Akár az "Üdv Itthon!" felirat is fogadhatott volna. Hogy ezt miért is mondom? Hazaértem. Hazudnék, ha azt mondanám, nem vártam ezt a napot. Viszont a tudat, hogy egykoron itt haltak meg a szüleim elborzasztott. A birtokot magas kőfal választotta el a külvilágtól. A kovácsoltvas kapu kinyílt, amikor begördültem elé fekete, sötétített ablakos Audimmal. A rövid bekötőút megtétele után egyenesen a garázsba gurultam. Halovány mosollyal arcomon, beléptem a házba. Valamelyest hasonlított ahhoz a házhoz, melyben anno születtem. Ez persze az én érdemem volt, hiszen külön szem előtt tartottam ezt, amikor elterveztem, hogy megveszem az üres birtokot. Az ajtó mellett a bőröndjeim fogadtak, melyeket már napokkal ezelőtt idekérettem. Egyszerre felkapva az összeset, felrobogtam az emeletre, a szobámba.
Ahogy az ágyra néztem, kirázott a hideg. Tekintetem a bőröndökre emeltem, majd kinyitva őket, alig húsz perc alatt, annak minden tartalma a szekrénybe került. Éhes lettem, de mielőtt szomjamat csillapítottam volna, körbementem a ház minden szegletén. A pincében lévő hűtőből elővettem egy tasak A+ vért, majd visszatértem a szobámba, és eldöntöttem, ideje közhírré tenni, visszatértem a városba. Elővettem a telefonom, kikerestem Katniss telefonszámát és írtam neki egy sms-t: "Visszatértem a városba. A Vandenberg birtok szeretettel vár, egy külön szobával és egy feltöltött éléskamrával. Rose." A telefont a zsebembe csúsztattam, majd kiléptem az ajtón.
// Mystic Falls: Külváros - Erdő és kripták:: Vízesés//