Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szer. Márc. 01, 2017 5:25 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 26, 2017 7:05 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
≫kor ≪ 178 év
≫faj ≪ vámpír
≫Szerepkör ≪ elfeledett szerelem
≫play by ≪ ian somerhalder
≫foglalkozás ≪ Öööö...
≫várja ≪ én, Stefan és szerintem még jó páran.
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪ Biztosan meglepő, de sem a név, sem az arc nem alkuképes. Damon sorozatbéli szereplő, ezáltal nemcsak én, hanem egy egész hadsereg várja szeretettel. Minden további infóért faggass engem pm-ben. Amit még fontosnak tartok, hogy a karaktert olyan user kezébe szeretném adni, aki nyomon követi a sorozatot. Ezért sem mennék most bele bővebben Damon történetébe, inkább az oldal történéseire fókuszálnék: kettőnk története nagyban megegyezik a sorozat történéseivel, pár apró részlettől eltekintve. (ezek nagy részét pm-ben fogom megosztani veled, ha megérkeztél) Jelenleg a hatodik évad vonalánál tartunk, téged gyötör a bűntudat, hogy hagytad meghalni az anyádat, még ha okkal is voltál rá dühös, miután kiszabadult a börtönvilágból. Egyedül érzed magad a gyászban. Közben nem is sejted, hogy hamarosan meg kell küzdened egy újabb problémával, ami kettőnket érint: egy harmadik fél készül belepiszkálni a közös életünkbe azzal, hogy megfoszt a közös emlékeinktől engem. Ez pedig egyenes úton hozza majd magával, hogy szememben nem leszel más, csak egy kegyetlen vérszívó. Ez a teljesen lecsupaszított verzió, rengeteg ötletem van a kettőnk kapcsolatára, arról nem is beszélve, hogy vannak még egy páran, akik kitörő örömmel fogadnának. Siess, légyszi.
|
|