/Kórház/
Az ajtó végül egy évszázadnak is beillő félperc múltán adta meg magát, annak a kulcsnak a jóvoltából, amit magasra vont szemöldökkel húztam elő farmernadrágom zsebéből, ahogy odaértünk a szobám elé. A lakásom nem volt túl messze a kórháztól, de azt a rövidke utat teljes csendben tettük meg, ami nem is volt baj, nem kell örökké beszélgetni. Miután bementem a szobába, ledobtam a kulcsokat az asztalra, kabátom pedig a székem támlájára akasztottam, majd visszanéztem a bejárat felé, ugyanis nem hallottam a zár kattanását, amikor becsukódik. Önkéntelenül is elmosolyodtam, ahogyan Tyler ott állt. Ezt a behívós dolgot valahogyan mindig elfelejtem.-Gyere be, Tyler.- vakartam le képemről a mosolyt. Persze eszem ágában sem volt kinevetni, csak ez a helyzet úgy..adta magát. Elővettem a cuccokat, amiket a kórházból hoztam el, és elkezdtem összeszerelgetni. A partvis nyelét - mint rögtönzött infúziótartót - beakasztottam a szék támlájához, és rátettem az infúziót. A tűt kézfejemen lévő érbe könnyedén beledöftem, majd magamra "kötöttem" a sós oldatot. Segíti a vérpótlást, mert ma már egyszer megcsapoltak, nem akartam legyengülni. Persze persze, az én szervezetem gyorsabban regenerálódik, de akkor is. A vérhígítót bele fecskendeztem az infúzióba, majd vártam pár percet. - Foglalj csak helyet...vagy ha nem bírod, arra tudsz menni levegőzni. - biccentettem a terasz felél, hiszen legkevésbé sem hiányzott, hogy mint valami zabolátlan újszülött megcsapoljon. Azt nem néztem volna jó szemmel. Másik kezembe, könyökhajlatomnál megkerestem a vénát, és oda is beleszúrtam a tűt, majd a kanül végére a véres tasakot tettem, vérem pedig kis patakként csordogált bele a tasakba. Szép összkép lehetett. Egyik kezembe az infúzió, másikba pedig a vértasak. Pár perc alatt majd' fél liter vért engedtem a tasakba. Egyetlen mozdulattal téptem ki magamból a tűt, majd kicsit nyomtam a vénát, ami pillanatok alatt begyógyult. A másik kezembe még hagytam csepegni az oldatot, ettől ugyan bajom nem lehet, és nem mellesleg el akartam kerülni az émelygést is. -Ez elég lesz egy ideig. - mondtam a fiúnak. - Viszont ne feledd, nem viheted túlzásba. Vagy keverd más vérrel... vagy...keress meg újabb adagért. - villantottam cinkos mosolyt, és kezébe nyomtam a még meleg tasakot, és megkezdtem egy újabb steril tűt, és a fecskendőhöz illesztettem, most ő következett.