|
A poszt írója ♛ Lucas E. Osborne Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 04, 2017 5:20 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
≫kor ≪ 24 év
≫faj ≪ farkas
≫Szerepkör ≪ utálatos húg
≫play by ≪ sophie turner
≫foglalkozás ≪ opcionális
≫várja ≪ én tuti!
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪ // a név teljes mértékben alakítható, a testvérségünk ellenére sem biztos, hogy ugyanaz a vezetéknevünk, látva a családi viszonyunkat A play by is alkudható, ha nem tetszik Ő a húgom. A viszonyunk pedig nem éppen virágzó, tekintve, hogy nem együtt nőttünk fel... ha azt a pár évet nem vesszünk figyelembe. Én általában nem szoktam. Ő a szüleinkkel maradt Londonban, míg én tizennégy éves koromban megszöktem onnan. Nem tudtam elviselni azt, ahogyan próbáltak elszakadni minden gyökerünktől, a farkasoktól. Nem meglepő, hogy az első lehetséges helyzetben én is kiváltottam az átkom... Csak úgy, mint te, drága húgom. Ugyan jó a viszonyom a szüleimmel, de téged soha nem tudtalak megpuhítani (nem is próbálkoztam). Úgy tekintesz rám, mint valami méregre, mely felemésztette a családod, a szeretetet, és mindent, melyet neked kellett volna kapnod. Hamar kiváltottad az átkodat, hiszen temperamentumod heves, bosszúálló. (nem szeretném megszabni, hogy kit milyen körülmények között ölt meg, ez a megalkotóra van bízva). Azonban most, hogy minden egyes vérfarkasra nagy szükségem lehet... téged is New Orleansba hívtalak. Hisz tudod... a vérem vagy. A legerősebb láncszem lehet abban, amit megvalósítani készülök.
|
|