavaiból az jött le. Egyetlenegy vámpír sem ártatlan, kezdjük ott.. A családját választotta? Rossz döntés volt, megmondom őszintén. Nem értem, hogy mit várt, hogy mit reménykedik... Egyik sem fog soha megváltozni! De inkább nem is szóltam semmit, nem lettem volna képes még egy lapáttal rátenni a tűzre. Csak csöndben, türelmesen, és féloldalasan mosolyogva figyeltem, ahogyan beszél...
De látom rajta, hogy a szavai enélkül is felzaklatják, dühös lesz. Pillanatok lefolyásával történik minden. Megragadja a nyakam, és felemel, és hiába enged el végül, és próbál felsegíteni az erőmmel egy nagy csattanás kíséretében hozzávágom a nem messze lévő ház falához, miközben még a szemem alatt is kirajzolódnak az erek, és érzem, hogy a fogam is kezd előbújni.
-Tudod mit gondolok? -szinte üvöltöm. -Hogy egy mártír, agyban 12 éves kis hülye vagy! -ledobom a jegyzeteimet elé. -Azt hiszed csak téged értek ilyen dolgok? Azt hiszed, hogy csak te vagy ilyen szerencsétlen?! Akkor, fel kell, hogy világosítsalak, hogy közel sem! Csak nem látsz ki a naivitásod mögül! -idegesen a hajamba túrok. Itt betelt a pohár. -Tudod mit?! Szervezd meg úgy az esküvődet, ahogyan akarod! Engem nem érdekel, nem vagyok a csicskásod, aki csak arra jó, hogy összerittyentsen egy bulit, meghallgasson, aztán tűrje, hogy ide-oda vágod... Esküszöm! Néhány cselekedetednél te sem vagy különb az összes hülye Petrovánál! Hiába akarsz az lenni, olykor messze nem vagy különb! -el sem hiszem, hogy idáig fajult ez az egész. Én jóban vagyok Selenával, Katie pedig jóban van Nashal, és most így itt hagyom őket. De meg kell tanulnia, nem vagyok az a rongybaba, aki úgy táncol, ahogyan ez az ember fütyül, hiába hiszi azt...
Sarkon fordulok, és elindulok a kijárat felé...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 20, 2013 7:03 pm
Nem értem Emma logikáját. Lehet valami emlékezetvesztős szindrómában szenved, de még ő emlegette a családonkénti ültetést, most meg engem ordít le, amiért megjegyeztem, hogy ez egy hülyeség. Áh ezt inkább rá is hagytam. Fárasztó lenne a semmiről veszekedni most így estefele. - Remélem, hogy eljön. - mosolygok rá és kicsit meglököm magunkat a hintában. - Azt szeretném, ha naplemente közben adna össze a pap. - motyogom. Már csak Dommiel miatt is azt akarom, hogy pap adjon össze. Mivel Selena kilőtte a templomot, ezért nem sokat tehetek, de a pap marad! - Tetszenek az üvegbe zárt gyertyák... viszont ragaszkodom hozzá, hogy az üveget az egyik kerámiás barátom készítse. - elkapom a kezét és belecsúsztatok egy papírdarabkát a telefonszámmal. Egy idős bácsi az a barát, akit egyszer megmentettem egy vámpírtól. Nagyon ügyes... de senki sem látja a tehetségét. Egy távoli kis falucskában él és éhezik. Nincs mit ennie.... Akármikor felajánlom neki a segítségemet nem fogadja el. Ezért minden hónapban elmegyek meglátogatom egy kosárka étellel... na meg egy kamionnal.poénkodom el a végét. - A telefont én vettem neki, ha nem venné fel, akkor csak szólj nekem és házhoz megyek. De érdemes lenne egyszer elbeszélgetned vele. Talán segíthet abban, hogy megtaláld azt aki vagy... azt az Emmát, aki többről szól, mint aminek gondolja magát. - kék szemeim megcsillantak a lemenő nap fényében. Féloldalas mosoly szökik az arcomra. Becsuktam az ujjait, jelezve, hogy biztonságban lesz nála az a telefonszám.

Elnevetem magamat a kijelentésén. Itt nem erről volt szó. A számba haraptam játékosan. - Ó dehogynem. - mondom teljes természetességgel. - De félek attól... - elakadtam... Végre testet öltött az agyamban az, hogy miért is félek. Nem... ez nem Emmára tartozik. - Tudod... Nekem..- mesél szívszaggatóan. //A többik megírom pmben Emmának Very Happy és majd úgy reagálj rá a kövi reagban csak amit pmben írok azt spoilermentesen... szóval majd válogasd meg a szavakat a véleményedben Very Happy //

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Május 20, 2013 2:01 pm
// köszönöm! 40 Smile //

Először felvont szemöldökkel néztem rá, hogy mikről hadovál, ezután pedig a tarkómhoz kapva, zavartan néztem a földet, miközben megint beugrott valami.
-Nem, nem tudok semmi ilyesmiről. -megrökönyödve néztem rá, majd elmosolyodtam. Ezek után még jobban furának tartom ezt a pasast, bár mit várjunk a Petrováktól?! Hozzáteszem, hogy róla elég nehéz elhinni, hogy az, de pár beszólásánál bizonyítja... Következő mondatára is megtorpantam egy pillanatra. Tuti zűrök vannak neki odabenn. Amúgy is, ki az aki nem szeretné a gyerekeket?! Katie. Na de rajta kívül?... Mindegy is, erre inkább nem válaszoltam, de talán a meglepettségtől nem is nagyon tudtam volna mit mondani. Megforgattam a szemem, miközben féloldalasan ismét elmosolyodom.
Ezután végre visszatértünk a témához, és kérdezgetni kezdett.
-Óó ugyan! Úgy ismered, mint aki kihagy egy ilyen bulit?! -azt már nem tettem hozzá, hogy, ahol sok a friss husi, ráadásul tele lesz vérbankkal is a hely, szóval lesz kiből falatoznia. Valószínű ez elrettentette volna, és akkor Katie már végképp nem jöhet be. Pedig egyedül biztosan nem fogok maradni. Mindegy, eljön és kész.
-Tatia és Erin?! Katie és Katherine?! Meg vagy húzatva? Te direkt ketrecharcot akarsz az esküvődön?! Olyan messze ültetjük ezt a négy nőt egymástól, amilyen messze csak lehet. -szögeztem le.
-Ja, és mielőtt még bármi jönne, az jutott eszembe, hogy a szőnyeget, ami ugye az oltárhoz vezeti a menyasszonyt, azt lehetne folytatni, egészen addig, ameddig el nem érünk a buli helyszínéhez, és így a táblák mellett az is segít odatalálni a nagy birtokon. Szerintem gyönyörűen mutatna. Főleg, ha az út melletti fákra kis üvegeket teszünk, bennük gyertyával, amik megvilágítják az utat. Igazán hangulatos lenne. -remélem értette, hiszen megpróbáltam minél érthetőbben elmagyarázni. Mutatja, hogy üljek le, én pedig leülök, annyit mászkáltam ma már, jó egy kicsit pihenni.
Fél? Mitől fél?! Összeráncolom a homlokom.
-Miért? -kérdezem még mindig meglepetten. -Nem akarod elvenni Selenát?! Vagy számítasz valami rossz dologra? -kérdezem teljes higgadtsággal a hangomban. Ezt minél előbb meg kell beszélni, nem szeretném az utolsó pillanatban lefújni az egészet...

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 18, 2013 8:14 pm
//Nem szeretnél igazából is esküvőrendezőnek menni? Nagyon királyul összedobtad, hallod pont ilyen esküvőt szeretnék ha nagy leszek o.O//

A hintából is tisztán hallottam a szöveget amit lenyomott. Nem a bútorok húzogatására állítottam oda az inast, hanem hogy felírja mit kell megrendelni. Azért is van nála jegyzetfüzet. Női logika... sosem fogom megérteni. Megvártam míg idebaktat hozzám a hintához és akkor kezdtem bele a véleményembe. - Elképesztő vagy. Nem lehet, hogy valami designbolygóról származó ufo vagy, akit megharapott egy vámpír? - néztem keresztbe( Shocked ). Totál lesokkolt a csaj. - Tudod mit! Most azonnal elveszlek, ha még szereted a gyerekeket is! - nézek még mindig lesokkolva. Így kell ezt csinálni. Ez a nő a szőke turkák bolygójáról érkezett biza Isten. - Szerintem minden tökéletes lesz. A gyűrűk Katie... Ő azt mondta nem jön el...- nézek magányosan magam elé. - A családokra osztott asztalok pedig... tényleg eltudod képzelni, hogy Tatia és Erin egy asztalnál fognak ülni?Vagy Katie és Katerina? - kérdezem meglepett arccal. Erin... fájt erről beszélni, ezért is nyeltem el a nevét kissé mikor kimondtam. Belülről olyan vagyok, mint egy megbántott kisgyerek, aki még hisz a csodákban. Hisz abban, hogy van egy nagymamája, aki sütit süt neki... vagy legalábbis gratulál neki, mikor bemutatja a menyasszonyát. Az anyukámmal még sosem találkoztam, pedig ő a cél! Ő miatta élek még és él bennem a remény, amit már oly sok rokonom porba tiport... Katie... Tatia... Még él bennem a remény, hogy ha megismerem őt és elfogad akkor egy idő után megszeretjük egymást. Nyeltem egy nagyot. Irtózom ettől a témától, még a szemem is bekönnyezik. Visszaemlékezve egyszer már láttam anyut... Tatiával pofozkodott a bálon.. Selenával pár méterre ültünk tőlük. Akkor még nem tudtam, hogy ő az... Azt hittem Katherine az és valami ellensége, de aztán Selena elmesélte, hogy ki és utólag sajnos kiderült minden. Már későn... Megveregetem magam mellett a kipárnázott helyet. Nem egy gagyi hinta meg kell hagyni. A legjobb dolog, hogy minden vadi új és vadul drága a házban. Ha leül átkarolom a hinta támlájának a tetején a feje mögött. - Kicsit félek ettől az egésztől... - vallom be. Tudom.. túl könnyen kimondom azt amit más rejteget takargatja... Én merek beszélni az érzelmeimről.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 18, 2013 7:45 pm
Felvonom a szemöldököm.
-Nincs rá szükségem. -dobom vissza a kulcsot. -Nekem is van kocsim. -vonom meg a vállam. Nem kell nekem adomány, nem vagyok hajléktalan. Ekkor végre az esküvő került szóba, és kérdezni kezdett.
-Hát, vannak ötleteim. -bólintok. Majd ő egy csettintésre maga elé hívat pár vámpírférfit. Erre pedig végképp nem lenne szükségem, hiszen a boszorkányságom miatt a tárgyak oda, és úgy repülnek, ahogyan akarom. Megvonom a vállam.
-Ide le lehetne rakni egy hosszú fehér szőnyeget, amin bejön a menyasszony, és amit gyönyörű virágszirmok díszítenek, amit általában a legfiatalabb koszorúslány szokott szétszórni, a menyasszony előtt, aki őt követi. Egészen az ajtótól kezdődne, addig a helyig, ameddig fellép arra a dobogóra, amin össze lesztek adva. Ez egy kis része lehet a kertnek, a másik részét, valami egyszerű móddal el lehetne keríteni, és ott meg lehetne tartani a lakodalmat. Szóval, a fehéret/pezsgőszínűt lehetne keverni a kékkel. Ez a része lehetne inkább fehérebb, egy kis kékkel "megfűszerezve". A koszorúslányokra visszatérve, olyan is kell, aki a gyűrűt viszi. Ha ragaszkodtok ahhoz, hogy ezt koszorúslány csinálja. Bár, javasolnám, hogy az a személy ne Katie legyen. -itt megállok egy picit, pihenni. Talán túl sok ez az információ egyszerre.
-A szertartás az ott zajlana, úgy, hogy az összes vendég lássa és hallja is. A székek fehérek lennének, kék szalaggal, és virágokkal megtűzdelve. (így képzelem el ezt az egészet, csak fűvel, és nem homokkal, valamint nem tengerrel a háttérben) De térjünk rá a buli helyszínére is. Mivel, amikor az már kezdődik a nap lemenőfélben lesz, így egy kis arany-kék világítás hangulatosabbá tenné az egészet. Félhomály mindenütt, de a lámpák erősségén lehet változtatni minden asztalnál, ha valakit zavarna, hogy nincs teljes világosság. Öö.. még egy dolog! Mivel olyan nagy a birtok, elegánsan megtervezett táblákkal lehetne odavezetni a vendégeket a helyszínekhez! Na, most megint vissza a bulihelyszínhez. Szóval a világítást már elmondtam. Térjünk át az asztalokra. Mivel, itt sok szép fa van, gondoltam, hogy néhány tövébe tehetnénk, és a fát is kidíszítenénk, a többi asztalt pedig másmerre. Arra gondoltam, hogy minden családnak lenne egy külön asztala, nem pedig összetolva mindent. A terítés pedig értelemszerűen egyedi, elegáns, fess, és kicsit kék. (itt minden) A meghívót azt rátok bízom, ahogyan az ülésrendet is, de mindent kéretik leírni. A ruhákat pedig én elrendezem. -és egy nagy sóhajtással befejeztem, majd a csípőmre rakom a kezem.
-Mindenki értett mindent?! És bele is egyezik? -mosolygok. -Most még nincsen rájuk szükség, a legtöbb dolgot meg kell még rendelni. -biccentek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 18, 2013 5:42 pm
Minél több időt töltök el Emmával, annál aranyosabbnak tűnik. Mindenkinek kell valaki, aki kirángatja a bajból, aki segít neki, vagy aki egy kis izgalmat visz az életébe, satöbbi, satöbbi... mondata hallatán megremeg a szám széle. Életem legrosszabb emléke jut erről eszembe és a múltam azon része még most is kísért. Nekem is volt ilyen... nem is egy... hanem kettő... az elsőt elárultam és félholtra vertem, miután még ő akart segíteni nekem, hogy legyőzzem a vámpír énemet. Én meg válaszul jól összevertem és elküldtem a fenébe. Most egy gyilkolásra kiéhezett angyalka van a nyomomban, és remélem nem az esküvőn fog felbukkanni. Mondjuk nem az ő műfaja lenne. 500 évenként egyszer bepróbálkozik és akkor is mély nyomot hagy maga után. A második... A második Jin anyja volt. Eleinte csak kihasználtam, persze ő azt hitte ez szerelem a javából. Kicsit félreértettük egymást. De időközben egészen jó barátokká váltunk. Aztán Bay apjának bemártottam... mentségemre szóljon, hogy nem tehettem mást. Egy démonnal szemben azért még én is rettegek. A vége, hogy már nincs köztünk. Én is elmosolyodom amikor felnevet a kijelentésemen. Pedig nem vicceltem. Emma pont az a nő, akibe se perc alatt beleszeretett volna a 900 évvel ezelőtti Nash. A mostaninak Selena kell, bár még mindig nem igazán tudom miért. Mert ő SELENA és pont. - A tied. - mondom. Nekem már nincs rá szükségem. A következőt már megrendeltettem Olaszországból, ez a kocsi elavult. De annyira megfelel, hogy hazafuvarozza magát vele, aztán felőlem ki is dobhatja. A hatalmas kertbe érkezve megállok a közepén. Felmértem a terepet. Egy kerti hinta volt az egyik végében. Nem túl ízlésesen beállítva oda. - Hogyan képzeled? Mond el mit hova és a fiúk oda is pakolják a cuccokat majd. - csettintek és egy idős korban lévő vámpírférfi ott terem mellettem szépen inasruhába nyalva. Tisztára, mint Hypolite a lakáj. Egy jegyzetfüzet volt a kezében. Megvártam, míg Emma megbeszéli a részleteket és addig is lehuppantam a hintába. Nem igazán érdekelt mi hogy fog kinézni, ehhez nincs megfelelő ízlésem. Ezt még én is belátom.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 18, 2013 5:19 pm
A nap lemenőfélben volt, és a fény pont rám vetődött, ami hunyorításra késztetett, ám, ahogyan Nash elrugaszkodott a kocsitól, és közelebb jött, eltakarta a vakító fényeket. Mondatára jóízűen felnevetek.
-Azt hiszem, hogy részben igazad van. De Katievel valamilyen szinten kiegészítjük egymást. -mondtam ki vállat vonva, és hiába hangzott furának, ez az igazság.
-Mindenkinek kell valaki, aki kirángatja a bajból, aki segít neki, vagy aki egy kis izgalmat visz az életébe, satöbbi, satöbbi... -sóhajtok fel, ismét vállat vonva. Ő pedig egyre közelebb jött.
-Neked van ilyen? -teszem fel hirtelen a kérdést, felvont szemöldökkel. Ha nincs, biztosan azért nem érti a dolgokat...
-Álmaim? -összeráncolom a homlokom, és hirtelen elgondolkozok. Mindig is nagy családra vágytam, mint amilyen nekem volt, de mivel testvéremre leltem Katieben, aki valamilyen szinten átformázott, már nem vágyom erre, talán csak titkon.
Következő kijelentésére szintén felnevettem.
-Persze, biztosan. -bólogatok hevesen, miközben megpróbálom legyőzni a nevetést. Ilyet sem hall túl sűrűn az ember, az biztos. Nash végre megindul, én pedig követem őt, az előbb látott kert felé, miközben a kezemmel hirtelen elkapok egy kulcsot.
-Nekem adod a kocsid?! -vigyorgok, csak hülyéskedve.

Nagy volt a kert, és gyönyörű, mint, ahogyan elképzeltem. Hasonlított a miénkre, csak ez kicsit nagyobb volt. Azt hiszem, itt egyszerű lesz dolgozni..
-Rendben. -csapom össze a tenyerem, és a táskámba nyúlok a jegyzetfüzeteimért.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 18, 2013 4:53 pm

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Kert & Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Similar topics

-
» Kert
» Kert
» Kert
» Kert
» A kert *****

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Lakások és szobák :: Cranford birtok-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm